-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτος εστω τα εβαλε σε καδο.Αλλοι που τα αμολανε οπου να'ναι??
Γι'αυτό είναι στα 'Απίθανα' και όχι στα 'Ζώα' ...
Ναι σωστο και αυτο!!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μου θύμισες κάτι που άκουσα πρόσφατα και μου άρεσε, νομίζω το είπε ο Ιαβέρης (μπορεί όμως να κάνω λάθος): 'Ο Έλληνας είναι Τούρκος που νομίζει πως είναι Ιταλός'.
Νομιζω οτι εννοει οτι ο Ελληνας θελει να φαινεται Ευρωπαιος ( Ιταλος) ενω κατα βαθος ειναι Ανατολιτης ( Τουρκος).
Και νομιζω οτι εχει δικιο για πολλους απο μας ,τουλαχιστον για οσους καυτηριαζουμε εδω στα 'Ζωα'. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
C4 αναβει αλαρμ σταματαει διπλα απο καδο αποριματων και ο συνοδηγος πεταει μια σακουλα σκουπιδια μεσα απο το παραθυρο...Ελεος ρε γμτ δεν μπορουσε να κατεβει??
Νταξ ρε το εκανα και εγω αυτο, γιατι δενομουνα με 64 ζωνες, σιγα μην λυθω για να πεταξω τα σκουπιδια, πας διπλα τσακ πετας τη σακουλιτσα!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
C4 αναβει αλαρμ σταματαει διπλα απο καδο αποριματων και ο συνοδηγος πεταει μια σακουλα σκουπιδια μεσα απο το παραθυρο...Ελεος ρε γμτ δεν μπορουσε να κατεβει??
Μα, αφου μπορουσε να το κανει ετσι, γιατι να κατεβει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
C4 αναβει αλαρμ σταματαει διπλα απο καδο αποριματων και ο συνοδηγος πεταει μια σακουλα σκουπιδια μεσα απο το παραθυρο...
Ελεος ρε γμτ δεν μπορουσε να κατεβει??
Νταξ ρε το εκανα και εγω αυτο, γιατι δενομουνα με 64 ζωνες, σιγα μην λυθω για να πεταξω τα σκουπιδια, πας διπλα τσακ πετας τη σακουλιτσα!
με ζουρλομανδυα οδηγεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οδηγεις?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
οδηγεις?
+1!
-
Παιδιά κι εγώ έχω πετάξει σκουπίδια χωρίς να κατέβω αλλά ΠΟΤΕ εν κινήσει και ΠΟΤΕ αν κλείνω το δρόμο σε κάποιους καθώς σταματάω.
Μου την σπάνε οι ανοικτοί κάδοι γιαυτό κατεβαίνω και τα πετάω. Από το αυτοκίνητο μπορεί να το έχω κάνει 4-5 φορές που βιαζόμουν πολύ. -
Είναι λίγο ελεεινό να πετάς τα σκουπίδια χωρίς να βγεις από το αμάξι
Σα να κάθεσαι σε αίθουσα αναμονής και μόλις τελειώσει το αναψυκτικό που πίνεις να το σουτάρεις στο κάδο που βρίσκεται απέναντί σου χωρίς να σηκωθείς από τη θέση σου.
-
Γιατι ρε μαστορα ειναι ελεεινο? Δεδομενου βεβαια οτι θα πετυχεις τον στοχο και δεν θα καταληξουν στον δρομο? Δηλαδη αμα μπορω να το κανω απο την θεση μου, ειναι προτιμοτερο να τραβηξω χειροφρενο, λυσω ζωνη, ανοιξω πορτα, βγω/πεταξω/ξαναμπω στο αμαξι, ξαναδεσε ζωνη, λυνε χειροφρενο και ξεκινα? Ποιος ο λογος? Πολυ inefficient ρε παιδι μου (νατος ο μηχανολογος και ο τροπος σκεψης του...).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μέχρι να τους κάνουμε όμως Έλληνες τους 'Έλληνες', δεν παύουν να έχουν συμπεριφορά τουρκόσπορου... Κουτοπόνηροι, βρωμιάρηδες και φασαριόζοι, όπως και οι φίλτατοι γείτονές μας.Όχι δλδ οτι οι Ιταλοί δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά...
