-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατι το βραδυ ρεμαγκες Α' δεν φαινεται και δευτερον αν βαλο ενα χαρτακι στο παρμπριζ με την πινακιδα μου και βγαλω την κανονικη θα ειμαι οκ? Να κανει δλδ ο καθενας οτι γουσταρει????????????????
μα στελιο μερα ειναι
μπορει να το εκανε μια φορα μονο, πχ να του τις ειχαν παρει και να πηγαινε σπιτιΗ πινακίδα ήταν κανονικότατη μεταλλική, τύπου 'ταψί' (προτελευταίας εσοδείας), τριμαρισμένη γύρω γύρω για να φύγει το περιττό μέταλλο (σήμα GR, μπλέ κομμάτι κτλ.) και μάλιστα ήταν πριτσινωμένη πάνω στην τσάντα του!
αν ηταν νυχτα μαζι σου, αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα
δλδ κ ενα αμαξι τυχαιο αν φωτογραφισεις μπορεις να τον κραξεις επειδη το βραδυ μπορει να βγαλει την πινακιδα;Με την ίδια λογική δεν υπάρχει λόγος να έχουμε όλοι ενιαίου τύπου πινακίδες. Σκοπός είναι να φαίνεται ο αριθμός που πήραμε από το ΥΜΕ: Μπορούμε να τον γράψουμε σε T-Shirt ανάλογα με την εποχή και τη μόδα ή σε μπαντάνα αν έχουμε μακρυά μαλλιά - και φαινόμαστε και από μπροστά άμα λάχει! Ό,τι να 'ναι δηλαδή!
-
η συζήτηση αφορά το νόμιμο-μη νόμιμο ή το κατά πόσο θεωρείται γκαζοφονιάς ο εκάστοτε εν λόγω κάτοχος για να μη φέρει νόμιμα τους αριθμούς? Στην πρώτη περίπτωση θα φάει ένα πρόστιμο, και στη δεύτερη, δε νομίζω καν να ισχύει η δεύτερη, όποιος θέλει να κάνει μαγκιές και να κρυφτεί θα βάψει/σκουρύνει/βγάλει πινακίδες. Τι σας ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη τον αριθμό κυκλοφορίας? το θέμα είναι ότι φαίνεται στους άλλους οδηγούς. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η τροχαία αφού δεν αποτελεί κίνδυνο σε κανέναν
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Τα μηχανάκια παίρνουν έγκριση τύπου όπως βγαίνουν απο το εργοστάσιο. Οποιαδήποτε παρέμβαση στον εξοπλισμό που φέρουν είναι παράνομη, είτε αφορά την ασφάλεια του αναβάτη είτε όχι.Επίσης η έγκριση τύπου και ο ΚΟΚ προβλέπουν συγκεκριμένες θέσεις όπου θα πρέπει να στερεώνεται μόνιμα η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος. Αλλά φυσικά αυτά είναι πυρηνική φυσική για τους μπάτσους.
Κάτσε να δεις σε λίγο καιρό που θα περνάνε ΚΤΕΟ και τα δίκυκλα τί έχει να γίνει...
Πολύ εύστοχο το σχόλιο για το πινακιδωμένο μουλάρι, χεχεχε...
Δύο σελίδες πίσω. Ο τύπος είναι π.α.ρ.ά.ν.ο.μ.ο.ς.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μπορεί να τον θεωρώ γραφικό, μπορεί να θεωρώ πολύ λογικό να τον γράψει η τροχαία αλλά δεν τον θεωρώ επικίνδυνο (τουλάχιστον όχι λόγω της πινακίδας στην πλάτη) οπότε οχι δε με ενοχλεί.
Καλώς. Εμένα πάντως με ενοχλούν και πράγματα τα οποία δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνα.
γιατι να σε ενοχλει εφοσον φαινεται η πινακιδα του καθαρα;
Γιατι αυριο μπορει να μην την φοραει στην πλατη και να την αφησει στο σπιτι...
