-
Ο κόσμος νομίζει ότι το ευρώ που βάζεις στο καροτσάκι είναι το πουρμπουάρ του υπαλλήλου που θα το μαζέψει!!
(με έπιασε λάστιχο πρώτη φορά στη ζωή μου χθες, δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο κωλόφαρδος να το γλυτώνω πάντα )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα είδα τον kid να περπατάει μέσα στους δρόμους των Ιωαννίνων με ένα άδειο καρότσι σουπερ-μάρκετ γιατί τα ψώνια ήταν πολλά και δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει σε σακούλες.
Φωτό έχουμε;
καλα λεω οτι ειναι τρελος ο μικρος...θα κανει οτιδηποτε να οδηγησει..
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ασπρο Yaris σήμερα στο Μικρολίμανο, έκανε burn-out μπροστά από τις καφετέριες. Είχε και αυτοκόλλητο 4ΤF! Ηταν κανείς από'δω;Ασύστολα ψεύδη κύριε Πρόεδρε!!!
-
Καλώς τόν κάνγκουρστέρν ρε.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ασπρο Yaris σήμερα στο Μικρολίμανο, έκανε burn-out μπροστά από τις καφετέριες. Είχε και αυτοκόλλητο 4ΤF! Ηταν κανείς από'δω;
Ασύστολα ψεύδη κύριε Πρόεδρε!!!
Είσαι ΗΡΩΑΣ!
Βurnout με 1000άρι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασπρο Yaris σήμερα στο Μικρολίμανο, έκανε burn-out μπροστά από τις καφετέριες. Είχε και αυτοκόλλητο 4ΤF! Ηταν κανείς από'δω;
Είσαι ΗΡΩΑΣ!
Βurnout με 1000άρι?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ burn-out!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είσαι ΗΡΩΑΣ!
Βurnout με 1000άρι?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ burn-out! με 1000άρι:rtfm:
-
κάποιος θείος ψήνεται για BAN
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σήμερα είδα τον kid να περπατάει μέσα στους δρόμους των Ιωαννίνων με ένα άδειο καρότσι σουπερ-μάρκετ γιατί τα ψώνια ήταν πολλά και δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει σε σακούλες.
με αγορες ανω των 60ευρω δεν στα φερνουν σπιτι ?
Είχε ρεπό το παιδί της αποθήκης σήμερα.
καημένε
άτυχε
Kidako -
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
με αγορες ανω των 60ευρω δεν στα φερνουν σπιτι ?
Είχε ρεπό το παιδί της αποθήκης σήμερα.
καημένε
άτυχε
KidakoΔύσκολα παιδικά χρόνια λέγεται αυτό...
-
Το Σάββατο το πρωί έσκασε μπροστά μου (50 μ.) κοντά στον ΟΛΠ του Πειραιά εκρηκτικός μηχανισμός (την έβαλαν λέει για τον ναυτικό που σκοτώθηκε στο Ρομίλντα (?)). Δεν ήταν έκρηξη αλλά έντονη φλόγα προς τα πάνω που ακούστηκε σαν φλογοβόλο (αν ήταν κανονική έκρηξη δε θα την είχα καλά).
Θ' ανεβάσω και φωτογραφία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Σάββατο το πρωί έσκασε μπροστά μου (50 μ.) κοντά στον ΟΛΠ του Πειραιά εκρηκτικός μηχανισμόςΩχχχχ ήσουν τόσο κοντά;;; Να προσέχεις άλλη φορά την... Ερυθρή Ταξιαρχία
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Σάββατο το πρωί έσκασε μπροστά μου (50 μ.) κοντά στον ΟΛΠ του Πειραιά εκρηκτικός μηχανισμός (την έβαλαν λέει για τον ναυτικό που σκοτώθηκε στο Ρομίλντα (?)). Δεν ήταν έκρηξη αλλά έντονη φλόγα προς τα πάνω που ακούστηκε σαν φλογοβόλο (αν ήταν κανονική έκρηξη δε θα την είχα καλά).
Θ' ανεβάσω και φωτογραφία.Για το όπελ πηγαίνε ο εκρηκτικός μηχανισμός, τα υπόλοιπα είναι προφάσεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θ' ανεβάσω και φωτογραφία.Για το όπελ πηγαίνε ο εκρηκτικός μηχανισμός, τα υπόλοιπα είναι προφάσεις.
'Εκρηκτικές επιδόσεις!'
-
Ήμουν με το accent.
'Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού αντελήφθη ένα σακ βουαγιάζ πάνω σε παγκάκι, μέσα από το οποίο έβγαιναν καπνοί. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τον κόσμο και μετά από λίγα λεπτά έγινε η έκρηξη.'
Τώρα εξηγούνται διάφορα. Ο δρόμος ήταν άδειος, αλλά όχι τελείως. Οι αστυνομικοί είχαν κλείσει το δίπλα ρεύμα κυκλοφορίας, όχι όμως το απέναντι - αν δεν με είχε πιάσει φανάρι θα είχα περάσει από εκεί με μόνο 3 λωρίδες να με χωρίζουν από το σημείο. Ένας βλάκας μεσήλικας με ποδήλατο παρέκαμψε όμως ακόμα και το περιπολικό που είχε κλείσει το διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας και παραλίγο να γινόταν μπριζολάκι. Του έβαλαν τις φωνές οι αστυνομικοί κι εκείνος έδειχνε τσαντισμένος (με τη βλακεία του άραγε; ).
-
manosk ΤΩΡΑ ζωντανά από το σημείο της έκρηξης:
-Για πείτε μας τι νιώσατε; ήταν δυνατή; την αισθανθήκατε; ποιες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σας;
-Το μόνο που ήθελα ήταν να πάθει μεγάλη ζημιά το Accent και να μην πάθω τίποτα εγώ για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια
-
Mετά θα έπαιρνα μεταχειρισμένο Golf (όχι αυτοκίνητο) και με τα λεφτά της ασφάλειας κι ένα golfοδάνειο θα πλήρωνα τα συνεργεία.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mετά θα έπαιρνα μεταχειρισμένο Golf (όχι αυτοκίνητο) και με τα λεφτά της ασφάλειας κι ένα golfοδάνειο θα πλήρωνα τα συνεργεία.για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να καταστραφεί και το άλλο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]