-
Καταρχήν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για μια άξια και παλικαρίσια νίκη. Θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ σε λίγο.
Πάμε στα δικά μας.Η ομάδα στο Α ημίχρονο φάνηκε να έχει σωστό τρόπο ανάπτυξης. Υπήρχε όμως ένα βασικό πρόβλημα. Σ' αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού απαιτείται ταχύτητα, η οποία βέβαια είναι απούσα από τον Ολυμπιακό με Ριβάλντο και Καφέ. Προσοχή δε μιλάω για γρήγορους παίχτες αλλά για γρήγορη ανάπτυξη και γι αυτό δεν αναφέρω τον Τουρέ. Αυτός δεν καθυστερεί σχεδόν ποτέ την ανάπτυξη.
Έτσι χωρίς γρήγορη ανάπτυξη, ο ΠΑΟΚ με κάποια προσπάθεια τα έβγαλε πέρα. Στο 2ο ημίχρονο ανεβήκαμε πιο μπροστά αφού και ο Τουρέ ανέβηκε πιο ψηλά. Αποτέλεσμα; Το είδαμε.
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε το 4-3-3. Χρειάζεται κάτι παραπάνω απ' αυτό που έχουμε σήμερα σαν ομάδα.Για τον ΠΑΟΚ τώρα. Μεγάλη νίκη, αλλά αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ θα περίμενα κάτι καλύτερο. Μάλλον θα απαιτούσα κάτι καλύτερο από τον κλεφτοπόλεμο.
Αυτό το παιχνίδι δε βγαίνει τις περισσότερες φορές. 2-3 φορές τα 20 χρόνια. Το ευτύχημα γι αυτούς ήταν ότι το Καραϊσκάκη ήταν άδειο. -
Γκολαρα ο Λυμπε και 3 ποντακια η ΑΕΚ παροτι δεν επαιξε μπαλα για ακομα μια φορα....
ΑΕΚ-ΠΑΟ το Σαββατο για να δουμε......
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να τον πουλήσουμε στη Βραζιλία και να πάρουμε κανένα τρεχαντήρι από Αφρική. Πάντως δεν περιμένουμε από αυτόν να βάλει γκολ, αφού υπάρχουν 2 προωθημένοι μπροστά του. Τουλάχιστον έτσι παίζει ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή.
Μάνο, με Ριβάλντο στην 11άδα, ο Ολυμπιακός παίζει με δέκα παίκτες σε όλο το 2ο ημίχρονο! Δεν έχω ΚΑΜΙΑ απαίτηση απ αυτόν να βάλει γκολ. Όμως, καθυστερεί χαρακτηριστικά την ανάπτυξη της επίθεσης σε όλο το παιχνίδι, περπατάει απλώς στο 2ο ημίχρονο, και κρατάει θέση παίκτη που θα μπορούσε να κάνει δουλειά.
Ολόκληρος Ολυμπιακός, ένα δεξί πόδι έχει καλό, και αυτό είναι του Τουρέ. Δεν έχουμε δεξί χαφ, και οι ΜΑΛΑΚΕΣ το καλοκαίρι, υπολόγιζαν σαν 'μεταγραφή' την επιστροφή του (αδικοσφαγμένου από τα 'αστέρια' γιατρούς παικταρά) Χρηστάκη Πατσατζόγλου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 10 ολόκληρα χρόνια, ο Ολυμπιακός να πατάει στην πλάτη και το φιλότιμο των δύο καραφλών, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να είσαι τόσο προβλέψιμη ομάδα και να πας μπροστά
Ρε παιδια δεν γινεται να τα ριχνουμε στον Ριβαλντο για την εμφανιση της ομαδας! Αν μη τι αλλο παντα συμμετοχη στις ευκαιριες εχει κ σωστες πασες βγαζει.
Η αμυνα αλλου πατουσε αλλου βρισκοταν. Ο Γεωργατος ηταν για γελια, ο Κωστουλας δεν φανηκε, ο Παντος μετριοτατος. Ο Καψης μονος του τι να πρωτοκανει, οπως κ το οτι η ομαδα εμεινε μπροστα κυνηγωντας το γκολ κ ξεχνωντας τα μετοπισθεν. Παντως με σεντρες για να βρουμε το κεφαλι του Μιχαλακη... δεν νομιζω πως ειναι ο τροπος για να κερδιζουμε. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για τον ΠΑΟΚ τώρα. Μεγάλη νίκη, αλλά αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ θα περίμενα κάτι καλύτερο. Μάλλον θα απαιτούσα κάτι καλύτερο από τον κλεφτοπόλεμο.
