-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε συ χαλάρωσε! Τι έχετε πάθει εσείς οι Παναθηναϊκοί αυτές τις μέρες;
Αχυρώνας=Ελληνικό Ποδόσφαιρο
Για να καταλάβεις τι εννοώ...- Πήγαινε σε ένα καφενείο.
- Προσπάθησε με πείσεις τον εαυτό σου οτι για την επόμενη μία ώρα δεν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά του Εθνκού ή του Απόλλωνα Καλαμαριάς ή της Καλαμάτας (τυχαίες ομάδες που δεν είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός)
- Παρακολούθησε μια διαφωνία ενός βάζελου και ενός γαύρου για το ποιός έστησε τα περισσότερα πρωταθλήματα (αν δεν αρχίζουν μόνοι τους μπορείς να τους φυτιλιάσεις εσύ, είναι πανεύκολο!)
Θα καταλάβεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοούσα
Χαλάρωσα
Δεν χρειάζεται πάντως να πάω σε καφενείο ντυμένος πάνθηρας(πανιώνιος) για να πειστώ για όσα λες.Εχω πειστεί τόσα χρόνια που τα βλέπω.Ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός είναι κατεστημένο και μονίμως ευνοημένες.Γιατί όμως να μην ερευνήσουμε ΠΟΙΟΣ ευνοείται περισσότερο;Πού είναι το κακό;Σταματάω όμως για να βάλω αφρόλουτρο.Λοιπόν. Αρκετά. Αποφευγω την κουβέντα ΟΧΙ γιατί δεν εχω κατι να πω αλλά γιατί ειλικρινά ΔΕΝ εχει νόημα. Δεν θα σε πεισω, δεν θα με πείσεις. Δεν ξεκίνησα εγω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για χουντες κλπ., δεν μπηκα καν σ' αυτό το τριπάκι. Αν σε προσεβαλε το 'παραλήρημα', με προσεβαλε η εριστικότητά σου (και αυτό δεν εχει να κάνει μόνο με τις ομάδες, αλλά με τον τρόπο συζήτησης).
Επαναλαμβάνεις τα περί 'επιχειρηματων'. Έτσι βαφτίζεις την επιθετικότητά σου. Αν επρόκειτο για επιχειρηματα θα απαντούσα, το κάνω συνέχεια εδω μέσα, κάνε ενα search...
Καλώς ή κακώς, καλός ή κακός ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου (όπως θα μπορούσε το χ κόμμα να είναι το κομμα μου, η ψ θρησκεία η θρησκεία μου κ.ο.κ.) και κάπου υπάρχουν όρια. Αν δεν τα αντιλαμβάνεσαι δεν ειναι δικό μου το πρόβλημα.
Στο φόρουμ δεν 'υποτίθεται', γίνεται συζήτηση. Συζήτηση όμως δεν είναι να απαξιώνεις τα γούστα των συνομιλητών σου (και μη μου πεις ότι δεν περίμενες αντιδραση, μεγαλα παιδιά είμαστε...).Α, και το υφάκι και οι χαρακτηρισμοί στο τελευταίο post αλλού
Συνεχιζεις πάντως να είσαι εριστικός(από μόνος σου)τη στιγμή που το μόνο που θέλω είναι να θυμηθείς τί γινόταν 8 χρόνια πριν.Δεν θέλεις,με γεια σου με χαρά σου.Αρκεί που εγώ σου προσέβαλα την...θρησκεία με το ''χούντα'' κι εσύ την προσωπικότητα μου με το παραλήρημα..και με βαφτίζεις και από πάνω και επιθετικό.
Τα γούστα σου για να τα απαξιώσω πρέπει να τα ξέρω πρώτα.Και δεν θυμάμαι να απαξίωσα ποτέ τίποτα.
Όσο για το ποιος θα πείσει ποιον,εγώ δεν έχω πρόβλημα να με πείσεις..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ..,μπορείς;Το μόνο που προσέθεσες ήταν μια φατσούλα στις φατσούλες του μπάγκους και τώρα το παραπάνω ποστ.Με αυτά δυστυχώς δεν πείθομαι.
