-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ενώ εσείς είστε για ευρώπη.....
Για... basta, που λένε και οι Ιταλοι
Έχεις δει κάνα βάζελο εδώ μέσα να ισχυρίζεται πως θα γίνει ο ΠΑΟ η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη;;;
(μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση)Όπως λέει και ο προπονηταράς που δεν έχει κάτσει ούτε ένα Σάββατοκυριακο στην Ελλάδα,οι ιταλικές ομάδες πρέπει να έχουν πρότυπο τον Βάζελο όσον αφορά τη δομή και την διοίκηση...
**Έχω βρει μία διοίκηση ιδανική αναφορικά με την νοοτροπία και την δομή, από τις οποίες ακόμη και οι ιταλικές ομάδες θα έπρεπε να παραδειγματίζονται. Με ενθουσιάζει πολύ να πετύχω σ' ένα μεγάλο σχέδιο, το οποίο πιστεύουμε και εγώ και η διοίκηση. Είμαι πεπεισμένος ότι τώρα ακόμη και ο κόσμος, λίγος προς το παρόν, μπορεί να καταλάβει τι φτιάχνουμε. **
Μα τί πίνουν όλοι εκεί στην Παιανία;;;;
Είναι γνωστό πως οι εγκαταστάσεις της Παιανίας συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης (εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα).
Το Ρεντη ειναι 10 φορες καλυτερο απο την Παιανια αλλα κανεις δεν το διαφημιζει. ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το Ρεντη ειναι 10 φορες καλυτερο απο την Παιανια αλλα κανεις δεν το διαφημιζει. ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.Εννοείται! Και τα ΜΜΕ και οι διατητές και η ΕΠΟ και... και... όλα ανήκουν στον ΠΑΟ. Απορώ με αυτόν τον κατατρεγμένο, αδικημένο, παραγκωνισμένο, φτωχό πλην τίμιο ΟΣΦΠ πως τα βγάζει πέρα!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Sorry ρε pasxo αλλά εκτός κι αν είσαι προπονητής ή έχεις διατελέσει προπονητής σε σωματείο τουλάχιστον Β εθνικής, πως στο δι#@$!@#$λο γνωρίζεις και -πόσο μάλλον-αμφισβητείς αυτά που λέει ο Malesani;;; Άντε την πλακίτσα μας την κάνουμε για τον κάθε παίκτη γιατί στην τελική τους βλέπουμε και αγωνίζονται καθε εβδομάδα. Ο σχολιασμός της νοοτροπίας και της δομής της ομάδας και της διοίκησης ΤΙ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ρε φίλε;Σόρυ και πάλι για τον τόνο μου αλλά whats fair is fair.Μην τρελλαθούμε τελείως εδω μέσα.Αφού το ξέρεις ότι σε συμπαθώ όπως και τον migf1 μην παρεκτρέπεσαι...Στο προηγούμενο ποστ δεν μίλησα για τους **στόχους ** της διοίκησης (για τους οποίους μίλησε ο μαλεζάνι,καθότι εγώ δεν είμαι προπονητής ούτε Δ' κατηγορίας ) αλλά γενικευσα σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης και τη στάση της.. ---------------------------
Για... basta, που λένε και οι Ιταλοι
Έχεις δει κάνα βάζελο εδώ μέσα να ισχυρίζεται πως θα γίνει ο ΠΑΟ η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη;;;
(μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση)Είναι γνωστό πως οι εγκαταστάσεις της Παιανίας συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης (εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα).
Τί εννοείς να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση;;; Εγώ δεν μίλησα για κάποιον βάζελο που πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη...
Ούτε για τις εγκαταστάσεις μίλησα ούτε για τίποτα από αυτά... Α! Δεν ξέρω αν έχεις πάει καθόλου στις εγκαταστάσεις του γαύρου ή και της Ξάνθης...Είναι μακράν από του βάζελου..Ναι έχω βρεθεί και στις εγκαταστάσεις του βάζελου,αλλά η μαύρη μου αλήθεια είναι ότι δεν τις μελέτησα πολύ...
