-
Με τον καφε δεν ηταν η ιδια φαση. Σου εξηγησα γιατι ακομα και ακουσιο να ηταν σωστα δοθηκε πεναλτυ. Με τον καφε ηταν μια τελειως διαφορετικη φαση. Ακου και τον βαρουχα ο οποιος μονο ολυμπιακος δεν ειναι. Για οσους δεν ξερουν ειναι γνωστος παναθηναικος. Παντως αν δεν μπορειτε να μας κερδισετε στην εδρα σας με τον κοσμο σας ποτε θα μας κερδισετε? Ερχομασταν μετα απο μια υπερπροσπαθεια στην ισπανια και μετα απο ενα πολυωρο ταξιδι και ομως τα παληκαρια ειχαν δυναμεις και γυρισαν το ματσ. Βεβαια και η αεκ επαιξε με την ζενιθ αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο κοπιαστικο να μαρκαρεις τον μπεκαμ,ρομπινιο,ρομπερτο καρλος κ.τ.λ απο τους παικτες της ζενιθ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο κοπιαστικο να μαρκαρεις τον μπεκαμ,ρομπινιο,ρομπερτο καρλος κ.τ.λ απο τους παικτες της ζενιθ.Άσχετο, αλλά ΑΝ μαρκάριζε κανείς τον Μπέκαμ στη Μαδρίτη, ΔΕΝ θα είχαμε φάει 2ο γκολ. Δυστυχώς, σε όλο τον αγώνα τον μαρκάραμε με τα μάτια
-
Να φανταστειτε οτι ο Οκκας στο συγκεκριμενο παιχνιδια φανηκε μαραντονα. Στο τριτο γκολ περασε 3 παικτες και εκανε πλασε επιπεδου ραουλ. . Δηλαδη περυσυ στο πρωταθλημα το πεναλτυ που πηρατε στο 1-1 στο καραισκακι ηταν καθαρο και φετος του ολυμπιακου οχι? Μονο οταν παρουμε το c.l θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.
-
Ωραιο πρωταθλημα....παει απο την 5η αγωνιστικη.
Μονο η Ξανθη & Λαρισσα μπορει πλεον να σταματησει την ΟΣΦΠ..... .
-
Να φανταστειτε οτι ο Οκκας στο συγκεκριμενο παιχνιδια φανηκε μαραντονα. Στο τριτο γκολ περασε 3 παικτες και εκανε πλασε επιπεδου ραουλ. . Δηλαδη περυσυ στο πρωταθλημα το πεναλτυ που πηρατε στο 1-1 στο καραισκακι ηταν καθαρο και φετος του ολυμπιακου οχι? Μονο οταν παρουμε το c.l **θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.**
Εμ... τετοια λετε και γιάυτο σας κραζουν...
ΥΣ.Παντως μην λεμε και οτι θελουμε, αν καποιος ευνοηθηκε χθες αυτη ηταν η ΑΕΚ...
-
Με τον καφε δεν ηταν η ιδια φαση. Σου εξηγησα γιατι ακομα και ακουσιο να ηταν σωστα δοθηκε πεναλτυ. Με τον καφε ηταν μια τελειως διαφορετικη φαση. Ακου και τον βαρουχα ο οποιος μονο ολυμπιακος δεν ειναι. Για οσους δεν ξερουν ειναι γνωστος παναθηναικος. Παντως αν δεν μπορειτε να μας κερδισετε στην εδρα σας με τον κοσμο σας ποτε θα μας κερδισετε? Ερχομασταν μετα απο μια υπερπροσπαθεια στην ισπανια και μετα απο ενα πολυωρο ταξιδι και ομως τα παληκαρια ειχαν δυναμεις και γυρισαν το ματσ. Βεβαια και η αεκ επαιξε με την ζενιθ αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο κοπιαστικο να μαρκαρεις τον μπεκαμ,ρομπινιο,ρομπερτο καρλος κ.τ.λ απο τους παικτες της ζενιθ.Ο Βαρουχας μονο γελιο βγαζει....