Αυτό το παιχνίδι δε βγαίνει τις περισσότερες φορές. 2-3 φορές τα 20 χρόνια. Το ευτύχημα γι αυτούς ήταν ότι το Καραϊσκάκη ήταν άδειο.Εγώ είδα μόνο το τελευταίο 15λεπτο απ' αυτό το κλωτσοσκούφι και απογοητεύτηκα! Χάλι μαύρο!
Ελπίζω να έφταιγε η κούραση και να παίζαμε καλύτερα νωρίτερα.
Πάντως εμείς παίζουμε χάλια με πολύ λιγότερα λεφτά από τους άλλους...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για τον ΠΑΟΚ τώρα. Μεγάλη νίκη, αλλά αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ θα περίμενα κάτι καλύτερο. Μάλλον θα απαιτούσα κάτι καλύτερο από τον κλεφτοπόλεμο.
Αυτό το παιχνίδι δε βγαίνει τις περισσότερες φορές. 2-3 φορές τα 20 χρόνια. Το ευτύχημα γι αυτούς ήταν ότι το Καραϊσκάκη ήταν άδειο.Στέλιο όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πανηγυρίζουν για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δε νομίζω να είναι κανένας ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτό που με απογοήτευσε καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οτι η ομάδα έπαιξε χωρίς τσαγανό. Και χωρίς τσαμπουκά δεν προκειται να κάνουμε τίποτα ούτε φέτος ούτε ποτέ. Ελπίζω αυτή η νίκη να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Η ομάδα έχει καλούς παίχτες! Και νέους με ταλέντο και παλιότερους με εμπειρία. Αν καταφέρουν και γίνουν μια παρέα όπως οι ομάδες του Ρεχάγκελ και του Γιαννάκη ίσως να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση.
-
ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
10 λεπτα καθυστερηση δεν κρατησε κανενας!!! εο εο εο εο
ΠΑΟΚ-ΡΕΤΣΙΝΑ-ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αν καταφέρουν και γίνουν μια παρέα όπως οι ομάδες του Ρεχάγκελ και του Γιαννάκη ίσων να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση.Ξέρεις τι λέω εγώ? ΜΑΚΑΡΙ!!! Να πάρει κάνα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μπας και βάλουν μυαλό οι δικοί μας οι φωστήρες
(άσε που θα κάνει γενικότερο καλό στο άθλημα) -
Το πρόβλημα του γαύρου δεν πρέπει να αναζητάται στα πρόσωπα.
Λέμε 'Δεν πάει καλά στην ευρώπη ο Ολυμπιακός, γιατί έχει κόμπλεξ'.
Δεν γίνεται να έχει κόμπλεξ ο Ολυμπιακός. Π.Α.Ε. είναι, όχι άνθρωπος.
Τα κόμπλεξ τα δημιουργούν, τα συντηρούν και τα περνάνε στους εκάστοτε παίκτες οι οπαδοί της ομάδας και ο φιλικά προσκείμενος σ'αυτήν αθλητικός τύπος.Θες να φτιάξεις ομάδα με ευρωπαϊκό προφίλ, που να έχει εκτός από καλό σύνολο και τη σωστή ψυχολογία. Παίρνεις ξανθούς, αραπάδες, -ιτς, που δεν έχουν ιδέα για τα προβλήματα του συλλόγου και μετά από λίγο καιρό τους βλέπεις να παίζουν στην Ευρώπη όπως έπαιζαν ο Λεμονής, ο Τσουλουχίδης, ο Καραταΐδης, ο Στρακόσια και ο Γεωργάτος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού περνάει στους παίκτες της ομάδας τα συμπλέγματα που κουβαλάει τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.
Ο κόσμος, που αποθεώνει τους παίκτες μετά από 3 καλές εμφανίσεις και τους βρίζει μετά από μια γκέλα. Ο κόσμος που λέει 'θα τους ρίξουμε 5' και μετά τρελαίνεται όταν τρώει 3άρες. Άκρως κολλητική ψυχοπάθεια είναι αυτή, που μέχρι και ο Ροναλντίνιο θα την κόλλαγε μετά από 2-3 μήνες στο Καραϊσκάκη.
