-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τι έπαθε ο Μέγκαχεντ;
Τι έχουμε με τη Ρεν;;; Εδώ δε νικάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα τα καταφέρουμε στας Ευρώπας; Που πα ρε Καραμήτρο;
τα φτυσε ο μοτορχεντ! λελε! τον απριλη τωρα με το καλο!
βλεπουμε το καθε παιχνιδι ξεχωριστα charmak,δε το ξερεις αυτο?
Ναι, ναι! Και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, στην χειρότερη περίπτωση η έξοδος στο CL, το κύπελλο και η καλή πορεία στην Ευρώπη....
....Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!
-
Ναι, ναι! Και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, στην χειρότερη περίπτωση η έξοδος στο CL, το κύπελλο και η καλή πορεία στην Ευρώπη....
ειμαστε αδιαφοροι απο το νοεμβρη!
αυτος ειναι ΠΑΟΚ!!!
υγ. τα χεις μαθει καλα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειμαστε αδιαφοροι απο το νοεμβρη!
αυτος ειναι ΠΑΟΚ!!!
υγ. τα χεις μαθει καλα!
Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως, δεν έλεγαν και οι αρχίαοι ημών πρόγονοι;
Τόοοοσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια! Με παρηγορεί τουλάχιστον το γεγονός ότι εμείς αποκλίνουμε από τους στόχους με πολύ λιγότερα χρήματα απ' ότι το κάνουν άλλοι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...
- Εγκυκλοπαιδικά: Ο Νινιάδης εχει καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ
Σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη.Λάθος μου.Και με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη και από τον Στολτίδη...ξέρει αυτός.
Από την άλλη χαίρομαι που ''έπνιξες'' ΟΛΑ τα υπόλοιπα,αποδεικνύοντας ότι συμφωνείς.
Για να μην πάει αλλού η κουβέντα(αξία Νινιάδη),δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι καλός παίκτης.Μία αναφορά έκανα στο συμβόλαιό του και άλλη μία(ατυχή)στην εθνικότητά του.
Επειδή τα γραφόμενα του οποιουδήποτε τα διαβάζω πάντα με προσοχή(είτε συμφωνώ είτε όχι)και φροντίζω να απαντάω και όχι να τα προσβάλλω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς(βλ.παραλήρημα)θα παρακαλούσα να γίνεται ατο ίδιο και από τους υπόλοιπους.
Και θέλω να πιστεύω ότι τα γραφόμενά μου δεν χάνουν την όποια αντικειμενικότητα και σοβαρότητα τα χαρακτηρίζει λογω του ότι κότσαρα την φανέλα του Παναθηναικού αντί να υπογράφω με κουκλάκια,φατσούλες,στιχάκια,ρήσεις σοφών ή γενναίων ή και τα δύο ανδρών,εξπρεσιονιστικούς πίνακες κλπ.Μα αυτοί οι κακοί Ολυμπιακοί, όπου βρίσκουν βάζελο να τον ταράζουν στα γκολ;
Καλά τα λες,μόνο που τα μπέρδεψες λίγο.
Βάζελο βρίσκουν γιά Γαύρο..συνήθως αμυντικό;
Είδα το πανέμορφο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού δια ποδός...Νταμπίζα Πάντα τέτοια..
Και θυμήθηκα κι ένα άλλο πανέμορφο γκολ του γαύρου δια ποδος..Αμανατίδη όταν έπαιζε για την Κέρκυρα..Αμανατίδης άμυνα,ΝΙΝΙΑΔΗΣ κέντρο και ο μαφιας ο Αναστο πάγκο Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ...