Επειδή βλέπω ότι ζορίζεσαι να μιλήσουμε για την επταετία,δεν το συνεχίζω.Αν ποτέ...εδώ είμαστε. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός είναι κατεστημένο και μονίμως ευνοημένες.Γιατί όμως να μην ερευνήσουμε ΠΟΙΟΣ ευνοείται περισσότερο;Πού είναι το κακό;Κακό δεν είναι (εκτός αν γίνεται σκυλοκαυγάς που συνήθως γίνεται δλδ)
Τι να σκέφτεται όμως ένας άνεργος όταν βλέπει δύο μεγαλοεργολάβους να μαλώνουν για το ποιός μάσησε τις περισσότερες μίζες; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός είναι κατεστημένο και μονίμως ευνοημένες.Γιατί όμως να μην ερευνήσουμε ΠΟΙΟΣ ευνοείται περισσότερο;Πού είναι το κακό;
Κακό δεν είναι (εκτός αν γίνεται σκυλοκαυγάς που συνήθως γίνεται δλδ)
Τι να σκέφτεται όμως ένας άνεργος όταν βλέπει δύο μεγαλοεργολάβους να μαλώνουν για το ποιός μάσησε τις περισσότερες μίζες;Κάτσε βρε hrdoukas να τα πάρουμε ένα ένα μην τρελαθούμε κιόλας.Το παράδειγμα που θετεις ποια λογική έχει;Ο άνεργος τί σχέση έχει με τους μεγαλοεργολάβους;Δηλαδή επειδή θα κλαψουρίσει πιθανως ο άνεργος αν δει τις μάσες των μεγαλοεργολάβων να μην εξετάσουμε ποτέ ποιος μεγαλοεργολάβος έχει φάει τα περισσότερα;
Και στην τελική επειδή ως άνεργο θεωρείς τις υπόλοιπες ομάδες της Α'εθνικής ενδιαφέρεσαι να δούμε πόσο δικαιούνται και αυτοί οι άνεργοι να κλαψουρίζουν;
Μήπως δεν είναι και οι υπόλοιπες ομάδες τόσο άμοιρες ευθυνών,αγγελικά πλασμένες όσο θέλουμε/έχουμε μάθει να τις παρουσιάζουμε;
Ενώ μια τέτοια συζήτηση μπορεί να αποδειχθεί άκρως ενδιαφέρουσα την κλείνουμε πριν καν αρχίσει(δεν θα άνοιγα τέτοια στο στέκι της ΠΑΛΕΦΙΠ ή της Θύρας 7 Κερατσινίου,γιατί ξέρω ότι πράγματι δεν θα είχε κανένα νόημα).Εδώ όμως;Γιατί εκ των προτέρων αφορίζουμε μια τέτοια κουβέντα ως σκυλοκαβγά(ελπίζω να μην παρασύρθηκες από την υπογραφή μου,δεν δαγκώνω)και αφήνουμε τον καθένα να ζει τον μύθο του αιωνίως.Άποψη μου είναι ότι ο Ολυμπιακός την συγκεκριμένη επταετία έχει ασελγήσει στο ελληνικο ποδόσφαιρο κατ'εξακολούθηση και με τον πιο απεχθή τρόπο,τελείως απροκάλυπτα.Πολύ ευχαρίστως να βρεθεί κάποιος και να μου αποδείξει ότι έχω άδικο,ότι το όνειρο που έχω δει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Έχει λογική να μην λέμε τίποτα,γιατί θα παρεξηγηθεί ο Αιγαλιώτης,που έχει βιασθεί και από τους 2;
Κι επειδή μίλησες για ξένο αχυρώνα( τώρα που επιτέλους το κατάλαβα τί εννοούσες )να σου πω ότι ο αχυρώνας δεν είναι καθόλου ξένος.Θες επεξήγηση;Θυμάσαι πότε πήγε για τελευταία χρονιά η ΑΕΚ στο CL;Θυμάσαι πού πήγαν τα 4 δις από την ΟΥΕΦΑ;Τα τσίμπησε ο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΣ Μάκαρος και την κοπάνησε ή κάνω λάθος;Για τον αρχιλαμόγιο αυτόν φταίει ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης;Για το μπουμπούκι τον Μελισσανίδη,τον Καρρά και υπόλοιπο υπόκοσμο φταίει ο Βαρδινογιάννης και ο Κόκκαλης;Ο Κόκκαλης διέλυσε την ΑΕΚ ή όλα τα παραπάνω λαμόγια;Θέλεις να ανεβούμε Βορρά μεριά και στους λοιπούς αδικημένους;Ας ανεβούμε.Πάμε στον Άρη για αρχή.Μήπως ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟΣ(τα σέβη μου) ΆΡΗΣ είχε ποτέ έναν σοβαρό τα τελευταία χρόνια άνθρωπο να τον διοικήσει και μου διαφεύγει;Μήπως είχε ποτέ αξιόλογη ομάδα(μιλάμε για τα τελευταία χρόνια,μην αρχίσουμε Κούηδες και Λούηδες);Μήπως φαντάζεσαι τί θα γινόταν αν ο Άρης έβγαινε στο CL;Πόσα λαμόγια θα τσιμπούσαν τα δις και μην τους είδατε;Πάμε και στον ΠΑΟΚ;Κάποιος ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ(τα σέβη μου)μας λέει κάτι;Αυτόν τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ο Βαρδινογιάννης τον κόλλησε με κόλλα στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ;Για τις ήττες του ΠΑΟΚ πέρσυ από την Καλαμαριά την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να υποβιβαστεί ο παραπάνω ιστορικότατος(τα σέβη μου) σύλλογος μήπως ευθύνεται ο Βαρδινογιάννης;;Για το ότι σε αγώνες ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΟΚ μαζώχνονται 3000 άτομα μήπως φταίει ο Βαρδινογιάννης και το κατεστημένο της Αθήνας;Μήπως φταίει το κρύο;
Για το ότι έχουμε 3000 σωματεία ποδοσφαιρικά(3 ιστορικά σωματεία η Σαλόνικα και εκατοντάδες ανιστόριτα,κάθε γειτονιά και ομάδα που είναι έτοιμη να πάρει πρωτάθλημα ) φταίει ο Βαρδινογιάννης ή η πελατειακή νοοτροπία και διαπλοκή δημαρχέων,μικροεπιχειρηματιών για να φάνε ό,τι μπορούν περισσότερο;Δεν θα ήταν καλύτερο οι 3 ιστορικές ομάδες της Σαλόνικας να ενωθούν και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο;Δεν φροντίζουν μόνες τους για τον αφανισμό τους;Ήδη το ένα ιστορικό έπεσε στην Βου Εθνική..
