-
δυσκολα τα πραγματα, αλλα ειναι νωρις ακομη, για να δουμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δυσκολα τα πραγματα, αλλα ειναι νωρις ακομη, για να δουμε...νωρίς τα βάλαν
-
με το που πατησα το υποβολη, βαλαμε γκολ!
παααμε -
Και ήρθε και η ισοφάριση!
Πάμε ομάδααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Πλάκα κάνουμε μου φαίνεται με τους πανιώνιους!!!!Είπαμε να αλλάξουμε παραστάσεις!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ω ρε μάνα μου,δεν σωζόμαστε σήμερα!!! Έναν Γκονζάλες θα θέλαμε τώρα για να μας ξελασπώσει!!!Δε θες τον Έκι βρε...Αφού έχεις τον Καρατζα!
-
Φίλε βαλο δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Αν έχεις να πείς κάτι για τον διαιτητή άστο,στο σπίτι του 'αδικημένου' (παναθηναϊκού) δεν μιλάνε για διατητές...!!!Εγώ απορώ πως συνεχίζετε ακόμη κι ασχολείστε με τον ολυμπιακό..Αλλά ναι,ξέχασα,5 χρόνια που θα σας έχει στο περίμενε ο Μ@λεζάνι,τί θα κάνετε;Μύγες θα βαράτε;
Α!Όλα αυτά τα λέω με μια μεγάλη δόση πλάκας..δεν πιστεύω να χαλιέσαι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φίλε βαλο δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Αν έχεις να πείς κάτι για τον διαιτητή άστο,στο σπίτι του 'αδικημένου' (παναθηναϊκού) δεν μιλάνε για διατητές...!!!Εγώ απορώ πως συνεχίζετε ακόμη κι ασχολείστε με τον ολυμπιακό..Αλλά ναι,ξέχασα,5 χρόνια που θα σας έχει στο περίμενε ο Μ@λεζάνι,τί θα κάνετε;Μύγες θα βαράτε;Α!Όλα αυτά τα λέω με μια μεγάλη δόση πλάκας..δεν πιστεύω να χαλιέσαι
Να χαλιέμαι;;;Para nada!!!Που θα λεγε κι ο Έκι!!! Χαβαλέ κάνουμε..απλά μπαλίτσα είναι!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Φίλε βαλο δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Αν έχεις να πείς κάτι για τον διαιτητή άστο,στο σπίτι του 'αδικημένου' (παναθηναϊκού) δεν μιλάνε για διατητές...!!!Εγώ απορώ πως συνεχίζετε ακόμη κι ασχολείστε με τον ολυμπιακό..Αλλά ναι,ξέχασα,5 χρόνια που θα σας έχει στο περίμενε ο Μ@λεζάνι,τί θα κάνετε;Μύγες θα βαράτε;
Α!Όλα αυτά τα λέω με μια μεγάλη δόση πλάκας..δεν πιστεύω να χαλιέσαι
Να χαλιέμαι;;;Para nada!!!Που θα λεγε κι ο Έκι!!! Χαβαλέ κάνουμε..απλά** μπαλίτσα είναι**!
Που βλέπεις τι τερτίπια μας κάνει..!Τί δοκάρι ήταν αυτό του ρίμπο... Ωπ,νατο το γκολάκι!!!
-
Να τοι οι πρωταθλητές!!!
3 χαπάκια μετά το 2-0, πολύ καλό παιχνίδι ο Κωνσταντίνου, και μόνο που γυρίσανε έτσι το ματς, ικανοποιημένος είμαι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να τοι οι πρωταθλητές!!!3 χαπάκια μετά το 2-0, πολύ καλό παιχνίδι ο Κωνσταντίνου, και μόνο που γυρίσανε έτσι το ματς, ικανοποιημένος είμαι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να τοι οι πρωταθλητές!!!3 χαπάκια μετά το 2-0, πολύ καλό παιχνίδι ο Κωνσταντίνου, και μόνο που γυρίσανε έτσι το ματς, ικανοποιημένος είμαι!
Ε,τι αλλο να πει κανεις...
