-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γεμίσαμε χεράδες. Σε τόπικ 'Oτι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους'
Επειδή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο να τους δεις στο δρόμο...
Όλη μέρα είναι στο 4TF...Υπαρχουν και τα 3G κινητα...
αχ καλε, τι αστειος που εισαι...Στα ορια του γελοιου. Εχετε πολυ πλακα μερικοι μερικοι οταν πιανετε στο στομα σας πραγματα για τα οποια ειστε ασχετοι και κρινετε ανθρωπους που ουτε καν εχετε δει μπροστα σας.
Και για να τελειωνουν τα αστειακια του καθε κομπλεξικου εδω μεσα που το μονο που ξερει να κανει ειναι να ειρωνευεται πισω απο το pc του, καθε παρασκευη ειμαστε μαζεμενοι στην καντινα στην Αγ. Μαρινα και παμε βολτα. Οποιος εχει τα @@ και δεν ειναι μονο μπλα-μπλα, ας ερθει μαζι μας βολτα και αμα μπορει ας μας περασει κιολας. Αμα φυγει σε κανα γκρεμο ομως ειναι μονος του.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Όλη μέρα είναι στο 4TF...μα πρεπει να εισαι χερας και εσυ σαν και εμενα για να προλαβαινεις να σχολιαζεις τα παντα ....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όλη μέρα είναι στο 4TF...αχ καλε, τι αστειος που εισαι...Στα ορια του γελοιου. Εχετε πολυ πλακα μερικοι μερικοι οταν πιανετε στο στομα σας πραγματα για τα οποια ειστε ασχετοι και κρινετε ανθρωπους που ουτε καν εχετε δει μπροστα σας.
Και για να τελειωνουν τα αστειακια του καθε κομπλεξικου εδω μεσα που το μονο που ξερει να κανει ειναι να ειρωνευεται πισω απο το pc του, καθε παρασκευη ειμαστε μαζεμενοι στην καντινα στην Αγ. Μαρινα και παμε βολτα. Οποιος εχει τα @@ και δεν ειναι μονο μπλα-μπλα, ας ερθει μαζι μας βολτα και αμα μπορει ας μας περασει κιολας. Αμα φυγει σε κανα γκρεμο ομως ειναι μονος του.
**
οχι κωστα δεν θα ειναι μονος θα ειμαστε εκει να τον βοηθησουν εμπρακτα... **
-
Ασε ρε. Αφου ειμαστε καγκουρες εμεις, ο καθενας για την παρτη του και αμα φυγει εφυγε. Αι στο διαολο πια με τον καθε γελοιο που εχει παρει το πληκτρολογιο αγκαλια και κοροιδευει.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Συνεννοηθήκαμε...Καλή διάθεση χρειάζεται και όχι αφορμή για καβγάδες και να πηγαίνουμε αλλού τις συζητήσεις όταν δεν μας συμφέρει.
Πάμε παρακάτω λοιπόνΚαυγάδες ; Για τα μηχανάκια και τα ΙΧ ; Όχι φίλε...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασε ρε. Αφου ειμαστε καγκουρες εμεις, ο καθενας για την παρτη του και αμα φυγει εφυγε. Αι στο διαολο πια με τον καθε γελοιο που εχει παρει το πληκτρολογιο αγκαλια και κοροιδευει.Αφού δεν βγάζει πουθενά η κουβέντα γιατί δεν την παρατάτε ; Δεν νομίζω ότι έχετε να αποδείξετε κάτι σε κάποιον είτε από εδώ είτε απ' όπου αλλού.
-
ισως γιατι καποιος την ξεκινησε λεγοντας για αλλη μια φορα π@π@ριες...
δεν ειμαι /ειμαστε? ρομποτακια να μην αντιδρουμε ετσι ευκολα σε ανακριβειες προσβολες και ειρωνειες
ισως μερικες φορες η συμπεριφορα μου ξεφευγει αλλα οταν σε πνιγει το δικιο...και οταν προσπα8εις να δωσεις στον αλλο να καταλαβει μεσω μιας σοβαρης κουβεντας και ο αλλος υποβιβαζει την κουβεντα με ειρωνειες και π@π@ριες δεν μπορει θα ξεφυγεις και εσυ λιγο...ανθρωποι ειμαστε με τα ελατωματα μας...
απο την αλλη βεβαια θα μου επεις γιατι δεν αγνοεις καποια ατομα...