Επίσης για να μην τρελαθούμε τελείως όπως λέει και ο φίλος balo δε νομίζω μια ομάδα με την φετινή παρουσία (αγωνιστικά , διοικητικά και ό,τι άλλο θέλεις ) του Παναθηναϊκού να δικαιούται να λέει ότι ομάδες του κατά πολλούς καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτή του Βάζελου...ΑΝ και εφόσον φτάσει στο ΜΕΛΛΟΝ ο παναθας (και καλώς να φτάσει ) στα επίπεδα που φαντάζεται ο κύριος 5-μέρες-Ελλάδα-2-μέρες-Ιταλία τότε ναι...Τhat's my point και νομίζω ότι είναι αρκετά fair... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί εννοείς να αποπροσανατολίσω τη συζήτηση;;; Εγώ δεν μίλησα για κάποιον βάζελο που πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη...Εννοώ πως κάναμε πλάκα στον red για αυτό που έγραψε αναφορικά με τον γάυρο στην Ευρώπη και η απάντηση η δική σου ήταν αναφορικά με τον βάζελο. Άλλο ο γάβρος, άλλο ο βάζελος (thank God )
Ούτε για τις εγκαταστάσεις μίλησα ούτε για τίποτα από αυτά...
Ποια όλα αυτά βρε pasxo. Σχολίασες αρνητικά τις δηλώσεις Μαλεζάνι περί εγκαταστάσεων και δομής λειτουργίας του ΠΑΟ. Πάνω σε αυτό λοιπόν σου απάντησα πως οι εγκαταστάσεις του ΠΑΟ (σε επίπεδο ακαδημίας αλλά και ανδρών, προσθέτω τώρα) συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης εδώ και χρόνια.
Α! Δεν ξέρω αν έχεις πάει καθόλου στις εγκαταστάσεις του γαύρου ή και της Ξάνθης...Είναι μακράν από του βάζελου..Ναι έχω βρεθεί και στις εγκαταστάσεις του βάζελου,αλλά η μαύρη μου αλήθεια είναι ότι δεν τις μελέτησα πολύ...
Δεν ξέρω αν είναι μακράν ή... κοντάν οι εγκαταστάσεις του ΟΣΦΠ και της Ξάνθης, ξέρω όμως ότι ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιράνθρωπος, ντόπιος ή ξένος, που να έχει επισκεφθεί την Παιανία και να μην έχει εντυπωσιαστεί. Και πες ότι τα ελληνικά ΜΜΕ τα ελέγχει ο βάζελος (λέμε τώρα), ελέγχει και τα ξένα ΜΜΕ; Διότι οι εγκαταστάσεις της ΠΑιανίας έχουν πολλάκις εξυμνηστεί ΚΑΙ από ξένα ΜΜΕ και όμάδες.
Επίσης για να μην τρελαθούμε τελείως όπως λέει και ο φίλος balo δε νομίζω μια ομάδα με την φετινή παρουσία (αγωνιστικά , διοικητικά και ό,τι άλλο θέλεις ) του Παναθηναϊκού να δικαιούται να λέει ότι ομάδες του κατά πολλούς καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτή του Βάζελου...ΑΝ και εφόσον φτάσει στο ΜΕΛΛΟΝ ο παναθας (και καλώς να φτάσει ) στα επίπεδα που φαντάζεται ο κύριος 5-μέρες-Ελλάδα-2-μέρες-Ιταλία τότε ναι...Τhat's my point και νομίζω ότι είναι αρκετά fair...
Δεν μίλησε για την αγωνιστική πλευρά του φετινού ΠΑΟ ο Μαλεζάνι αλλά για τις εγκαταστάσεις, δομή και διοίκηση. Μην τα μπλέκεις
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και πες ότι τα ελληνικά ΜΜΕ τα ελέγχει ο βάζελος (λέμε τώρα), ελέγχει και τα ξένα ΜΜΕ; Διότι οι εγκαταστάσεις της ΠΑιανίας έχουν πολλάκις εξυμνηστεί ΚΑΙ από ξένα ΜΜΕ και όμάδες.Καλά εντάξει αυτά με τα ΜΜΕ είναι υπερβολές του ρεντ.Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...
Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις του Μαλεζάνι,ίσως τις βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία ,μιας και γαύρος * , από εσένα..και δεν τις θεωρώ και πολύ σοβαρές... Τεσπα*με την καλή έννοια!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[snip]Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις του Μαλεζάνι,ίσως τις βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία ,μιας και γαύρος * , από εσένα..και δεν τις θεωρώ και πολύ σοβαρές... Τεσπα
*με την καλή έννοια!!!
Εντάξει, δεν είναι και το απαύγασμα της σοβαρότητας οι δηλώσεις του, αλλά μια αλήθεια την περιέχουν βρε αδερφέ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
... να δικαιούται να λέει ότι ομάδες του κατά πολλούς καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτή του Βάζελου...
