-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επειδή δεν έχω και ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα, υπάρχει ομάδα που να παίζει πιο όμορφο ποδόσφαιρο από την Barca αυτή τη στιγμή;
ΟΧΙ
-
Ε, όχι και κρίμα η Γιούβε ρε παιδιά.... 10 γκολ έπρεπε να φαει. Πώς ήρθε 3-2 μόνο αυτή ξέρει (και πάλι καλά)
Τόσο χάλια έπαιξε; Δεν είδα το παιχνίδι...
Επειδή δεν έχω και ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα, υπάρχει ομάδα που να παίζει πιο όμορφο ποδόσφαιρο από την Barca αυτή τη στιγμή;
Όχι. Κι ας μην την χωνεύω ιδιαίτερα (δεν τη μισώ σαν τη Ρεάλ βέβαια), μακάρι να σηκώσει την κούπα, για το θέαμα που προσφέρει στον κόσμο.
Χθες χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να προσαρμοστεί στο γήπεδο, με τόση λάσπη θύμιζε στίβο για κυνοδρομίες ή στην καλύτερη το γήπεδο του Ιωνικού μετά από 5 μέρες έντονης βροχόπτωσης.... Στο 2ο ημίχρονο, δίδαξε όμως!
Για τον Μέσσι, τι να πει κανείς... Πολλοί τον λένε νέο Μαραντόνα. Αν και δε βιάζομαι τόσο πολύ να τον συγκρίνω με τον καλύτερο όλων των εποχών, ο πιτσιρίκος δείχνει ότι έχει στόφα ΠΟΛΥ μεγάλου παίκτη.
Μακάρι η Μπάρτσα να ρίξει 5 χαπάκια στην Τσέλσι στο Καμπ Νού, τάπα στο στόμα του υπερόπτη Μουρίνιο.
Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο πως βγήκε ο Μουνίνιο και δήλωσε πως ήταν άδικη η αποβολή του Όρνιου και πως ο Μέσι είναι μεγάλος θεατρίνος!
Άλλα 5 στη Βαρκελώνη παρακαλώ!Το οποίο Όρνιο, πάει προς την μπάλα, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ( ) και πέφτει με όλη του τη φόρα πάνω στον Μέσσι! Μιλάμε για καφριλίκι έτσι?
Ο πιτσιρίκος δεν χτύπησε και τόσο, έκανε λίγο θεατράκι, αλλά η κόκκινη ήταν δίκαιη 1000%. Ο Μουρίνιο, όσο μεγάλος προπονητής κι αν είναι (?), αν συνεχίσει να ανοίγει το στοματάκι του και πετάει αυτά που πετάει, δεν θεωρώ απίθανό να έχει άσχημο τέλος...
-
Αν είχε κερδίσει η Τσέλσι με 1-2 στη Βαρκελώνη θα μιλούσαμε για σίγουρη πρόκριση των σιχαμένων.
Επειδή όμως στη Βαρκελώνη θα παιχτεί παιχνίδι 'ποιός θα βάλει τα περισσότερα γκολ' (κοινώς ματσάρα) η Τσέλσι δεν είναι ξεγραμένη.
Κάποιοι στεναχωρέθηκαν που κληρωθήκαν αυτές οι ομάδες τώρα και δε βρεθηκαν στον τελικό. Καλύτερα έτσι, τώρα θα δούμε κι άλλο ένα τέτοιο ματς.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κάποιοι στεναχωρέθηκαν που κληρωθήκαν αυτές οι ομάδες τώρα και δε βρεθηκαν στον τελικό. Καλύτερα έτσι, τώρα θα δούμε κι άλλο ένα τέτοιο ματς.Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ χτες!