τουλαχιστον ρε παίδες οι τσάτσοι του Βαρδου τα μαζεύουν τα ποδαράκια τους και αφήνουν τους βάζελους να πρωταγωνιστήσουν στο θέατρο του παραλόγου.Οι τέως ρέγγες γιατί δεν κρατιούνται καθόλου; -
Στηρίζω κι εγώ Μαλεζάνι, μόνο και μόνο για να γίνει μια αρχή και να σταματήσουμε επιτέλους να αλλάζουμε προπονήτές σαν τα πουκάμισα. Στο τέλος θα δείξει αν θα τον ξυρίσουμε ή όχι τον γαμπρό
ΥΓ1. Η ομάδα δεν βλέπεται, για αυτό και δεν τη βλέπω!
ΥΓ2. Για να πω και το κρίμα μου, βαριέμαι κιόλας να ασχοληθώ καν. Είμαι απο εκείνους του φιλάθλους που ασχολούμαι/βλέπω την ομάδα μόνο όταν με πείθει. Τον υπόλοιπο καιρό βλέπω άλλες ομάδες (δόξα το Θεό υπάρχουν ουκ ολίγες ) -
Ελεος ρε παιδια
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, ειλικρινά
Δε θα ασχοληθώ.Θα ασχοληθώ όμως με την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, που μετά από αρκετό καιρό με άφησε full ικανοποιημένο με το ποδόσφαιρο που έπαιξε.
Τί γκολάρα αυτή του Τζολεεεε!!!
Επίσης, κορυφαίος ο Ρίμπο, κρίμα που δεν έβαλε ένα γκολ, του άξιζε με το παραπάνω.
Πολύ καλός ο Οκκάς (εντωμεταξύ ορισμένοι ΒΛΑΚΕΣ αντί να χειροκροτήσουν τον Οκκα που έβαλε 1.5 γκολάκι χειροκροτουσαν τον Καστιγιο στην αλλαγή.. κι εμένα μ'αρέσει ο νέος, δε λέω, αλλά ρε παιδιά.. έλεος..), Μπαμπανγκιντα, Μπουλουτ επίσης καλοί (ο Μπουλουτ την έφαγε τη θέση του Γεωργάτου μου φαίνεται), Τουρε, Στολτίδης και Ντανι μπορούν πολλά περισσότερα..Από'κει και πέρα, αν και δε με αφορά το θέμα, ΜΠΡΑΒΟ στο Μαλεζάνι.
Εγώ μαζί του είμαι. Αν είναι δυνατόν πια αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα (δε μιλάω μόνο για τον ΠΑΟ, γενικά)
Δε θέλω να πω άλλα γιατί βαριέμαι να μπω σε συζητήσεις χωρίς τέλος και νόημα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
...
- Εγκυκλοπαιδικά: Ο Νινιάδης εχει καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ
Σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη.Λάθος μου.Και με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη και από τον Στολτίδη...ξέρει αυτός.
Από την άλλη χαίρομαι που ''έπνιξες'' ΟΛΑ τα υπόλοιπα,αποδεικνύοντας ότι συμφωνείς.
Για να μην πάει αλλού η κουβέντα(αξία Νινιάδη),δεν ισχυρίστηκα πουθενά ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι καλός παίκτης.Μία αναφορά έκανα στο συμβόλαιό του και άλλη μία(ατυχή)στην εθνικότητά του.
Επειδή τα γραφόμενα του οποιουδήποτε τα διαβάζω πάντα με προσοχή(είτε συμφωνώ είτε όχι)και φροντίζω να απαντάω και όχι να τα προσβάλλω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς(βλ.παραλήρημα)θα παρακαλούσα να γίνεται ατο ίδιο και από τους υπόλοιπους.
Και θέλω να πιστεύω ότι **τα γραφόμενά μου δεν χάνουν την όποια αντικειμενικότητα και σοβαρότητα τα χαρακτηρίζει **λογω του ότι κότσαρα την φανέλα του Παναθηναικού αντί να υπογράφω με κουκλάκια,φατσούλες,στιχάκια,ρήσεις σοφών ή γενναίων ή και τα δύο ανδρών,εξπρεσιονιστικούς πίνακες κλπ.Μα αυτοί οι κακοί Ολυμπιακοί, όπου βρίσκουν βάζελο να τον ταράζουν στα γκολ;
Καλά τα λες,μόνο που τα μπέρδεψες λίγο.