Όλα τα παραπάνω σου φαίνονται τόσο αγγελικά,ώστε ελαφρά τη καρδία να τα ρίχνουμε όλα στον βάζελο και στον γαύρο;Μήπως ο Πανιόνιος έχει ομάδα να διεκδικήσει πρωτάθλημα και δεν το ξέρω;Μήπως έχει διοίκηση που να ενδιαφέρεται για το καλό του και όχι για το πώς να στήνει αγώνες για να κονομάει;Μήπως τον φίλαθλο Μπέο τον έβαλε με πραξικόπημα στην Πλατεία ο Βαρδινογιάννης;
Μήπως ο Ηρακλής αν παίξει με τον Ακράτητο στο Καυτατζόγλειο δεν θα έχει διαιτησία 70-30;Ποιος έχει τα @@ να δηλώνει αναμάρτητος στο ελληνικό ποδόσφαιρο;Γιατί δηλαδή τα παραπάνω να αποτελούν σκυλοκαβγά και όχι γόνιμη συζήτηση;
Πολύ ευχαρίστως να βρεθεί κάποιος με στοιχεία και να μου τα διαψεύσει.Και ακόμα πιο ευχαρίστως να μου πει την δική του εκδοχή του ονείρου για τον Βάζελο(με στοιχεία πάντα)και τα δεινά που έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Εγώ το αναγνωρίζω,οι γαύροι αναγνωρίζουν ότι η επταετία ήταν ένας αισχρός βιασμός του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα;Ο αχυρώνας ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ιδιοκτησία του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη,τον έχουν μοιράσει, και ταίζουν τα υπόλοιπα άλογα.Γιατί μην μου πείτε ότι ΟΛΑ τα υπόλοιπα σωματεία δεν χρηματοδοτούνται ΑΜΕΣΑ η ΕΜΜΕΣΑ από τους 2 παραπάνω επιχειρηματίες;ΟΛΟ το ελληνικό ποδόσφαιρο αρμέγει και αρμέγεται από τους 2 παραπάνω είτε μας αρέσει είτε όχι.
Υ.Γ:Ο ΜαλεΖΖΖάνι **αυτή την εβδομάδα **ανέβαλε το..καθιερωμένο..ταξιδάκι στη Βερόνα και παρέμεινε Παιανία λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.. ε ρε Θ Υ Σ Ι Ε Σ..
-
Συμφωνώ με τον GTI_ στο ότι η συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα κι έχει έδαφος για να είναι γόνιμη και επικοδομητική.
Στεναχωριέμαι μονάχα που αυτό το καιρό ο ελέυθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος (λέγε με εορταστικό συνεχές ωράριο) και δεν μπορώ να συμμετάσχω.
-
Συμφωνω και εγω με τον GTI__ σε ολα οσα εγραψε!
Δυστυχως παρα πολλοι βλεπουν αλλα ονειρα και μολις καποιος πει μια σοβαρη κουβεντα πεφτουν να τον φανε! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τη βερόνα ποιος την είχε ρίξει στη serie B θυμάται κανείς?...?Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ στην ιστορία προπονητής που να έριξε ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Για να πέσει μια ομάδα, φταίνε ΠΟΛΛΟΙ, όχι ένας.
-
Ο Αρης επεσε επειδη δεν ειχε προπονητη?Η Κερκυρα? Ή μηπως η Verona ηταν η υπερ-ομαδα και επεσε απο λαθη προπονητη! Δεν υποστιριζω τον Μαλεζανι αλλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος! Α! Το UEFA με την Παρμα ο Μαλεζανι το πηρε ή θυμαμαι λαθος?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τη βερόνα ποιος την είχε ρίξει στη serie B θυμάται κανείς?...?
Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ στην ιστορία προπονητής που να έριξε ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Για να πέσει μια ομάδα, φταίνε ΠΟΛΛΟΙ, όχι ένας.
παρακολουθείς χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα? αν όχι, πήγαινε ψάξε το. είσαι άκυρος εδώ. δεν τα ξέρεις καλά...
Όχι, δεν το παρακολουθώ, κάνε μας μια σύντομη περίληψη του τι έγινε με τη Βερόνα αν θέλεις.
ΑΛΛΑ, μια ομάδα, εξαρτάται πάντα από πολύ κόσμο: διοίκηση, παίκτες, προπονητή, οπαδούς. Για να πέσει, φταίνε ολοι αυτοί (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο), δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μόλις είδα τη συνέντευξη του μακαρονά και δυστυχώς οι υπότιτλοι από κάτω δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικοί...ο άνθρωπος είναι γελοίος. μετά από αυτό που είδα μπορώ να το πω με σιγουριά. ήθελε να κάνει ό,τι και ο trap όταν ήταν στη μπάγερν ('97;). ίδιο ακριβώς σκηνικό. όποιος το έχει δει μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. μόνο που ο τραπ είναι τραπ (γελοιότατος κι αυτός αλλά έχει κερδίσει και κάτι κααααααποτε, ο ιταλικός τύπος να δείτε τι του 'χει σύρει).
τη βερόνα ποιος την είχε ρίξει στη serie B θυμάται κανείς?...?