-
ασε ρε... λειπει ο γαυρος απο το champions league, και χορευουν τα ποντικια (barca, milan, real, chelsey κλπ)
-
Οι έξυπνες ιδέες και το γκρέμισμα των ψευδαισθήσεων (Sportday / Αλέξης Σπυρόπουλος)
Περισσότερο κι απ' το να μάθουμε κάτι καινούργιο (...που δεν μάθαμε), το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ απλώς μας χρησίμευσε να επιβεβαιώσουμε αυτά που ξέραμε. Ότι η επιβεβαίωση ήρθε εμφατική, αυτό πιστώνεται στο ενεργητικό του Ολυμπιακού. Ότι δεν εκφράστηκε η παραμικρή αμφισβήτηση, αυτό χρεώνεται στο παθητικό της ΑΕΚ. Ετούτα όμως, ενώπιον της αληθινής ουσίας, είναι οι λεπτομέρειες των εντυπώσεων. Η ουσία, και 2-1 αντί 3-0 να έληγε το ματς, δεν θα άλλαζε.
Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι το ελληνικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός το παίζει άνευ αντιπάλου. Και, με υπερόπλο στον εσωτερικό ανταγωνισμό το Καραϊσκάκη, έχει γερές βάσεις, ώστε να εξακολουθήσει να το παίζει έτσι... και την επόμενη δεκαετία. Αυτή τη δεκαετία (των εννέα τίτλων) που τώρα συμπληρώνεται, η αρθρογραφία συναντά προφανείς δυσκολίες να αναγνωρίσει την ξεκάθαρη πραγματικότητα. Το βρίσκει πιο εύκολο να τη διυλίζει και (σε κάποιον βαθμό) να τη χαμηλώνει.
Ένας λόγος είναι ότι, γενικώς στη ζωή, ο κυρίαρχος έλκει αντιπάθεια. Παντού. Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρει κανείς μια καλή κουβέντα στον γερμανικό Τύπο για την Μπάγερν ή παλαιότερα στον αγγλικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και, πλέον, για την Τσέλσι). Ενας άλλος λόγος είναι ότι η κόκκινη κυριαρχία δεν πιστοποιείται, τρόπον τινά, από ένα κάποιο είδος διεθνούς certificate. Ακόμη και με τούτη την έλλειψη «εγκυρότητας», ωστόσο, οι πρωταθλητές έμαθαν να ζουν.Το έχουν εμπεδώσει, ως κομμάτι της ετήσιας διαδρομής: Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο θα κουραστούν και θα υποφέρουν, Ιανουάριο με Μάιο τα επαναφέρουν όλα στη σειρά και, στο τέλος, θα αποθεωθούν. Η καλύτερη λύση, η συμφιλίωση και η συμβίωση με το ταμπού. Τουλάχιστον όσο δεν μπορούν να το ανατρέψουν. Ακόμη πιο εύκολη, όταν και οι άλλοι (δηλαδή, ο Παναθηναϊκός) έχουν εγκαταλείψει, εδώ και τρία χρόνια, το ωραίο χόμπι της Ευρώπης.
Ενα ζήτημα, πια, είναι πώς κυλά το επόμενο τρίμηνο ως το νήμα. Η απάντηση είναι ότι... όλο και κάτι θα βρεθεί. Δεν μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αήττητοι. Δεν μπορούν να πιάσουν τους 100 πόντους, διότι το μάξιμουμ είναι οι, μόνον, 90. Τέτοιο στοίχημα (να φτάσει τους 100 πόντους) έχει βάλει ο Μότζι στον Καπέλο, αλλά η Serie A έχει 38, όχι 30, αγωνιστικές. Κι η Γιούβε είναι στους 67, με άλλους 36 (12 επί 3) διαθέσιμους. Σημαίνει ότι, ως το φινάλε, μπορεί να ξοδέψει όχι περισσότερους από τρεις. Απίθανο.
