-
Καλά, πλακωθείτε εσείς για τις ομάδες και χάστε την ουσία
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλά, πλακωθείτε εσείς για τις ομάδες και χάστε την ουσίαH ουσία φίλε Αsimov είναι οτι εδώ στο Νομό Καβάλας είμαστε πολύ ερωτιάρηδες να'ουμ'
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό...
-
Άντε, με τη νίκη σήμερα...
-----------> στα ανέκδοτα!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άντε, με τη νίκη σήμερα...-----------> στα ανέκδοτα!
δε ντέβιλ χεζ μένι λέγκς...
-
ο Ροναλντινιο να τους λυπηθει...
-
Tsoukou-tsoukou, tsoukou-tsoukou
-
Έλα μωρή παιχτούρα Βύντρα σκόνη τον έκανες τον Βραζιλιάνο ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑ!
-
Παρ' όλες τις προβλέψεις,το πήρε το Χ ο βάζελος...
Τον βοηθάει και το Χ της Βέρντερ και Ουντινέζε.Μακάρι να συνεχίσει καλά!
-
Η διαφορά νοοτροπίας του Παναθηναϊκού. Προσπάθησε κι έπαιξε μπάλα έξυπνα, όχι σύστημα 'γερά να τους φάμε'. Πλέον μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση, αν κερδίσει τους Ιταλούς και δεν χάσει στη Γερμανία.
-
Δεν την βλέπω καλά την ΑΕΚ μπροστά σε αυτόν τον Παναθηνα'ι'κό. Τρέχανε συνέχεια....
-
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΒΑΖΕΛΟ!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΒΑΖΕΛΟ!!!κι από μένα!
δεν ξέρω τι ναρκωτικά είχανε καταπιεί, αλλά όταν είδα και τον Κονσεισάο να μαρκάρει, έπαθα την πλάκα μου -
Πάντα τέτοια! Άντε κ καλή συνέχεια
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο Ροναλντινιο να τους λυπηθει...Θα το λεει ο Βυντρα μεχρι και στα εγγονια του, μαρκαρα τον Ροναλντινιο και ουτε πασα δεν του βγηκε!!!
Ο Βαγγελης ειναι ΘΕΟΣ!!! Εχει αποκτησει τουλαχιστον 3φανατικους ο Μαντζιος απο σημερα-οσοι βλεπαμε το παιχνιδι μαζεμενοι μας εφυγε η μαγκια!! (τα λεγα εγω απο την Εθνικη Ελπιδων και δεν με πιστευανε)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα το λεει ο Βυντρα μεχρι και στα εγγονια του, μαρκαρα τον Ροναλντινιο και ουτε πασα δεν του βγηκε!!!
Ο Βαγγελης ειναι ΘΕΟΣ!!! Εχει αποκτησει τουλαχιστον 3φανατικους ο Μαντζιος απο σημερα-οσοι βλεπαμε το παιχνιδι μαζεμενοι μας εφυγε η μαγκια!! (τα λεγα εγω απο την Εθνικη Ελπιδων και δεν με πιστευανε)
Κανά προγνωστικό για το στοίχημα έχεις μπας και βγάλω κανά φράγκο?
Πολύ καλός ο Μάντζιος, να μην είχε και το άγχος, θα το είχε πετάξει το μπαλάκι στους μπλαουγκράνα..
Τα συγχαρητήρια μου στον Μαλεζάνι, ο άνθρωπος ξέρει την ομάδα του όσο κανένας άλλος και την στήνει έτσι ώστε παίρνει πάντα το 110% των παιχτών του. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κανά προγνωστικό για το στοίχημα έχεις μπας και βγάλω κανά φράγκο?Ναι, ο ολυμπιακος θα χασει απο Λυον
-
off topic:
kid, ωραία υπογραφή!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα το λεει ο Βυντρα μεχρι και στα εγγονια του, μαρκαρα τον Ροναλντινιο και ουτε πασα δεν του βγηκε!!!
Πολύ καλός ο Μάντζιος, να μην είχε και το άγχος, θα το είχε πετάξει το μπαλάκι στους μπλαουγκράνα..
Τα συγχαρητήρια μου στον Μαλεζάνι, ο άνθρωπος ξέρει την ομάδα του όσο κανένας άλλος και την στήνει έτσι ώστε παίρνει πάντα το 110% των παιχτών του. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
Ενα μπράβο κι από μένα!
Ημουνα μέσα και το είδα, όντως πολύ άγχος ο Μάντζιος, αλλά δε πειράζει, όλοι άξιοι! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι, ο ολυμπιακος θα χασει απο Λυον
Ε αυτό το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες..
off topic: Το ξέρω Χρήστο.
-
μπραβο στο βαζελο για την αμυνα που επαιξε, αξιζε τον βαθμο περα ως περα, η μπαρτσα δε βρηκε ευκολα διαδρομους και φανηκε κουρασμενη...
μακαρι να συνεχισει ετσι ο βαζελος, πολυ καλη η επιλογη του μαλεζανι με τους μικρους...και μονο αυτοι κερδος ειναι για το βαζελο!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]