-
άμα είσαι ντίρλα...
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ενα απο τα πιο απιθανα που εχω δει ηταν ανημερα της Πρωτοχρονιας, ενας τυπος σταματαει στην ακρη το αμαξι του, ανοιγει την πορτα, κατεβαινει και τελικα σκυβει και ξερναει ΜΕΣΑ στο αυτοκινητοσκέψου τι οδήγαγε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενα απο τα πιο απιθανα που εχω δει ηταν ανημερα της Πρωτοχρονιας, ενας τυπος σταματαει στην ακρη το αμαξι του, ανοιγει την πορτα, κατεβαινει και τελικα σκυβει και ξερναει ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο
σκέψου τι οδήγαγε...
Εύκολο...
Οpel -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ενα απο τα πιο απιθανα που εχω δει ηταν ανημερα της Πρωτοχρονιας, ενας τυπος σταματαει στην ακρη το αμαξι του, ανοιγει την πορτα, κατεβαινει και τελικα σκυβει και ξερναει ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο
σκέψου τι οδήγαγε...
Εύκολο...
ΟpelΣας έχει κολλήσει όλους ο Κρουζενμπόϊλερ ρε εγκάθετοι!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σκέψου τι οδήγαγε...
Εύκολο...
ΟpelΣας έχει κολλήσει όλους ο Κρουζ κοντρόλ ρε εγκάθετοι!!!
...εγώ έτσι τον ξέρω...
-
εγώ πάντως μια φορά μετά από μεθύσι (οδηγούσε ο κολλητός) πρόλαβα να ανοίξω την πόρτα και να στοχεύσω σωστα, και όχι μέσα στο Κορσάκι μου..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγώ πάντως μια φορά μετά από μεθύσι (οδηγούσε ο κολλητός) πρόλαβα να ανοίξω την πόρτα και να **στοχεύσω σωστα μέσα **στο Κορσάκι μου.. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
εγώ πάντως μια φορά μετά από μεθύσι (οδηγούσε ο κολλητός) πρόλαβα να ανοίξω την πόρτα και να **στοχεύσω σωστα μέσα **στο Rocstάκι μου.. -
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προχθές στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος των ΚΤΕΛ είδα οδηγό μηχανής που φορούσε καουμπόικο καπέλο και το κρατούσε με το ένα χέρι για να μην το πάρει ο αέρας!Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
Mηπως ηταν καβαλα σε αλογο και δεν ειδες καλα?
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προχθές στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος των ΚΤΕΛ είδα οδηγό μηχανής που φορούσε καουμπόικο καπέλο και το κρατούσε με το ένα χέρι για να μην το πάρει ο αέρας!Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
Εγώ πάλι είδα στον Κηφισσό οδηγό μηχανής με 'καγκουρεμένο' κράνος Είχε ουρά που έβγαινε από το κράνος και δύο μεγάλα αυτιά κολλημένα στα πλαϊνά
Να το ποστάρω μήπως και στους Αυστραλούς -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Εγώ πάλι είδα στον Κηφισσό οδηγό μηχανής με 'καγκουρεμένο' κράνος Είχε ουρά που έβγαινε από το κράνος και δύο μεγάλα αυτιά κολλημένα στα πλαϊνά
Να το ποστάρω μήπως και στους ΑυστραλούςΠολύ γουστόζικα αυτά τα κράνη !!!! Σε πληροφορώ οτι πωλούνται έτσι έτοιμα αυτά τα κράνη, και έχουν 'σκράτς' για να τα ξεκωλάς αν θες, ή τα αγοράζεις και ξεχωριστά σε ότι ζώακι θέλεις !!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδια αυτο το μπιπ ειναι απιστευτα σπαστικο.. Εμενα παλι καλα που δεν εχει το αμαξι μου αλλα σε αλλα που οδηγαω εχει και μου σπαει τα νευρα απιστευτα.. Πρεπει επιτελουσ να το κανουν οι εταιριες να δουλευει σωστα.
