-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
UNITED!
Αρκετά μας τα είχε πρήξει αυτή η Τσέλσι. Το ότι θα μας πάρει πάλι το πρωτάθλημα είναι άλλο θέμα.Αχώνευτη ομάδα.... Που είσαι ρε Λιβεεεεεεερ!!!
Τουλάχιστον αυτή την αγωνιστική κέρδισε έστω και αν ξύπνησε στο παρά πέντε. Μην έχεις παράπονο!
Τώρα αν την ψαχνεις στην βαθμολογία στην πρεμιερλιγκ, να θυμάσαι να κοιτάς από τη μέση και κάτω! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια γιατί η Ξάνθη δεν έδειξε τίποτα.
δλδ οποια ομαδα δε δειχνει τιποτα αξιζει να χασει?? το Χ δεν αποτελεσμα??? μη λεμε κι ο,τι θεμε
Η Ξάνθη όμως ήταν πίσω στο σκορ. Πώς θα έβαζε γκολ αφού πραγματικά δεν έκανε τίποτα επιθετικά? Δόθηκε και το 'πέναλντι' οπότε και την αποτελείωσε.
Αν δεν δινόταν ίσως να ισοφάριζε η Ξάνθη γιατί θα κυνηγούσε 1 και όχι 2 γκολ. Όμως ξαναλέω, μέχρι εκείνο το σημείο, δεν είχε δείξει τίποτα επιθετικά οπότε πώς θα ισοφάριζε? Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος μου και σε τρελαίνω τόσο πολύ??? Άσε που εγώ ήμουν με τη Ξάνθη γιατί προτιμώ μία επαρχιακή ομάδα για πρωταθλητή και ας μην κάνει και τη φοβερότερη πορεία στην Ευρώπή. Άλλωστε χειρότερα από τον Ολυμπιακό δε γίνεται να τα καταφέρει κανείς.skye Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου για τις αθλητικές εφημερίδες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια γιατί η Ξάνθη δεν έδειξε τίποτα. Παρόλα αυτά βοήθησε ο διαιτητής με το πέτσινο πέναλντι και την πέτσινη αποβολή. Απαράδεκτο!!! Κάτι μπορεί να άλλαζε τότε.Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο καθαρά!
Το πεναλτι μαλιστα, το παραδεχτηκε κι ο παικτης που το εκανε
Με αυτη τη λογικη πεναλτι και αποβολες θα επρεπε να απαγορευονται να δίνονται στον Ολυμπιακο...Ασε που ακύρωσε κανονικοτατο γκολ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια γιατί η Ξάνθη δεν έδειξε τίποτα. Παρόλα αυτά βοήθησε ο διαιτητής με το πέτσινο πέναλντι και την πέτσινη αποβολή. Απαράδεκτο!!! Κάτι μπορεί να άλλαζε τότε.Εμείς (ΟΦΗ) μέχρι το 65 τα πηγαίναμε πολύ καλά, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες (μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο) και μετά το 1-0 (από πέτσινο φάουλ) δεν κάναμε τίποτα, δίνοντας την ευκαρία στον Παναθηναϊκό να βάλει και δεύτερο και ευτυχώς που δεν έβαλε και τρίτο και τέταρτο δηλαδή να βγάλει το κόμπλεξ μετά το παιγνίδι με την Μπάρτσα...
Τουλάχιστον υπήρξε προσπάθεια (μέχρι το 1ο γκολ του ΠΑΟ τουλάχιστον) όχι σαν κάτι άλλες φορές που αντε μη πω τώρα.Bουτσαρας,βαρουχας και αλλοι διαιτητες ειπαν οτι και το πεναλτυ και η καρτα ηταν πεντακαθαρα και η δευτερη του Αντζα. Αν θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις καντο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ. Μπορει οποιος θελει να τραβαει αφοβα τους παικτες του Ολυμπιακου.
