-
αχαχαχαχαχαχα
Ε αλλη φορα μην το πλένεις και εσυ τοσο καλα ρε συ, κανει αντανακλαση ο ηλιος και ενοχλάει τον κοσμο!
Παλι καλα που δεν σου ειπε φιλε παρτο πιο εκει γιατι βρομάει το αμαξι σου!
-
έπρεπε να του πετάξεις την πάνα της μικρής
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έπρεπε να του πετάξεις την πάνα της μικρήςεπρεπε να παρεις την αστυνομια. Μπροστα του. Και να τους ζητησεις να στειλουν περιπολικο να γραψει για καταληψη οδοστρωματος.Ειτε ερχονταν ειτε οχι, το σπασιμο αρκουσε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
επρεπε να παρεις την αστυνομια. Μπροστα του. Και να τους ζητησεις να στειλουν περιπολικο να γραψει για καταληψη οδοστρωματος.Ειτε ερχονταν ειτε οχι, το σπασιμο αρκουσε.
Θα ηταν ακριβως η αμεσως επομενη κινηση μου αν μου ελεγε εστω και μια λεξη. Νομιζω οτι ο τροπος που του μιλησα και ο τροπος που τον κοιταξα του εδωσε να καταλαβει οτι δεν 'τον παιρνει' γιαυτο και εβγαλε 'μόκο'
-
Θα περίμενε να φύγεις και μετά θα τράβηξε πιο έξω τις γλάστρες ώστε να μη χωράει ο επόμενος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα περίμενε να φύγεις και μετά θα τράβηξε πιο έξω τις γλάστρες ώστε να μη χωράει ο επόμενος.Εκεί είναι να έχεις 5 λεπτά χρόνο: Κάνεις τον κύκλο του τετραγώνου, σταματάς πάλι μπροστά στο μαγαζί, βγάζεις τις γλάστρες και ξαναπαρκάρεις
Κανένα έλεος στους καραγκιόζηδες που πουλάνε πονηριά
-
-
Τι γραφει? (ειναι μακρυνη η φωτο)
-
Κέντρο Ολιστικής Αυτοβελτίωσης.
-
Βούρτσες μπλε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
επρεπε να παρεις την αστυνομια. Μπροστα του. Και να τους ζητησεις να στειλουν περιπολικο να γραψει για καταληψη οδοστρωματος.Ειτε ερχονταν ειτε οχι, το σπασιμο αρκουσε.
Θα ηταν ακριβως η αμεσως επομενη κινηση μου αν μου ελεγε εστω και μια λεξη. Νομιζω οτι ο τροπος που του μιλησα και ο τροπος που τον κοιταξα του εδωσε να καταλαβει οτι δεν 'τον παιρνει' γιαυτο και εβγαλε 'μόκο'
Με το βλέμμα του αγριεμένου πατέρα?
-
Με αυτό το βλέμμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
-
-
Μάλλον κατά λάθος θα έγινε Χρήστο. Θα τους ξέφυγε.
-
Είναι το καινούργιο σχέδιο χωρίς δαγκάνα...
-
Μήπως είναι πυροβολημένα ταμπούρα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα είδα για πρώτη φορά ταξί με κεραμικά φρένα..........Παλιό 'αξεσουάρ' o ψεύτικος δίσκος, έχω δει και σε μπλε.
-
60χρονος σε 'παπί'....με καθετήρα!
-
-
Σήμερα είδα ένα περιπολικό xsara με ένα μπουρί ΝΑ για εξάτμιση.
Αυτόν το καραμήτρο τον μπάτσο που πήγε με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου πολίτη και έβαλε μπουρί το οποίο έκανε θόρυβο κτλπ ποιος θα τον ελένξει;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]