Η ΑΕΚ μπορει να κερδισει μεσα στο Καραϊσκακη γιατι ειναι μεγαλη ομαδα και το εχει κανει πολλες φορες στο παρελθον
Μην ξεχνας οτι συνολικα στις μεταξυ τους αναμετρησεις,οι νικες του Οσφπ ειναι μολις 4 περισσοτερες.. -
Να φανταστειτε οτι ο Οκκας στο συγκεκριμενο παιχνιδια φανηκε μαραντονα. Στο τριτο γκολ περασε 3 παικτες και εκανε πλασε επιπεδου ραουλ. . ** δηλαδη περυσυ στο πρωταθλημα το πεναλτυ που πηρατε στο 1-1 στο καραισκακι ηταν καθαρο και φετος του ολυμπιακου οχι?** Μονο οταν παρουμε το c.l θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.Ναι ηταν καθαροτατο αφου ο Νικοπολιδης επεσε στα ποδια του Ιβιτς....
-
Ώρες ώρες μετανιώνω που άνοιξα αυτό το thread....
-
Βρε redarmy7, δεν ξέρω αν έχει φίλους αεκτζήδες ή ακούς από ράδια, τηλεόραση αεκτζήδες κλπ, αλλά εδώ στο ΦΟΡΟΥΜ κανένας ΔΕΝ είπε ότι το ΔΕΝ είναι πέναλτυ αυτό του Οκκά.
-
Να φανταστειτε οτι ο Οκκας στο συγκεκριμενο παιχνιδια φανηκε μαραντονα. Στο τριτο γκολ περασε 3 παικτες και εκανε πλασε επιπεδου ραουλ. . Δηλαδη περυσυ στο πρωταθλημα το πεναλτυ που πηρατε στο 1-1 στο καραισκακι ηταν καθαρο και φετος του ολυμπιακου οχι? Μονο οταν παρουμε το c.l θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.μετά από αυτό τι να σχολιάσει κανείς
εμένα μου φάνηκε και λίγο Πελέ ο Οκκάς, μόνο το χρώμα του λείπει. Τώρα βέβαια με κοτσιδάκια και χαμόγελο μπορεί να γίνει και Ροναλντίνιο
-
Δεν ειπα οτι ο Οκκας ειναι μαραντονα σε ολα τα παιχνιδια. Στο ματς με την Αεκ οπως ετσι μου φανηκε. Οσοι ειναι απο κυπρο μπορουν να σας πουν οτι θεωρειται απο τα μεγαλυτερα ονοματα του κυπριακου ποδοσφαιρου και μαλιστα τον θεωρουν ανωτερο και απο τον κωσταντινου. Απο κει βγηκε και το παρατσουκλι ''OKKALDO''.
-
Φιλαρακο τωρα το εκανες ακομα χειροτερο...
Καποια στιγμη θα τελειωσει αυτη η τυχη σας στο πρωταθλημα και θα προσγειωθειτε ανωμαλα,δεν πειραζει.Οσο για το CH.L.,το αφηνω ασχολιαστο.Ελπιζω να ξερεις τι διαφορα εχουν οι 0 νικες εκτος εδρας,οι 7αρες,οι 5αρες και οι 3αρες εντος εδρας, μεχρι την κατακτηση του CH.L.
Χαλαρωστε..... -
Δεν ειπα οτι ο Οκκας ειναι μαραντονα σε ολα τα παιχνιδια. Στο ματς με την Αεκ οπως ετσι μου φανηκε. Οσοι ειναι απο κυπρο μπορουν να σας πουν οτι θεωρειται απο τα μεγαλυτερα ονοματα του **κυπριακου ποδοσφαιρου **και μαλιστα τον θεωρουν ανωτερο και απο τον κωσταντινου. Απο κει βγηκε και το παρατσουκλι ''OKKALDO''.ποιανου??????
(ε,δεν αντεξα)
-
meister δεν ξερω τι ομαδα εισαι, αλλα πιστευω οτι σε συμφερει καλυτερα να μιλας για ...Golf
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Να φανταστειτε οτι ο Οκκας στο συγκεκριμενο παιχνιδια φανηκε μαραντονα. Στο τριτο γκολ περασε 3 παικτες και εκανε πλασε επιπεδου ραουλ. . ** δηλαδη περυσυ στο πρωταθλημα το πεναλτυ που πηρατε στο 1-1 στο καραισκακι ηταν καθαρο και φετος του ολυμπιακου οχι?** Μονο οταν παρουμε το c.l θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.
Ναι ηταν καθαροτατο αφου ο Νικοπολιδης επεσε στα ποδια του Ιβιτς....