Οσον αφορα το ματσακι στην Κρητη πραγματικα γελαω με αυτα που γραφεις. Πιστευεις πραγματικα οτι δεν θα νικουσε ο παο? Μου αρεσει που λες οτι υπηρξε και προσπαθεια. ΕΛΕΟΣ. -
Α και κατι αλλο. Το κομπλεξ με την μπαρτσελονα δε θα σας φυγει ποτε. Δεν ειναι οτι φαγατε 5. Και απο την ματσεστερ φαγατε 5 αλλα η μαντσεστερ εκανε 7 φασεις. Και ο Ολυμπιακος απο την γιουβεντους εφαγε 7 αλλα ειχε 8 φασεις η γιουβεντους και ο ολυμπιακος στο 0-0 ειχε 2 ευκαιριες.
Για μενα το μπαρτσελονα-παο τελειωσε 15-0. Πρωτη φορα βλεπω 15 τετ-α-τετ,10 σουτ εκτος περιοχης,20 προυποθεσεις για ευκαιριες και κατοχη μπαλας 65-35. Ειμαι σιγουρος οτι τα πιτσιρικια μετα απο πολλα χρονια θα διαβαζουν στα βιβλια απλα για ενα 5-0 που ηρθε απο μια απλα κακη εμφανιση. Εγω ομως θα ξερω οτι αυτο ειναι το παιχνιδι που τελειωσε 15-0. Οποιος ειδε το παιχνιδι αυτο θα πιστευει.
Ηταν μακραν η πιο τρισαθλια ,η πιο εξευτελιστικη εμφανιση ομαδας στην ευρωπη.
Πιο ηταν το εντελως απιστευτο? Ολες οι ομαδες ακομα και οι μικρες εχουν καποια 5λεπτα η 10λεπτα που ειναι καλυτεροι απο τον αντιπαλο. Ο παναθηναικος δεν ειχε ουτε ενα λεπτο. Η φαση με τον παπαδοπουλο εγινε απο λαθος του τερματοφυλακα. Ενα σουτ σοβαρο ειχε του κονσεισαο το οποιο προηλθε απο μια τυχαια φαση. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το κομπλεξ με την μπαρτσελονα δε θα σας φυγει ποτε. Και ο Ολυμπιακος απο την γιουβεντους εφαγε 7 αλλα ειχε 8 φασεις η γιουβεντους και ο ολυμπιακος στο 0-0 ειχε 2 ευκαιριες.Εσυ ως γαυρος μη μιλας για κομπλεξ στην Ευρωπη.Κανε μια εκτος εδρα νικη και τα ξαναλεμε(0-4-23,keep walking).Οσο για το ματσακι με τη Γιουβεντους επειδη το ειπες και πιο πριν,και μαλλον η μνημη σου ειναι επιλεκτικη,θα σου θυμησω πως η Γιουβε τοτε ειχε κατεβει με τα δευτερα σχεδον.Τωρα για το οτι το ματς επρεπε να ειναι 15-0 ή 40-0 δε λεει τιποτα σε κανεναν μιας και με τα 'αν' δε παιζεις μπαλα φιλε γαυρε.Το αποτελεσμα του παιχνιδιου ειναι το 5-0,ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Προνομια σε μεγαλυτερα σκορ ειχες,εχεις και θα εχεις μονο εσυ ως γαυρος και η ομαδουλα σου.
-
Α και κατι αλλο. Το κομπλεξ με την μπαρτσελονα δε θα σας φυγει ποτε. Δεν ειναι οτι φαγατε 5. Και απο την ματσεστερ φαγατε 5 αλλα η μαντσεστερ εκανε 7 φασεις. Και ο Ολυμπιακος απο την γιουβεντους εφαγε 7 αλλα ειχε 8 φασεις η γιουβεντους και ο ολυμπιακος στο 0-0 ειχε 2 ευκαιριες.
Για μενα το μπαρτσελονα-παο τελειωσε 15-0. Πρωτη φορα βλεπω 15 τετ-α-τετ,10 σουτ εκτος περιοχης,20 προυποθεσεις για ευκαιριες και κατοχη μπαλας 65-35. Ειμαι σιγουρος οτι τα πιτσιρικια μετα απο πολλα χρονια θα διαβαζουν στα βιβλια απλα για ενα 5-0 που ηρθε απο μια απλα κακη εμφανιση. Εγω ομως θα ξερω οτι αυτο ειναι το παιχνιδι που τελειωσε 15-0. Οποιος ειδε το παιχνιδι αυτο θα πιστευει.