Γενικα αυτη η κουτοπονηρια και η τσαμπα μαγκια των μηχανακηδων που κανουν οτι γουσταρουν
α) γνωριζοντας οτι δυσκολα θα τους προλαβει καποιος
β) εχουν βγαλει την πινακιδα και δεν μπορουν να βρεθουνδεν τους τιμα ιδιαιτερα. Τσαμπα μαγκες...(ΟΣΟΙ το κανουν αυτο).
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Είναι τέτοιο το μέγεθος της βλακείας, που δεν ξέρω καν αν η φωτογραφία είναι στο σωστό νήμα:
Αυτούς τους ηλίθιους μοτοσυκλετιστές που:
- Κόβουν/ράβουν τις πινακίδες τους όπως τους γουστάρει
- Τις χώνουν κάτω απο το φτερό/κάτω απο το μηχανάκι για να μην φαίνονται καθόλου
- Δεν τις φέρουν καν
- Ξηλώνουν φτερά/φλάς κτλ. για να 'φαίνεται πιο ωράιο το μηχανάκι'
...πρόκειται να κάνει κανείς τίποτα;
Για τον πανίβλακα της φωτογραφίας, έχω μείνει απλά άφωνος.
Ό,τι να 'ναι σ' αυτή τη χώρα...
Εσενα αυτο το θεαμα σου προκαλει τοσο μεγαλο προβλημα που πρεπει να το ανεβασεις στο φορουμ?
Φανταζομαι το βραδυ δεν μπορουσες να κοιμηθεις, και ειπες ''πω πω, ειχε την πινακιδα στην πλατη, πως θα κυκλοφορησω αυριο?''
Αληθεια το κινητακι βλεπω το ειχες σε ετοιμοτητα.....Δεν αφηνεις τα κομπλεξ λεω εγω, και να κοιταξεις την δουλεια σου
Απαντησε μου, ΕΣΥ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ?
Κομπλεξ παιδι μου....κομπλεξedit
Και κατι αλλο
Οταν βαζουμε πινακιδες στις φωτο, κοιταμε να εχουν σβησει το νουμερο, ειτε εχουν αδικο ειτε οχιΔεν είναι κόμπλεξ ρε φίλε. Είναι το ίδιο με ένα ΙΧ να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδα και καλά για τα μπλόκα αλλά σε ενδεχόμενο ατύχημα να την κάνει πχ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα τους!
Δε λέω, έχει σίγουρα τη θέση του σ'αυτό το thread ως 'απίθανο' αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα μ'αυτόν είναι οτι όταν παρκάρει πάιρνει την πινακίδα μαζί του...Άμα βγάλει την τσάντα τότε η πινακίδα δεν φαίνεται ! ! !
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατι το βραδυ ρεμαγκες Α' δεν φαινεται και δευτερον αν βαλο ενα χαρτακι στο παρμπριζ με την πινακιδα μου και βγαλω την κανονικη θα ειμαι οκ? Να κανει δλδ ο καθενας οτι γουσταρει????????????????
μα στελιο μερα ειναι
μπορει να το εκανε μια φορα μονο, πχ να του τις ειχαν παρει και να πηγαινε σπιτι
αν ηταν νυχτα μαζι σου, αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα
δλδ κ ενα αμαξι τυχαιο αν φωτογραφισεις μπορεις να τον κραξεις επειδη το βραδυ μπορει να βγαλει την πινακιδα;Είναι περασμένη στην τσάντα του γιατί λείπει το φτερό από τη μηχανή. Και το αμάξι και το αεροπλάνο όταν δεν κυκλοφορεί βάσει του νόμου.
Υπάρχουν κανόνες.
