-
-
λεωφόρο Δημοκρατίας?
-
τσ τσ... πως φαινονται οι γνώστες....
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πριν λίγο στο Χολαργό, άλλο βανάκι πέρασε με στοπ έχοντας ταχύτητα γύρω στα 30-40... Έχουμε ξεφύγειΑν ηταν ασπρο toyota hiace με πολυχρωμα αυτοκολλητα
τοτε θα ημουν εγω,αν ηταν ασπρο πρασινο γνωστης εταιρειας
μεταφορας φαρμακων παλι θα ηταν ενας γνωστος μου.
Εμεις οι 2 κανουμε ταρζανιες στους δρομους του χολαργου,
αλλα δεν εχουμε ενοχλησει ποτε την κυκλοφορια.(εγω τουλαχιστον) -
Συγχαρητήρια.
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
Πριν λίγο στο Χολαργό, άλλο βανάκι πέρασε με στοπ έχοντας ταχύτητα γύρω στα 30-40... Έχουμε ξεφύγει
Αν ηταν ασπρο toyota hiace με πολυχρωμα αυτοκολλητα
αλλα δεν εχουμε ενοχλησει ποτε την κυκλοφορια.(εγω τουλαχιστον)Τώρα που το ξαναδιαβάζω, εκτός από το συγχαρητήρια, και έλεος.
-
BladeRunner82
στο σωστό τόπικ ήρθες.Γιατί λες ψέματα όμως; Θεωρητικά 3 πρέπει να είστε και όχι 2...
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Στο συγκεκριμένο σημείο τα πράγματα είναι λίγο περίεργα μιας και νοητά και με την χάραξη του δρόμου φαινεται οτι μόνο μια λωρίδα οδηγεί δεξια το οποίο και ίσχυε μέχρι πρόσφατα, το μέτρο αυτό με τις δύο λωρίδες είναι πρόσφατο (αν δεν κάνω λάθος μέρος του υπόλοιπου σχεδίου για την επίλυση του κυκλοφοριακόυ της πάτρας) για αυτό και ο πανικός. Πολλοί ακόμα δεν το ξέρουν και νομίζουν οτι παραβιάζεις τον ΚΟΚ...(να πω την αλήθεια τις πινακίδες που είναι πιο πριν δεν τις έχω προσέξει για να δω αν το διευκρινίζουν...)
Πλέον είναι ξεκάθαρο λόγω των πινακίδων ότι είναι 2 οι λωρίδες για δεξιά...
Το μέτρο αυτό ισχύει 2-3 μήνες αν δεν κάνω λάθος και είναι επιτέλους η ώρα να το εμπεδώσουν οι πάντες.Όπως λέμε Hampton Court;
Ένα μικρό λαθάκι κάναμε και μεις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όπως λέμε Hampton Court;πριν από μία βδομάδα ακριβώς πέρασα από το Hampton του Λονδίνου για δουλειές!
Επιστροφή στα ζώα.
Χθες το βράδυ, κατεβαίνω τη Συγγρού και προσπερνάω προσεκτικά στην αριστερή λωρίδα, με 110-120km/h, διάφορους που ήταν στη μεσαία.
Ξαφνικά πίσω μου ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ πανηλίθιος με Mercedes SUV (αν είδα καλά), με φώτα xenon να με τυφλώνουν, και δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτα!
Μέχρι να βρω ένα κενό να κάνω δεξιά, ο τύπος είδε το πίσω φως ομίχλης μου να ανάβει, τα φώτα φρένων να ανάβουν, το αριστερό φλας να αναβοσβήνει κ.λπ. .... και δεν έκανε ούτε εκατοστό πίσω!!!
Και μετά αναρωτιόμαστε, πώς γίνονται ατυχήματα στην ευθεία της Συγγρού!
-
μηπως το οριο εκει ειναι 70κμ!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ξαφνικά πίσω μου ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ πανηλίθιος με Mercedes SUV (αν είδα καλά), με φώτα xenon να με τυφλώνουν, και δε λέει να ξεκολλήσει με τίποτα!Μέχρι να βρω ένα κενό να κάνω δεξιά, ο τύπος είδε το πίσω φως ομίχλης μου να ανάβει, τα φώτα φρένων να ανάβουν, το αριστερό φλας να αναβοσβήνει κ.λπ. .... και δεν έκανε ούτε εκατοστό πίσω!!!
Κλασικά....