Τι, συνεπώς, μπορούν οι δικοί μας; Μια πρώτη ιδέα είναι να κυνηγήσουν ρεκόρ διαφοράς απ' τον δεύτερο. Πάνω από +12. Έξυπνες ιδέες, γενικότερα, είναι όποιες, εφόσον τις πραγματοποιήσουν, θα κάνουν τη ζωή τους (προπονητή και παικτών) ωραιότερη απ' το καλοκαίρι και πέρα. Οποιες, σημαίνει αυτό, θα τους φέρουν σε ισχυρή θέση διαπραγμάτευσης απέναντι στον (ευλόγως ευάλωτο μπρος στα μεγαλεία) ιδιοκτήτη.
Στην ΑΕΚ πάλι, κυνικά κοιτάζοντας, το 14-3-2 (νίκες-ισοπαλίες-ήττες) της έγινε 14-3-3. Μικρή ζημιά. Οτι δεχόμενη το γκολ νωρίς, με την άμυνά της οργανωμένη, δεν έδειξε κότσια να αντιδράσει, κάτι τέτοιο της συνέβη και στο Καυταντζόγλειο. Οτι το ντέρμπι δεν μπόρεσε να το κάνει να μοιάζει καν τέτοιο, τούτο είναι σε άμεση συνάρτηση με το μέταλλό της. Εκεί δίνεις χρόνο, είναι η μοναδική επιλογή. Δεν γίνεται, και δεν θα βγει τίποτα, να την τεντώσεις στο κρεβάτι (να τραβήξεις κεφάλι και πόδια), ώστε να την κάνεις εδώ και τώρα, με το στανιό, ανταγωνιστική. Μια φορά τα 'κανε αυτά ο Προκρούστης, και τον καθάρισε ο Θησέας!
Ο απληροφόρητος ξένος, που θα 'πεφτε απ' τον ουρανό στον Πειραιά προχθές, αποκλείεται να συμπέραινε ότι αυτό ήταν ματς 1ου-2ου. Θα νόμιζε ότι ήταν ματς, περίπου, 1ου με 7ο. Ο οποίος 7ος πήρε δικαιώματα, μονάχα όταν ο 1ος άφησε το πόδι απ' το γκάζι κι έμεινε, συνάμα, με 10 παίκτες. Και, παίρνοντας δικαιώματα στο 2-0, δέχθηκε και το... τρίτο (γκολ). Οπως και να 'χει, η ΑΕΚ δεν παύει να είναι η ομάδα με τις 14/20 νίκες. Αρα, δεν (μπορεί να) είναι κακή ομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα, τον Μάιο θα 'χει ξεπεράσει ως και τους πόντους του... περσινού Ολυμπιακού (65). Οτι ο Ολυμπιακός, στην ίδια καταμέτρηση, θα 'χει καμιά δεκαπενταριά περισσότερους (από πέρυσι), αυτός είν' ο οφθαλμοφανής λόγος που πέρυσι είδαμε θρίλερ, ενώ φέτος τους τίτλους τέλους απ' τον Φεβρουάριο.
Για την ΑΕΚ, το να βγει δεύτερη δεν θα 'ναι αποτυχία. Αποτυχία θα 'ναι για τον Παναθηναϊκό, με γνώμονα τη value-for-money αναλογία, το να μη βγει δεύτερος. Value-for-money σημαίνει ότι η ΑΕΚ, καλώς ή κακώς, δεν δύναται να προσφέρει συμβόλαια άνω του μισού (ή, πολύ περισσότερο, άνω του ενός... έως 1,6, όπως με τον Φλάβιο Κονσεϊσάο) εκατομμυρίου. Ο Παναθηναϊκός, που δύναται, πώς τα διέθεσε; Τις προάλλες στην «A Bola» ο Φερνάντο Σάντος περιέγραψε το ακριβές στίγμα. Η ΑΕΚ, ως κλαμπ, είναι Σπόρτιγκ Λισσαβώνας. Μπενφίκα. Πόρτο. Η ΑΕΚ, ως τρέχον ρόστερ, είναι Μποαβίστα. Μπράγκα. Οσοι έκλεισαν τα μάτια στην εύστοχη αντιδιαστολή, μόνον αυτοί έζησαν την Κυριακή το γκρέμισμα των ψευδαισθήσεων.
