-
-
4-1 η Ξάνθη τις γριές, μόνη πρώτη στη βαθμολογία!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
4-1 η Ξάνθη τις γριές, μόνη πρώτη στη βαθμολογία!Πάντως δεν έχει παίξει και κανά παιχνίδι της προκοπής..
Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ 1η αγωνιστική, ένα έχει παίξει κ έφερε Χ.
Δε θέλω να πω μ'αυτό πώς δεν έχει καλή ομάδα (αν γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω θα διαπιστώσετε τα καλά μου λόγια), αλλά ας περιμένουμε λίγο ρε παιδιά να τη δούμε σε κανά δυνατό τεστ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χαλαρα θα το πάρει και φέτος ο γαύρος.
Δηλαδή σας γεμίζει το μάτι ο φέτινος βάζελος ή η ΑΕΚ με τον Μάλπασα και τον Αλεξόπουλο;;
Οχι μας γεμιζει ο γαυρος με τον Παντο, τις Γιαγιαδς και τους Μπαμπαδες..
Κοίτα τους παίχτες που είχες πριν μερικά χρόνια, κοίτα και τωρα και...'κλάψε'.
Στο ίδιο 'στρατόπεδο' είμαστε αλλά εγώ...από μακριά πλέον.Αν εσένα σε ικανοποιεί ο Κώτσιος και Βύντρα, ο Μάριτς και ο Γκέκας και διάφορα αλλα φυντάνια, εμένα μου περισσεύουν.
Αν εσύ μπορείς πλέον να κάτσεις μπροστά την τηλεόραση και να δεις ποδόσφαιρο,(πρωτάθλημα) ένα μόνο έχω να πω: 'Χαρά στο κουράγιο σου' (το εννοώ, δεν κάνω πλάκα)Δεν είναι μόνο αυτοί.. Είναι και ο Έκι, ο Παπ, ο Φλάβιο, ο Σέριτς, ο Νίλσον, ο Μπίσκαν, τα πιτσιρίκια που βγάζουν μάτια..
Σίγουρα δεν είναι τα μεγάλα ονόματα όλοι οι υπόλοιποι αλλά πότε ο ΠΑΟ (ή ο γαύρος) είχε 11 παίκτες ΑΑ?
Φιλε kid με αυτα που γραφεις γελανε και οι πετρες.
Ο εκι παικταρας? Αραγε ξερει τι ειναι η εθνικη αργεντινης? Δεν λεω να παιξει βασικος αλλα ουτε και αναπληρωματικος.Απλα να τον καλεσουν εστω για κανα φιλικο ετσι για δοκιμη. Εγω σου λεω ουτε που τον ξερουν.
Ο φλαβιο? Ο παγκοσμιος γυρολογος? Τον παικτη που εδιωξαν με τις κλωτσιες απο την ΤΟΥΡΚΙΑ?
Σεριτς who? Αυτος και αν ειναι γυρολογος. Εχει γυρισει ολες τις μικρες ιταλικες ομαδες.
Νιλσον who? Ενταξει αυτον δεν τον σχολιαζω καν.Απαξιω
Μπισκαν? Αν ηταν τοσο καλος δεν θα τον αφηνε η liverpool. Δεν σου κανει εντυπωση οτι ενδιαφερθηκε μονο ο παο και οχι καμια αλλη ομαδα?
Τα πιτσιρικια βγαζουν ματια?
Ο μαντζιος ειναι παικταρας ε? Ειναι πιο αργος και απο τον τζιοβανι και το μονο που ξερει να κανει ειναι να καλυπτει την μπαλα και να κανει 10 κωλοτουμπες μολις τον ακουμπανε.
Εδω εμεις με προπονητη ενος μηνα σας καναμε πλακα με 60.000 κοσμο. Ελεος. Ησασταν και πιο ετοιμοι λογω προκριματικων. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο μαντζιος ειναι παικταρας ε? Ειναι πιο αργος και απο τον τζιοβανι και το μονο που ξερει να κανει ειναι να καλυπτει την μπαλα και **να κανει 10 κωλοτουμπες μολις τον ακουμπανε. **
Εδω εμεις με προπονητη ενος μηνα σας καναμε πλακα με 60.000 κοσμο. Ελεος. Ησασταν και πιο ετοιμοι λογω προκριματικων.σίγουρα δεν έχει περάσει από γαύρο;
-
Τελικά red army κανένας που να φοράει πράσινα και να ξέρει να κλωτσάει το τόπι υπάρχει;;
Μη μου πεις κανέναν της Σέλτικ ή της Σεντ Ετιέν ε;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κοίτα τους παίχτες που είχες πριν μερικά χρόνια, κοίτα και τωρα και...'κλάψε'.
