-
'Στο 92' ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ, ο Μπουλούτ πήρε φόρα, αλλά ο Καστίγιο τον... πρόλαβε, σκόραρε, πέταξε τη φανέλα του στην κερκίδα και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση απ' τον Σούρερ!'
Έγινε τέτοιο πράγμα;
Στον Ριβάλντο θα το έκανε το κωλοπαίδι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Στο 92' ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ, ο Μπουλούτ πήρε φόρα, αλλά ο Καστίγιο τον... πρόλαβε, σκόραρε, πέταξε τη φανέλα του στην κερκίδα και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση απ' τον Σούρερ!' -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
προβλεπω να τρωει πολυ ξυλο στα αποδυτηρια ο Καστιγιο !!!Σωστός!!! Νομίζω ότι το φάουλ ήταν έτοιμος να το κάνει ο Ταραλίδης και όχι ο Μπουλούτ!Αυτός έτσι κι αλλιώς θα έκανε κάτι σαν προσποίηση..Στη θέση του Ταραλίδη πάντως θα του έριχνα κάτι κλωτσίδια στα αποδυτήρια...είναι κρίμα γιατί δεν παίζει ο Ταραλ,του παρουσιάστηκε μια ευκαιρία και ο μ@λ@κ@ς ο καστίγιο του άρπαξε την μπουκιά απ το στόμα..
-
Εγώ τα λέω για το καθυστερημένο τσογλάνι, αλλά κάποιοι τον έχουν για παιχταρά...
-
Σημασία έχει ποιοι τον έκαναν έτσι.
Στο Ολυμπιακό όταν ήρθε ήταν δεν ήταν 16 χρονών. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**Σημασία έχει ποιοι τον έκαναν έτσι. **
Στο Ολυμπιακό όταν ήρθε ήταν δεν ήταν 16 χρονών.Σωστά. Αν έκανε αυτά τα κόλπα σε οποιαδοδήποτε σύλλογο σε όποια χώρα της ηπείρου μας που θέλει να λέγεται, αν όχι σοβαρή, τουλάχιστον ομάδα, θα είχε γίνει λαχειοπώλης αμέσως.
Για να μη πούμε αν ήταν στον Άγιαξ (Λέμε τώρα, γιατί εκεί δε θα μπορούσε να περνά ούτε απ΄έξω) τι θα είχε καταλήξει.
-
-
πλακωνονται και μεταξυ τους τωρα?
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
O soyper olympiakos 1-0 mw goal off side..... να εξασφαλιστει και μαθηματικα το πρωταθλημα ρε παιδια....
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ
Mαλλον πρεπει να κοιταξεις τα ματακια σου. Απο 2 καλυπτοταν. Το παιχνιδακι ηταν ευκολο παντως και βαρετο. Αν θελανε οι παικτες μας θα εληγε και 10-1
Μονο απο 2 ??? Απο ολη τη θ7 καλυπτοταν ο Καφες,για αυτο και ο εποπτης δεν εδωσε τιποτα....
Κατα τα αλλα ξυλο στον Καστιγιο ο οποιος εφαγε μια μπουνια απο τον κολλητο του(Σουρερ) κ εβαλε υστερα τα κλαμματα.....
Τα πράγματα ξέφυγαν χθες το βράδυ στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη. Πρωταγονιστές ήταν ο Γκάμπριελ Σούρερ και ο Νέρι Καστίγιο. Ο Αργεντίνος αμυντικός, συνέχισε να τα 'χώνει' στον 'μικρό', για την πρωτοβουλία του Ουρουγουανού να εκτελέσει το φάουλ, φτάνοντας σε σημείο να τον γρονθοκοπήσει και να γεμίσει το πρόσωπό του με αίματα! Αναμένεται να αναλάβουν δράση ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Τροντ Σόλιντ για το περιστατικό.
-
Καλά τώρα! Ο Καστίγιο! Περιπτωσάρα! Η απόδειξη ότι οι πραγματικά καλοί παίκτες (και σε ταλέντο και σε χαρακτήρα) δεν έρχονται ποτέ στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία!
-
Ρε εγκάθετοι!
Πόσο απόλαυση είναι να υποστηρίζεις ομάδα στην οποία πλακώνονται ποιος θα πρωτοβάλει γκολ;;;
Γουστάρω παρεξήγηση!
-
Καλα εκανε ο Καστγιο. Ουτε εγω θα αφηνα τους αμπαλους Ταραλιδη και Μπουλουτ να εκτελεσουν το φαουλ. Ειδατε εκτελεση που εκανε? Ειδατε τα φαλτσα? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Μου θυμιζει τον εαυτο μου. Ετσι παικταρας ειμαι και εγω
-
-
Μια συμβουλή:
Πρόσεχε τον Σούρερ! -
Γεια σου βρε Ρεντ παιχτουρα.....
-
Καλα εκανε ο Καστγιο. Ουτε εγω θα αφηνα τους αμπαλους Ταραλιδη και Μπουλουτ να εκτελεσουν το φαουλ. Ειδατε εκτελεση που εκανε? Ειδατε τα φαλτσα? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Μου θυμιζει τον εαυτο μου. Ετσι παικταρας ειμαι και εγωΠως λεει και η Κοκκινου(εχετε καμια συγγενεια; ) 'Πες μας τι πινεις εσυ ,και δεν μας δινεις; ' .
Πολλα κανταρια ξυλο θελει το τσογλανακι,Καστιγιο, μπας και στρωσει .Και εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα τον σιχαθηκα τον 'μικρο'.Νισαφι πια -
Καλα εκανε ο Καστγιο. Ουτε εγω θα αφηνα τους αμπαλους Ταραλιδη και Μπουλουτ να εκτελεσουν το φαουλ. Ειδατε εκτελεση που εκανε? Ειδατε τα φαλτσα? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Μου θυμιζει τον εαυτο μου. Ετσι παικταρας ειμαι και εγωπως ξέφυγες από τους ταλεντοκυνηγούς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ τα λέω για το καθυστερημένο τσογλάνι, αλλά κάποιοι τον έχουν για παιχταρά...Να ποιοι τον χάλασαν, αφού τον έχουν για παιχταρά:
'Εγώ παίζω μόνο για τους οπαδούς αφού μόνο αυτοί με αγαπάνε στον Ολυμπιακό'
Όσο καλός παίκτης και να είναι, αφού δεν έχει μυαλό κάνει κακό στην ομάδα. Καλό κάνει μόνο στους ανεγκέφαλους.
-
Καλα εκανε ο Καστγιο. Ουτε εγω θα αφηνα τους αμπαλους Ταραλιδη και Μπουλουτ να εκτελεσουν το φαουλ. Ειδατε εκτελεση που εκανε? Ειδατε τα φαλτσα? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. Μου θυμιζει τον εαυτο μου.** Ετσι παικταρας ειμαι και εγω**ή
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]