Την Υπερομάδα Βερονα προφανώς θα εννοείς...Την ομάδα που μεσορανούσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ιταλίας για δεκαετίες μέχρι που έπεσε στον άσχετο Μαλεζάνι που την ...έριξε κατηγορία!!! Προφανώς εσκεμμένα θα ξεχνάς φίλε μου μια και είσαι γνώστης του παρελθόντος του Μαλεζάνι τα τρία τρόπαια που κατέκτησε με την Πάρμα (Ουεφα,Κύπελλο Ιταλίας,Super Cup Ιταλίας).Έστω.Ξέρεις κάτι;Κι ας μην είχε πάρει τίποτα.Το παραμικρό.(Ενώ ήρθε στην ομάδα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της τα τελευταία χρόνια... )Η ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική κατάρτιση του ΑΡΚΟΥΝ για τον Παναθηναϊκό.Και περισσεύουν θα πρόσθετα. Χρόνο θέλει να δουλέψει και να κριθεί στο τέλος.Φαντάζομαι είναι πολύ να ζητάμε από τον ¨αγνό' φίλαθλο του ΠΑΟ που έχει μπολιαστεί με τις συνεχείς επιτυχίες και το πνεύμα του νικητή τα τελευταία 10 χρόνια... Υπομονή λοιπον και σε όποιον γουστάρει.Υπάρχει πάντα και ο καναπές και βεβαίως και άλλες ομάδες να υποστηρίξουν μέχρι να έρθουν οι επιτυχίες από τον ΠΑΟ.
Όσο για το αν είναι γελοίος ή όχι...Δημοκρατία έχουμε,ο καθένας έχει την γνώμη του.Και επιτέλους κι ο Ιταλός άρχισε να λέει και την δική του! -
Μαλλον εσυ κανεις τον εξυπνακια...
Απαντησε στις ερωτησεις με επιχειρηματα και θα σε παραδεχτουμε ολοι πιστευω!! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Μαλλον εσυ κανεις τον εξυπνακια...
Απαντησε στις ερωτησεις με επιχειρηματα και θα σε παραδεχτουμε ολοι πιστευω!!εγώ δεν είδα καμία ερώτηση.
εκτός κι αν έχεις μάθει έτσι να κάνεις ερωτήσεις. αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
όσο το να σε 'πείσω'... το ξέρω σε πολλές γλώσσες να στο πω. σε ποια προτιμάς?
άκου 'κει να σε πείσω...
Δεν ήταν ακριβώς ερώτηση, αλλά περιμένω απάντηση σε αυτό, ειλικρινά:
παρακολουθείς χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα? αν όχι, πήγαινε ψάξε το. είσαι άκυρος εδώ. δεν τα ξέρεις καλά...
Όχι, δεν το παρακολουθώ, κάνε μας μια σύντομη περίληψη του τι έγινε με τη Βερόνα αν θέλεις.
ΑΛΛΑ, μια ομάδα, εξαρτάται πάντα από πολύ κόσμο: διοίκηση, παίκτες, προπονητή, οπαδούς. Για να πέσει, φταίνε ολοι αυτοί (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο), δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας.
-
Ο Αρης επεσε επειδη δεν ειχε προπονητη?Η Κερκυρα? Ή μηπως η Verona ηταν η υπερ-ομαδα και επεσε απο λαθη προπονητη? Δεν υποστιριζω τον Μαλεζανι αλλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος! Α! Το UEFA με την Παρμα ο Μαλεζανι το πηρε ή θυμαμαι λαθος?
Δικια μου δημοσιευση. Εγω βλεπω ερωτησεις!
όσο το να σε 'πείσω'... το ξέρω σε πολλές γλώσσες να στο πω. σε ποια προτιμάς?
άκου 'κει να σε πείσω...
Επισης δεν χρησιμοποιησα το ρημα πειθω σε καποια δημοσιευση μου!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
@ Φαρμακ έχεις δίκιο για το 'πείθω'. λάθος μου. το θέμα δεν είναι να με παραδεχθείς εσύ ή κανείς άλλος για κατορθώματα που ΔΕΝ είναι δικά μου. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χεσμένους τους έχω όλους αυτούς. κάθονται και κλαίγονται σαν γυναικούλες μυξιάρες λες και έπαθαν και κάτι. ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ, ΒΑΦΕΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΣ, ΤΑΞΙΤΖΗΣ. αυτό δεν πάει μόνο στον μακαρονά εννοείται. την ίδια αηδία νιώθω όταν πχ βλέπω τον πρωκτοτρ!π!δ@ μπαρικέλο να ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ (κυριολεκτικά αυτό) γιατί λέει δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τη φερράρι που έχει ο μιχαλάκης. τράβα πλύνε κανένα τζάμι ρε τσουτσέκι και μετά κάνε όσα παράπονα θέλεις.αυτά.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να απαντήσω τί βρε GTI; Οτι αυτά που λες δεν ισχύουν, να επικαλεστώ τεσσάρες στη Λεωφόρο (ναι, ναι τοτε που ησασταν καλυτεροι αλλά λόγω θειου τα σαρωναμε όλα), Δουρους και ολα τα υπολοιπα που θα μας εκαναν να μαλώνουμε σε γνήσια ελληνική ποδοσφαιρική κόντρα σαν τα κοκκόρια; Εδώ το θέμα ήταν ο Μαλεζάνι κι εσύ βρήκες χρόνο ν' ασχοληθείς με τον Ανατολάκη και τον Κόκκαλη και τον κακομοίρη τον Νινιάδη. Αυτοί σας φταίνε και για τα φετινα φαίνεται... Δεν πνιγω τιποτα. Διαφωνούμε επι της ουσιας. Κουβέντα ετσι δεν γίνεται...