Βάζελο βρίσκουν γιά Γαύρο..συνήθως αμυντικό;
Είδα το πανέμορφο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού δια ποδός...Νταμπίζα Πάντα τέτοια..
Και θυμήθηκα κι ένα άλλο πανέμορφο γκολ του γαύρου δια ποδος..Αμανατίδη όταν έπαιζε για την Κέρκυρα..Αμανατίδης άμυνα,ΝΙΝΙΑΔΗΣ κέντρο και ο μαφιας ο Αναστο πάγκο Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ...
τουλαχιστον ρε παίδες οι τσάτσοι του Βαρδου τα μαζεύουν τα ποδαράκια τους και αφήνουν τους βάζελους να πρωταγωνιστήσουν στο θέατρο του παραλόγου.Οι τέως ρέγγες γιατί δεν κρατιούνται καθόλου;Να απαντήσω τί βρε GTI; Οτι αυτά που λες δεν ισχύουν, να επικαλεστώ τεσσάρες στη Λεωφόρο (ναι, ναι τοτε που ησασταν καλυτεροι αλλά λόγω θειου τα σαρωναμε όλα), Δουρους και ολα τα υπολοιπα που θα μας εκαναν να μαλώνουμε σε γνήσια ελληνική ποδοσφαιρική κόντρα σαν τα κοκκόρια; Εδώ το θέμα ήταν ο Μαλεζάνι κι εσύ βρήκες χρόνο ν' ασχοληθείς με τον Ανατολάκη και τον Κόκκαλη και τον κακομοίρη τον Νινιάδη. Αυτοί σας φταίνε και για τα φετινα φαίνεται... Δεν πνιγω τιποτα. Διαφωνούμε επι της ουσιας. Κουβέντα ετσι δεν γίνεται...
Για τα περι αντικειμενικότητας και σοβαρότητας των επιχειρημάτων σου θα σε παραπέμψω σε 'χούντες', 'παικτάκια', 'μαφίες', 'ρέγγες' κλπ. και θα σε ρωτήσω αν χαρακτήριζα αντίστοιχα τί θα γινόταν εδώ μέσα.
Τελος θα ηθελα να σε ρωτήσω αν στ' αλήθεια πιστεύεις αυτά που γράφεις ή ψάχνεις κι εσύ για άλλοθι και πόσο διαφορετική νομίζεις ότι είναι ειναι η αντιμετώπιση των ομάδων μας από τη διαιτησία σε σχέση π.χ. με εναν Ιωνικό.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να απαντήσω τί βρε GTI; Οτι αυτά που λες δεν ισχύουν, να επικαλεστώ τεσσάρες στη Λεωφόρο (ναι, ναι τοτε που ησασταν καλυτεροι αλλά λόγω θειου τα σαρωναμε όλα), Δουρους και ολα τα υπολοιπα που θα μας εκαναν να μαλώνουμε σε γνήσια ελληνική ποδοσφαιρική κόντρα σαν τα κοκκόρια; Εδώ το θέμα ήταν ο Μαλεζάνι κι εσύ βρήκες χρόνο ν' ασχοληθείς με τον Ανατολάκη και τον Κόκκαλη και τον κακομοίρη τον Νινιάδη. Αυτοί σας φταίνε και για τα φετινα φαίνεται... Δεν πνιγω τιποτα. Διαφωνούμε επι της ουσιας. Κουβέντα ετσι δεν γίνεται...
Για τα περι αντικειμενικότητας και σοβαρότητας των επιχειρημάτων σου θα σε παραπέμψω σε 'χούντες', 'παικτάκια', 'μαφίες', 'ρέγγες' κλπ. και θα σε ρωτήσω αν χαρακτήριζα αντίστοιχα τί θα γινόταν εδώ μέσα.