Σήμερα δεν έγινε τίποτα, 3 πόντους χάσαμε. Ούτε με τη Ρόζενμποργκ έγινε κάτι, άλλους 3 χάσαμε και σ'εκείνο το παιχνίδι. Όμως οι αγόμενοι και φερόμενοι οπαδοί, παρέα με τον οπαδικό τύπο, οι ίδιοι που μέχρι χθες έδιναν νταμπλ με κατεβασμένα χέρια στον θρύλο μετά από 5 παιχνίδια και έστελναν στους καναπέδες την ομάδα μετά από το πρώτο παιχνίδι στο CL, θ'αρχίσουν να βαράνε ενέσεις αύριο.
Τόσες σφαλιάρες κι ακόμα να καταλάβουν οι περισσότεροι ότι ο πρωταθλητισμός θέλει πίστη στο αποτέλεσμα και ψυχρό υπολογισμό. Πρώτα φτιάχνεις την ψυχολογία και μετά πας για τίτλους.
-
@kleisj ο Πάντος ήτανε καλούτσικος στο 1ο ημίχρονο
Εμένα μου δώσανε σε πολλές περιπτώσεις την εντύπωση ότι δεν την παλεύουν και πολύ, αγγαρεία ρε παιδί μου..
επίσης, δεν κάνανε ευκαιρίες
Θυμάμαι προηγούμενες χρονιές, πάλι ήμασταν ξεκρέμαστοι από επίθεση αλλά βγάζαμε ευκαιρίες (άλλο αν τις χάναμε!)
Τελοσπάντων, ένα ματς είναι, δε με νοιάζει αυτό..
εγώ έχω ξενερώσει γιατί δεν παίζουν καθόλου θέαμα
Σε φάση αρχίζω να παρακαλάω να βάζει το κ$λόπαιδο τον Καστίγιο μέσα.. -
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!!!!
δε τους χαλασε που χασανε απο τον καφενε μας...
νυχτα σκεψης για τον οσφπ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ελπιζω να συνελθει ο σολιντ και με την λυον να παιξει αμυνα ,γιατι αν παιξουμε με το ιδιο επιθετικο συστημα αντε γειαααααααααα
Γιατί? Με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ο Ολυμπιακός με αυτά που έχει δείξει πιστεύεις ότι μπορεί να κοντράρει την Λυών?
Eγω λεω να παιξει αμυντικα για να μην φαμε πολλα. Η ρεαλ εφαγε 3 παστελακια και εφυγε σπιτι της. Η λυον εχει παικταραδες. Θελει προσοχη και μελετη. Πως επαιξε με εμας ο παοκ? Διπλη ζωνη αμυνας και αντεπιθεσεις οταν μας δοθει η ευκαιρια.
Παντως το ματς με τον παοκ χαθηκε καθαρα λογω του προπονητη. Δεν ειναι δυνατον μετα το 1-0 αντι να τραβηξεις την ομαδα πιο πισω να τους λες να βγουν μπροστα. Ηρεμησε λιγο. Δεν χρειαζεται να τους ριξουμε 10 γκολ -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εν τω μεταξύ με νίκη της Ξάνθης επί του Ηρακλή αύριο ποιός θα είναι πρωτοπόρος;;;;;;
την οποία Ξάνθη αν την αφήσουν χτυπάει 1-2η θέση
Για πρωτάθλημα πάει και μακάρι να το πάρει!!!!!