-
Μπράβο ρε Καταλούνιααααααααα
Τα αγγλάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει!
Ο Σωτηρακόπουλος είναι μου φαίνεται ο Παλομπαρίνι των εγγλέζικων ομάδων...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yahoo: Μπράβο ρε ΚαταλούνιαααααααααΤα αγγλάκια το φυσάνε και δεν κρυώνει!
Ο Σωτηρακόπουλος είναι μου φαίνεται ο Παλομπαρίνι των εγγλέζικων ομάδων...
0-3 μέσα στο καμπ νου ρε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι μετάδωση αυτή;!; Και εγώ υποστηρίζω Μπάρτσα αλλά δε βγαίνω να μεταδώσω τον αγώνα...
Έλα ντε! Στο γκολ του Ετό νόμιζα πως παρακολουθούσα μετάδοση κηδείας!
Βασικά, εμένα μου φάνηκε πιο Τσελσικός παρά Μπαρτσελονικός..
Ο άνθρωπος είναι Λίβερπουλ (Για να είσαι Λίβερπουλ πρέπει να ξέρεις μπάλα κι ο Σωτηρακόπουλος ξέρει) και στην Ισπανία υποστηρίζει Μπαρτσελόνα.
Αντικειμενικά όμως το να παίζεις με 10 απέναντι στην ομάδα που το τελευταίο διάστημα παίζει τη καλύτερη (όρα θεαματική) μπάλα στην Ευρώπη και να κάνεις τέτοιο δεύτερο ημίχρονο κάτι δείχνει.
Ο Μουρίνιο μπορεί να λέει ότι νομίζει και μη στραβώνετε όσοι δε τον συμπαθείτε (κι εγώ μαζί σας είμαι) . Αν δεν ήταν τόσο εγωιστής, δε θα έφιαχνε αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Αν καταφέρει να αντέξει και στο χρόνο (για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό) τότε θα έχουμε να λέμε ότι είδαμε έναν από τους καλύτερους.
Για τη Γιουβέντους μη τη ξεγράφετε έτσι εύκολα. Ιταλική ομάδα με δύο γκόλ εκτός χμ... . Μόνο 'τελειωμένη' δε θα την έλεγα.
Η Λυών αθόρυβα πάει να κάνει την δική της υπέρβαση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είναι μετάδωση αυτή;!; Και εγώ υποστηρίζω Μπάρτσα αλλά δε βγαίνω να μεταδώσω τον αγώνα...
Έλα ντε! Στο γκολ του Ετό νόμιζα πως παρακολουθούσα μετάδοση κηδείας!
Βασικά, εμένα μου φάνηκε πιο Τσελσικός παρά Μπαρτσελονικός..
Ο άνθρωπος είναι Λίβερπουλ (Για να είσαι Λίβερπουλ πρέπει να ξέρεις μπάλα κι ο Σωτηρακόπουλος ξέρει) και στην Ισπανία υποστηρίζει Μπαρτσελόνα.
Έτσι είναι, κι εγώ το ίδιο, μόνο ανάποδα: Είμαι Barcelona αλλά στην Αγγλία υποστηρίζω Liverpool. Το κακό με το Σωτηρακόπουλο είναι πως πάει ένα βήμα παραπέρα, δεν είναι απλά Liverpool, είναι με όλες ανεξαιρέτως τις αγγλικές ομάδες όταν παίζουν με κάποια εκτός νησιού. Και μετά στην Ισπανία είναι Barcelona, στην Ιταλία μπορεί να είναι Juventus κλπ.