Στο ίδιο 'στρατόπεδο' είμαστε αλλά εγώ...από μακριά πλέον.Αν εσένα σε ικανοποιεί ο Κώτσιος και Βύντρα, ο Μάριτς και ο Γκέκας και διάφορα αλλα φυντάνια, εμένα μου περισσεύουν.
Αν εσύ μπορείς πλέον να κάτσεις μπροστά την τηλεόραση και να δεις ποδόσφαιρο,(πρωτάθλημα) ένα μόνο έχω να πω: 'Χαρά στο κουράγιο σου' (το εννοώ, δεν κάνω πλάκα)Το μονο που είπα ειναι οτι ουτε ο Ολυμπιακος δεν μου γεμιζει το ματι.Τα υπολοιπα μονος σου τα ειπες.
-
Ρε παιδια τι περιμενετε απο καποιον που γραφει ως red_army7? Να ειναι αντικειμενικος? Αυτος βλεπει Τσουκαλα και τον ακουει στα σοβαρα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντως δεν έχει παίξει και κανά παιχνίδι της προκοπής..
Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ 1η αγωνιστική, ένα έχει παίξει κ έφερε Χ.
Δε θέλω να πω μ'αυτό πώς δεν έχει καλή ομάδα (αν γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω θα διαπιστώσετε τα καλά μου λόγια), αλλά ας περιμένουμε λίγο ρε παιδιά να τη δούμε σε κανά δυνατό τεστΤο 0-1 στον Ατρομητο δεν σου φαινεται για αποτελεσμα προκοπης;;
Στην επομενη αγωνιστική παίζει μεσα στο Αιγάλεω..για να δούμε..red_army7 ξέρεις απο ποδοσφαιρο;; Η απλα οτι ειναι πρασινο ειναι κακο και οτι κοκκινο καλο;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο μαντζιος ειναι παικταρας ε? Ειναι πιο αργος και απο τον τζιοβανι και το μονο που ξερει να κανει ειναι να καλυπτει την μπαλα και **να κανει 10 κωλοτουμπες μολις τον ακουμπανε. **
Εδω εμεις με προπονητη ενος μηνα σας καναμε πλακα με 60.000 κοσμο. Ελεος. Ησασταν και πιο ετοιμοι λογω προκριματικων.σίγουρα δεν έχει περάσει από γαύρο;
Εμένα ο Μάντζιος μ'αρέσει. Είναι κλασικό σέντερ-φορ ο άνθρωπος, τελεία και παύλα. Έχει επαφή με το τέρμα, έχει όγκο, ύψος, ξέρει να παίρνει θέση στην περιοχή και να γεμίζει χώρους. Διαφώνησα που τον έβγαλε ο Ρεχάγκελ στο ημίχρονο, και βέβαια συμφωνώ με τους Πανιωνάκηδες που βρίζουν εν χορώ το Μπέο γιατί τον πούλησε κοψοχρονιά στον ΠΑΟ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμένα ο Μάντζιος μ'αρέσει. Είναι κλασικό σέντερ-φορ ο άνθρωπος, τελεία και παύλα. Έχει επαφή με το τέρμα, έχει όγκο, ύψος, ξέρει να παίρνει θέση στην περιοχή και να γεμίζει χώρους. Διαφώνησα που τον έβγαλε ο Ρεχάγκελ στο ημίχρονο, και βέβαια συμφωνώ με τους Πανιωνάκηδες που βρίζουν εν χορώ το Μπέο γιατί τον πούλησε κοψοχρονιά στον ΠΑΟ...
Εγω διαφωνω που διαφωνεις.......
Ο Μαντζιος για να γινει σεντερ φορ πρεπει να δυναμωση ΠΟΛΥ, παιζει αδερφιστικα σαν τον Τσαρτα, 'μην με ακουμπατε ισα που στεκομαι'.
Αν στην θεση του με την Γεωργια ηταν αλλος θα ειχε βαλει γκολ.
