-
Ε αν γινει κατι τετοιο θα αυτοκτονησουμε πολλοι εδω μεσα.....
-
Ζουλιάρηδες.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Tο ειπε και ο Ριμπο. Για να λεμε την αληθεια περισσοτερο εχω εμπιστοσυνη στο τι λεει ο Ριβαλντο, που εχει παιξει σε Μπαρτσελονα και στην εθνικη Βραζιλιας,παρα στον καθε οπαδο.
Ειπε οτι με τετοιο κοσμο,με τετοιες εγκαταστασεις και τετοιους παικταραδες γιατι να μην παμε τελικο? ΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ?Βασικά έπρεπε να δώσει λίγη αβάντα στον Σωκράτη για να του ανανεώσει το συμβόλαιο...
Ποια ομαδα στον κοσμο εχει Τουρε?
Η Αρσεναλ!
φλωριές..
εμείς σε λίγο θα έχουμε κι'αλλον τουρέ..
τον ιμπραημΑν περιμένεις ότι ο Rivaldo (και ο κάθε παίχτης αντίστοιχης ηλικίας) μπορεί να τα βγάλει πέρα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης που βρίσκονται στα ντουζένια τους τότε μάλλον να αρχίσεις να ασχολείσαι με το πλέξιμο..
υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
μάλλον είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι πχ το Ροζε Μιλα, και άλλους που κατά καιρούς τα βάλαν με παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης στα ντουζένια τους και τους κάνανε και ρεζίλι.. -
Γιατί το πας τόσο μακριά φίλε skye; Έχουμε ελληνικότερα παραδείγματα.
Π.χ. Δομάζος, Αντωνιάδης, Καμάρας, Σούρπης, κλπ, κλπ, δεν τα έβαλαν με παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης στα ντουζένια τους και τους εκαναν ρεζίλι; (εκτός αν θεωρείς πως η χούντα πλήρωσε την Έβερτον και τον Ερυθρό Αστέρα να κάτσουν να χάσουν από ελληνική ομάδα).
Και αρκετά αργότερα, Ρότσα, Ζάετς, Δώνης, Σαραβάκος, Βαζέχα, κλπ, κλπ δεν τα έβαλαν με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τους έκαναν ρεζίλι;
-
Μιλά, Μπαρέζι, Καν, Τζοφ, Μαλντίνι κ.ά.
-
Σε μια ώρα αρχίζουν τα κρίσιμα και τρομερά ενδιαφέροντα παιχνίδια για την κούρσα προς τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
-
Οι Αμερικάνοι λένε : second is the biggest loser!
Αφηστε τον Ολυμπιακό και κοιτάχτε τα χάλια σας παλιοβάζελοι -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε μια ώρα αρχίζουν τα κρίσιμα και τρομερά ενδιαφέροντα παιχνίδια για την κούρσα προς τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Ε και τί να δεις;;Το βάζελο που ακόμα και σε καλή μέρα δεν μπορεί να κερδίσει;; Τουλάχιστον έπαιξαν καλή μπάλα... Μα πώς όμως μια τόσο καλή ομάδα είχε αυτό το αποτέλεσμα;;Μήπως δεν θέλει και τόσο πολύ τη δεύτερη θέση;;;
-
Ωραίο παιχνίδι. Ο ΠΑΟ απέδωσε καλά (για τα μέτρα του), η Ξάνθη δείχνει στους άμπαλους μεγάλους πως παίζεται το απλό και τεχνικό ποδόσφαιρο. Της αξίζει η Ευρώπη.
-
Αν και η ΑΕΚ κέρδισε (παίζοντας ΧΑΛΙΑ!!) και ο ΠΑΟ έφερε ισοπαλία (αν και έπαιξε καλά).....η αδικημένη είναι η Ξάνθη, συμφωνω!
Πιστεύω οτι αν βγούμε 2οι (βέβαια το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι από τα εύκολα και δεν μας βλεπω να φεύγουμε εύκολα από την Τούμπα με βαθμούς) θα γελάσει μαζί μας κάθε πικραμένος στην Ευρώπη!
Δυστυχώς τα σενάρια δεν πιάνουν και οι παίκτες μας φαίνονται λίγοι.
Γύρισε ο Τζωρτζιόπουλος, είπαμε τώρα θα στρώσουμε λίγο στα ανασταλτικά, τα ίδια.