Αντικειμενικά όμως το να παίζεις με 10 απέναντι στην ομάδα που το τελευταίο διάστημα παίζει τη καλύτερη (όρα θεαματική) μπάλα στην Ευρώπη και να κάνεις τέτοιο δεύτερο ημίχρονο κάτι δείχνει.
Ακριβώς αυτό, το οποίο μας πάει στο παρακάτω.
Ο Μουρίνιο μπορεί να λέει ότι νομίζει και μη στραβώνετε όσοι δε τον συμπαθείτε (κι εγώ μαζί σας είμαι) . Αν δεν ήταν τόσο εγωιστής, δε θα έφιαχνε αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Αν καταφέρει να αντέξει και στο χρόνο (για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό) τότε θα έχουμε να λέμε ότι είδαμε έναν από τους καλύτερους.
Η Chelsea είναι πολύ καλή ομάδα για να ξεπέφτει σε αλητείες όπως αυτές που σκάρωσε ο Μουρίνιο αυτές τις μέρες. Και εννοώ το πλημμύρισμα του γηπέδου στην προπόνηση της Barcelona τη Δευτέρα και η επανάληψη αυτής της γελοιότητας για τον αγώνα! Πόσο είναι τελικά;;; Και τα παίρνω, επειδή χτες εμείς οι θεατές είμαστε που την πληρώσαμε βλέποντας ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όσο το γήπεδο ήταν σε πραγματικά χάλια! Στο δεύτερο είχε ρουφήξει κάπως και το θέαμα απογειώθηκε.
Για τη Γιουβέντους μη τη ξεγράφετε έτσι εύκολα. Ιταλική ομάδα με δύο γκόλ εκτός χμ... . Μόνο 'τελειωμένη' δε θα την έλεγα.
Η Λυών αθόρυβα πάει να κάνει την δική της υπέρβαση.
+1
-
Μόνο εγώ πιστεύω ότι το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με την σούπα του πρώτου μέρους?
Απλά ήταν πρώτο ημίχρονο, και οι 2 φυλάγανε τα νώτα τους και ήταν πιο μαζεμένοι. Στο δεύτερο προσαρμόστηκαν τα συστήματα των 2 πάνω στα κενά του αντίπαλου και γι αυτό είδαμε την μπάλα που είδαμε..
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η Chelsea είναι πολύ καλή ομάδα για να ξεπέφτει σε αλητείες όπως αυτές που σκάρωσε ο Μουρίνιο αυτές τις μέρες. Και εννοώ το πλημμύρισμα του γηπέδου στην προπόνηση της Barcelona τη Δευτέρα και η επανάληψη αυτής της γελοιότητας για τον αγώνα!Ειλικρινά δε το ήξερα αυτό που γράφεις για το πλημμύρισμα του γηπέδου. .
Είδα μόνο τον αγώνα και δεν άκουσα πρι και μετά τίποτα. Αν όντως είναι έτσι τότε η λέξη κρίμα είναι ελάχιστη. Μα καλά δε σέβεται ούτε το υλικό που έχει στην ομάδα του; Γιατί σίγουρα έχει 'και' παίκτες τεχνίτες κι όχι μόνο ξυλοκόπους.
Η Τσέλσυ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει κι αυτή το κάτι παραπάνω. Κρίμα λοιπόν όλη αυτή η προσπάθεια να καταστρέφεται με λίγα βρωμόνερα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόνο εγώ πιστεύω ότι το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με την σούπα του πρώτου μέρους?Μη το λές, παίκτες 'δαντελένιοι' θέλουν καλό αγωνιστικό χώρο για να κάνουν χωρίς κίνδυνο τα 'μαγικά' τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν ότι έκαναν γιατί 'έπρεπε' να πετύχουν το στόχο τους. Έτσι με βάση το 'έπρεπε' πήραν τα ρίσκα τους.