Τελος θα ηθελα να σε ρωτήσω αν στ' αλήθεια πιστεύεις αυτά που γράφεις ή ψάχνεις κι εσύ για άλλοθι και πόσο διαφορετική νομίζεις ότι είναι ειναι η αντιμετώπιση των ομάδων μας από τη διαιτησία σε σχέση π.χ. με εναν Ιωνικό.
Πάμε λοιπόν χωρίς ρέγγες και χούντες.
Διαφωνείς λες και επικαλείσαι 1) Δούρο,τουτέστιν αδικα πρωταθλητής ο Παναθηναικος και 2)τεσσάρες στη Λεωφόρο(εγώ μία θυμάμαι,αν έχεις την καλοσύνη μου θυμίζεις τις υπόλοιπες)τουτέστιν 7 χρόνια δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός...για 7 χρόνια...
Βρίσκεις λογικά τα συμπεράσματά σου;Πες μου εσύ.Να δεχτώ ότι ο Δούρος με ΕΝΑ και μόνο σφύριγμα σε έναν αγώνα πρωταθλήματος σας αδίκησε(φυσικά μετά ο άνθρωπος βγήκε γονατιστός και ζητούσε συγγνώμη όπου στεκόταν και βρισκόταν,μόνο που δεν έκλαψε..)και ο βάζελος πήρε άδικα το πρωτάθλημα.Έτσι κι αλλιώς δεν θεωρώ τον Παναθηναικό που πήρε το ντάμπλ καλύτερο από τον Παναθηναικό που έπαιρνε τα...(θα μιλήσω άσχημα και θα ρίξω το επίπεδο,οπότε μενω στις τελίτσες).Φύγαμε λοιπόν απο εκείνη την σκοτεινή πράσινη χρονιά και ο Ολυμπιακός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ τουλάχιστον ηθικά,δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο δυστυχώς.Το κύπελο τουλάχιστον δικαίως το βουτήξαμε;(Θυμίζω Παπαρίζου και Νέα Σμύρνη...)
Πάμε τώρα στις τεσσάρες(=τεσσάρα)στη Λεωφόρο.Με μια τεσσάρα στο κύπελο(αν θυμάμαι καλά,αν όχι με διορθώνεις),εγώ σου βάζω κι άλλες νίκες αν θέλεις,εξιλεώνεσαι για 7 ολόκληρα χρόνια,240 περίπου ματς;;Και με Παπαδάκο διαιτητά(βοήθειά του)μας γάζωσες 4-2(μια και μιλάμε για 4αρες)μήπως θυμάσαι ΠΩΣ;...Όποτε θέλεις σου θυμίζω εγώ.
Ο κοκαλιάρης και ο Θείος εξαφανίστηκαν λόγω της 4ρας;Οι κασέτες του εξωγναθικού και του Μάκη σβήστηκαν λόγω της 4αρας;Οι Ευθυμιάδηδες(να μην αναφέρω 50 κοράκια τώρα,για την οικονομία της συζήτησης)δεν υπήρξαν ποτέ λόγω της 4αρας στη Λεωφόρο;Δες μόνο που είναι ο Βασσάρας στην Ευρώπη(διαιτητής που σφάζει τον Ολυμπιακό )και πού είναι ο Ευθυμιάδης και και και αλλοι..Διαφωνείς με τίποτα από τα παραπάνω;Δεν έγινε τίποτα;Όλα καθαρά;Όλη η Ελλάδα(όπου κι αν παίζατε)σας έβριζε τζάμπα(κάνε μια σύγκριση με τώρα αν θέλεις,που όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος,σοβαρότερος θα έλεγα εγώ);Θες να σου θυμίσω πόσες φορές έβγαινε στις ψηφοφορίες των ποδοσφαιριστών και προπονητών στο τέλος των περιόδων ο βάζελος καλύτερη ομάδα;Θες να σου θυμίσω σε πόσα παιχνίδια οι αντίπαλοι σας τελείωναν με 11 παίκτες;Θες να σου θυμίσω τα κερδισμένα πέναλτυ και σε ποια καίρια σημεία των αγώνων;Θες να σου θυμίσω τα κερδισμένα φάουλ(αυτά βασικά σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού..);Ειλικρινά σου μιλάω,έτσι και βάλεις τώρα ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από την επταετία(μερικά χρόνια βέβαια τα πράγματα ήταν πιο ήπια,οι σφαγές με το μπαμπάκι..)θα γελάς μέχρι του χρόνου...που θα είσαι στον τελικό του CL.
