-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια...
Έχω πάθει ανοσία πλέον, ούτε μούτζα δεν είχα όρεξη να ρίξω. Του χρόνου παιδιά.
Μια απ'τα ίδια κι εδώ... τι να πω ρε π....στη μου
Και η πλάκα είναι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις κάτι κουλές γκέλες στην άμυνα, όταν κουτουλούσαν μεταξύ τους κι έπιαναν αέρα στρώνοντας τη μπάλα στους επιθετικούς, το παιχνίδι του γαύρου ήταν στρωτό, οργανωμένο, τεχνικό και μάλιστα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Και η ψυχολογία σωστή: ούτε διαμαρτυρίες χωρίς λόγο, ούτε γιουρούσια, ούτε γιόμες.
Όμως στο τέλος έτρεμαν σύγκορμοι. Τι έτρεμαν, παγωμένοι κοίταζαν πότε θα σκάσει η συμφορά. Η άμυνα κοιμόταν στο γκολ αφήνοντας παίκτη τελείως μόνο του και τους υπόλοιπους να κόβουν βόλτες στα 2 μέτρα από την περιοχή σαν κύριοι. Ο δε Πάντος πρέπει να ταριχευθεί και να μπει στο μουσείο του Θρύλου ως έκθεμα για να βλέπουν οι μελλοντικές γενιές (που θα έχουν πανηγυρίσει ευρωπαϊκή κούπα ) τι ακριβώς σήμαινε κομπλαρισμένος αμυντικός του Ευρωπαίου Ολυμπιακού. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κάποιος θα πάει στο ΟΑΚΑ...
...με φανέλα Έκι...
Μαζί με την Funis και τον επίσημο φωτορουφιάνο..
-
Κρίμα που δεν έπαιξα το Χ μετά το 0-1.Το σκέφτηκα αλλά πίστεψα οτι κάποια στιγμή θα σταμάταγε αυτό το τροπάριο..
Έδινε 7 στο Live στοίχημα.... -
Πολυ βιαζεστε. Ο Παναθηναικος θα χασει 5-0 απο την Βερντερ και εμεις θα νικησουμε την Ρεαλ. Οποτε θα ισοβαθμουμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι γλιτωσε το Καραισκακι και την φανελα του Ντανι η πολυαγαπημενη μας funis. Ελπιζω να κανει το θαυμα του ο Θρυλος και να νικησει την Ρεαλ (καλα για το συνονθυλευμα τον Παο δεν εχω να πω πολλα.5 γκολ θα φαει)
Παμε στο σημερινο ματσακι. Κανονικα επρεπε να νικησουμε ευκολα ,αλλα για μια ακομη φορα ισοφαριστηκαμε απο δικα μας λαθη. Ο στοκος ο Kαφες καλυπτε τους παικτες της Pοζεμποργκ. Αν τραβιοταν μπροστα θα εβγαιναν offside.
funis αν τελικα ισοβαθμισουμε τι θα κανουμε? Εγω σου προτεινω να αλληλοπληρωθουμε σε ειδος. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. -
Το στοιχημα ειναι μεταξυ εμου και της funis. Κανεις αλλος δεν θα ερθει.
. και - -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πολυ βιαζεστε. Ο Παναθηναικος θα χασει 5-0 απο την Βερντερ και εμεις θα νικησουμε την Ρεαλ. Οποτε θα ισοβαθμουμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι γλιτωσε το Καραισκακι και την φανελα του Ντανι η πολυαγαπημενη μας funis. Ελπιζω να κανει το θαυμα του ο Θρυλος και να νικησει την Ρεαλ (καλα για το συνονθυλευμα τον Παο δεν εχω να πω πολλα.5 γκολ θα φαει)
Παμε στο σημερινο ματσακι. Κανονικα επρεπε να νικησουμε ευκολα ,αλλα για μια ακομη φορα ισοφαριστηκαμε απο δικα μας λαθη. Ο στοκος ο Kαφες καλυπτε τους παικτες της Pοζεμποργκ. Αν τραβιοταν μπροστα θα εβγαιναν offside.
funis αν τελικα ισοβαθμισουμε τι θα κανουμε? Εγω σου προτεινω να αλληλοπληρωθουμε σε ειδος. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.**Χ Ω Σ Ε ** και Ξ Ε Σ Π Α Σ Ε
γουστάρω
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πολυ βιαζεστε. Ο Παναθηναικος θα χασει 5-0 απο την Βερντερ και εμεις θα νικησουμε την Ρεαλ. Οποτε θα ισοβαθμουμε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι γλιτωσε το Καραισκακι και την φανελα του Ντανι η πολυαγαπημενη μας funis. Ελπιζω να κανει το θαυμα του ο Θρυλος και να νικησει την Ρεαλ (καλα για το συνονθυλευμα τον Παο δεν εχω να πω πολλα.5 γκολ θα φαει)5-0 κιολας??? ρε τι γελια κανουμε...
funis αν τελικα ισοβαθμισουμε τι θα κανουμε? Εγω σου προτεινω να αλληλοπληρωθουμε σε ειδος. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.
Ναι θα σου παρω ενα κιλο γαυρο να τον τηγανισεις!! Εγω δεν θελω τιποτα, στο χαριζω!!
-
Φάνις κι εσύ ολυμπιακός δηλωνεις;;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Φάνις κι εσύ ολυμπιακός δηλωνεις;;σε παρακαλω GTI προσεχε πως μιλας!!
-
Δικιά μας ε;Είπα κι εγώ...Όχι τίποτα άλλο,αλλά αν ήσουν γαβρίνα όσο και να ήθελες να με γνωρίσεις(μου τα πανε )δεν θα στο έκανα το χατίρι...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δικιά μας ε;Είπα κι εγώ...Όχι τίποτα άλλο,αλλά αν ήσουν γαβρίνα όσο και να ήθελες να με γνωρίσεις(μου τα πανε )δεν θα στο έκανα το χατίρι...ειναι κι αυτος ο διακαής πόθος να σε γνωρισω στην μεση...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δικιά μας ε;Είπα κι εγώ...Όχι τίποτα άλλο,αλλά αν ήσουν γαβρίνα όσο και να ήθελες να με γνωρίσεις(μου τα πανε )δεν θα στο έκανα το χατίρι...
ειναι κι αυτος ο διακαής πόθος να σε γνωρισω στην μεση...
Εσένα θέλει να γνωρίσει ή τον red με φανέλα Έκι;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειναι κι αυτος ο διακαής πόθος να σε γνωρισω στην μεση...
'Ελα τώρα! Μη κρύβεσαι!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εσένα θέλει να γνωρίσει ή τον red με φανέλα Έκι;
Καλα εχει να πέσει απίστευτο γέλιο... Αφου νικησει την Ρεαλ όμως και χάσουμε 5-0 εμεις... ΟΑΚΑ σου ρχεται ο red army!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]