-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
...Το αποτελεσμα λιγο με ενοιαζε,αν κ θα προτιμουσα το Χ....
Να ρωτησω κατι? Συμφωνα με οσα ειδαμε χθες,πια πιστευετε οτι θα ειναι η τιμωρια του Ολυμπιακου ? ? ?
μια ζωη με την ελπιδα θα ζειτε!!!
Σιγα ρε Σπυρο... Δεν ηλπιζα οτι θα ερθει Χ το ματς,απλα λεω οτι θα προτιμουσα Χ.....
Για να δουμε και το επομενο ντερμπυ τωρα....πλησιαζει η 5η αγωνιστικη.
Βαγγέλη καλημέρα,
Κατά τη γνώμη μου έχετε λάθος προτεραιότητες. Δεν το θέλατε το Χ, ο άσος (1) ήταν το αποτέλεσμα που θέλατε. Δεν ξέρω αν με πιάνεις
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να ρωτησω κατι? Συμφωνα με οσα ειδαμε χθες,πια πιστευετε οτι θα ειναι η τιμωρια του Ολυμπιακου ? ? ?
Σιγα ρε Σπυρο... Δεν ηλπιζα οτι θα ερθει Χ το ματς,απλα λεω οτι θα προτιμουσα Χ.....
Βαγγέλη καλημέρα,
Κατά τη γνώμη μου έχετε λάθος προτεραιότητες. Δε σας σύμφερε το Χ, ο άσος (1) ήταν το αποτέλεσμα που θέλατε. Δεν ξέρω αν με πιάνεις
Οχι δεν σε πιάνω...γιατι αν σε πιάσω, κάηκες!
Το 2 θέλαμε και άσε τα στατιστικά και τα φιλολογικά!
Διπλό για να πάρουμε πιο εύκολα το Πρωτάθλημα! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βαγγέλη καλημέρα,
Κατά τη γνώμη μου έχετε λάθος προτεραιότητες. Δε σας σύμφερε το Χ, ο άσος (1) ήταν το αποτέλεσμα που θέλατε. Δεν ξέρω αν με πιάνεις
Όχι syele, o Bagus νομίζει πως πάει για πρωτάθλημα και ήθελε ισοπαλία
Για τα άλλα... να πω απλά πως τελευταία φορά που είδα -12, ήμουνα φαντάρος στον Έβρο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...........
Διπλό για να πάρουμε πιο εύκολα το Πρωτάθλημα!Τελικα η γλαροσουπα αρεσει πολυ!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...........
Διπλό για να πάρουμε πιο εύκολα το Πρωτάθλημα!Τελικα η γλαροσουπα αρεσει πολυ!!
Ειδικά αν είναι με φτερά αεροπλάνου!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nass αυτο το ποδοσφαιρο εχουμε και με αυτο (εγω τουλαχιστον) κανουμε πλακα και καζουρα (καλοπροαιρετη απο εμενα τουλαχιστον) στους αντιπαλους φιλαθλους ή οπαδους .Το 'αντε γεια' παει στους φιλαθλους του ακατανομαστου .
Πολυ κρυο σημερα ,πρεπει να ειναι και -12 .Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα φίλε μου. Και αν είναι να γίνεται πλάκα και όντως αντιλαμβανόμαστε τα χάλια μας, που δεν είναι το να χάνουμε από τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό αλλά το να χάνουμε 1-3 από τη Ρόζενμποργκ και 5-0 από τη Μπάρτσα, ΟΚ. Αλλά φοβάμαι πως πολλοί εδώ μέσα δεν βλέπουν τα δικά τους χάλια αλλά μόνο του 'μισητού' αντιπάλου.
Σα να είμαστε όλοι μέσα στο λάκο με τα σκατά αλλά κάποιος να χαίρεται μόνο και μόνο επειδή πατώνει ίσα-ίσα στις μύτες των ποδιών του
-
μα για να βλεπουμε τα δικα μας χαλια, ας μου απαντησει καποιος...
ητανε σταχτη στα ματια η κινηση με τα κρασια και τα dvdια ή δεν ητανε??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.....