Για τα περι αντικειμενικότητας και σοβαρότητας των επιχειρημάτων σου θα σε παραπέμψω σε 'χούντες', 'παικτάκια', 'μαφίες', 'ρέγγες' κλπ. και θα σε ρωτήσω αν χαρακτήριζα αντίστοιχα τί θα γινόταν εδώ μέσα.
Τελος θα ηθελα να σε ρωτήσω αν στ' αλήθεια πιστεύεις αυτά που γράφεις ή ψάχνεις κι εσύ για άλλοθι και πόσο διαφορετική νομίζεις ότι είναι ειναι η αντιμετώπιση των ομάδων μας από τη διαιτησία σε σχέση π.χ. με εναν Ιωνικό.
Πάμε λοιπόν χωρίς ρέγγες και χούντες.
Διαφωνείς λες και επικαλείσαι 1) Δούρο,τουτέστιν αδικα πρωταθλητής ο Παναθηναικος και 2)τεσσάρες στη Λεωφόρο(εγώ μία θυμάμαι,αν έχεις την καλοσύνη μου θυμίζεις τις υπόλοιπες)τουτέστιν 7 χρόνια δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός...για 7 χρόνια...
Βρίσκεις λογικά τα συμπεράσματά σου;Πες μου εσύ.Να δεχτώ ότι ο Δούρος με ΕΝΑ και μόνο σφύριγμα σε έναν αγώνα πρωταθλήματος σας αδίκησε(φυσικά μετά ο άνθρωπος βγήκε γονατιστός και ζητούσε συγγνώμη όπου στεκόταν και βρισκόταν,μόνο που δεν έκλαψε..)και ο βάζελος πήρε άδικα το πρωτάθλημα.Έτσι κι αλλιώς δεν θεωρώ τον Παναθηναικό που πήρε το ντάμπλ καλύτερο από τον Παναθηναικό που έπαιρνε τα...(θα μιλήσω άσχημα και θα ρίξω το επίπεδο,οπότε μενω στις τελίτσες).Φύγαμε λοιπόν απο εκείνη την σκοτεινή πράσινη χρονιά και ο Ολυμπιακός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ τουλάχιστον ηθικά,δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο δυστυχώς.Το κύπελο τουλάχιστον δικαίως το βουτήξαμε;(Θυμίζω Παπαρίζου και Νέα Σμύρνη...)
Πάμε τώρα στις τεσσάρες(=τεσσάρα)στη Λεωφόρο.Με μια τεσσάρα στο κύπελο(αν θυμάμαι καλά,αν όχι με διορθώνεις),εγώ σου βάζω κι άλλες νίκες αν θέλεις,εξιλεώνεσαι για 7 ολόκληρα χρόνια,240 περίπου ματς;;Και με Παπαδάκο διαιτητά(βοήθειά του)μας γάζωσες 4-2(μια και μιλάμε για 4αρες)μήπως θυμάσαι ΠΩΣ;...Όποτε θέλεις σου θυμίζω εγώ.
Ο κοκαλιάρης και ο Θείος εξαφανίστηκαν λόγω της 4ρας;Οι κασέτες του εξωγναθικού και του Μάκη σβήστηκαν λόγω της 4αρας;Οι Ευθυμιάδηδες(να μην αναφέρω 50 κοράκια τώρα,για την οικονομία της συζήτησης)δεν υπήρξαν ποτέ λόγω της 4αρας στη Λεωφόρο;Δες μόνο που είναι ο Βασσάρας στην Ευρώπη(διαιτητής που σφάζει τον Ολυμπιακό )και πού είναι ο Ευθυμιάδης και και και αλλοι..Διαφωνείς με τίποτα από τα παραπάνω;Δεν έγινε τίποτα;Όλα καθαρά;Όλη η Ελλάδα(όπου κι αν παίζατε)σας έβριζε τζάμπα(κάνε μια σύγκριση με τώρα αν θέλεις,που όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος,σοβαρότερος θα έλεγα εγώ);Θες να σου θυμίσω πόσες φορές έβγαινε στις ψηφοφορίες των ποδοσφαιριστών και προπονητών στο τέλος των περιόδων ο βάζελος καλύτερη ομάδα;Θες να σου θυμίσω σε πόσα παιχνίδια οι αντίπαλοι σας τελείωναν με 11 παίκτες;Θες να σου θυμίσω τα κερδισμένα πέναλτυ και σε ποια καίρια σημεία των αγώνων;Θες να σου θυμίσω τα κερδισμένα φάουλ(αυτά βασικά σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού..);Ειλικρινά σου μιλάω,έτσι και βάλεις τώρα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από την επταετία(μερικά χρόνια βέβαια τα πράγματα ήταν πιο ήπια,οι σφαγές με το μπαμπάκι..)θα γελάς μέχρι του χρόνου...που θα είσαι στον τελικό του CL.
