-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σκορπιός είμαι, να μην είμαι πολυέξοδος?
Δεν το χάνω το θέαμα, θα μαι και γω εκεί..
Δημητρη ειπαμε εμεις οι σκορπιοι ειμαστε μεγαλες καρδιες, αλλα προφανως και θα εισαι εκει να βγαλεις φωτο να εχουμε να δειξουμε στο φορουμ!
και να γελάμε όλοι μαζί..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Με εσενα γλυκια μου θα τα πουμε στο καραισκακι οπου θα μου πληρωσεις και το εισητηριο. Αλλαξα γνωμη.
επιμενεις με το στοιχημα?? Κανε πισω οσο προλαβαινεις!!!
Αν είναι να βγάλουμε λεφτά, είμαι και γω μέσα. Η φοιτητική ζωή κοστίζει..
Εισαι και πολυεξοδο αγορι!!! Παντως με το συγκεκριμενο στοιχημα το κερδος ειναι δεδομενο!! Και ο red army σε παιχνιδι του ΠΑΟ να φοραει φανελιτσα ΕΚΙ.. ανεκτιμητο!!!
Φανελα του ΕΚΙ δεν φοραω. Να μου ελεγες του παικταρα ΜΕΣΙ της μπαρτσελονα να σου ναι.
Επισης θα παμε οι 2 μας. Μην φοβασαι δεν θα σου κανω κακο. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Επισης θα παμε οι 2 μας. Μην φοβασαι δεν θα σου κανω κακο.Φοβάσαι τους παπαράτσι ε?
-
Να πάρει τουλάχιστον η Φουνις την φωτογραφική, να ενημερωθούμε και εμείς...
-
Φανελα του ΕΚΙ δεν φοραω. Να μου ελεγες του παικταρα ΜΕΣΙ της μπαρτσελονα να σου ναι.
Επισης θα παμε οι 2 μας. Μην φοβασαι δεν θα σου κανω κακο.Ετσι να αρχιζεις να τα κανονιζεις γιατι ειναι βεβαιο οτι θα χασεις!! Και δεν θελω τετοια!! Φανελα του ΕΚΙ ειναι απαραιτητη!! Πως θα μπεις στο κλιμα?? Και επισης ο Δημητρης θα ερθει μαζι, οχι γιατι φοβαμαι αλλά να γελασει και λίγο το χειλάκι του που ειναι το παιδι και βασανιζεται πάνω απο τα βιβλια στα κρυα Γιαννενα!! Ξερεις τι κουραση τραβαει ο δολιος?? Καθε βραδυ 6 κοιμαται απο το πολυ ...διαβασμα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και επισης ο Δημητρης θα ερθει μαζι, οχι γιατι φοβαμαι αλλά να γελασει και λίγο το χειλάκι του που ειναι το παιδι και βασανιζεται πάνω απο τα βιβλια στα κρυα Γιαννενα!! Ξερεις τι κουραση τραβαει ο δολιος?? Καθε βραδυ 6 κοιμαται απο το πολυ ...διαβασμα!!Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος που με καταλαβαίνει σε αυτόν τον κόσμο και με σκέφτεται..
-
Οκ ελατε και οι 2. Θα σας παω στην θυρα 7 μαζι με τον Τσουκαλα και θα φωναζουμε ολοι μαζι ''ΘΡΥΛΟΣ''
-
Ο χρήστης Kid και Funis ταυτόχρονα έγραψε:
Υπάρχει τσουκαλάς στο ΟΑΚΑ? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπάρχει τσουκαλάς στο ΟΑΚΑ?
Aς γελασω οπως γελαει ο Κοκκαλης. ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧ
Αν παμε Οακα θα παω ως φενταγιν. Μονος μου και ολοι σας. Δεν μασαω. Θα παρω και τον sado για βοηθεια. Να δω ποιος θα μου την πεσει μετα.
-
Αυτος ο παικταρας ο Δεληκαρης που ομοιος του δεν εχει περασει στην Ελλαδα και στην Ευπωπη...Ναι, ο Χατζηπαναγής π.χ. ήταν για να σκουπίζει τα παπούτσια του Δεληκάρη. Αμ αυτός ο Κρόιφ; Δυο σαν και δαύτον είχε ο Δεληκάρης στη καθισία του.
Grow up red-army!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτος ο παικταρας ο Δεληκαρης που ομοιος του δεν εχει περασει στην Ελλαδα και στην Ευπωπη...