Σα να είμαστε όλοι μέσα στο λάκο με τα σκατά αλλά κάποιος να χαίρεται μόνο και μόνο επειδή πατώνει ίσα-ίσα στις μύτες των ποδιών τουΜπορει απλα να εχει ανεβει στους ωμους του αλλου .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι δεν σε πιάνω...γιατι αν σε πιάσω, κάηκες!
Το 2 θέλαμε και άσε τα στατιστικά και τα φιλολογικά!
Διπλό για να πάρουμε πιο εύκολα το Πρωτάθλημα!δεν τον πιάνεις;;;; ούτε με εξακύλινδρο; ή μήπως έβαλε Kompressor;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Aντε γεια!!!!
Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο πάει αυτό ?
Κάθισα χτες και είδα αποσπασματικά (γύρω στη μισή ώρα συνολικά) το 'ντέρμπι της χρονιάς', 'τη μάχη μέχρι θανάτου' και άλλα γραφικά.
Ποδόσφαιρο της πλάκας.
**Αρκετές κλωτσιές **(και δεν είδα και κάποια από αυτά που λέγονται εδώ)
Πέναλτι-μούφα. Ααλλά όντως δύσκολο για το διαιτητή να το πάρει είδηση, μπράβο του πάντως που είχε τα @@ να σφυρίξει μέσα στο Καραϊσκάκη ό,τι είδε εκείνος. Αλλά και δεύτερο λάθος του διαιτητή, διότι αν ήταν πέναλτι (δεν ήταν, αλλά το σφύριξε) έπρεπε να αποβάλλει το Νικοπολίδη...
Θεατές κάφροι-ανεγκέφαλοι, καπνογόνα σχεδόν στο κεφάλι του διαιτητή!
Γκολ με εμφανές (στην TV) χέρι (μπράτσο) του Κωνσταντίνου (και αυτή δύσκολη φάση). Στην άλλη περίπτωση ήταν όντως ώμος.
Αν εξαιρέσουμε τα γκολ του Ριβάλντο (ο άνθρωπος είναι παικταράς και φαίνεται...), τα άλλα γκολ ήταν απίστευτες μούφες.
Και στο τέλος ασχολούμαστε με το διαιτητή (μετριότατος αλλά δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα) και τις αηδίες του στυλ 'κέρδισε ο καλύτερος'. **Ρε παιδιά, πάρτε το είδηση, δεν κέρδισε ο καλύτερος, απλά έχασε ο χειρότερος από τους δύο άθλιους... **
Και παραμυθιαζόμαστε πως παίζουμε μπάλα ('εμείς' ενώ οι άλλοι είναι, και καλά, άμπαλοι (πλην 2-3 στο χτεσινό ματς, όλοι ήταν για γέλια)) και βγαίνουμε στην Ευρώπη και τρώμε 3 στο γήπεδό μας από τους κουτσούς Νορβηγούς και 5 (μόνο... ευτυχώς) από την υπερομάδα Μπάρτσα εκτός (τα θεωρώ και τα 2 εξίσου μεγάλες αποτυχίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου).Σωστά λοιπόν, άντε γειά!
Συμφωνώ 100%.
Όλα όσα ανέφερες,ο χθεσινός αγώνας..η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα περικλείονται σε μία λέξη..
ΤΡΙΩ****ΔΙΟ
Καλές Απόκριες.
-
Συμφωνώ κι εγώ για το επίπεδο του ποδοσφαίρου, έχετε δίκιο. Πες μου όμως GTI_, αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, θα έγραφες το ίδιο?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηρακλής - Αλλοδαπός 1-0Με το ζόρι οι «γριές»...
E οχι και με το ζορι!!! Με τη χειροτερη διαιτησια ολων των εποχων εις βαρος, παικτη λιγοτερο για μιση ωρα και εφηβο τερματοφυλακα κερδισαμε 1-0 εχοντας βαλει 3 γκολ και 4 δοκαρια! Οι δε αντιπαλοι (το πολυ Γ΄εθνικης ομαδα) περασαν 1-2 φορες τη σεντρα.
Τωρα το ειδα αυτο:
Την απόκτηση του Νταμιάν Αλεχάντρο Μάνσο ανακοίνωσε η Ξάνθη. Ο 26χρονος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Γαλλία ενώ το όνομά του είχε απασχολήσει και τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας.
Στο παλιο καλο CM ειχε 7,90 μεσο όρο.