Κι επειδή το επιχείρημα των περισσότερων αγνών κόκκινων φιλάθλων είναι σας κάναμε ό,τι μας κάνατε τα προηγούμενα χρόνια,θέλω να θυμηθείς(δεν θα σου πω εγώ,αν δεν θυμάσαι όμως αρχίζω..)τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετανιος πόσα πρωταθλήματα πήρε ο βάζελος;Τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετάνιος πόσες ελληνικές ομάδες έγιναν πρωταθλήτριες(θυμίζω κάμπο θεσσαλικό,δεν κρατήθηκα);Τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετάνιος μήπως θυμάσαι πόσα εισιτήρια έκοβαν οι ομάδες στα γήπεδα;Μήπως θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά;
Κι επειδή ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο εγώ κι εσύ,αλλά είναι και ο Ηρακλής είναι και ο Ατρόμητος,ποτέ μου δεν έχω κουνηθεί σε κανέναν να του το παίξω πρωταθλητής και μαλακίες.Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να κουνιούνται και οι γαύροι για την περιβόητη επταετία και να το παίζουν παντοκράτορες..τουλάχιστον εντός γηπέδων.Στα γραφεία του κοκαλιάρη να το δεχτώ.Όταν σταματήσεις να ονειρεύεσαι αγνές και δίκαιες παντοκρατορίες του Γαύρου,τότε ευχαρίστως να μιλήσουμε και για την ανύπαρκτη διοίκηση του βάζελου που επέτρεψε να γίνουν όλα τα παραπάνω,τα πράσινα λαμόγια και τους τσάτσους του Βάρδου.
Φέτος μου φταίει αυτός που μου φταίει 9 χρόνια τώρα και αυτός είναι οι Βαρδινογιανναίοι.Ο Κόκκαλης μια χαρά κάνει την δουλίτσα του,φέτος μάλιστα έχει την δυνατότητα να ξεκουράζεται από εξωσχολικές δραστηριότητες καθώς ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναικό.
Υ.Γ:Ο ΜαλεΖΖΖάνι τώρα δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο,μην τον ενοχλούμε.Θα επανέλθουμε σ'αυτόν την Κυριακή μετά το city,άντερα να έχουμε να βλέπουμε τον αναμορφωτή του βάζελου(σε χωράφια και σαλόνια)και τη δουλειά του στο χορτάρι.
Δηλαδή για να καταλάβω, και επειδή, ναι, εγώ μασάω άλλη καραμέλα, αυτή την καταραμένη 'επταετία' (όξω από δω) από τα 7 πρωταθλήματα, πόσα πήρε δίκαια ο Ολυμπιακός και πόσα άδικα;
Και μετά όποτε θες πάμε αναλυτικότατα για κάθε ένα παιχνίδι να δούμε τι έγινε και να βγάλουμε συμπέρασμα, αν και απ' ότι καταλαβαίνω ποτέ δε θα βγάλουμε συμπέρασμα (όπως γίνεται συνήθως)...Άσε που θα καταλήξουμε να μαλώσουμε, ειδικά αν αναφέρεσαι σε 'σφαγές' και σε διαιτησίες όπως του Ευθυμιάδη -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
λες λίγα γιατί έχεις να πεις πολλά ε?συγγενής του γάβριλου κι εσύ να υποθέσω?
Με έχεις αποστομώσει Bruce...Δεν ξερω τι να πω...Έχω μείνει άναυδος.... Ακόμα περιμένουμε βέβαια να μοιραστείς μαζί μας τις εξειδικευμένες γνώσεις σου περί του Ιταλικού ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Μαλεζάνι....
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
λες λίγα γιατί έχεις να πεις πολλά ε?συγγενής του γάβριλου κι εσύ να υποθέσω?
Bruce, τοσο ο balo, όσο κι εγώ, σου κάναμε από μία ερώτηση, χωρίς καθόλου προκλητικό ύφος. Συγκεκριμένα για τη δική μου, επείδη έχεις πει ότι ζεις στην Ιταλία, θα ήθελα να μου απαντήσεις επ' αυτού (ξαναρωτώ): τι έγινε με τη Βερόνα και έπεσε στην Serie B? Έφταιξε μόνο ο Μαλεζάνι?
-
Με την Βερόνα ή την Πάρμα πήγε στην Serie B?
-
Με 5άρα έκλεισε σήμερα ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του για το ΟΥΕΦΑ. Κρίμα γιατί μπορούσε να κάνει περισσότερα σε αυτό τον όμιλο.
-
μεγαλη νικη για μας σημερα!
-
@**balo **αναφορικά με Μαλεζάνι:Επειδή συνέχεια αναφέρεις το κατόρθωμα του Μαλεζάνι,το οποίο έλαβε χώρα πριν 6 χρόνια,θέλεις να εξηγήσεις πού αποσκοπεί αυτή η επαναλαμβανόμενη αναφορά;Να μας πείσεις για τί ακριβώς;Κι εγώ το λύκειο το τελείωσα με 19 μισό(πριν 8 χρόνια) και μόλις μπήκα πανεπιστήμιο άρχισα διατριβή στις ξάπλες,στα ξενύχτια και στο ξύσιμο ξέρεις ποιων(μπαίνουν και κοριτσάκια στο φόρουμ και ντρέπομαι).Ξέρεις πόσα μαθήματα πέρασα τα 2 πρώτα χρόνια;Όσες νίκες έχει κάνει και ο Μαλεζάνι..Προτείνεις να κάνω σημαία τα αριστεία του λυκείου για να εξορκίζω όσες επαγγελματικές αποτυχίες βιώσω στο μέλλον;Μάλλον όχι.