Εγω φοραω ΠΑΝΤΑ ζωνη εκτος και θελω να παρκαρω.. Δε μπορω να παρκαρω με ζωνη. Γιατι θα πρεπει να ακουω αυτο τον αθλιο ηχο?
Επρεπε να μη λειτουργει κατω απο μια ταχυτητα 20χλμ/ωρα.ε?
Με εμποδιζει η ζωνη στον ελιγμο σταθμευσης! Περιεργο σου φαινεται?
Και οταν πηγαινω πολυ αργα 10-15κμ παλι με ενοχλειΝαι!
Δεν με ενοχλεί...τι να πω.
Και 'μένα με ενοχλεί ορισμένες φορές όταν παρκάρω. Λίγο πριν αρχίσω να κάνω όπισθεν τη βγάζω. Ε, με πόσα θα πέσει ο άλλος πάνω μου στο στενό που ίσα-ίσα χωράς να περάσεις?
και μενα με ενοχλει στο παρκαρισμα και τη βγαζω.. καμια φορα ανοιγω και τα παραθυρα αν ειναι κλειστα
ειδικα σε κολλητου που εχει φιμε παντα τα ανοιγω.. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κανονικα επρεπε να'ναι ο κανονας και οχι το απιθανο αλλα να που δεν γινεται συχνα.
Γυρω στις 16.00 στο ποταμι ,προς Αθηνα,ο συνηθης χαμος,αλλες πεντε λουριδες να ειχε παλι πηχτρα θα ηταν,ακουγεται σειρηνα περιπολικου,οχι συνεχης αλλα συχνη,το βλεπω να ελισσεται αναμεσα τριτη και τεταρτη λουριδα,προσπερναει ενα φορτηγο (4η λουριδα ο κυριος) και ενα νοημα του μπατσου με το χερι τον ξαποστελνει να παει στις δεξιοτερες.Και συνεχιζει τον δρομο του.Δηλαδή απλά δε του έκανε τίποτα.
Αν όμως του έσκιζε το 'κουλούρι' θα το σκεφτόταν ο λεχρίτης να το ξανακάνει. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σκέψου τι οδήγαγε...
Εύκολο...
...εγώ έτσι τον ξέρω...
Γκιζελκίρχεν δεν είναι το σωστό;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κανονικα επρεπε να'ναι ο κανονας και οχι το απιθανο αλλα να που δεν γινεται συχνα.
Γυρω στις 16.00 στο ποταμι ,προς Αθηνα,ο συνηθης χαμος,αλλες πεντε λουριδες να ειχε παλι πηχτρα θα ηταν,ακουγεται σειρηνα περιπολικου,οχι συνεχης αλλα συχνη,το βλεπω να ελισσεται αναμεσα τριτη και τεταρτη λουριδα,προσπερναει ενα φορτηγο (4η λουριδα ο κυριος) και ενα νοημα του μπατσου με το χερι τον ξαποστελνει να παει στις δεξιοτερες.Και συνεχιζει τον δρομο του.Δηλαδή απλά δε του έκανε τίποτα.
Αν όμως του έσκιζε το 'κουλούρι' θα το σκεφτόταν ο λεχρίτης να το ξανακάνει.Εμενα παλι μου αρεσε που του εκανε μονο υποδειξη.Η κληση δεν ειναι παντα και η σωστοτερη τιμωρια.
Ισως παλι ο μπατσος δεν ειχε διαθεσιμο χρονο.Σε κεινο τον χαμο να πανε και οι δυο απο εξω αριστερα στα εξω δεξια,να βρουν χωρο να παρκαρουν ,ε δεν ηταν και τοσο σωστο για εκεινη την ωρα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
σκέψου τι οδήγαγε...
Εύκολο...
...εγώ έτσι τον ξέρω...
Γκιζελκίρχεν δεν είναι το σωστό;
-
-
όχι όχι
κλισενστρούμπεν!
...
τσουτσουπρούτσεν;
κρουζομπίχτεν!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]