Εκεινη την μαλακια που εκανε στην αντεπιθεση οταν αντι να παει προς την περιοχη καθετα να παρει την μπαλια απο τον αλλον που πηγε να πεσει πανω του περνωντας απο πισω να παει στο κορνερ την θυμασε???
Δεν εχω ξαναδει πιο λαθος εκτιμιση απο επιθετικο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε kid με αυτα που γραφεις γελανε και οι πετρες.
Ο εκι παικταρας? Αραγε ξερει τι ειναι η εθνικη αργεντινης? Δεν λεω να παιξει βασικος αλλα ουτε και αναπληρωματικος.Απλα να τον καλεσουν εστω για κανα φιλικο ετσι για δοκιμη. Εγω σου λεω ουτε που τον ξερουν.Έχεις κάποιον καλύτερο στην θέση του?
Εξάλλου η εθνική Αργεντινής δεν έχει καλούς παίκτες, μάλλον άχρηστοι είναι όλοι τους..Ο φλαβιο? Ο παγκοσμιος γυρολογος? Τον παικτη που εδιωξαν με τις κλωτσιες απο την ΤΟΥΡΚΙΑ?
Τον διώξανε με τις κλωτσιές, γι αυτό εξάλλου έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν.. Και αφού είναι γυρολόγος γιατί ο γαύρος προσπάθησε να μας τον πάρει τελευταία στιγμή?
Σεριτς who? Αυτος και αν ειναι γυρολογος. Εχει γυρισει ολες τις μικρες ιταλικες ομαδες.
Νιλσον who? Ενταξει αυτον δεν τον σχολιαζω καν.ΑπαξιωΠέραν του ότι και οι 2 έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, πες μου έναν καλύτερο παίχτη που έχει (ή είχε) κάποια ελληνική ομάδα στην θέση τους..
Μπισκαν? Αν ηταν τοσο καλος δεν θα τον αφηνε η liverpool. Δεν σου κανει εντυπωση οτι ενδιαφερθηκε μονο ο παο και οχι καμια αλλη ομαδα?
GTP τελείως είναι ο Μπίσκαν, απορώ δηλαδή γιατί κουβάλησαν τέτοιο παλτό στον Πάο..
Τα πιτσιρικια βγαζουν ματια?
Ο μαντζιος ειναι παικταρας ε? Ειναι πιο αργος και απο τον τζιοβανι και το μονο που ξερει να κανει ειναι να καλυπτει την μπαλα και να κανει 10 κωλοτουμπες μολις τον ακουμπανε.Σαν τον Γιαννακόπουλο δηλαδή?
Ο Δάρλας? Ο Λεοντίου? Ο Τζιώλης?Εδω εμεις με προπονητη ενος μηνα σας καναμε πλακα με 60.000 κοσμο. Ελεος. Ησασταν και πιο ετοιμοι λογω προκριματικων.
α)Μας λείπανε παίχτες
β)Αν δηλαδή το ματς ερχόταν 2-0 αντί για 0-2 θα σου φαινόταν παράξενο από την εικόνα του αγώνα?
γ)Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο. Εκεί θα φανεί ο πρωταθλητής.-Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου, δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο γιατί είναι προφανείς οι απόψεις σου: 'Πράσινο, ουου 666'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νιλσον who? Ενταξει αυτον δεν τον σχολιαζω καν.ΑπαξιωΠέραν του ότι και οι 2 έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, πες μου έναν καλύτερο παίχτη που έχει (ή είχε) κάποια ελληνική ομάδα στην θέση τους..
Έχω ξαναγράψει για τον Σέριτς, μου αρέσει πολύ! Αλλά μιλώντας για αριστερά χαφ, ξεχνάς τον Τζόλε. Αν ο Σέριτς μείνει στον ΠΑΟ 10 χρόνια και παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ, τότε μπορούμε να τους συγκρίνουμε
Από τον ΠΑΟ γενικά, ξεχωρίζω Σέριτς, Έκι (μη λέμε ότι θέλουμε, είναι παιχταράς ο άνθρωπος), Μάντζιο και Τόργκελε (χωρίς να ξέρει πολλή μπάλα, είναι εργαλείο).