Έχεις να μας πεις φρέσκα κουλούρια για τον Μαλεζάνι;Αν θυμάσαι(που θυμάσαι)ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τζίγγερ δεν έδωσε καμία μάχη με ευρωπαικό σύλλογο για να τον φέρει.Σπιτάκι του τον βρήκε και τον μάζεψε.Ξέρεις τί έκανε σπιτακι του;Απολάμβανε τον ελεύθερό του χρόνο,που του τον προσέφερε άπλετο η ανεργία του.Μπορείς να μας πεις γιατί ήταν άνεργος αυτός ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ,εσύ που τον ξέρεις καλύτερα από μένα;Γιατί δεν είχε ομάδα τόσα χρόνια;Γιατί δεν βρέθηκε άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ..συγγνώμη,ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ωσαν τον ΤΖΙΓΓΕΡ)να του δίνει ΜΙΣΟ ΔΙΣ για να χάνει από ομάδες Β'κατηγορίας και να ζητάει 5 χρόνια πίστωση;
Μήπως θυμάσαι πόσο έτοιμες ήταν οι 11αδες του Παναθηναικού τα προηγούμενα χρόνια που έκαναν..αυτά που έκαναν(και που δεν σου αρκούν);Πόσα χρόνια είχε ο Κυράστας στη διάθεσή του για να φτιάξει τον Παναθηναικο;Πόσα χρόνια θεωρείς ότι πρέπει να περιμένουμε για να κερδίσουμε έναν Εργοτέλη με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές;
Ο μαλεζανης φίλε μου βρίσκεται στην προπονητική ξαπλώστρα του στην Παιανία από πέρσυ την άνοιξη.Κατάφερε να χάσει δικό του πρωτάθλημα και πάλι δεν μίλησε κανείς.Ξέρεις στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχεις αντιπάλους την Τσέλσυ και την Ίντερ,έναν Λεβαδειακό έχεις του Τάκη κι έναν Ατρόμητο α λα Παράσχο..και με τη διαιτησία στο πλευρό σου,όπως πολύ σωστά επισημαίνει η'γρια'ο GREO και συμφωνώ μαζί του.
Μέσα σε 8 μήνες ΠΕΣ μου ΕΝΑ πράγμα που έχει καταφέρει ο μαλεζάνης σου,ένα όχι περισσότερα.Μην κουράζεσαι άδικα γιατί δεν θα βρεις ΤΙΠΟΤΑ..
Τώρα αν ξέρει περισσότερες γλώσσες από τον Αλέφαντο ή αν γνωρίζει ότι ο Πικάσο ήταν ζωγράφος και όχι αμυντικός της Ρεάλ(που πιθανόν πιστεύει ο Βαζάκας,τεως Πανιώνιος)δεν μου λέει τίποτα.Με το καλό όταν γίνει το green cafe του καινούριου γηπέδου να έρχεται να πίνουμε καπουτσίνα και να ακούμε τις φιλοσοφίες του,τώρα όμως δυστυχώς για όλους μας ψιλοζορίζεται να εργαστεί ως προπονητής,δεν το βλέπεις;@**syele **Θέμα καβγά(το έχετε αναφέρει χίλιες φορές..)δεν τίθεται.Το ότι δεν θα πειστείς εσύ δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει συμπέρασμα.Άλλωστε το φόρουμ χώρος δημόσιας συζήτησης είναι,ο καθένας λέει τις απόψεις του και κρίνεται γι'αυτά που λέει.Επομένως μου είναι παντελώς αδιάφορο να πείσω ΕΙΔΙΚΑ εσένα ή κάποιον άλλο.
Με ρωτάς πόσα πρωτάθληματα θεωρώ άδικα;Να βάλουμε στην θέση του άδικα,τη λέξη ''στημένα'';Θες απάντηση;ΟΛΑ.
Μου προτείνεις να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά.Είναι λίγο δύσκολο(μιλάμε για 200+ματς)και ανούσιο να αναλωθούμε σε προσωπικές εκτιμήσεις του στυλ ήταν δεν ήταν πένταλτυ,κόκκινη κάρτα,οφσαιντ,θέατρο κλπ..Πάντως απ'όλα είχε ο μπαξές εκείνη την επταετία.
Επειδή όμως σου έδωσα μια απάντηση παραπάνω(θεωρώ και τα 7 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στημένα)θα πρέπει να την τεκμηριώσω,έτσι δεν είναι;Οπως θα πρέπει να κάνεις κι εσύ αν πιστεύεις ότι δεν ήταν στημένα.Η αγάπη σου για τον Ολυμπιακό δεν μου κάνει για επιχείρημα.
Πάμε λοιπόν..αν και ειλικρινά σου μιλάω το να μιλάμε για το αν την επταετία(καλά το είπες,όξω από δω)εκείνη δεν έγιναν τα ΑΙΣΧΗ υπερ του γάυρου,είναι σαν προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ο ελέφαντας μπορεί να πετάξει.
Πάμε λοιπόν:Τις κασετες του Τριανταφυλλόπουλου,οι οποίες περιέχουν διαλόγους κάποιου Κοκαλιάρη(αλλιώς στην πιάτσα και ως Μητρόπουλο Θωμά,αδερφό του Βίκτωρα)με κάποιον ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ τις έχεις ακούσει;ΟΛΗ η Ελλάδα πάντως ναι,σε εκπομπές του ακατανόμαστου.Ξέρεις τί έλεγε ο Κοκαλιάρης στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ;Φυσικά και το ξέρεις,αλλά ας το επανάλαβω,για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι ημών και να θυμούνται οι παλαιότεροι:Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ(είναι αυτό που ανέβηκε 5 κατηγορίες και τώρα βγαίνει στο ΟΥΕΦΑ)να ΚΕΡΔΑΝΕ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(=ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ δηλαδη).Τί σου λέει αυτό τώρα;Θέλεις μετά από αυτές τις κασέτες να σου πω πόσα πρωταθλήματα πήρε ο γαύρος άδικα;Το 1ο,το 3ο,3/4 του 5ου και ένα κουταλάκι της σούπας από το 7ο.