In their dreams!
Ποιοί το λένε αυτό;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ποιά η διαφορά του αίματος με τον Ο Ο Ολυμπιακό;;;Το αίμα έχει ομάδα ενώ ο Ο Ο Ολυμπιακός όχι!! Μουαχαχαχαχαχα
Χιουμορ αναλογο της διαφορας (-12°) -
Οριστε και ενα χιουμοριστικο απο το ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ.
ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΣΤΙΑ ΚΙ ΘΥΡΑ 13
ΔΟΥΡΟΣ, ΖΛΑΤΑΝΟΣ, ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΣΑΡΑΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΣΤΙΑ
ΡΟΤΣΑ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΤΗ -
ασε ρε red_army τους ξεπεσμένους στον πόνο τους..
πες τίποτα για την ΑΕΚ να γελάσουμε..
πώς το βλέπεις το παιχνίδι αύριο;Η Παναχαϊκή θα πέσει;
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα πάει στη Φεράρι;
Η Μπρέρα θα χτυπήσει την Μπόξτερ;
Ο Πανθρακικός θ'ανέβει;
Πάμε στοίχημα στα ΟΣΚΑΡyo
-
Ναι αλλά σήμερα παίζουμε με το αεκάκι...κανά χιουμοριστικό και για αυτούς δεν έχει;;;;
Α! Τί άκουσα;;; Ο Ντεμάκος λέει ότι είναι δυσαρεστημένος με την στάση της κυβέρνησης αφού φροντίζει το γήπεδο του ΠΑΟ και αυτόν τον έχει στο φτύσιμο...Ε και γι αυτό τί έκανε ο αγαπημένος μας πρόεδρας;;; Πρότεινε λέει μια θέση στην Αλεξία Μπακογιάννη (ναι ναι αυτή, την εγγονή του ακατανόμαστου) , μήπως και συσφίξει τις σχέσεις του με τη ΝΔ..Ναι ναι ο πρόεδρος τηε αεκ,της οποίας τα χρέη πληρώσαμε εγώ, ο ρεντ αρμυ , ο μπαλο , ο τζ τι αι και γενικά όλοι οι έλληνες...
-
καλημερα και καλως τα παιδια!!! 3-0!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλημερα και καλως τα παιδια!!! 3-0!!!Πω πω κατι διπλα που θυμαμαι μεσα στην Ριζουπολη...
FORZA AEKAPA -
Liverpool - Manchester - akatanomastoi - United 1-0 Αντε γεια!!!
Η ειδηση του ετους!!! Ο Ο.Φ.Η. νικησε!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...με ψιλο-μούφα πέναλντι...
μαύρα χάλια πάντως είναι για φούντο αυτή η ομάδα[?]...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...με ψιλο-μούφα πέναλντι...
μαύρα χάλια πάντως είναι για φούντο αυτή η ομάδα[?]...
Αν ειναι για φουντο ή οχι το συζηταμε. Για το πεναλτυ τί να πουμε; Ειναι απο τις πολυ σπανιες φορες που εχει, ας πουμε, ευνοηθει με τετοιο τροπο ο ΟΦΗ. Ας ειναι κι ετσι λοιπον. Εδω αλλοι κανουν οργια...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οριστε και ενα χιουμοριστικο απο το ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ.ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΣΤΙΑ ΚΙ ΘΥΡΑ 13
ΔΟΥΡΟΣ, ΖΛΑΤΑΝΟΣ, ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΣΑΡΑΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΣΤΙΑ
ΡΟΤΣΑ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΤΗΑ ρε Ρεντ άρμυ.......γλώττα λανθάνουσα αγόρι μου...
Στο υποσυνείδητό σου για άλτη τον έχεις τον Καπετάνιο..και δικαίως!Τόσα χρόνια που ήταν στα ντουζένια του έκανε κάτι άλματα στην ομαδούλα σου
άλτης -
Σσσσσστ......αρχίζει!!!
Λάκης....88....0-1!! (Βαγγέλη κάνε τον σταυρό σου)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σσσσσστ......αρχίζει!!!Λάκης....88....0-1!! (Βαγγέλη κάνε τον σταυρό σου)
Κάντε σταυρούς και ευχέλαια, γιατι δεν σας βλέπω καλά αλλιώς....
-
Γελάκια βλέπω....θα κοπούν!!!
edit [Krusenstern]
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]