Κι επειδή το επιχείρημα των περισσότερων αγνών κόκκινων φιλάθλων είναι σας κάναμε ό,τι μας κάνατε τα προηγούμενα χρόνια,θέλω να θυμηθείς(δεν θα σου πω εγώ,αν δεν θυμάσαι όμως αρχίζω..)τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετανιος πόσα πρωταθλήματα πήρε ο βάζελος;Τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετάνιος πόσες ελληνικές ομάδες έγιναν πρωταθλήτριες(θυμίζω κάμπο θεσσαλικό,δεν κρατήθηκα);Τα 15 χρόνια που κυριαρχούσε ο Καπετάνιος μήπως θυμάσαι πόσα εισιτήρια έκοβαν οι ομάδες στα γήπεδα;Μήπως θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά;
Κι επειδή ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο εγώ κι εσύ,αλλά είναι και ο Ηρακλής είναι και ο Ατρόμητος,ποτέ μου δεν έχω κουνηθεί σε κανέναν να του το παίξω πρωταθλητής και μαλακίες.Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να κουνιούνται και οι γαύροι για την περιβόητη επταετία και να το παίζουν παντοκράτορες..τουλάχιστον εντός γηπέδων.Στα γραφεία του κοκαλιάρη να το δεχτώ.Όταν σταματήσεις να ονειρεύεσαι αγνές και δίκαιες παντοκρατορίες του Γαύρου,τότε ευχαρίστως να μιλήσουμε και για την ανύπαρκτη διοίκηση του βάζελου που επέτρεψε να γίνουν όλα τα παραπάνω,τα πράσινα λαμόγια και τους τσάτσους του Βάρδου.
Φέτος μου φταίει αυτός που μου φταίει 9 χρόνια τώρα και αυτός είναι οι Βαρδινογιανναίοι.Ο Κόκκαλης μια χαρά κάνει την δουλίτσα του,φέτος μάλιστα έχει την δυνατότητα να ξεκουράζεται από εξωσχολικές δραστηριότητες καθώς ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναικό.
Υ.Γ:Ο ΜαλεΖΖΖάνι τώρα δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο,μην τον ενοχλούμε.Θα επανέλθουμε σ'αυτόν την Κυριακή μετά το city,άντερα να έχουμε να βλέπουμε τον αναμορφωτή του βάζελου(σε χωράφια και σαλόνια)και τη δουλειά του στο χορτάρι.
-
Παιδες αν αρχισουμε με αυτα δεν θα τελειωσουμε ποτε και συν τοις αλλοις θα γινει και μπαχαλο το τοπικ.....
Ας το αφησουμε καλυτερα γιατι θα μας το κλειδωσουν κ ειναι κριμα....
Ο Red Army που εχει χαθει ωρε ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Red Army που εχει χαθει ωρε ???
πανηγυρίζει για τη νίκη σαν το Σάββα
-
Πειτε του να γυρισει σπιτι
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Βρήκες ραδιόφωνο και εσυ να ακούσεις...Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ο Μαλεζάνι ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ κανεναν.Χρησιμοποίησε στην ενταση του λόγου του αρκετές φορές μερικές λέξεις που στα ιταλικα έχουν τη σημασία του 'γαμωτο' έτσι οπως χρησιμοποιηθηκαν.Τα λόγια του:
'Όποιος έχει 'καρύδια' να έρχεται στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα και οχι να βρίζει τους παίκτες. Δεν είμαι τσάτσος κανενός, αφήστε με να δουλέψω γαμώτο... Ξέρω οτι πίσω απο την πλάτη μου είναι αρκετοί δημοσιογράφοι που με κοροϊδεύουν. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι γερό, γιατί δεχόμαστε αφόρητη πίεση. Δέχομαι να μου κάνετε οποιαδήποτε κριτική θέλετε για τις αλλαγές που κάνω, όμως είναι αδικαιολόγητο να ασκείτε κακόβουλη κριτική για πράγματα που δεν έχω πει'.