Ναι, ο Χατζηπαναγής π.χ. ήταν για να σκουπίζει τα παπούτσια του Δεληκάρη. Αμ αυτός ο Κρόιφ; Δυο σαν και δαύτον είχε ο Δεληκάρης στη καθισία του.
Grow up red-army!
migf1 για πολλους ο Δεληκαρης ειναι ο καλυτερος που εχει περασει απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο,για αλλους ο Χατζηπαναγης και για αλλους ο Δομαζος κ.τ.λ.
Καλυτερα να ρωτησεις κανενα μεγαλυτερο σου για το τι παικταρας ηταν ο Δεληκαρης. -
migf1 για πολλους ο Δεληκαρης ειναι ο καλυτερος που εχει περασει απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο,για αλλους ο Χατζηπαναγης και για αλλους ο Δομαζος κ.τ.λ.Βλέπω πως ανασκευάζεις την αρχική σου τοποθέτηση (καλό σημάδι ). Έγραψες πως όμοιός του δεν έχει περάσει από Ελλάδα και Ευρώπη.
Καλυτερα να ρωτησεις κανενα μεγαλυτερο σου για το τι παικταρας ηταν ο Δεληκαρης.
Καλύτερα να ρωτήσεις εσύ κάποιους σαν κι εμένα τι παικταράδες ήταν επίσης οι Δομάζος, Κούδας, Παπαϊωάννου κλπ κλπ. Μιας και τους έχω δει ΟΛΟΥΣ ζωντανά!
edit: Για να μην πάμε κι Ευρώπη και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
-
Χατζηπαναγης,Παπαϊωαννου,Νεστοριδης,Δομαζος,Δεληκαρης,Σιδερης,Κουδας,Μανταλοζης(τερματοφυλακας στον Εθνικο Πειραιως) και πολλοι αλλοι ειναι ιερα τερατα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα η αντιπαραθεση του ποιος ηταν καλυτερος......
Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος για τον ενα ειναι ο Χατζηπαναγης,για τον αλλο ο Κουδας κ για εναν τριτο ο Νεστοριδης η ο Σιδερης....
Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χατζηπαναγης,Παπαϊωαννου,Νεστοριδης,Δομαζος,Δεληκαρης,Σιδερης,Κουδας,Μανταλοζης(τερματοφυλακας στον Εθνικο Πειραιως) και πολλοι αλλοι ειναι ιερα τερατα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα η αντιπαραθεση του ποιος ηταν καλυτερος......Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος για τον ενα ειναι ο Χατζηπαναγης,για τον αλλο ο Κουδας κ για εναν τριτο ο Νεστοριδης η ο Σιδερης....
Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις....
Να κλαις, ειδικά για αυτούς που αδικήθηκαν, όπως ο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ Βασίλης Χατζηπαναγής (κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο πιο ολοκληρωμένος έλληνας ποδοσφαιριστής, σε συνάρτηση με την εποχή του πάντα) που δεν έπαιξε ποτέ στην Εθνική, επειδή... ήταν μετανάστης ο άνθρωπος...
-
Ο Δεληκάρης αποθεώθηκε εχθές από 400 φίλους του Ολυμπιακού!
Μπράβο τους...που δεν τον ξεχνάνε!Μεγάλος παίκτης και μεγάλος άνθρωπος (όπως αποδείχθηκε)!
-
Αυτος ο παικταρας ο Δεληκαρης που ομοιος του δεν εχει περασει στην Ελλαδα και στην Ευπωπη
τον ειχες δει να παιζει και το λες ή το εγραψε ο 'Πρωταθλητης' ???
Δηλαδη ο Κροιφ, ο Πλατινι δεν πιανουν μια μπροστα του??
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χατζηπαναγης,Παπαϊωαννου,Νεστοριδης,Δομαζος,Δεληκαρης,Σιδερης,Κουδας,Μανταλοζης(τερματοφυλακας στον Εθνικο Πειραιως) και πολλοι αλλοι ειναι ιερα τερατα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα η αντιπαραθεση του ποιος ηταν καλυτερος......Ακριβώς! Ήταν όλοι τους παικταράδες.
Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος για τον ενα ειναι ο Χατζηπαναγης,για τον αλλο ο Κουδας κ για εναν τριτο ο Νεστοριδης η ο Σιδερης....
Αντικειμενικά καλύτερος δεν υπάρχει.
-
george best i maradona?
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
george best i maradona?Maradona.-
-
Βασικα ειμαι Αργεντινος -επομενως Ντιεγκο.....
Το αυτο ισχυει και για την συγκριση κ με τον Πελε
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]