-
Τεράστια η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους. Δεν είναι μονο η βαθμολογία, είναι και η μόνη ομάδα που παίζει μια αξιοπρεπή μπαλα (με εξαιρέσεις όπως ο χθεσινός Ηρακλής) Μηνξεχναμε ότι η ομάδα παιζει εδώ και καιρό χωρίς τον καλύτερό της παίκτη και περασαν χωρίς σοβαρες απώλειες διάφορες σημαντικές απουσίες (πχ του κωνσταντίνου που φανηκε σημερα ποσο σημαντικός παίκτης είναι) Κι επειδή βλέπω να αλλάζουνε και τα χούγια (σοβαρές καλοκαιρινές μεταγραφές από χειμώνα ) προβλέπω να κάνουμε και κάτι σοβαρό εξω
Βεβαια μετα κάποιοι θα βγαίνουν να λένε πάλι για χούντες κλπ. -
Λοιπον αυτος ο Ολυμπιακος δεν χανει απο κανενα. Στο πρωτο 25 λεπτο ημασταν νωθροι λογω της διακοπης του πρωταθληματος και ο Πανιωνιος εκανε 2 φασεις και εβαλε 2 γκολ. Τι εγινε μετα? Ε το γηπεδο κατηφορισε. Εκανε ο Ολυμπιακος γυρω στις 40 τελικες προσπαθειες. Ο 18 χρονος Τζολε σφυροκοπουσε απο τα πλαγια τους δυσμοιρους μπακ του Πανιωνιου και ο παληκαρος Κωνσταντινου παλευε σαν λιονταρι.
Μας ακυρωσαν 2 πεντακαθαρα γκολ αλλα η ομαδα δεν μασησε. Αυτος ειναι ο παντοντινος πρωταθλητης. ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 1000 ΛΕΟΝΤΩΝ.Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!! Αυτος ο ερυθρολευκος λαος ειναι που δινει φτερα στα ποδια των παικτων. Ακομα και οταν εγινε το 2-0 δεν σταματησαν να φωναζουν υπερ της ομαδας.
Υ.Γ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , %$#^&^% η 13
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Λοιπον αυτος ο Ολυμπιακος δεν χανει απο κανενα. Στο πρωτο 25 λεπτο ημασταν νωθροι λογω της διακοπης του πρωταθληματος και ο Πανιωνιος εκανε 2 φασεις και εβαλε 2 γκολ. Τι εγινε μετα? Ε το γηπεδο κατηφορισε. Εκανε ο Ολυμπιακος γυρω στις 40 τελικες προσπαθειες. Ο 18 χρονος Τζολε σφυροκοπουσε απο τα πλαγια τους δυσμοιρους μπακ του Πανιωνιου και ο παληκαρος Κωνσταντινου παλευε σαν λιονταρι.
Μας ακυρωσαν 2 πεντακαθαρα γκολ αλλα η ομαδα δεν μασησε. Αυτος ειναι ο παντοντινος πρωταθλητης. ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 1000 ΛΕΟΝΤΩΝ.Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!! Αυτος ο ερυθρολευκος λαος ειναι που δινει φτερα στα ποδια των παικτων. Ακομα και οταν εγινε το 2-0 δεν σταματησαν να φωναζουν υπερ της ομαδας.
Υ.Γ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , %$#^&^% η 13
Πεσ' τα σύντροφε redarmy
Μη γελάτε βρε, χάρηκε ο άνθρωπος, η τρέλα του είναι αυτή, άλλοι γουσταρουν γκομενάκια, άλλοι alfa/bmw/vw, άλλοι πρέζα, ε, ο redarmy γουστάρει θρύλο
-
Ο Μπαμπαγκίντα τελικά βγήκε λίγο γίδι. Δεν πειράζει, στους 2 ο ένας να πιάσει είναι πολύ καλό ποσοστό.
Λίγο κουραστικό το πρωτάθλημα. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μας ακυρωσαν 2 πεντακαθαρα γκολ αλλα η ομαδα δεν μασησε. Αυτος ειναι ο παντοντινος πρωταθλητης. ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 1000 ΛΕΟΝΤΩΝ.
Αν και Ολυμπιακός, έχω την εντύπωση ότι του Κωνσταντίνου ορθά ακυρώθηκε. Σε ότι αφορά το δεύτερο του Ριβάλντο, δεν είδα τη φάση.
Κατά τα άλλα, όντως δεν παιζόμαστε φέτος (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε την υπερ-ομάδα)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πεσ' τα σύντροφε redarmy
Μη γελάτε βρε, χάρηκε ο άνθρωπος, η τρέλα του είναι αυτή, άλλοι γουσταρουν γκομενάκια, άλλοι alfa/bmw/vw, άλλοι πρέζα, ε, ο redarmy γουστάρει θρύλο
Και τον θρυλο γουσταρω και γκομενακια αλλα ακομα πιο πολυ εχω παθος με ενα ΡΧ-8. Μπορειτε να μου το κανετε δωρο?
-
Έχω ένα, αλλά σε πράσινο
Το θες;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]