Εκεί είναι που πρέπει να έχεις κανένα hi-tech εκτοξευτή μπογιάς κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, να του ψεκάσεις ένα 'ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!' στη μάσκα...
-
Προ μιας εβδομάδας στο τέλος της Συγγρού και πηγαίνοντας προς Γλυφάδα, ζώο οδηγώντας άσπρο RX-7 turbo (το ΜΚ2 αν το λέω σωστά...), ερχόμενος με δεν ξέρω κι εγώ πόσα πήγε να με περάσει από δεξιά, χωρίς ν' ανάψει φώτα για να προειδοποιήσει ή να κορνάρει. Ηταν βράδυ οποτε θα τον έβλεπα... Προφανώς κάθε λακαμάς θεωρεί πως οι υπόλοιποι πρέπει να κοιτάζουμε διαρκώς τους καθρέφτες για να ανοίγουμε χώρο! Υπόψιν, δεν πήγαινα σύμφωνα με το όριο (είναι 60 εκεί αν θυμάμαι;) αλλά με 90 (όσο δηλαδή και όλοι οι υπόλοιποι).
Το ζούδι πήρε όλη τη στροφή με παντιλίκια για να σταματήσει μετά το τέλος της στο πρώτο φανάρι γιατί (λογικό...) είχε κυκλοφοριακό εκείνη την ώρα...
Φαντάζομαι αν δεν τον έβλεπα και πχ πήγαινα δεξιά, θα έλεγε πως του έκλεισα το...δρόμο σωστά; Αλλά πως να τον δεις αν έρχεται με τόσα; Ειλικρινά τον είδα τελευταία στιγμή και γενικά δεν έχω καθόλου κακή σχέση με τους καθρέφτες (οδηγούσα χρόνια μηχανή και ξέρω!).
Τώρα αν αυτό δεν είναι αλήτικη συμπεριφορά δεν ξέρω τι είναι! Είναι ώρα να βάλουν πιο λογικά όρια στο κάτω μέρος (άντε να πάνε και το 90 στα 100 για το πάνω) και ν'αρχίσουν να κόβουν και καμιά κλησούλα νομίζω... Τα ίδια και στον Κηφισσό, τα ίδια και στην Ποσειδώνος. Ειδικά η τελευταία υποφέρει από την παρέλαση των διάφορων μαρσιποφόρων καγκουροειδών κάθε φορά! Εχω φτάσει στο σημείο ν' αποφεύγω να την χρησιμοποιώ τις βραδυνές ώρες...Είμαστε μέσα σε πόλη, ας το θυμόμαστε όλοι αυτό, 'χεράδες' και μη.... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φαντάζομαι αν δεν τον έβλεπα και πχ πήγαινα δεξιά, θα έλεγε πως του έκλεισα το...δρόμο σωστά;Φυσικά όχι. Θα του είχες μόλις ανοίξει το δρόμο για να προσπεράσει νόμιμα από αριστερά.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μηπως το οριο εκει ειναι 70κμ!90 ειναι.....
Αλλα η συμπεριφωρα του βλαχογκλαμουρα με το ΣΟΥΒ της μερτσεντες ηταν απαραδεκτη.....Εγω στη θεση σου απλα θα εκανα ζιγκ ζαγκ.....δεξια αριστερα δεξια αριστερα.... μεσα στη λωριδα μου, μεχρι να ξεκωλησει.....
Α....κ ουτε για πλακα δεξια..... -
Κάνετε ταρζανιές στο Χολαργό, περνώντας με στοπ και δεν ενοχλείτε την κυκλοφορία; Διόρθωσέ με αν δεν κατάλαβα καλά.
Χτες βράδυ Παπάγου στους πρόποδες του Υμηττού έκανα μια μαλακία με το τζίμνι, βρήκα μια πέτρα από κάτω και έσπασε μια βάση του σωλήνα μετάδοσης. Έτσι μόλις βγήκα στην άσφαλτο το πάρκαρα ΑΠΕΝΑΝΤΙ από ένα γκαράζ. Σήμερα το πρωί που πήγα για να φωνάξω γερανό με βλέπει μια τσουτσού και λέει 'παρακαλώ βγάλτε το από κει γιατί ενοχλεί και δεν μπορούμε να μπούμε στο γκαράζ'. Μιλούσα δυστυχώς στο κινητό εκείνη τη στιγμή και ήταν ο μαλάκας ο πατέρας μου δίπλα ο οποίος είπε 'ναι μείναμε με μηχανικό πρόβλημα κτλ'.