θα σου απαντησω οτι το να αγνοεις καποιον δεν ειναι παντα καλο γιατι τα λογια του μπορουνε να διαμορφωσουν αποψεις...αυτο δεν ειναι κακο εφοσον ξερει τι λεει και μιλαει απο πρωτο χερι....οταν ομως απλα φλυαρολογει με σκοπο μονο και μονο να πει κατι που ξερει οτι 8α προκαλεσει ενταση αυτο γινεται μονο για να τονωσει την ατονη και ψιλοαδιαφορη ζωη του.δυστυχως η ημιμαθεια βλαπτει εμας και τους γυρω μας
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ισως γιατι καποιος την ξεκινησε λεγοντας για αλλη μια φορα π@π@ριες...δεν ειμαι /ειμαστε? ρομποτακια να μην αντιδρουμε ετσι ευκολα σε ανακριβειες προσβολες και ειρωνειες
ισως μερικες φορες η συμπεριφορα μου ξεφευγει αλλα οταν σε πνιγει το δικιο...και οταν προσπα8εις να δωσεις στον αλλο να καταλαβει μεσω μιας σοβαρης κουβεντας και ο αλλος υποβιβαζει την κουβεντα με ειρωνειες και π@π@ριες δεν μπορει θα ξεφυγεις και εσυ λιγο...ανθρωποι ειμαστε με τα ελατωματα μας...
απο την αλλη βεβαια θα μου επεις γιατι δεν αγνοεις καποια ατομα...
θα σου απαντησω οτι το να αγνοεις καποιον δεν ειναι παντα καλο γιατι τα λογια του μπορουνε να διαμορφωσουν αποψεις...αυτο δεν ειναι κακο εφοσον ξερει τι λεει και μιλαει απο πρωτο χερι....οταν ομως απλα φλυαρολογει με σκοπο μονο και μονο να πει κατι που ξερει οτι 8α προκαλεσει ενταση αυτο γινεται μονο για να τονωσει την ατονη και ψιλοαδιαφορη ζωη του.δυστυχως η ημιμαθεια βλαπτει εμας και τους γυρω μας
Δεκτόν. Αλλά και η θερμή αντίδραση φέρνει συνήθως τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όλοι εσείς ξέρετε τι είναι το όποιο club. Δεν κάνετε προσυλιτισμό. Όποιος πραγματικά γουστάρει να έρθει να σας βρει θα σας βρει. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις τον εαυτό σου σε κανέναν ακόμη και εάν θίγεται , πχ το club σας.
Ας ηρεμήσουμε γιατί δεν βγαίνει κάτι δεδομένου ότι όποιος θέλει να την πει στον άλλον θα βρει δέκα πράγματα να πει.
-
Γιατι αμα αφησουμε την κουβεντα αυτη, πως θα κατοσταρισει το τοπικ να κλειδωθει? Ε ? Ε?
λοιπον, οσο μερικοι πετανε παπαριες, παπαριες θα λαμβανουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Όλη μέρα είναι στο 4TF...Υπαρχουν και τα 3G κινητα...
αχ καλε, τι αστειος που εισαι...Στα ορια του γελοιου. Εχετε πολυ πλακα μερικοι μερικοι οταν πιανετε στο στομα σας πραγματα για τα οποια ειστε ασχετοι και κρινετε ανθρωπους που ουτε καν εχετε δει μπροστα σας.
Άκου να σου πώ χερά μου, εσύ υπέροχε και μεγάλε οδηγέ,
αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πότε κάνουμε πλάκα και πότε ειρωνευόμαστε τότε καλύτερα να αφήσεις εσύ το πληκτρολόγιο και να πας στην Αγ. Μαρίνα μαζί με τους άλλους ακομπλεξάριστους φίλους σου αφού από ότι φαίνεται είσαι πολύ καλύτερος στο τιμόνι από ότι στο pc.
Ο καθένας στον τομέα του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι αμα αφησουμε την κουβεντα αυτη, πως θα κατοσταρισει το τοπικ να κλειδωθει? Ε ? Ε?Ωραίοοςςςς
-
Θέλει ακόμη ένα ή δύο...
-
Κατοστάρησε με το από πάνω.
-
Α και κατι αλλο, δεν ειναι μονο οτι λενε παπαριες για ατομα, καταστασεις και club που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα περι τινος προκειται. Το εξοργιστικο ειναι οτι λες 2-3 πραγματα και επειδη δεν εχουν τι να απαντησουν, το γυρνανε στην ειρωνια. Σαν να λεμε 'δεν πρεπει να περιμενω στα διοδια γιατι ζεσταινομαι', you know?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το εξοργιστικο ειναι οτι λες 2-3 πραγματα και επειδη δεν εχουν τι να απαντησουν, το γυρνανε στην ειρωνια. Σαν να λεμε 'δεν πρεπει να περιμενω στα διοδια γιατι ζεσταινομαι', you know?Τώρα που το λες...στα διόδια γιατί κάνουν όλοι διήθηση;
Είναι εξοργιστικό.Σαν να σου κάνει ένας νάνος ή κάποιος μικροκαμωμένος διήθηση όταν περιμένεις στην ουρά της εφορίας
-
-
Είπαμε, ο τυπος με το πουλοβερ και το σκουφο μεσα στο κατακαλοκαιρο εχει καθε δικαιωμα να μας πάρει την ουρά στην τράπεζα. Αυτό νομίζω το καταλάβαμε ολοι οτι ειναι λογικό!
-
Lock. Θα ανοίξω το τρίτο μέρος του τόπικ αύριο, μπας και έχετε ηρεμήσει ως τότε
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]