Ηταν μακραν η πιο τρισαθλια ,η πιο εξευτελιστικη εμφανιση ομαδας στην ευρωπη.
Πιο ηταν το εντελως απιστευτο? Ολες οι ομαδες ακομα και οι μικρες εχουν καποια 5λεπτα η 10λεπτα που ειναι καλυτεροι απο τον αντιπαλο. Ο παναθηναικος δεν ειχε ουτε ενα λεπτο. Η φαση με τον παπαδοπουλο εγινε απο λαθος του τερματοφυλακα. Ενα σουτ σοβαρο ειχε του κονσεισαο το οποιο προηλθε απο μια τυχαια φαση.μπραβο!!! τα ειπες ολα!!! clap clap clap clap clap clap
σε λιγο θα μας πεις οτι κατα λαθος φαγατε τα 7. Τυχαια δηλαδη.
Τα 'κατα τυχη' δεν ειναι επειχηρηματα..Και εμεις (παναθηναικοι) και εσεις (γαυροι) καλυτερα να κοιταμε τα χαλια μας και οχι να ασχολουμαστε με το αν εμεις φαγαμε 4 ή 5 και εσεις περισσοτερα ή λιγοτερα. Αν σε κανα 2 χρονακια 8α παιζουμε προκριματικα απο τον Ιουλιο να μας δω. Ειδικα εσας...
-
Το κομπλεξ με την μπαρτσελονα δε θα σας φυγει ποτε.Ε ας εχουμε κι εμεις ενα κομπλεξ!! Τοσα εχετε εσεις, δεν δικαιουμαστε κι εμεις ενα??
-
red army μιλάς συνέχεια(το περιεχόμενο το αφήνω ασχολίαστο)αν και συνεχίζεις να τρως τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη στην Ευρώπη.Να μου πεις συνηθισμένος είσαι...
Ευτυχώς που 50000 ''υπάλληλοι'' φέτος κατάλαβαν την κοροιδία του πράγματος και κατήγγειλαν την ''σύμβαση εργασίας'' του εργοδότη σου..if you know what i mean 30000 (ξ)έμειναν πια και του χρόνου ακόμα λιγότεροι.Ειλικρινά σου μιλάω παλιότερα ήθελα κι ο ολυμπιακός να δίνει προκριματικά για να μπει στους ομίλους(ίσως γιατί ήξερα ότι αν έδινε προκριματικά δεν θα έμπαινε ποτέ ),πλέον περιμένω πως και πως κάθε σεπτέμβριο να σας δω να γελοιοποιείστε με όλους τους δυνατούς τρόπους.Ξέρεις τί είναι να βλέπεις τους τρομερούς άσους του θρύλου μόλις πατάνε ευρωπαικό χορτάρι να τρέμουν και να περιμένουν το μοιραίο;Μεγάλη πλάκα φίλε μου..και ξέρεις γιατί;Γιατί κάθε χρόνο το στοματάκι σας μεγαλώνει,κάθε χρόνο είστε ακόμα πιο μακρυά από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα,κάθε χρόνο είστε στον κόσμο σας.
Συνέχισε να λες ό,τι θέλεις,δυστυχώς ο θίασος σας σε 2 μήνες τελειώνει τις παραστάσεις του,ωστόσο δεν απογοητεύομαι..σε ένα χρόνο το κόκκινο τσίρκο εδώ θα είναι ξανά.
Όσο για τον ΠΑΟ,παρά τα χάλια του μπορεί και να προκριθεί..κι αν προκριθεί μη νομίζεις ότι θα βγω να το πανηγυρίσω(ξέρω τί πραγματικά αξίζει αυτή η ομάδα)..θα γελάω όμως με τους γαύρους που για μια ακόμα χρονιά θα δουν τους άμπαλους να κάνουν ό,τι δεν είναι ικανοί να κάνουν αυτοί.Κλείνοντας να πω κάτι για τον Παναθηναικό των προηγούμενων ετών που τον χλεύαζαν όλοι,γιατί έπαιζε λέει αντιποδόσφαιρο ο μόνος τρόπος για να πάρουν την κωλοκούπα(μόνο αυτό μας ενδιαφέρει και όχι να έχουμε καλύτερες ομάδες )οι ελληνικές ομάδες είναι να παίξουν όπως ο παναθηναικός πριν από 5 χρόνια.