Μάλιστα , και μετά είμαι εγώ ρατσιστής που θέλω να φύγουν οι μετανάστες.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι ρε μαστορα ειναι ελεεινο? Δεδομενου βεβαια οτι θα πετυχεις τον στοχο και δεν θα καταληξουν στον δρομο? Δηλαδη αμα μπορω να το κανω απο την θεση μου, ειναι προτιμοτερο να τραβηξω χειροφρενο, λυσω ζωνη, ανοιξω πορτα, βγω/πεταξω/ξαναμπω στο αμαξι, ξαναδεσε ζωνη, λυνε χειροφρενο και ξεκινα? Ποιος ο λογος? Πολυ inefficient ρε παιδι μου (νατος ο μηχανολογος και ο τροπος σκεψης του...).Συμφωνώ απόλυτα. Από τη στιγμή που δεν ρυπαίνω - δεν ενοχλώ τι σημασία έχει ο τρόπος που πετάω τα σκουπίδια??
Εδώ βλέπεις άνοιγμα της πόρτας σε φανάρι και άδειασμα του σταχτοδοχείου στο δρόμο χωρίς καμία ντροπή (αλήθεια ο ΚΟΚ προβλέπει τίποτα γι΄ αυτό?) ή σβήσιμο της γόπας (χιλιάδες γόπες ρε παιδιά) στην παραλία εκεί που θα πάει ο ίδιος με τα παιδιά του την άλλη μέρα να καθίσει. Αυτός που πετάει τα σκουπίδια στον κάδο έστω και με τον δικό του τρόπο μας ενόχλησε?
-
ναι ο κοκ προβλεπει προστιμο για ριψη αντικειμενων εκτος αυτοκινητου
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Από τη στιγμή που δεν ρυπαίνω - δεν ενοχλώ τι σημασία έχει ο τρόπος που πετάω τα σκουπίδια??Δεν είναι δείγμα καλών τρόπων το να πετάς τα σκουπίδια στο κάδο από απόσταση, είτε μέσα από το αυτοκίνητο ή από τη καρέκλα σου.
Το φαγητό σου μπορείς να το φας μόνο με το πηρούνι αλλά είναι πιο καθώς-πρέπει να χρησιμοποιήσεις μαχαιροπήρουνο.
-
Εννοεί (ο ΚΟΚ) πέταμα στο δρόμο. Όχι σε κάδο ή καλάθι.
-
διυλιζετε τον κονωπα...
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Γιατι ρε μαστορα ειναι ελεεινο? Δεδομενου βεβαια οτι θα πετυχεις τον στοχο και δεν θα καταληξουν στον δρομο? Δηλαδη αμα μπορω να το κανω απο την θεση μου, ειναι προτιμοτερο να τραβηξω χειροφρενο, λυσω ζωνη, ανοιξω πορτα, βγω/πεταξω/ξαναμπω στο αμαξι, ξαναδεσε ζωνη, λυνε χειροφρενο και ξεκινα? Ποιος ο λογος? Πολυ inefficient ρε παιδι μου (νατος ο μηχανολογος και ο τροπος σκεψης του...).
Συμφωνώ απόλυτα. Από τη στιγμή που δεν ρυπαίνω - δεν ενοχλώ τι σημασία έχει ο τρόπος που πετάω τα σκουπίδια??
και απο εμενα +1 ...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !
Ισως μαλλον πρεπει να εχουμε ΤΑΚΤ και τροπους στο πως πεταμε τα σκουπιδια ....
-
Το πεταμα των σκουπιδιων μαλλον ειναι πολυ κουραστικη διαδικασια τελικα εδω περα!
Χθες ενας γειτονας πηρε το μηχανακι του και την σακουλα των σκουπιδιων ανεβηκε 30 μετρα τον δρομο μεχρι τον καδο και ξαναγυρισε σπιτι!
-
Νταξ ρε πατε καλα? Εγω βαριεμαι τη διαδικασια, και λογω του οτι ο κάδος ήταν παντα ανοιχτος τα πετουσα ετσι, εκτος αν ηταν μεγαλη σακουλα, ή ειχε κατι μεσα που μπορει να ετρεχαν ζουμια κλπ
Σπυρο οχι ζουρλομανδυα ρε man....ζωνες 4 σημειων!
-
Και το θεμα δεν ειναι οτι ειναι κουραστικο (δεν ειναι), το θεμα ειναι οτι ειναι ανουσιο και μου φαινεται εντελως ακυρο να κανω 8 κινησεις αντι για μια για να κανω κατι. Ενταξει δεν ειπαμε να πεταξω την σακουλα στον καδο απο 15 μετρα μακρυα, αλλα ενα σκουπιδι απο το παραθυρο στον καδο διπλα μου.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]