-
παιδες συμφωνω, δεν ειχα διαβασει οτι ηταν πριτσινωμενη...mea culpa
υπο αυτες τις συνθηκες δεν θα τον ελεγα ζωο απλα καγκουρα, γιατι για να το κανεις αυτο που εκανε προβλεπεται μπολικη δοση καγκουριας... -
Αμα αφησει τη μηχανή και αρχίσει το περπάτημα με την πινακιδα στην πλατη, παιζει να τον γραψουν για υπερβολικη ταχυτητα (περματηματος) οι μπατσοι ???
Α, και κατι αλλο, αν οντως εχει κοψει το γαλαζιο κομματι με το σημα GR πανω , είναι παρανομος γιατι παραποιεί δημόσιο έγγραφο
-
Ο χρήστης After έγραψε:
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα του!
Δε λέω, έχει σίγουρα τη θέση του σ'αυτό το thread ως 'απίθανο' αλλά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα μ'αυτόν είναι οτι όταν παρκάρει πάιρνει την πινακίδα μαζί του...+1
tazio εγραψε οτι ηθελα να γραψωedit Σε πληροφορω οτι εγω ο ιδιος ανεβαζω φωτο, με μηχανακια φορτωμενα σαν γαιδουρια, ακρανωτους κτλ, αλλα το παραπανω δεν αποτελει δημοσιο κινδυνο
Και δεν υπερασπιζομαι ολους τους μοτοσυκλετιστες, γιατι πολυ απλα, ουτε το 5% δεν ειναι πραγματικα μοτοσυκλετιστες
να ενας ευσημος τροπος να τονισει καποιος το ποσο καλος ειναι και οτι ανηκει στην ελιτ
(μοτοσυκλετιστης=οδηγος μοτοσυκλετας, δικικλο με κινητηρα εσωτερικης καυσης, Μπαμπινιωτης 2004)τελικα το ερωτημα παραμενει....ειναι οι μοτοσυκλετιστες σωστοι?
ειναι αλλα μονο οσοι συμπεριφερονται οπως εγω, γιατι εγω ειμαι σωστος με τα δικα μου προτυπα και κατα την δικια μου αποψη του τι ειναι σωστομια ερωτηση
υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που σε καθε ευκαιρια σηκωνει σουζα ή χτυπαει μια 200++ στην ευθεια της βαρκιζας? και σχεδον παντα κυκλοφορει με παρεα? που θα παει θα τον πετυχω ,,,,γιατι ο τυπος μεχρι το τελος της ευθειας ειναι και καλα μαγκας με παντελονια...μετα ομως στην στροφη φοραει στριγκακι.... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορείς να τον πεις περίεργο, παράνομο, κάγκουρα ή δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, μπορεί με το γράμμα του νόμου ή με τους νόμους της αισθητικής ο τύπος να είναι φάουλ αλλά γαμώτο ανήκει στη μειοψηφία των δικυκλιστών που φαίνεται η πινακίδα του!
tazio εγραψε οτι ηθελα να γραψωedit Σε πληροφορω οτι εγω ο ιδιος ανεβαζω φωτο, με μηχανακια φορτωμενα σαν γαιδουρια, ακρανωτους κτλ, αλλα το παραπανω δεν αποτελει δημοσιο κινδυνο
Και δεν υπερασπιζομαι ολους τους μοτοσυκλετιστες, γιατι πολυ απλα, ουτε το 5% δεν ειναι πραγματικα μοτοσυκλετιστες
να ενας ευσημος τροπος να τονισει καποιος το ποσο καλος ειναι και οτι ανηκει στην ελιτ
(μοτοσυκλετιστης=οδηγος μοτοσυκλετας, δικικλο με κινητηρα εσωτερικης καυσης, Μπαμπινιωτης 2004)τελικα το ερωτημα παραμενει....ειναι οι μοτοσυκλετιστες σωστοι?