Με έλληνες παίκτες,αγύμναστους,ατάλαντους,αδούλευτους το να θέλουμε να κερδίζουμε και να προσφέρουμε και θέαμα είναι σαν να ζητάμε από τους κινέζους να φτιάξουν αυτοκίνητο με 10000Ε και να πατικώνει την φεράρι.
Και δυστυχώς ο συνδυασμός,ευρωπαίος προπονητής-έλληνες παίκτες αποδεικνύεται εφιάλτης για τους λόγους που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε.
Παίκτες συνηθισμένοι στην ρεμούλα,στη μετριότητα και το εξωγηπεδικό ξεσάλωμα ζαλίζονται και στη ιδέα ότι θα προπονούνται ή θα αγωνίζονται ασταμάτητα ή μάλλον καλύτερα επαγγελματικά.ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ φίλοι μου,αυτό είναι η λύση,9 πίσω και ένας μπροστά μπας και...
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μόνο για να σπάμε πλάκα,να πικάρει ο ένας άμπαλος τον άλλο και οι 2 τον τρίτο όποιος το παίρνει σοβαρά,τον καιρό του χάνει.Όσο για τις αθλητικές εφημερίδες...χίλιες φορές εσπρέσο και Α1. -
Προφανως ξεχνας ευκολα. Ο Ολυμπιακος εχει δωσει 2 φορες προκριματικα και μαλιστα περασε και τις 2( Ανορθωση,μοζιρ).
Ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες νικες εντος εδρας και εσεις που υπερηφανευεστε εχετε 3-4 νικες εκτος εδρας.
Να σου θυμισω οτι ειχαμε μαζεψει 9 βαθμους και ειχαμε αποκλειστει ενω εσεις με 8 βαθμους περασατε μια γιουβεντους που εμεινε με 9 παικτες?
Να σου θυμισω οτι μαζεψαμε περυσι 10 βαθμους? Να σου θυμισω οτι εχουμε παει και στους 8 κ.τ.λ. Δεν λεω οτι ο ολυμπιακος ειναι ευρωπαικη ομαδα αλλα εχει προσφερει βαθμους και αυτο το δειχνει και η βαθμολογια(tou c.l) οπου ο παο και ο ολυμπιακος ειναι πολυ κοντα.
Επαναλαμβανω. Ο ολυμπιακος δεν ειναι μεγαλη ευρωπαικη ομαδα και εμεις οι ολυμπιακοι το ξερουμε. Το προβλημα ειναι οτι εσεις νομιζετε οτι ειστε ευρωπαικη ομαδα και ειρωνευεστε τους ολυμπιακους. ΕΛΕΟΣ.
Το καλο ειναι οτι εμεις απαιτουμε απο τον κοκκαλη μεγαλους παικτες ενω εσεις βολευεστε με δαρλα,τζιωλη,μαντζιο. -
Να σου θυμίσω.. είχε παλιόκαιρο...
-
...Για μενα το μπαρτσελονα-παο τελειωσε 15-0...Εισηγήσου στην ΟΥΕΦΑ να αλλάξει το σκορ στα χαρτιά της.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...Για μενα το μπαρτσελονα-παο τελειωσε 15-0...
Εισηγήσου στην ΟΥΕΦΑ να αλλάξει το σκορ στα χαρτιά της.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...Για μενα το μπαρτσελονα-παο τελειωσε 15-0...
Εισηγήσου στην ΟΥΕΦΑ να αλλάξει το σκορ στα χαρτιά της.
και αμα δεν πιασει μπορεις να πας Ευρωκοινοβουλιο ή να κανεις και διαβημα στον ΟΗΕ
-
Bουτσαρας,βαρουχας και αλλοι διαιτητες ειπαν οτι και το πεναλτυ και η καρτα ηταν πεντακαθαρα και η δευτερη του Αντζα. Αν θελεις να δημιουργησεις εντυπωσεις καντο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ. Μπορει οποιος θελει να τραβαει αφοβα τους παικτες του Ολυμπιακου.