(Μια πρόταση, άλλαξε ομάδα στην Αγγλία, άσε την κόρη του Κλίντον και κοίτα δίπλα. :bleh: )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόνο εγώ πιστεύω ότι το γήπεδο δεν είχε καμία σχέση με την σούπα του πρώτου μέρους?Απλά ήταν πρώτο ημίχρονο, και οι 2 φυλάγανε τα νώτα τους και ήταν πιο μαζεμένοι. Στο δεύτερο προσαρμόστηκαν τα συστήματα των 2 πάνω στα κενά του αντίπαλου και γι αυτό είδαμε την μπάλα που είδαμε..
Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω.
Εκτός από τον Μέσσι που έκανε πάρτυ συνεχώς στην δεξιά πλευρά, η Μπάρτσα ουσιαστικά πήρε μπροστά μετά το 1-0... Δεν σήκωνε 2η ήττα και μάλιστα από 10 παίκτες... -
Οι δηλώσεις του Μουρίνιο, αντιγραμμένες από το sport24:
'Το παιχνίδι απόψε χάθηκε γιατί παίζαμε 10 εναντίον 11. Μπορείτε να δείξετε την αντίδραση του Μέσι. Θα το προβάλετε 200 φορές την εβδομάδα; Προσπαθήστε να πείσετε την UEFA να ξαναγίνει το παιχνίδι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό'
'Πρέπει να ρωτήσουμε να αφαιρεθεί η κόκκινη κάρτα του Ντελ Όρνο; Δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει να ζητήσουμε να τιμωρηθεί ο Μέσι για τη βουτιά του;' είπε και στη συνέχεια πέταξε το απίστευτο 'πως λέτε το κλέψιμο στην Καταλωνία;'.
Στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον του Αργεντινού, αποκαλώντας τον πάνω κάτω... θεατρίνο. 'Έχετε πολλά σημαντικά θέατρα στη Βαρκελώνη και είναι μία πόλη με μεγάλη κουλτούρα. Ο Μέσι έχει σπουδάσει πολύ καλά την υποκριτική τέχνη. Αξίζει τον κόπο να στείλω την ομάδα στη Βαρκελώνη για τη ρεβάνς;'
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Δε πα να 'ναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου...
Προτείνω συνεργασία με τον Πανόπουλο της Ξάνθης! Θα βγάλουν ένα dvd, όλα τα λεφτά!
-
Πρέπει να θέλει να τον μισούνε... Μαζόχας είναι!!!
-
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Δε πα να 'ναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου...Προτείνω συνεργασία με τον Πανόπουλο της Ξάνθης! Θα βγάλουν ένα dvd, όλα τα λεφτά!
Στο περί θεάτρου πάντως έχει απόλυτο δίκιο.. Τρώει το κλωτσίδι ο Μέσι, κοιτάει τι γίνεται τριγύρω του και μετά αρχίζει τις σβούρες στο χορτάρι..
-
Εγώ το έλεγα αλλά δεν με άκουγε κανείς.
Η μεγαλύτερη μλκ της Τσέλσυ ήταν ότι έβαλε γκολ. Μοιραίο λάθος
Απο κει και πέρα ο Μάνος με κάλυψε απόλυτα. Εύγε Μάνο. Να δούμε σε τι άλλο συμφωνούμε
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πρέπει να θέλει να τον μισούνε... Μαζόχας είναι!!!Ναι...Μόνο που έκανες 3 ορθογραφικά λαθάκια:
το ζ γράφεται με λ
το ο με α, και
το χ με κΗ αντίδρασή του μου θυμίζει παιδάκι του δημοτικού...Ντροπή!
-
Κλείνει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Γεωργάτος...
Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά για ακόμη ένα χρόνο ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο έμπειρος άσος «έπεισε» τον Τροντ Σόλιντ ότι μπορεί να προσφέρει στους «ερυθρολεύκους» και γι΄ αυτό η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη την επέκταση του συμβολαίου του πρώην παίκτη της Ιντερ.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]