ειναι αλλα μονο οσοι συμπεριφερονται οπως εγω, γιατι εγω ειμαι σωστος με τα δικα μου προτυπα και κατα την δικια μου αποψη του τι ειναι σωστομια ερωτηση
υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που σε καθε ευκαιρια σηκωνει σουζα ή χτυπαει μια 200++ στην ευθεια της βαρκιζας? και σχεδον παντα κυκλοφορει με παρεα? που θα παει θα τον πετυχω ,,,,γιατι ο τυπος μεχρι το τελος της ευθειας ειναι και καλα μαγκας με παντελονια...μετα ομως στην στροφη φοραει στριγκακι....Δικαιωμα μου να πιστευω οτι ανοικω στην ελιτ
Οπως δικαιωμα μου να πιστευω οτι και εσυ ανοικεις στην ελιτ των καγκουραιων, tfrc γαρ
Μην συνεχιζεις, δεν κανω συζητηση μαζι σου, σορρυ -
ρε λαχανοντολμα
φτυσε την καραμελα TFRC μην καταπιεις....
εδω μιλας μαζι μου....(τι δουλεια εχει το TFRC? οταν βεβαια δεν εχουμε επιχειρηματα πεταμε TFRC για να αρχισει το flame baiting)
βεβαια οταν η επιχειρηματολογια σου ειναι σαν τις οδηγικες σου ικανοτητες τι ναπει κανεις...
παλι καλα που μπορεις και γραφεις....
-
υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που σε καθε ευκαιρια σηκωνει σουζα ή χτυπαει μια 200++ στην ευθεια της βαρκιζας? και σχεδον παντα κυκλοφορει με παρεα? που θα παει θα τον πετυχω ,,,,γιατι ο τυπος μεχρι το τελος της ευθειας ειναι και καλα μαγκας με παντελονια...μετα ομως στην στροφη φοραει στριγκακι....Και αφού τον πετύχεις ;
-
Θα τον πατήσει και θα του χαράξει 'TFRC' στον πισινό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα τον πατήσει και θα του χαράξει 'TFRC' στον πισινό. -
Ηρεμήστε μωρέ....
1η Αυγούστου σήμερα, πάει και το καλοκαίρι...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
1η Αυγούστου σήμερα, πάει και το καλοκαίρι...
1η Αυγούστου είναι ρε σύ όχι 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!
-
ρε λαχανοντολμαφτυσε την καραμελα TFRC μην καταπιεις....
εδω μιλας μαζι μου....(τι δουλεια εχει το TFRC? οταν βεβαια δεν εχουμε επιχειρηματα πεταμε TFRC για να αρχισει το flame baiting)
βεβαια οταν η επιχειρηματολογια σου ειναι σαν τις οδηγικες σου ικανοτητες τι ναπει κανεις...
παλι καλα που μπορεις και γραφεις....
Γνωριζεις τις οδηγικες μου ικανοτητες?
Σιγουρα ειναι καλυτερες απο τις δικες σου, μιας και εγω εχω μαθει να στριβω σε πιστες με γονατα κατω, δεν ειμαι ευθειακιας και φαναρακιας οπως εσυΤα λεμε ''πεταλο'' και παρκινγκ ''λουνα παρκ'' οκ?
-
ρε trollaki εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι δεν 8α μου απαντησεις και δεν συζητας μαζι μου
και εγω πριν 20 χρονια με το ποδηλατο ειχα καψει το αριστερο μου γονατο απο επαφη με το δρομο...αυτο σημαινει οτι πηγαινα γρηγορα?
ευθειακιας και φαναρακιας...?
ποσα λιγα ξερεις....ποσα λιγα....
βασικα ξερεις τοσα οσες ειναι και οι οδηγικες σου γνωσεις
λοιπον παλαια φωκαια - σουνιο
πες μου μονο οτι εισαι ατριχος
ΤΕΛΟΣ -
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί τελειώνουν εδώ, ΤΩΡΑ. Οτιδήποτε γράφετε που αναφέρονται σε πρόσωπα και όχι στη φωτό θα σβήνονται [mod]
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]