Παντως εγω πιστευω πως χθες η Μπαρτσελονα δεν κερδισε δικαια!!!
Εγω στη TV που το εβλεπα ειδα το γηπεδο ειδικα στο 1ο ημιχρονο οτι ειχε μια κληση δεξια,μπορει και 30 μοιρων.Ετσι μονο μπορουν να μας κερδισουν οι αμπαλοι.
Και για να σοβαρευτουμε.Μη ξεχνατε πως ομαδες πολυ μεγαλυτερες του Παναθηναικου εχουν φαει 7αρες και 8αρες (Ντεπορτιβο,Βερντερ) αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Ειμαι σιγουρος πως ο φιλος red_army αλλα και αλλοι γαυροι στεναχωρεθηκαν που δεν περασαμε την 7αρα τους,που πραγματικα πιστευω πως αν η Μπαρτσα ηθελε να τα βαλει πραγματικα θα εφτανε και τα 10.Ομως ας σοβαρευτουμε,ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα μας απο τετοιες ομαδες.Ο Παναθηναικος δεν περνει αποτελεσματα στην ΕΥρωπη επειδη ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο.Θεμα ψυχολογιας ειναι και το ποδοσφιαρο χρειαζεται πολυ απ'αυτην.Οταν οι παιχτες του γαυρου εχουν αγχος για να νικησουν στην Ευρωπη γιατι τοσα χρονια δεν καταφερνουν κατι λογικο ειναι να μην αποδιδουν,απο την αλλη οι παιχτες του βαζελου σου λενε,η ομαδα εχει παιξει και σε χειροτερα και τα καταφερε (Ajax 96,Juventus και τα λοιπα) οποτε ολα γινονται.Το θεμα ειναι και ξαναλεω πως ειμαστε πολυ πισω.Και οχι μονο απο πλευρας αξιας παιχτων.Χθες η Μπαρτσα ειχε 4-5 παιδια απο τις ακαδημιες της (Πουγιόλ,Τσαβι,Μοτα,Ινιεστα,Μεσι) που οι περισσοτεροι ειναι σε ηλικια που εδω θα τους θεωρουσαμε ταλεντα και με αυτους κυριολεκτικα εκανε πλακα στο Παναθηναικο.Αυτα να βλεπουμε και αφηστε τα υπολοιπα κατα μερος.Και για τον φιλο που 'πιαστηκε' απο προηγουμενο ποστ μου που ειπα ασε εξω τα οπαδικα και δες μπαλα,εγω φιλε μου το εχω κανει πριν χρονια αυτο,γι'αυτο δε βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο σοβαρα και παρακολουθω ξενο ποδοσφαιρο και CH.L.