-
Τζόλε... χμ.. δεν θα πω κακια για την ξαφνικη 'ανασταση' του γιατι θα με πειτε κακο ανθρωπο!!
-
Έχω ξαναγράψει για τον Σέριτς, μου αρέσει πολύ! Αλλά μιλώντας για αριστερά χαφ, ξεχνάς τον Τζόλε. Αν ο Σέριτς μείνει στον ΠΑΟ 10 χρόνια και παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ, τότε μπορούμε να τους συγκρίνουμεΗ μπάλα που παίζει τώρα ο Τζόλε σε ικανοποιεί? Αν μου πεις για την μπάλα που έπαιζε πριν 3-4 χρόνια, έχεις δίκιο αλλά τώρα?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Το 0-1 στον Ατρομητο δεν σου φαινεται για αποτελεσμα προκοπης;;
Στην επομενη αγωνιστική παίζει μεσα στο Αιγάλεω..για να δούμε..Έχεις δίκιο, είναι και αυτό..
αλλά 0-1, και τα βρήκε σκούρα όπως στην Κρήτη.
Εγώ θέλω να δω την Ξάνθη πώς θα σταθεί με τον ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ κλπ
αυτό εννοούσα. Ναι μεν είναι πρώτη, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς. Ο Ηρα είναι έτοιμος να πέσει. Και την προηγούμενη χρονιά έτσι ήταν στην αρχή, και μετά αποδείχτηκε μια απ'τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος ( ο Ηρακλής εννοώ) -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω ξαναγράψει για τον Σέριτς, μου αρέσει πολύ! Αλλά μιλώντας για αριστερά χαφ, ξεχνάς τον Τζόλε. Αν ο Σέριτς μείνει στον ΠΑΟ 10 χρόνια και παίξει ΜΠΑΛΑΡΑ, τότε μπορούμε να τους συγκρίνουμε
Η μπάλα που παίζει τώρα ο Τζόλε σε ικανοποιεί? Αν μου πεις για την μπάλα που έπαιζε πριν 3-4 χρόνια, έχεις δίκιο αλλά τώρα?
όχι, δε με ικανοποιεί, γι'αυτά που ξέρω ότι μπορεί να κάνει. Αλλά, και πάλι, στο μεγαλύτερο ντεφορμάρισμά του (που είναι αυτή την περίοδο), ειναι καλύτερος από όποιοδήποτε άλλο αριστερό χαφ στην Ελλάδα, και από τους καλύτερους overall.
btw, από τότε που τον θυμάμαι, ξεκινούσε low low στο πρωτάθλημα και 'φόρτωνε' μετά. Δεν είναι κακό, ούτε παράλογο. ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι αθλητές περνάνε φορμάρισμα και ντεφορμάρισμα, σε ΚΑΘΕ σεζόν. Το θέμα είναι, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ το περνάει ο καθένας
-
Η μπάλα που παίζει τώρα ο Τζόλε σε ικανοποιεί? Αν μου πεις για την μπάλα που έπαιζε πριν 3-4 χρόνια, έχεις δίκιο αλλά τώρα?
όχι, δε με ικανοποιεί, γι'αυτά που ξέρω ότι μπορεί να κάνει. Αλλά, και πάλι, στο μεγαλύτερο ντεφορμάρισμά του (που είναι αυτή την περίοδο), ειναι καλύτερος από όποιοδήποτε άλλο αριστερό χαφ στην Ελλάδα, και από τους καλύτερους overall.
Δεν πιστεύω ότι είναι (μόνο) ντεφορμάρισμα, απλά έχει μεγαλώσει και δεν μπορεί να δώσει αυτά που μπορούσε κάποτε. Όπως και ο Ριβάλντο και ο Φλάβιο..
-
Εγώ μια απορία έχω ρε παιδιά: ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου θα σηκώσει την κούπα του Τσ.Λ. παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο ή (επειδή δεν είναι και η Ρεάλ) θα παίζει αμυντικά όταν αντιμετωπίζει ομάδες επιπέδου ΠΑΟΚ;
-
Μακαρι να παρει η Ξανθη το πρωταθλημα και να μεινουν στο ραφι οι ΑθηνοΠειραιακηδες!!!
Αλλα τί λεω σιγα μην την αφησουν. Ειπαμε το πρωταθλημα παιζεται τίμια για ολες τις ομαδες.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]