-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
δ-Συμανση, διαγραμιση στο δρομο και μορφολογια της στροφης παραπεμπουν στο εξωτερικο.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο οδηγός του 206 είναι μ@λ@κ@ς έως πολύ μ@λ@κ@ς.
Εξάλου μην είμαστε πλεονέκτες και θέλουμε όλα τα ζώα να βρίσκονται μόνο στη χώρα μας. -
Σήμερα γύρω στις 13:00 πηγαίνοντας από την Κασομούλη προς το σταθμό του μετρό σε μια διασταύρωση με φανάρια,από τον κάθετο δρόμο που συνάντησα πέρασε με κατακόκκινο κόκκινο αρχιαυνάνας με παπί(κράνος?χαχαχα...καλό!!!) χωρίς όχι μόνο να κόψει αλλά ούτε καν να κοιτάξει.Αν δεν άφηνα το γκάζι γιατί....δεν ξέρω γιατί(ίσως πλέον περιμένω σε κάθε γωνία και ένα ζώο),θα τον πλήρωνα χρυσό τον παλιο%!@_#_@&@*&#^
ΖΩΑ,ΖΩΑ,ΖΩΑ...όλοι αυτοί που έγραψαν σε ότι παλιο έχουν (παπούτσια,κάλτσες...) κάθε άρθρο του ΚΟΚ προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα...κοίτα να δεις...μάλλον αδικούμε τα κανονικά ζώα τελικά.Μπροστά από το σπίτι μου να μπαίνουν ανάποδα από την Αμφιθέας σε μονόδρομο και να πηγαίνουν φέτες
...αααα....θυμήθηκα κι άλλο...ζώο delivery στον Κορυδαλλό, με παπί,χωρίς κράνος(τι κάθομαι και ψάχνω,ε?),ανάποδα σε μονόδρομο και να μιλάει στι κινητό!!!!Και μετά λένε φταίει ο φονιάς...δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό
-
πωπω το κουραζετε απιστευτα ορισμενοι ωρες ωρες
εγω το εβαλα το βιντεο επειδη οι μαλακες γιουχαρουν
λες και ειναι κατι αστειο ενα τροχαιο
ο,τι παπαρια κ να'χει κανει ο τυπας παιζει να χει φυγει καρφι για heaven τωρακαι σεις λετε για λιμανακια ισπανιες και αν ηταν εκει οχι δεν ηταν γιατι στα λιμανακια δεν γινονται γιατι δεν εχει καγκουρια και πεη μπλε
κουραση απιστευτη..
φανταζομαι σκηνικο μπροστα στην τηλεοραση με κλεισμενα τα φωτα και να παιζει telemarketing τη χοντρη που κανει διαδρομο και χανει 80 κιλα σε περιπου 42 λεπτα.
ΓΤΠfree limanakia II τωρα στους κινηματογραφους..
τα φιλια μου.
Στο eMule υπαρχει το ιδιο βιντεακι σε καλη ποιοτιτα και ολοκληρο.
Οπου φαινοντε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα εξης:
α-Το παλικαρι με το 206 και ο συνοδιγος δεν παθαν τιποτα
β-Τα ζωα πισω απο τις μπαριερες οντως γελανε
γ-Οδιγος συνοδιγος στο παπι ΦΩΡΑΝΕ το ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥΣ....
δ-Συμανση, διαγραμιση στο δρομο και μορφολογια της στροφης παραπεμπουν στο εξωτερικο.'V' 'φχαρηστώ
εγω το θεμα το εβαλα για το β που γραφεις. δηλαδη οτι γελανε καποιοι με καποιον που παθαινει ενα τροχαιο το οποιο οπως το βλεπω εγω ειναι σοβαρο.
τωρα αν εγινε στη Χαγη στην Αθηνα ή στον Αρη λιγο με ενδιαφερειΕξάλου μην είμαστε πλεονέκτες και θέλουμε όλα τα ζώα να βρίσκονται μόνο στη χώρα μας.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Μάλλον εσύ είσαι πιο έξυπνος που το κατάλαβες...Με ειρωνικά σχόλια δε νομίζω ότι βοηθάς να γίνει ουσιαστικός διάλογος.
Όταν βάζεις ταμπέλες του στυλ λιμανάκια κλπ και απο ότι φαίνετε δεν ξέρεις ούτε που πέφτουν, βγαίνεις foul και είνα ιαπόλυτα λογικό!
Τέλος δεν είνα ιη πρώτη φορά που απαντάς έτσι γενικά έχεις λίγο μπλαζέ υφάκι, θα ήθελα να μου μιλάς με τον τρόπο που σου μιλάω αν δεν μπορείς, δεν θα τα χαλάσουμε, θα σου μιλάω και εγώ στην γλώσσα σου!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένας αμερικανός αγροίκος πηδά μια ιταλίδα καλλονή!Ίσως επειδή κάποιος Αμερικάνος πήδηξε κάποια καλλονή, μια κυρία που δεν ήταν εξίσου καλλονή αποφάσισε να του χαλάσει το παιχνίδι του.