Για τους απατ-αιωνιους το μονο που αξιζε χθες ηταν η δηλωση του ****μπαρινι 'Βιαστικη αποφαση ο καταλογισμος του πεναλτυ'!!! Ναι ρε Καλοπουλε! Περιμενε κανα πενταλεπτο πρωτα ή εστω τον Βαρουχα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ηρακλής - Αλλοδαπός 1-0
Με το ζόρι οι «γριές»...
E οχι και με το ζορι!!! Με τη χειροτερη διαιτησια ολων των εποχων εις βαρος, παικτη λιγοτερο για μιση ωρα και εφηβο τερματοφυλακα κερδισαμε 1-0 εχοντας βαλει 3 γκολ και 4 δοκαρια! Οι δε αντιπαλοι (το πολυ Γ΄εθνικης ομαδα) περασαν 1-2 φορες τη σεντρα.
ρε αυτη η παραγκα.. δινει και παιρνει λεμε!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ για το επίπεδο του ποδοσφαίρου, έχετε δίκιο. Πες μου όμως GTI_, αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, θα έγραφες το ίδιο?Αυτά Κrusestern τα γράφω συνέχεια.Ανάτρεξε σε προηγούμενα ποστς να δεις τί γράφω για τον Τζίγκερ και για την διοίκηση του Παναθηναικού.Τί γράφω για τον Μαλεζάνι.
Ακόμα και στο χθεσινό ποστ μου(το οποίο ο κος Κουκ είχε την ευγενή καλοσύνη να διαγράψει ολόκληρο μάλιστα)έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη επικράτηση επι ΑΥΤΟΥ(ΕΚΕΙΝΟΥ σήμερα )του Παναθηναικου.Αν κέρδιζε ο Παναθηναικος(λέμε και καμιά μαλακία)είχα σκοπό να μην γράψω απολύτως τίποτα(αν θες με πιστεύεις.)Έτσι κι αλλιώς δεν θα με έπαιρνε.
Πάντως η λέξη αποκλεισμός θα πρέπει να αλλάξει στα ελληνικά λεξικά.
Παοκλεισμός είναι η σωστή...Έτσι για να συμμετάσχω κι εγώ στο εορταστικό κλίμα
-
O γέρο-Ρίμπο ο συνταξιούχος φιλοδώρησε πάλι τους πελάτες του.
Βαθμολογίες...το ανάγνωσμα:
- Μπαρτσελόνα 46
.
. - Ρεάλ Μαδρίτης 33
- Γιουβέντους 52
. - Μίλαν 40
- Ολυμπιακός 42
.
. - Παναθηναικός 30
- Μπαρτσελόνα 46
-
Εγω χαιρομαι που εχετε ξεγραψει την ΑΕΚ........
Eλπιζω να συνεχισετε να μην την υπολογιζετε......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω χαιρομαι που εχετε ξεγραψει την ΑΕΚ........Eλπιζω να συνεχισετε να μην την υπολογιζετε......
Συνεχίζουμε
-
Ε αυτο λεω....Συνεχιστε
-
Eγω εχω πιστη σε αυτη την ομαδα του Παναθηναικου και στο υλικο που εχει.Και αναφερομαι φυσικα στα πιτσιρικια και σε 2-3 ακομα που υπαρχουν.Ας κρατησει αυτους ο Παναθηναικος και να φερει 2-3 παιχτακια καλα ακομα και θα ειναι μια χαρα.
Οσο για χθες θεωρω πως αν ο Παναθηναικος δεν ηταν ατυχος σε 1-2 φασεις μετα το 0-1 θα ειχαμε διασυρμο του Ολυμπιακου,ο οποιος δεν εκανε μια ολοκληρη ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι.Με τα 'αν' βεβαια δε παιζουμε ποδοσφαιρο αλλα μεχρι ποτε θα εχει τυχη ο αντιπαλος... -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Οσο για χθες θεωρω πως αν ο Παναθηναικος δεν ηταν ατυχος σε 1-2 φασεις μετα το 0-1 θα ειχαμε διασυρμο του Ολυμπιακου,ο οποιος δεν εκανε μια ολοκληρη ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι.
Το άλλο, που παίζαμε με 12 παίκτες, που το πας;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]