Επειδή όμως μπορεί οι κασέτες αυτές μπορεί να είναι προιόν ΜΟΝΤΑΖ καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν αμφισβητούμε την κόκκινη παντοκρατορία.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Ξέρεις ποιος το λέει;Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ.Και ξέρεις γιατί αναγκάστηκε να δώσει τις συνεντεύξεις;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ και δεν μπορούσε να παριστάνει τον Κινέζο.Σου παραθέτω αποσπάσματα λοιπόν συνεντευξεων που έδωσε σε εξωγναθικό και ξεδοντιάρη 1 χρόνο μετά την ΕΠΤΑΕΤΙΑ(όταν όλα είχαν ξεχαστεί..):
''Ναι προστάτευα τον Ολυμπιακό,όχι όμως όπως το εννοείτε εσείς''
''Σκοπός δεν ήταν να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός. Αλλά τουλάχιστον στην αρχή, ναι, το 1996, υπήρχε μια διαδικασία για να προστατευθεί ο Ολυμπιακός'' Συμπληρώνω με αγάπη και προδερμ.
**''Αν ένας διαιτητής είχε σκοπό να έρθει σε ένα ματς και σαν δρεπάνι να κάνει κακό στον Ολυμπιακό, τότε, ξέροντας ότι μετά το ματς, στην επόμενη γωνία, κάποιος άλλος θα του έπαιρνε το κεφάλι με δρεπάνι, δεν θα αδικούσε τον Ολυμπιακό. Είχε δημιουργηθεί μια ισχυρή επιρροή που δεν επέτρεπε να αδικηθεί ο Ολυμπιακός'. **
Γιατί τα έκανε όλα αυτά ο Κοκαλιάρης; Πάντως όχι για να ...παχύνει: **'Ανέλαβα (την προστασία) χωρίς να πάρω χρήματα, μόνο επειδή ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι φίλος μου. Μόνο γι' αυτό'. Φιλικά! Επαναλαμβάνω. Φιλικά **8)
**''Επηρεασμός διαιτητών υπάρχει, υπήρχε εδώ και 50-60 χρόνια και θα υπάρχει. Επηρεασμός όμως, όχι δωροδοκία'. **Επιχειρήματα δεν ήθελες;Σου κάνουν τα παραπάνω;Επιμένεις να θίγεσαι όταν μιλάω για σφαγές;Θέλεις να αρχίσουμε να θυμόμαστε;Θέλεις κι άλλα επιχειρήματα για να πειστείς;
Πάμε..
Εκπομπές του εξωγναθικού με συνεντευξεις μαρτυρίες πρώην διαιτητών,νυν διαιτητών,διαιτητών μέσα στο κύκλωμα,διαιτητών έξω από το κύκλωμα,όλοι ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΛΕΝΕ άλλοι περίτρανα,άλλοι φοβισμένα:ΤΟ ελληνικο ποδόσφαιρο ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ
Παράγκα:το γραφειάκι του Κοκαλιάρη(στο οποιο πήγε όταν πήγε ο ξεδοντιάρης για να του πάρει συνέντευξη είπε το αμίμητο:''Θωμά αυτή είναι η περιβόητη παράγκα;'' )
Έρευνες του εξωγναθικού και του ΕΤ του εξωγήινου(Ευθύμιου Τριανταφυλλόπουλου)οι οποίες αποδείκνυαν καταθέσεις υπέρογκων ποσών σε λογαριασμούς διαιτητών,αιφνίδιουςπλουτισμουςάλλων(βλ.ΒΙΛΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ Μεγαλόνησο)κλπ.Ενθυμείσαι Τσαγκαράκη;Ενθυμείσαι Σαλαλέ;Θα μου πεις,γιατί δεν πήγαν στον εισαγγελέα να τα πουν και να πάει ο κακός εισαγγελέας στον Περαία και να βουτήξει την ντουζίνα με τα τζετζερέδια(κύπελα ντε)από το χέρι του Θείου και να τα δώσει στον καλό καγαθό Καπετάνιο(καλό αρχίδι κι αυτό);Πήγαν,όπως πήγαν και οι Ρωσοι οι οποίοι κατήγγειλαν τον Θείο Σωκράτη για τεράστια απάτη εις βάρος του ρωσικού δημοσίου...όπως τον καταγγέλει και η Ελευθεροτρυπίδα για απάτες,κατασκοπείες μέχρι και προδοσία...με βάση έγγραφα της Στάζι.
Ξέρεις τί κάνει ο Εισαγγελέας;Τα διαβάζει και όοοοοταν πεθάνουμε όλοι,θα βγάλει απόφαση.Στο μεταξύ βγαίνουν αποφάσεις που αφορούν μαριδούλες(κανα διαιτητάκος πάει σπίτι του).Οι ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ακόμα.Ίδωμεν..Πείστηκες τώρα;Θέλεις κι άλλα;Συμφωνεί ο Τσουκαλάς με τα παραπάνω;Μήπως είναι συνωμοσίες των εξωγήινων;Περιμένω απαντήσεις..και η σιωπή σου πάντως μου κάνει Φατσούλες μόνο σε εκλιπαρώ μην μου στείλεις ως απάντηση,όχι για κανα άλλο λόγο αλλά δεν μπορώ να τις ερμηνεύσω..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]