...
Έχω πει στο παρελθόν οτι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το επαναλαμβάνω. Έχουμε μείνει πίσω απο την κορυφή, όμως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Τι θέλετε να κάνουμε, να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτια μας; Μήπως τελείωσε το πρωτάθλημα; Άφήστε μας να δουλέψουμε και να δείξουμε αυτό που μπορούμε γαμώτο, δεν γίνεται να δουλέψουμε κατώ απο τέτοια πίεση'.ΓΑΜΩΤΙ ΜΟΥ που έλεγε και η Μισέλ.
@**Bagus **συζητησούλα κάνουμε σε κόσμια επίπεδα,δεν τρέχει τίποτα.Γιατί να κλειδωθεί;
-
Γιατι θα μαλωσουμε 100%
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γιατι θα μαλωσουμε 100%Kαι μάλιστα σε ξένο αχυρώνα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γιατι θα μαλωσουμε 100%που θα μας εκαναν να μαλώνουμε σε γνήσια ελληνική ποδοσφαιρική κόντρα σαν τα κοκκόρια;..... Διαφωνούμε επι της ουσιας. Κουβέντα ετσι δεν γίνεται...
-
Πάλι γαργάρες;
Καλό είναι πάντως ASIMOV να ξέρεις ότι όταν ξεκινάς μια συζήτηση προσβάλλοντας τον άλλο ότι παραληρεί..και ο άλλος κάθεται σαν μαλάκας και σου γράφει 5 αράδες με επιχειρήματα,δεν του πετάς μια φατσούλα επειδή έτσι σε συμφέρει.Αν δεν γουστάρεις να συζητάς(όταν δεν σε συμφέρει)καλό είναι να μην πετάγεσαι εξ αρχής.
Εκτός αν εσύ κάθε φορά που μιλάς για ποδόσφαιρο(για τα σοβαρά ζητήματα)συζητάς και συμπεριφέρεσαι σαν κοκόρι,γιατί εγώ δεν το κάνω.Οπότε καλό είναι να μην προεξοφλούμε την έκβαση μιας συζήτησης με δικά μας αυθαίρετα συμπεράσματα.Το φορουμ ποιανου αχυρώνας είναι να του ζητήσω την άδεια να μιλήσω;Δεν έχω πρόβλημα,αρκεί να ξέρω ποιος είναι το εφεντικό.Υποτίθεται ότι το φόρουμ έγινε για συζήτηση,λάθος πρηροφορήθηκα;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το φορουμ ποιανου αχυρώνας είναι να του ζητήσω την άδεια να μιλήσω;Δεν έχω πρόβλημα,αρκεί να ξέρω ποιος είναι το εφεντικό.Υποτίθεται ότι το φόρουμ έγινε για συζήτηση,λάθος πρηροφορήθηκα;
Οταν είπα αχυρώνα δεν εννοούσα το φόρουμ...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το φορουμ ποιανου αχυρώνας είναι να του ζητήσω την άδεια να μιλήσω;Δεν έχω πρόβλημα,αρκεί να ξέρω ποιος είναι το εφεντικό.Υποτίθεται ότι το φόρουμ έγινε για συζήτηση,λάθος πρηροφορήθηκα;
sorry.Τί εννοούσες;Να το πάρει το ποτάμι ή υπάρχει κίνδυνος(αν το πάρει) να τσακωθούμε σαν τα κοκόρια;;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
sorry.Τί εννοούσες;Να το πάρει το ποτάμι ή υπάρχει κίνδυνος(αν το πάρει) να τσακωθούμε σαν τα κοκόρια;;
Ρε συ χαλάρωσε! Τι έχετε πάθει εσείς οι Παναθηναϊκοί αυτές τις μέρες;
Αχυρώνας=Ελληνικό Ποδόσφαιρο
Για να καταλάβεις τι εννοώ...- Πήγαινε σε ένα καφενείο.
