-
Ειναι τα νέα τροχόσπιτα για πολύτεκνους αυτά?
-
Πριν κανα χρονο, ειχε πεσει ενα τετοιο σπιτακι στον περιφεριακο...
-
Κατά τις 6 το απόγευμα βγήκαν τρία τέτοια φορτηγά από την βόρεια πύλη της έκθεσης με αρκετό παίδεμα όμως. Ο ένας το πατούσε κιόλας όταν βγήκε Εγνατία!
-
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube Videoκαι με τα 2 χερια ομως...
-
http://www.youtube.com/results?search_q ... er&search=
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΚαπου εχει ξαναμπει αυτο!
Οτι να ναι -
αμάν πια με αυτό το κουλάδι με το S2000...όλοι αυτό δείχνουν...τηλεόραση, ιντερνετ...και να πεις ότι το κατέχει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αμάν πια με αυτό το κουλάδι με το S2000...όλοι αυτό δείχνουν...τηλεόραση, ιντερνετ...και να πεις ότι το κατέχει... -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΝα το κλείσουν το burn out οι μαλάκες... Θεωρείτε ότι με αφορμή αυτά τα βιντεάκια δεν θα υπάρχει έστω και ένας που να φάει τα μούτρα του (ή στη χειρότερη να σκοτώσει κανέναν αθώο);;;;
-
-
-
Παιζει να ξεμεινε απο την ημερα που μπορει εκει να ηταν και αλλα 4-5 παρκαρισμενα διπλα του φτιαχνωντας νησιδουλα...
(οχι οτι ειναι σωστο βεβαια...) -
Κάτι τέτοιο μάλλον συμβαίνει αλλά πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να το παρκάρεις έτσι και να ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ 2-3 μέρες. Τέτοιο παρκάρισμα είναι για λίγο, να βολευτείς προσωρινά και μετά πηγαίνεις και το βάζεις αλλού.
-
ρε παιδια το ειδα και αυτο σημερα.
ενα Maverick ΜΕΣΑ στην Ομονοια, σκαλωσε στα χαμηλα κολωνακια που εχουν υποτιθεται για να μην μπαινουν τα αυτοκινητα μεσα στην πλατεια..
και οταν λεω σκαλωσε εννοω οτι με καποιο τροπο (εγω δεν μπορω να καταλαβω) το κολωνακι μπηκε κατω απο τον προφυλακτηρα...απο την πισω πλευρα και 'κουμπωσε'
οδηγουσαν 2 παππαδες
-
Συμβαίνει και είναι πολύ αστείο για τους απέξω. Το έχω δει να γίνεται σε ένα αμάξι που σκάλωσε έτσι στο πίσω προφυλακτήρα σκαραβαίου (μερικοί σκαραβαίοι είχαν κάτι όρθια σίδερα πάνω στο προφυλακτήρα τους). Το αστείο ήταν όταν ήρθε η οδική βοήθεια και πατούσαν το σκαραβαίο να κατέβει - δεν μπορούσαν να σηκώσουν το άλλο αμάξι. Μετά πρέπει να έφεραν γερανό να σήκωσε το αμάξι και να το ξεσκάλωσε.
Επίσης σκαλώνουν και με το πλάι τα (παλιά) αμάξια με τους σιδερένιους προφυλακτήρες. Αν πηγαίνεις προς τα πίσω πλάι σε ένα άλλο αμάξι και αρχίσεις να ξύνεις την πίσω πόρτα με την άκρη του προφυλακτήρα και δεν σταματήσεις, όταν φτάσεις στο άνοιγμα της πίσω ρόδας ο ζουληγμένος προφυλακτήρας βγαίνει προς τα έξω και μαγκώνει στο άλλο αμάξι. Ούτε μπρος, ούτε πίσω και τιμόνι δεν έχει πίσω το αμάξι για να κάνεις μανούβρα. Μόνο να το σύρεις με το πλάι.
-
Ψαχνω απεγνωσμενα να σταματησω το αμαξι στο κεντρο. Η μικρη στο καθισματακι της στο πισω καθισμα ουρλιζει - πρεπει να της αλλαξω πάνα.
Βρισκω ενα κενο εξω απο μια καφετερια ως εξης. Ολα τα αμαξια ειναι παρκαρισμενα καθετα στο πεζοδρομιο εκτος εξω απο την καφετερια της οποιας ο ιδιοκτητης εχει βαλει κατι γλαστρες. Εγω λοιπον παρκαρα παραλληλα με το πεζοδρομιο διπλα στις γλαστρες. Πριν προλαβω να βγω εξω μου λεει μια ψιλοτσαμπουκαλ'ε υφος την απιστευτη ατακα: Φιλε βγαλε το αμαξι απο εκει γιατι με ενοχλει η ΑΝΤΙΛΙΆ που κανουν τα τζάμια του αυτοκινητου σου.Εγω έπαθα ενα μπλακ αουτ για 2-3 δευτερολεπτα αλλα συνηλθα γρηγορα και του ειπα με πολυ ηρεμη φωνη: ' Τί να κουμε φιλε ετσι ειναι αυτα. Δρομος ειναι εδω οπως εχουν παρκαρει ολοι, ετσι λοιπον μπορω να παρκαρω κι εγω.'
Με κοιταξε λιγο σαστισμενα και μετα μπηκε μεσα στην κεφετερια του και δεν ξαναβγηκε.
Τί αλλο θα ακουσουμε.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]