Οσον αφορα το ματσακι στην Κρητη πραγματικα γελαω με αυτα που γραφεις. Πιστευεις πραγματικα οτι δεν θα νικουσε ο παο? Μου αρεσει που λες οτι υπηρξε και προσπαθεια. ΕΛΕΟΣ.Εγώ βλπεποντας των αγώνα μου φάνηκε ότι μόνο πέλναλτι που δεν ήταν. Αν το παραδέχτηκε ο παίχτης και είπαν όλοι οι 'διαιτητάδες' ότι ήταν ok... Προφανώς έκανα λάθος. Όσο για το ματσάκι στην Κρήτη άσε εμάς που το παρακολουθήσαμε να κρίνουμε καλύτερα από σένα. Ok??
Όσο για την πορεία του Ολυμπιακού στν Ευρώπη εγώ πιστεύω ότι από τη μία είναι άτυχος και από την άλλη οι παίχτες του δεν έχουν ψυχή πράγμα που συνέβηκε και με τον Παναθηναϊκόστο μάτς με τη Μπαρτσελόνα. Με το που έφαγε το πρώτο γκολ απογοητεύτηκαν οι πάντες. Αυτή η κακή νοοτροπία λοιπόν πρέπει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Πάντως φέτος δεν έχει και ομάδα. Καλούς παίκτες έχει, αλλά ομάδα τίποτα. Άμυνα για γέλια και επίθεση που μπορεί να βάλει γκόλ μόνο από φάουλ ή πέναλντι. Πραγματικά απορώ πως νίκησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. -
Αν παίξει ο Τουρέ στην άμυνα αντί για το κέντρο, όπου έχουμε παίκτες, θα βελτιωθούμε πολύ. Ο άνθρωπος μου θυμίζει (ιεροσυλία μεν, αλλά) τον Μπαρέζι. Δύσκολα τον περνάς, καλή τεχνική, καλός στο ψηλό παιχνίδι και με μπαλιές βραζιλιάνου. Τι δουλειά έχει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα; Μακάρι να μείνει για καμιά 3ετία, μετά, αν συνεχίσει έτσι, τον δίνουμε χαλαρά για 10 εκ. ευρώ.
-
Το καλο ειναι οτι εμεις απαιτουμε απο τον κοκκαλη μεγαλους παικτες ενω εσεις βολευεστε με δαρλα,τζιωλη,μαντζιο.α... δεν εχεις δικιο εδω! Ο κυριος Κοκκαλης κανει οτι μπορει για να σας φερνει παικτες απο 34 και πάνω!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν παίξει ο Τουρέ στην άμυνα αντί για το κέντρο, όπου έχουμε παίκτες, θα βελτιωθούμε πολύ. Ο άνθρωπος μου θυμίζει (ιεροσυλία μεν, αλλά) τον Μπαρέζι. Δύσκολα τον περνάς, καλή τεχνική, καλός στο ψηλό παιχνίδι και με μπαλιές βραζιλιάνου. Τι δουλειά έχει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα; Μακάρι να μείνει για καμιά 3ετία, μετά, αν συνεχίσει έτσι, τον δίνουμε χαλαρά για 10 εκ. ευρώ.Όπως το είπες. Τι δουλειά έχει εδώ? Πιστεύω ότι δυστυχώς, γρήγορα (δεκέμβριος) ή αργά (του χρόνου) θα σηκωθεί και θα φύγει, να κάνει παρέα στον ακόμη πιο παιχταρά αδελφό του στην Αγγλία.
Ο ίδιος ωστόσο δήλωσε ότι δεν του ταιριάζει να παίζει στην άμυνα.
-
Ο τουρέ πρέπει να πάιξει σεντερ φορ, να τρίβουμε τα μάτια μας.
-
Ο τουρέ πρέπει να παίξει σεντερ φορ, να τρίβουμε τα μάτια μας.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]