Ουστ σκατόβλαχοι, γι'αυτό βγαίνει ο ίδιος μαλάκας δήμαρχος τόσα χρόνια που είναι τόσο ζώο όσο αυτοί. Θα ήθελα η τσούλα να έμενε σε καμιά Κυψέλη και να είχε το θράσος να πει 'ξέρετε ενοχλείτε το γκαράζ που είναι απέναντι'...
Σημείωση: και φορτηγό χωρούσε να μπει στο γκαράζ...
-
Εεεεεχχχχμμμμ, ο ΚΟΚ γράφει ότι δεν μπορείς να παρκάρεις ακόμα και απέναντι από είσοδο γκαράζ αν δυσκολεύεις την είσοδο-έξοδο σ' αυτό.
ΥΓ: τη σημείωση την πρόσθεσες λίγο αργότερα. Εντάξει, αν αυτή ήταν κουλή δεν φταίνε οι άλλοι.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Φαντάζομαι αν δεν τον έβλεπα και πχ πήγαινα δεξιά, θα έλεγε πως του έκλεισα το...δρόμο σωστά;
Φυσικά όχι. Θα του είχες μόλις ανοίξει το δρόμο για να προσπεράσει νόμιμα από αριστερά.
Νόμιμα; Με 160++ (στο περίπου δεν μπορώ να υπολογίσω...).
Θα μπορούσε να κινείται με μια αποδεκτή ταχύτητα για το συγκεκριμένο σημείο, να τον είχα δει έγκαιρα, να κάνω δεξιά και να περάσει! Αλλά προφανώς ήθελε να κάνει ολοκληρωμένη καγκουριά, γι' αυτό και έπαιρνε την επόμενη στροφή με ανάποδα.
Απλά θέλω να πω πως με τις ταχύτητες αυτές είναι πολύ εύκολο να μην δει κάποιος αυτόν που έρχεται! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φαντάζομαι αν δεν τον έβλεπα και πχ πήγαινα δεξιά, θα έλεγε πως του έκλεισα το...δρόμο σωστά;
Φυσικά όχι. Θα του είχες μόλις ανοίξει το δρόμο για να προσπεράσει νόμιμα από αριστερά.
Νόμιμα; Με 160++ (στο περίπου δεν μπορώ να υπολογίσω...).
Θα μπορούσε να κινείται με μια αποδεκτή ταχύτητα για το συγκεκριμένο σημείο, να τον είχα δει έγκαιρα, να κάνω δεξιά και να περάσει! Αλλά προφανώς ήθελε να κάνει ολοκληρωμένη καγκουριά, γι' αυτό και έπαιρνε την επόμενη στροφή με ανάποδα.
Απλά θέλω να πω πως με τις ταχύτητες αυτές είναι πολύ εύκολο να μην δει κάποιος αυτόν που έρχεται!Δεν διαφωνούμε κάπου. Απλά, ακόμα και στην περίπτωση που πήγαινες δεξιά, δεν θα είχε δικαίωμα να επικαλεστεί πως τον έκλεισες. Το αντίθετο.
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
Πριν λίγο στο Χολαργό, άλλο βανάκι πέρασε με στοπ έχοντας ταχύτητα γύρω στα 30-40... Έχουμε ξεφύγει
Αν ηταν ασπρο toyota hiace με πολυχρωμα αυτοκολλητα
αλλα δεν εχουμε ενοχλησει ποτε την κυκλοφορια.(εγω τουλαχιστον)Σεμνάααααα.
Μια απορία. Γιατί οι δήμαρχοι έχουν τη συνήθεια να στενεύουν δρόμους και μειώνουν με αυτό το τρόπο τις θέσεις στάθμευσης;
(Γιατί η απορία αυτή μπαίνει στα ζώα, δε νομίζω να πρέπει να το εξηγήσω. )
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
και απο δεξια, νομιμοτατος ηταν (οχι ως προς την ταχυτητα, αλλα ως προς το οτι σε περασε απο δεξια). Και να σε ρωτησω κατι αλλο, αφου σε περασε απο δεξια με τοοοσα χαω, σημαινει οτι η δεξια λωριδα ηταν αδεια για παρα πολυ μεγαλη αποσταση. Οποτε τι δουλεια ειχες εσυ στην αριστερη???
Ζώα ζώα ζώα [#2]