-
Δεν πρεπει να φερει καμια ευθυνη...
Δεν ξερω αν ειναι λογικος ο συλογισμος μου αλλα μου φαινεται οτι ειναι αντιστοιχο με το να πεταχτει ενας απο ενα θαμνο και να τον πατησεις.. Ε δεν φταις εσυ οταν ο αλλος πεταγεται απ'το πουθενα...
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω που πρεπει να μπει.Στα 'ζωα ζωα ζωα' , στην ενοτητα της 'μοτοσυκλετας'?
Χθες το μεσημερι κινουνταν σε κεντρικο δρομο διπλης κατευθυνσεως μηχανακι με ατομο ηλικιας 30-35(εχει σημασια που γραφω την ηλικια.)Ο τυπος ομως φορουσε το κρανος με τον μοντερνο τροπο του στυλ δεν το βαζω κανονικα,δεν το κουμπωνω.Για αγνωστη αιτια,μαλλον αυτοκινητο που τον ακουμπησε,πεφτει κατω και με το που πεφτει του φευγει το κρανος(αφου δεν ηταν φορεμενο οπως πρεπει).Εκεινη την στιγμη περναγε μοτοσυκλετα και χωρις να προλαβει να αντιδρασει περασε κυριολεκτικα πανω απο το κεφαλι του.
Ο δρομος γεμισε απο τα αιματα του και μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να τον παρει και να τον παει στο νοσοκομειο ειχε ψεξυχυσει.
Τα λογια ειναι περιττα νομιζω.Κριμα για την οικογενεια του.Εδωσες καταθεση στην αστυνομια αφου εισαι αυτοπτης μαρτυρας;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ας προσεχε. Ειναι προφανες οτι δεν στεναχωρεθηκε ουτε το μικρο μου δαχτυλακι. Οι μαλακιες πληρωνονται, οι μαλακιες πανω σε μηχανη πληρωνονται πολυ ασχημα. Ειδικα οταν δεν εισαι 15χρονο αλλα 35χρονο οπου υποτιθεται πρεπει να καταλαβαινεις καποια πραγματα.Ο μονος που λυπαμαι ειναι αυτος που τον εριξε κατω, ο οποιος ειτε φταιει ειτε οχι (αφου δεν ξερουμε τι εγινε και πως), θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας, οπως και ο αλλος μηχανακιας.
ναι αλλά μη ξεχνάς ότι εδώ μιλάμε για δολοφονία εξ αμελειας πράγμα που σημαίνει ότι δεν ξεμπλέκεις καθόλου εύκολα...`Ενα απλό 'ας πρόσεχε' δε μας καθιστά συνειδητοποιημένους, μπορεί να τύχει στον καθένα (μακριά από μας). Γιατί να τρέχει ο κάθε αθώος ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο μηχανόβιος, εγώ, εσύ στα δικαστήρια επειδή αυτός ήταν κουκουρούκου?
-
'Ας προσεχε' ο μηχανακιας που φοραγε λυμμενο το κρανος. Νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα ακριβως, και εγω τους δυο που θα τρεχουν αδικα λυπαμαι, τον νεκρο καθολου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'Ας προσεχε' ο μηχανακιας που φοραγε λυμμενο το κρανος. Νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα ακριβως, και εγω τους δυο που θα τρεχουν αδικα λυπαμαι, τον νεκρο καθολου.+1 να καίγεται αιώνια στην κόλαση
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω που πρεπει να μπει.Στα 'ζωα ζωα ζωα' , στην ενοτητα της 'μοτοσυκλετας'?
Χθες το μεσημερι κινουνταν σε κεντρικο δρομο διπλης κατευθυνσεως μηχανακι με ατομο ηλικιας 30-35(εχει σημασια που γραφω την ηλικια.)Ο τυπος ομως φορουσε το κρανος με τον μοντερνο τροπο του στυλ δεν το βαζω κανονικα,δεν το κουμπωνω.Για αγνωστη αιτια,μαλλον αυτοκινητο που τον ακουμπησε,πεφτει κατω και με το που πεφτει του φευγει το κρανος(αφου δεν ηταν φορεμενο οπως πρεπει).Εκεινη την στιγμη περναγε μοτοσυκλετα και χωρις να προλαβει να αντιδρασει περασε κυριολεκτικα πανω απο το κεφαλι του.
Ο δρομος γεμισε απο τα αιματα του και μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να τον παρει και να τον παει στο νοσοκομειο ειχε ψεξυχυσει.
Τα λογια ειναι περιττα νομιζω.Κριμα για την οικογενεια του.Εδωσες καταθεση στην αστυνομια αφου εισαι αυτοπτης μαρτυρας;
Φίλε μου BILL33, αν πράγματι είδες τι έγινε(και όχι άκουσες), δώσε κατάθεση: θα βοηθήσεις έναν άτυχο άνθρωπο που δεν είχε -ουσιαστικά- ευθύνη, να συνεχίσει τη ζωή του. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια θέση.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Φίλε μου BILL33, αν πράγματι είδες τι έγινε(και όχι άκουσες), δώσε κατάθεση: θα βοηθήσεις έναν άτυχο άνθρωπο που δεν είχε -ουσιαστικά- ευθύνη, να συνεχίσει τη ζωή του. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια θέση.
Mπερδεψες τα ονοματα .Ο Silver Turbo το εγραψε!!
-
Γράψε λάθος, σαρδάμ τα έκανα...