Κοίταξε Βαγγέλη, και ο 'Πρωταθλητής' έχει τους αναγνώστες του και κάποιοι απο αυτούς, προφανώς, δεν έχουν καταλάβει οτι πρόκειται για χιουμοριστική εφημερίδα, σαν τις εκπομπές του Μητσικώστα ας πούμε, (γιατί αποκλείεται να τα εννοούν αυτά που γράφουν) και ότι διαβάζουν το πιστεύουν
-
Εμένα με παραξενεύει το γεγονός ότι όταν το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ πριν 2 χρόνια τελείωσε με νίκη του ΠΑΟ στις καθυστερήσεις, βγήκαν οι γαύροι(δεν γενικευώ) και μιλούσαν για σικέ, στημένο, παράγκα κλπ και χάσανε το τσαμπ μετά από χρόνια. Τα είχαν για ένα ολόκληρο χρόνο με τους ΠΑΟΚτζήδες στην κυριολεξία, αλλά πέρσι όταν έληξε 1-1 το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όλα ξαφνικά έγιναν......NORMAL!!!!
Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν έβαζε το δοκάρι ο Γκούμας στο 88'......??? -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εμένα με παραξενεύει το γεγονός ότι όταν το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ πριν 2 χρόνια τελείωσε με νίκη του ΠΑΟ στις καθυστερήσεις, βγήκαν οι γαύροι(δεν γενικευώ) και μιλούσαν για σικέ, στημένο, παράγκα κλπ και χάσανε το τσαμπ μετά από χρόνια. Τα είχαν για ένα ολόκληρο χρόνο με τους ΠΑΟΚτζήδες στην κυριολεξία, αλλά πέρσι όταν έληξε 1-1 το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όλα ξαφνικά έγιναν......NORMAL!!!!
Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν έβαζε το δοκάρι ο Γκούμας στο 88'......???Μην ξεχνάς οτι ό πιο συνηθισμένος τρόπος για να στήσεις ένα παιχνίδι είναι να φας γκολ στο '93 με τρεις αμυντικούς κρεμασμένους πάνω από τον σκόρερ
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Δεν ειπα οτι ο Οκκας ειναι μαραντονα σε ολα τα παιχνιδια. Στο ματς με την Αεκ οπως ετσι μου φανηκε. Οσοι ειναι απο κυπρο μπορουν να σας πουν οτι θεωρειται απο τα μεγαλυτερα ονοματα του **κυπριακου ποδοσφαιρου **και μαλιστα τον θεωρουν ανωτερο και απο τον κωσταντινου. Απο κει βγηκε και το παρατσουκλι ''OKKALDO''.
ποιανου??????
(ε,δεν αντεξα)
έλα... αφού είναι ανώτερος ΚΑΙ του Κωνσταντίνου
-
'νταξει ρε duke. χεστον πρωταθλητη.. ασε και τα 'επιπεδου ραουλ'
για να εισαι επιπεδο ραουλ πρεπει να κανεις κατι που να μοιαζει στο ραουλ αρκετα ως πολυ συχνα. οχι 1 στις ν.
ομως πλακα-πλακα ο γαυρος φαινεται οτι εχει αρκετα καλυτερη ομαδα απο οσο χρειαζεται για την ελλαδα αυτη την εποχη...
αυτο ειναι κατι που πρεπει λιγο ως πολυ να το αναγνωρισουνε ολοι και απλως να περιμενουμε σιγα-σιγα και τις πρωτες ευρωπαϊκες επιτυχιες..
πολυ κριμα η αρχη με τη ροζεμποργκ αλλα ετσι ειναι η πο&^*#α η μπαλα -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ομως πλακα-πλακα ο γαυρος φαινεται οτι εχει αρκετα καλυτερη ομαδα απο οσο χρειαζεται για την ελλαδα αυτη την εποχη...
αυτο ειναι κατι που πρεπει λιγο ως πολυ να το αναγνωρισουνε ολοι και απλως να περιμενουμε σιγα-σιγα και τις πρωτες ευρωπαϊκες επιτυχιες..Για ευρωπαϊκές επιτυχίες δεν ξέρω αλλά οτι στην ελλάδα φέτος (και προς το παρόν) δεν έχει αντίπαλο (έστω και ως μονόφθαλμος) νομίζω οτι ελάχιστοι είναι τόσο φανατισμένοι για να μην το αναγνωρίσουν
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]