Εμείς τώρα, τη Λάρισα τη σκίσαμε χθές και το σκορ είναι εντελώς πλασματικό γιατί και στη φάση του δεύτερου γκολ υπήρχε καθαρά επιθετικό φάουλ και γεινικά η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε σαφέστατα ότι ήταν πολύ καλύτερος ο ΟΦΗ. Απαράδεκτοι όμως οι οπαδοί της Λάρισας που ενώ είχαν τη συμπάθεια όλων μας, πρώτα μας είπαν τσάτσους και στη συνέχεια αναφώνησαν το θεάρεστο σύνθημα ΟΦΗ κ....η γ...ω τη Κρήτη όλη. Αποτέλεσμα να μεταφερθεί όλος σχεδόν ο κόσμος της Θύρας 19 (ο κόσμος της παλιάς θύρας 4) δίπλα στη δική τους και να απειληθούν επεισόδια. Ευτυχώς δεν έγινε το παραμικρό. Κατά τα άλλα ειδικά μετά το 3-1 η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eγω λεω να παιξει αμυντικα για να μην φαμε πολλα. Η ρεαλ εφαγε 3 παστελακια και εφυγε σπιτι της. Η λυον εχει παικταραδες. Θελει προσοχη και μελετη. Πως επαιξε με εμας ο παοκ? **Διπλη ζωνη αμυνας και αντεπιθεσεις οταν μας δοθει η ευκαιρια. **
Παντως το ματς με τον παοκ χαθηκε καθαρα λογω του προπονητη. Δεν ειναι δυνατον μετα το 1-0 αντι να τραβηξεις την ομαδα πιο πισω να τους λες να βγουν μπροστα. Ηρεμησε λιγο. Δεν χρειαζεται να τους ριξουμε 10 γκολΚαλά είσαι σοβαρός;;;; Θα καταδεχτεις να δεις τη Θρυλάρα να παίζει κλεφτοπόλεμο σα να ήταν (ντρέπομαι και να το πω!) η Εθνική του Ρεχάγκελ; Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να βάζει την σκοπιμότητα και το αποτέλεσμα πάνω από το θέαμα; Δεν ξέρω για σενα, πάντως εγώ αν δω τον Ολυμπιακό να κλείνεται πίσω στο Ζερλαν και να κερδίζει με αντεπίθεση-γκολ στο 85 θα σκίσω την κάρτα μέλους μου! Οχι και να μας κάνουν ρεζίλι στην Ευρώπη όπως η Εθνική Ελλάδος!
-
Γιατί, μήπως κάνει κάτι διαφορετικό ο γαύρος στην Ευρώπη; Πάντα κλείνεται πίσω, πάντα τρώει το γκολ, πάντα επιτίθεται κατόπιν εορτής και αν του κάτσει η ισοφάριση, κλείνεται πάλι πίσω μετά το 80 κάνοντας τον σταυρό του. Στο Μπερναμπέου, αντί να ανοιχτούμε για να φάμε τον χρόνο μακρυά από την περιοχή μας, χτίσαμε πάλι το χάνι της Γραβιάς.
Νόμος: εναντίον ομάδας που ρίχνει τριάρες, αν κάτσεις πίσω και δεν σκοράρεις, έχεις χάσει.
-
Αν και ο ΟΣΦΠ ειναι η μονη ομαδα στην Ελλαδα που μπορει και παιζει με την μπαλα κατω, ο τροπος που αναπτυσσεται ειναι τραγικα αργός.
-
Eγω λεω να παιξει αμυντικα για να μην φαμε πολλα. Η ρεαλ εφαγε 3 παστελακια και εφυγε σπιτι της. Η λυον εχει παικταραδες. Θελει προσοχη και μελετη. Πως επαιξε με εμας ο παοκ? **Διπλη ζωνη αμυνας και αντεπιθεσεις οταν μας δοθει η ευκαιρια. **
Παντως το ματς με τον παοκ χαθηκε καθαρα λογω του προπονητη. Δεν ειναι δυνατον μετα το 1-0 αντι να τραβηξεις την ομαδα πιο πισω να τους λες να βγουν μπροστα. Ηρεμησε λιγο. Δεν χρειαζεται να τους ριξουμε 10 γκολΚαλά είσαι σοβαρός;;;; Θα καταδεχτεις να δεις τη Θρυλάρα να παίζει κλεφτοπόλεμο σα να ήταν (ντρέπομαι και να το πω!) η Εθνική του Ρεχάγκελ; Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να βάζει την σκοπιμότητα και το αποτέλεσμα πάνω από το θέαμα; Δεν ξέρω για σενα, πάντως εγώ αν δω τον Ολυμπιακό να κλείνεται πίσω στο Ζερλαν και να κερδίζει με αντεπίθεση-γκολ στο 85 θα σκίσω την κάρτα μέλους μου! Οχι και να μας κάνουν ρεζίλι στην Ευρώπη όπως η Εθνική Ελλάδος!
Kαλυτερα να το κανουμε για λιγο αυτο μεχρι να δεσει η ομαδα και να την μαθει ο σολιντ. Ειναι ανουσιο να παιξουμε φουλ επιθεση εφοσον δεν εχουμε δουλεψει για να παιξουμε ετσι.
Η εθνικη φιλε μου παιζει αντιποδοσφαιρο απο τοτε που την θυμαμαι. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kαλυτερα να το κανουμε για λιγο αυτο μεχρι να δεσει η ομαδα και να την μαθει ο σολιντ. Ειναι ανουσιο να παιξουμε φουλ επιθεση εφοσον δεν εχουμε δουλεψει για να παιξουμε ετσι.