-
Αμερικανίδα αποκλείεται;
-
http://www.auto-internet.gr/archives/ne ... Greece.htm
**Ήρθαν στην Ελλάδα τα AIXAM **
Ήρθαν και στην Ελλάδα τα ελαφρά τετράκυκλα της AIXAM, όπως επίσης και τα μικρά «φορτηγάκια» MEGA, με κινητήρες ντίζελ, 400 ή 500 κ.εκ. (καθώς και έναν ηλεκτροκινητήρα για το μικρό φορτηγό), που οδηγούνται με άδεια μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλέτας .................
Το τετράκυκλο των 400 κ.εκ. μπορεί να οδηγηθεί από κάτοχο διπλώματος μοτοποδηλάτου:x , ενώ για το αντίστοιχο «φορτηγάκι» δεν χρειάζεται άδεια επαγγελματικού οχήματος.............................Ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις και με τί κριτήρια;
-
o gavriil1 ηταν yo
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αμερικανίδα αποκλείεται;Μπορεί κι αυτό.
-
Ρε παιδιά έλεος, είδα λίγο από το βίντεο στην αρχή και λέω οκ, οι μισές μαλακίες με μπασίματα στις στροφές στα λιμανάκια γίνονται. Εξάλλου κυκλοφορούν μπόλικα βιντεάκια με χωσίματα και τρακαρίσματα από εκεί. Έγκλημα έκανα; Τι κολλήματα είναι αυτά; Λες και σας προσέβαλα τη θρησκεία... Σόρρυ που δεν τα έχω μελετήσει τα λιμανάκια γιατί θεωρώ ότι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να συχνάζω εκεί... (όπου πήγαινα στα 18 μου...)
Και θεωρώ περισσότερο ειρωνικό να σου λέει κάποιος 'μα καλά ακόμα κι ένας άσχετος θα καταλάβαινε ότι δεν είναι λιμανάκια', γι'αυτό κι εγώ απάντησα 'μάλλον είστε πιο έξυπνοι από εμένα'
Αυτό για το ταμπελοποιός πραγματικά δεν το 'πιασα...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
nasos έχεις κάποιο πρόβλημα αγόρι μου; Γιατί μου την μπαίνεις;Είπα ήδη ότι μάλλον είμαι χαζός που δεν το κατάλαβα αμέσως μόλις το είδα, μπορείτε να ξεκολλήσετε τώρα;
Chill out....
Ουτε χαζο σε ειπε κανενας, ουτε διατυπωθηκε κατι που να το υπονωει.
Απλα αντιδρασαμε επιδει το πεταξες ξερα... 'Λιμανακια'
Διαλογο κανουμε.... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
δ-Συμανση, διαγραμιση στο δρομο και μορφολογια της στροφης παραπεμπουν στο εξωτερικο.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο οδηγός του 206 είναι μ@λ@κ@ς έως πολύ μ@λ@κ@ς.
Εξάλου μην είμαστε πλεονέκτες και θέλουμε όλα τα ζώα να βρίσκονται μόνο στη χώρα μας.Μα δεν μιλησα για τον οδιγο.
Το τι ειναι ο οδιγος....νωμιζω οτι το ξερει παρα πολυ καλα ο ιδιος. -
Τότε τι νόημα έχουν τα εικονίδια που έβαλες, Αλέξανδρε;
Άγιο είχαν τα παιδιά με το παπάκι.
Ο οδηγός του Πεζό δεν έχει την συμπόνια μου. Με τις Μ@λ@κίες του παραλίγο να πάρει δύο ανθρώπους στον λαιμό του.
-
Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι μπορούν να σε βγάλουν πραγματικά έξω από τα ρούχα σου.
Γύριζα σπίτι μου στην Πάτρα και είχα μπει στο στενό που βρίσκεται ψάχνοντας για θέση. Να πω από πριν ότι στο στενό αυτό μπαίνουν μόνο όσοι μένουν εκεί γιατί οι υπόλοιποι κινούνται από άλλο κεντρικότερο δρόμο. Μιας και δεν έβρισκα θέση πάω να φύγω και αντιλαμβάνομαι ότι στο τέλος του δρόμου όπου έχεις δικαίωμα να πας μόνο αριστερά έχει παρκάρει παράλληλα στον δρόμο αυτό μια Alfa Romeo 33 και ο κώλος της είναι 1 μέτρο μέσα στο δρόμο όπου κινούμουν εγώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στρίψεις αριστερά. Έλα όμως που έρχεται αυτοκίνητο από πίσω μου, οπότε η όπισθεν δεν αποτελεί λύση. Αποφασίζω λοιπόν να προσπαθήσω να στρίψω και ύστερα από 4-5 μανούβρες τα καταφέρνω, έχοντας φυσικά κόψει για λίγη ώρα την κίνηση στον κάθετο δρόμο. Στρίβοντας βρίσκω θέση και παρκάρω. Κάνω κάτι στο αυτοκίνητο και περνάνε 2-3 λεπτά και όταν βγαίνω έξω βλέπω ότι μόλις έχει μπει στο αμάξι του και πάει να φύγει το ζώο που είχε παρκάρει στη μέση του δρόμου. Περνάει από δίπλα μου, σταματάει στο κόκκινο και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Εγώ: 'Ωραίο παρκάρισμα!'