-
Που έγινε αυτό Χρήστο (Silver Turbo)? Xανιά?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Ας προσεχε' ο μηχανακιας που φοραγε λυμμενο το κρανος. Νομιζω οτι λεμε το ιδιο πραγμα ακριβως, και εγω τους δυο που θα τρεχουν αδικα λυπαμαι, τον νεκρο καθολου.
+1 να καίγεται αιώνια στην κόλαση
Είστε και οι δύο αισχροί
-
Ρε δεν πατε καλα
Οκ αυτος δεν ειχε δεμενο το κρανος, η εχθροτητα προς τι?Ζημιωνει κανεναν σας η μη χρηση κρανους αυτου?
Εγω ειμαι κατα της μη χρησης κρανους πιο πολυ απο ολους σας
Τοτε να μην λυπηθω και για ολους τους αυτοκινητηστες που πεθαινουν στην εθνικη καθε μερα, μπορει να μην φοραγαν ζωνη..
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ρε δεν πατε καλα
Οκ αυτος δεν ειχε δεμενο το κρανος, η εχθροτητα προς τι?Ζημιωνει κανεναν σας η μη χρηση κρανους αυτου?
Εγω ειμαι κατα της μη χρησης κρανους πιο πολυ απο ολους σας
Τοτε να μην λυπηθω και για ολους τους αυτοκινητηστες που πεθαινουν στην εθνικη καθε μερα, μπορει να μην φοραγαν ζωνη.
Ναι, αυτον που τον εριξε και αυτον που του πατησε το κεφαλι που σχεδον σιγουρα τους κατεστρεψε την ζωη (ή που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σιγουρα τους εμπλεξε για παρα πολλα χρονια) με την μλκια που τον εδερνε.
Για το δευτερο, ουτε εγω λυπαμαι αμα δεν φοραγαν ζωνη και μπορουσαν να ειχαν βγει με γρατουνιες αμα φοραγαν. Τα ιδια λεμε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
+1 να καίγεται αιώνια στην κόλαση
Είστε και οι δύο αισχροί
γιατί να τρέχω βρε φίλε στα δικαστήρια για χρόνια και να με κυνηγάνε οι οικογένειές για κάτι που δε φταίω το παραμικρο΄επειδή ήμουν στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα κι επειδή ο τύπος ήταν αεροκέφαλος?
-
Απορία δική μου (άσχετου με κράνη). Το κράνος θα άντεχε το βάρος της μηχανής ή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο?
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Απορία δική μου (άσχετου με κράνη). Το κράνος θα άντεχε το βάρος της μηχανής ή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο?Αν φοραγε κανενα καλο θα αντεχε, αν ηταν κανενα nova ή κατι κινεζικα οχι.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Απορία δική μου (άσχετου με κράνη). Το κράνος θα άντεχε το βάρος της μηχανής ή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο?
Αν φοραγε κανενα καλο θα αντεχε, αν ηταν κανενα nova ή κατι κινεζικα οχι.
Kαλα ολα σχετικα ειναι
Το θεμα ειναι πως θα αποφυγουμε το μοιραιο
Αν καποιος ειναι βλακας, αργα η γρηγορα θα φαει το κεφαλι του
Ας το φαει μονος του ομως -
Οποιος οδηγει μηχανη πρεπει πρωτα να προσεχει την εαυτο του μονος του , και μετα οι αλλοι. Ειναι τρελλο να αφηνεις την ζωη σου στις διαθεσεις του διπλανου οδηγου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οποιος οδηγει μηχανη πρεπει πρωτα να προσεχει την εαυτο του μονος του , και μετα οι αλλοι. Ειναι τρελλο να αφηνεις την ζωη σου στις διαθεσεις του διπλανου οδηγου.Oταν ομως ο διπλα ειναι χαρος, δεν σε σωνει τιποτα
Και αυτο δεν προκειται να το αλλαξει ουτε με 15 κρανοι και στολες ολοκληρες
Δεν θα επρεπε να μαθουν μερικοι τι σημαινει κυκλοφοριακη αγωγη?(στην ελλαδα).....χαχαχαχαχαχαχαχ
-
Το ενα δεν αναιρει το αλλο. Sorry αλλα δεν μπορω να λυπηθω για καποιον που αμα φοραγε κρανος κατα 99% (απ'οτι καταλαβα απο την περιγραφη) θα την ειχε γλυτωσει.
Ειδικα οταν μιλαμε για 35χρονο που οχι δεν φοραγε κρανος (οπου εκει το παιζεις κορωνα-γραμματα), αλλα ακομα χειροτερα φοραγε το κρανος και δεν καταλαβαινε οτι πρεπει να ειναι δεμενο. Αμα εισαι τοσο ηλιθιος...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οποιος οδηγει μηχανη πρεπει πρωτα να προσεχει την εαυτο του μονος του , και μετα οι αλλοι. Ειναι τρελλο να αφηνεις την ζωη σου στις διαθεσεις του διπλανου οδηγου.
Oταν ομως ο διπλα ειναι χαρος, δεν σε σωνει τιποτα
Και αυτο δεν προκειται να το αλλαξει ουτε με 15 κρανοι και στολες ολοκληρες
Δεν θα επρεπε να μαθουν μερικοι τι σημαινει κυκλοφοριακη αγωγη?(στην ελλαδα).....χαχαχαχαχαχαχαχ
Αστειεύεσαι? Εδώ (όπως μάθαμε σε άλλο τόπικ) η άλλη πήρε SUV για να νιώθει περισσότερη ασφάλεια στην αποφυγή εμποδίου...
Να ευχόμαστε όλοι να μην την πετύχουμε στο δρόμο μας.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]