-
Ναι αλλά κάθε 4 χρόνια λένε ότι θα κάνουν το καλύτερο για εμάς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χτες βράδυ κατεβαίνω στο παρκιν να αφήσω το αυτοκίνητο και τι βλέπω? Από ένα VOLVO XC90 που μόλις είχε παρκάρει να βγαίνει ένας παπάς!!!Έπρεπε να δείτε στην τελευταία ανάβαση ριτσώνας έναν παπά με την γυναίκα του μαζί να έχουν πάρει θέση πάνω σε στροφή της διαδρομής και να παρακολουθούν φανατισμένα
-
New age παπαδες rule!!!
-
Δεν θυμάμαι που στην επαρχία μου έχουν πει ότι υπάρχει παππάς με EVO.
Θα ρωτήσω και θα σας πώ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν θυμάμαι που στην επαρχία μου έχουν πει ότι υπάρχει παππάς με EVO.Θα ρωτήσω και θα σας πώ.
κι ένας από τους παπαροκάδες έχει προηγούμενο Passat με 'ένας θεός ξέρει πόσα άλογα'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν θυμάμαι που στην επαρχία μου έχουν πει ότι υπάρχει παππάς με EVO.
Θα ρωτήσω και θα σας πώ.
κι ένας από τους παπαροκάδες έχει προηγούμενο Passat με 'ένας θεός ξέρει πόσα άλογα'
Κι ενας ακομα ντοπιος παπουλης εχει ενα astra ''opc'' που ειναι 1.400 και του εχει βαλει 2 μπουκες πισω (η μια ειναι παντα καθαροτατη )..σποιλερ φουσκωμενους προφυλακτηρες και 2-3 μπαρομετρα στην κολωνα!
Θα ανεβασω και εικονα οταν τον ξαναδω..Πριν ο συγκεκριμενος ειχε ενα corsa με τα αντιστοιχα ''καλουδια''...που τα βρισκουν τα λεφτα δεν μπορω να καταλαβω... το φιλοπτωχο παει σε μπουκες μου φαινεται!
-
και οι παπάδες έχουν ψυχή ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Κι ενας ακομα ντοπιος παπουλης εχει ενα astra ''opc'' που ειναι 1.400 και του εχει βαλει 2 μπουκες πισω (η μια ειναι παντα καθαροτατη )..σποιλερ φουσκωμενους προφυλακτηρες και 2-3 μπαρομετρα στην κολωνα!
Θα ανεβασω και εικονα οταν τον ξαναδω..Πριν ο συγκεκριμενος ειχε ενα corsa με τα αντιστοιχα ''καλουδια''...που τα βρισκουν τα λεφτα δεν μπορω να καταλαβω... το φιλοπτωχο παει σε μπουκες μου φαινεται!
κάγκουρας παπάς με Opel, τι χειρότερο να υπάρχει;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κάγκουρας παπάς με Opel, τι χειρότερο να υπάρχει;Να σε παντρέψει!
-
Λες να προτείνει να χρησιμοποιήσει ο lkar το συγκεκριμένο αμάξι για νυφικό;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
κάγκουρας παπάς με Opel, τι χειρότερο να υπάρχει;
Να σε παντρέψει!
εσένα μάλλον πάντρεψε και πήρες Opel
@dino: αμάξι για νυφικό; με δαντέλα μήπως;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κάγκουρας παπάς με Opel, τι χειρότερο να υπάρχει;Aν το δει ο skullone αυτό, δεν το γλιτώνει το εγκεφαλικό με τίποτα
-
Άντε τώρα να κερδίσεις σε κόντρα τον άνθρωπο που ''οδεύει με την βοήθεια του θεού''...
Άσε που δεν θα του βγάζει ζημιές το αμάξι γιατί πριν από κάθε κόντρα θα το ευλογεί... -
Χθές το μεσημέρι στη Κατεχάκη πρίν την Α.Ο. Πεζώ με οδηγό ένα τύπο που φορούσε και γάντια για να τιθασεύει το θερίο. Μόνιμα στην αριστετή λωρίδα με ρυθμό ελαφρώς πιο αργό από τους προπορευόμενους του (Δηλαδή κενό τουλάχιστον 50+ μέτρων) ανοικτά τα παράθυρα και να σχολιάζει όλους κάνοντας και νοήματα, τους γύρω του για το τρόπο που κινούνταν.
Αν υπάρχει κάποιος κύριος υπέυθηνος του Δρομοκαείτειου (Έτσι δε γράφεται ) και μας διαβάζει, τον παρακαλώ να κελιδώνουν καλύτερα τη πύλη, γιατί μάλλον τους ξέφυγε ο τύπος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθές το μεσημέρι στη Κατεχάκη πρίν την Α.Ο. Πεζώ με οδηγό ένα τύπο που φορούσε και γάντια για να τιθασεύει το θερίο. Μόνιμα στην αριστετή λωρίδα με ρυθμό ελαφρώς πιο αργό από τους προπορευόμενους του (Δηλαδή κενό τουλάχιστον 50+ μέτρων) ανοικτά τα παράθυρα και να σχολιάζει όλους κάνοντας και νοήματα, τους γύρω του για το τρόπο που κινούνταν.Αν υπάρχει κάποιος κύριος υπέυθηνος του Δρομοκαείτειου (Έτσι δε γράφεται ) και μας διαβάζει, τον παρακαλώ να κελιδώνουν καλύτερα τη πύλη, γιατί μάλλον τους ξέφυγε ο τύπος.
Καλά ρε, πήρες το αυτοκίνητο της Βαρβάρας, έβαλες γάντια, έκανες τα καραγκιοζιλίκια σο και τώρα ζητάς να σε μαζέψουν?
-
{Σπιούνος mode on} Ο Κιντ ειναι στην Αθηνα... Δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις{Σπιουνος mode off}
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
{Σπιούνος mode on} Ο Κιντ ειναι στην Αθηνα... Δεν ειναι δυσκολο να τον βρεις{Σπιουνος mode off} -
Πόσα καροτσάκια να κυκλοφορούν;
αν και στην Αθήνα έχει το ίδιο τουτού με τον θείο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]