Αυτός: 'Τι;' (και ανοίγει το παράθυρο)
Εγώ: 'Ωραίο παρκάρισμα είπα.'
Αυτός: 'Γιατί; Τι είχε;'
Εγώ: 'Εκεί που είχατε παρκάρει δε μπορούσαμε να στρίψουμε.'
Αυτός 'Στ' @ρχίδι@ μου' (και κλείνει το παράθυρο)Πραγματικά εκνευρίστηκα τόσο πολύ που ήμουν έτοιμος να σκοτώσω άνθρωπο. Άνοιξα την πόρτα του και τον ρωτάω: 'Τι είπες;' και ξαναλέει 'Στ' @ρχίδι@ μου'. Του λέω λοιπόν 'Πρόσεξε τι λες γιατί δε θα σου βγει σε καλό' και αυτός μου λέει το θεϊκό 'Δε θα μου λες τι να κάνω γιατί εγώ κάθομαι εδώ, εσύ που κάθεσαι;' Ακούστε ατάκα ο άνθρωπος!!! Του απαντάω και γω 'Πρόσεξε γιατί σε λίγο θα κάθεσαι κάπου που δε θα σου αρέσει' και επειδή είχε ανοίξει το πράσινο και δεν έφταιγαν σε τίποτα αυτοί που περιμέναν από πίσω ρίχνω μία και κλείνω την πόρτα του με όλη μου τη δύναμη. Το καταευχαριστήθηκα!!! Αυτός, παρά τα 60+ χρόνια του και το χρεποσυντηρημένο αυτοκίνητό του για να μου κάνει τον έξυπνο έφυγε σπινιάροντας.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τότε τι νόημα έχουν τα εικονίδια που έβαλες, Αλέξανδρε;Άγιο είχαν τα παιδιά με το παπάκι.
Ο οδηγός του Πεζό δεν έχει την συμπόνια μου. Με τις Μ@λ@κίες του παραλίγο να πάρει δύο ανθρώπους στον λαιμό του.
Ε ναι.....
Δεν ξερω αν αξιζει συμπονια.... -
-
Φτηνιάρικο ζώον ο τύπος που έκλεψε τα καπάκια και τα λαμπάκια από τα δύο πλαινά φλας του Τσινκουετσέντο μου..
Τί να πω,τόσο χαμίνι ρε παιδί μου?
-
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...
α - Εχεις δει πολλα πολα παπια με οδιγο και συνοδιγο να φορανε κρανος;;;;
Ένα κατεβαίνει καθημερινά το ποτάμι
-
-ΖΩΑ δολοφόνοι οι νταλικέρηδες που κάνουν στάση σε σταθμό στο αντίθετο ρεύμα στην Εγνατία (ο θεός να την κάνει - είναι παλιό κομμάτι, 1 ρευμα σε κάθε κατευθυνση), καμιά 10αριά χλμ έξω απ' την Ξάνθη! Σήμερα πέτυχα φορτηγό+συρόμενο να βγαίνει απ' το σταθμό και έναν τράκτορα+συρόμενο να μπαίνει, ταυτόχρονα... Και γω βρέθηκα κάπου εκεί, ανάμεσα...
5 χιλιόμετρα παρακάτω έχει σταθμό στο ρεύμα τους! Μπορούν να σταματάνε χωρίς να γίνονται επικίνδυνοι!
-Μ@λ@κ@ς με μπορντώ Passat 18.T πινακίδες ΕΕ* - 4001 (Μ ή Κ, δεν θυμάμαι) που θα περνούσε από πάνω μου, αν δεν τραβιόμουν δεξιά με καμιά 160-180, μιλώντας στο κινητό! Παλιο#$@%. Αν ήθελε να με προσπεράσει μπορούσε να βγει στο άδειο αντίθετο ρεύμα (έστω στο μισό, ήμουν στην άκρη της λωρίδας μου) και όχι να πέσει πάνω μου! @$#$@
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...
α - Εχεις δει πολλα πολα παπια με οδιγο και συνοδιγο να φορανε κρανος;;;;
Ένα κατεβαίνει καθημερινά το ποτάμι
ωραια.... βρηκαμε ενα
Ζώα ζώα ζώα [#2]