Η εθνικη φιλε μου παιζει αντιποδοσφαιρο απο τοτε που την θυμαμαι.Αρα συμφωνείς οτι όταν μια ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα (έστω τη δεδομένη στιγμή) να κερδίσει παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο είναι λογικό να το γυρίσει στο ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Εφόσον το δέχεσαι αυτό μάλλον θα έπρεπε να αποδεχτείς και το αντιποδόσφαιρο της εθνικής. Εσύ βέβαια θα μου πεις οτι το θέλεις στον Ολυμπιακό μέχρι να είναι σε θέση να διεκδικήσει νίκες στην Ευρώπη παίζοντας επιθετικα. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή αυτό συμβεί στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να γίνει με την Εθνική εκτός αν 'ελληνοποιήσουμε' τίποτα Σενεγαλέζους και Κορεάτες και βάλουμε προπονητή τον Χίντινγκ και δίδυμο γυμναστών Τζέκο - Παναγιωτόπουλο.
Εκτός αυτού αν δεν έπαιζε πέρισυ η Λίβερπουλ το δεύτερο καλύτερο ημίχρονο του περσινού Τσάμπιονς Λίγκ (το πρώτο ήταν στον τελικό ;)) κόντρα στον Ολυμπιακό θα είχατε περάσει στην επόμενη φάση πανάξια παίζοντας Σέρβικο ανταρτοπόλεμο! Θα σε χαλούσε;
Βέβαια όλα καταλήγουν στο πώς γουστάρει να βλέπει ο καθένας την ομάδα του στο γήπεδο. Περι ορέξεως... -
Στέλιο όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πανηγυρίζουν για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δε νομίζω να είναι κανένας ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτό που με απογοήτευσε καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οτι η ομάδα έπαιξε χωρίς τσαγανό. Και χωρίς τσαμπουκά δεν προκειται να κάνουμε τίποτα ούτε φέτος ούτε ποτέ. Ελπίζω αυτή η νίκη να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Η ομάδα έχει καλούς παίχτες! Και νέους με ταλέντο και παλιότερους με εμπειρία. Αν καταφέρουν και γίνουν μια παρέα όπως οι ομάδες του Ρεχάγκελ και του Γιαννάκη ίσως να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση.Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα. Όχι ότι έπαιξε μπαλάρα αλλά όλοι οι παίχτες έτρεχαν, βγαίνανε αλληλοβοήθειες και υπήρχε κάτι παραπάνω από όρεξη και τσαγανό. Χίλια μπράβο τους αξίζουν! Όσο για αυτό που γράφτηκε για τον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και τις αντεπιθέσεις, θα έπρεπε να ήταν βλάκας ο Κωστίκος για να μην παίξει έτσι και να εκμεταλευτεί τους ταχύτατους επιθετικούς που έχει. Εφόσον το μεγάλο ατού τους είναι η ταχύτητα, ποιος ο λόγος να βγούνε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα;
Πάρα πολύ λίγος ο Ολυμπιακός. Απορώ πως κατάφερε με τέτοια άμυνα να έχει φάει φέτος τόσα λίγα γκολ. Ίσως η ήττα του βάλει μυαλό και γλιτώσει τα χειρότερα από τα μηχανάκια της Λυόν. -
Χαλαρα θα το πάρει και φέτος ο γαύρος.
Δηλαδή σας γεμίζει το μάτι ο φέτινος βάζελος ή η ΑΕΚ με τον Μάλπασα και τον Αλεξόπουλο;;
Αρκεί ένα καλό ημίχρονο (για να μην πω εικοσάλεπτο) του Τζόρτεβιτς και όλα έχουν τελειώσει.
Το σπριντ στο τέλος του αγώνα με το βάζελο και η γκολαρα που έχωσε, τα λένε όλα.
Ο παίχτης είναι αυτός ...αλλού. Πολύ χάρηκα που πέρασαν οι Γιούγκοι και θα παίξει Μουντιάλ. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Χαλαρα θα το πάρει και φέτος ο γαύρος.Δηλαδή σας γεμίζει το μάτι ο φέτινος βάζελος ή η ΑΕΚ με τον Μάλπασα και τον Αλεξόπουλο;;
Οχι μας γεμιζει ο γαυρος με τον Παντο, τις Γιαγιαδς και τους Μπαμπαδες..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]