- Προσπάθησε με πείσεις τον εαυτό σου οτι για την επόμενη μία ώρα δεν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά του Εθνκού ή του Απόλλωνα Καλαμαριάς ή της Καλαμάτας (τυχαίες ομάδες που δεν είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός)
- Παρακολούθησε μια διαφωνία ενός βάζελου και ενός γαύρου για το ποιός έστησε τα περισσότερα πρωταθλήματα (αν δεν αρχίζουν μόνοι τους μπορείς να τους φυτιλιάσεις εσύ, είναι πανεύκολο!)
Θα καταλάβεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοούσα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάλι γαργάρες;Καλό είναι πάντως ASIMOV να ξέρεις ότι όταν ξεκινάς μια συζήτηση προσβάλλοντας τον άλλο ότι παραληρεί..και ο άλλος κάθεται σαν μαλάκας και σου γράφει 5 αράδες με επιχειρήματα,δεν του πετάς μια φατσούλα επειδή έτσι σε συμφέρει.Αν δεν γουστάρεις να συζητάς(όταν δεν σε συμφέρει)καλό είναι να μην πετάγεσαι εξ αρχής.
Εκτός αν εσύ κάθε φορά που μιλάς για ποδόσφαιρο(για τα σοβαρά ζητήματα)συζητάς και συμπεριφέρεσαι σαν κοκόρι,γιατί εγώ δεν το κάνω.Οπότε καλό είναι να μην προεξοφλούμε την έκβαση μιας συζήτησης με δικά μας αυθαίρετα συμπεράσματα.Το φορουμ ποιανου αχυρώνας είναι να του ζητήσω την άδεια να μιλήσω;Δεν έχω πρόβλημα,αρκεί να ξέρω ποιος είναι το εφεντικό.Υποτίθεται ότι το φόρουμ έγινε για συζήτηση,λάθος πρηροφορήθηκα;
Λοιπόν. Αρκετά. Αποφευγω την κουβέντα ΟΧΙ γιατί δεν εχω κατι να πω αλλά γιατί ειλικρινά ΔΕΝ εχει νόημα. Δεν θα σε πεισω, δεν θα με πείσεις. Δεν ξεκίνησα εγω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για χουντες κλπ., δεν μπηκα καν σ' αυτό το τριπάκι. Αν σε προσεβαλε το 'παραλήρημα', με προσεβαλε η εριστικότητά σου (και αυτό δεν εχει να κάνει μόνο με τις ομάδες, αλλά με τον τρόπο συζήτησης).
Επαναλαμβάνεις τα περί 'επιχειρηματων'. Έτσι βαφτίζεις την επιθετικότητά σου. Αν επρόκειτο για επιχειρηματα θα απαντούσα, το κάνω συνέχεια εδω μέσα, κάνε ενα search...
Καλώς ή κακώς, καλός ή κακός ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου (όπως θα μπορούσε το χ κόμμα να είναι το κομμα μου, η ψ θρησκεία η θρησκεία μου κ.ο.κ.) και κάπου υπάρχουν όρια. Αν δεν τα αντιλαμβάνεσαι δεν ειναι δικό μου το πρόβλημα.
Στο φόρουμ δεν 'υποτίθεται', γίνεται συζήτηση. Συζήτηση όμως δεν είναι να απαξιώνεις τα γούστα των συνομιλητών σου (και μη μου πεις ότι δεν περίμενες αντιδραση, μεγαλα παιδιά είμαστε...).Α, και το υφάκι και οι χαρακτηρισμοί στο τελευταίο post αλλού...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]