Πήραμε τον Καπετάνο, μια από τα ίδια, γκολ από στημένες φάσεις και τσούκου τσούκου μπολ!!!Ας παίζαμε ωραία μπάλα και ας χάναμε ρε γμτ!!! (Αλλά θα μου πείτε αυτά είναι ρομαντικά!!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ας παίζαμε ωραία μπάλα και ας χάναμε ρε γμτ!!! (Αλλά θα μου πείτε αυτά είναι ρομαντικά!!!)Eμενα μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα μεσιε κουκ
Αμα θέτε.....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ας παίζαμε ωραία μπάλα και ας χάναμε ρε γμτ!!! (Αλλά θα μου πείτε αυτά είναι ρομαντικά!!!)
Eμενα μου αρεσουν αυτα τα ρομαντικα μεσιε κουκ
Αμα θέτε.....
Εγω δεν σε πιστευω λες ψεμματα. Και εχεις και κακο γουστο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΚΙΜΙ?
-
Εγώ πάντως λέω ότι αύριο θα χάσουμε. Ο Ήρα Ευρώπη.
Και μετά θα αποκτήσει και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγώ πάντως λέω ότι αύριο θα χάσουμε. Ο Ήρα Ευρώπη.Και μετά θα αποκτήσει και ενδιαφέρον το πρωτάθλημα
Αυριο θα φαει μια ξεγυρισμενη 3αρα η γρια που θα της ερθει κατακεφαλα. Θα κανει οργια ο ΤΟΥΡΕ
-
Ελα ρε ΟΦΑΡΑ γερά!!! Προλαβαινουμε να βγουμε ευρωπη;
-
Μεσιε kouk, αν καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη(CL δηλ.) μας βλεπω να καταρρίπτουμε εκείνο το ρεκορ που εχει η Λα Κορουνια...
-
Ψυχραιμια......
Γιατι αυτη η απογοητευση βρε παιδια ?
Η ομαδα αν βγει ch league(εξακολουθω να πιστευω οτι τιποτα δεν εχει κριθει φυσικα-αλλα αν κερδισουμε τον Παοκ εκτος,τοτε δυσκολα να χασουμε τη 2η θεση) θα ενισχυθει ουσιαστικα..Σιγουρα ετσι δεν παμε πουθενα,αλλα μην αγχωνεστε..Θα γινουν οι καταλληλες κινησεις
Η αποδοση της Αεκ εχει ανεβει πολυ κ κανει πολλες ευκαιριες σε εναν αγωνα...Χθες δεν το ειδα το ματς,αλλα απο οτι καταλαβα,παιξαμε τοσο οσο χρειαζονταν για να κερδισουμε...
Ωραιο ματσακι αναμενεται να ειναι το σημερινο...
-
Αστα ρε Βαγγέλη!
Ποιά ενίσχυση? Ας πούμε ότι βρίσκει λεφτά!! Ας πούμε ότι βρίσκει και τους παίχτες!! Φτασμένους? Μπαααα!!! Νέους με μέλλον!
Θα φάμε ακόμα περισσότερα μέχρι να δέσει η ομάδα!Το πρόβλημα -κατά την γνώμη μου- ειναι οτι χρειάζεται χρόνος για να φτιαχτεί μια ομάδα. Και αυτόν τον χρόνο τον φάγαμε με αυτά που έχουμε!
'Ελλειψις χρημάτων, στάσις εμπορίου' Βαγγέληηηη!!!Κλάφτα! Σε 2 χρόνια....αν γίνουν μεταγγραφές....τα λέμε!!!
-
Nικο τα πραγματα ειναι πολυ απλα....
Λεφτα υπαρχουν αρκετα...Ηδη προχωρανε σε αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου κατα 4 εκ/ρια € και επεται το ομολογιακο δανειο απο την Marfin υψους ~8 εκ/ριων €....Θα ηταν πολυ ευκολο να παρουμε παικτες χρεωνοντας το ταμειο της ομαδας,αλλα ο Ντεμης και οι συν αυτω λειτουργουν εντελως διαφορετικα...Μικρα σταθερα κ σιγουρα βηματα,ωστε να μην επιβαρυνεται η ομαδα..
Αν η ομαδα βγει ch l τοτε κ μεταγραφες θα γινουν(βλεπω την Αεκ καιρο κ ειμαι σιγουρος οτι χρειαζεται απλως 3 προσθηκες) και ο κοσμος θα ειναι πιο ζεστος για να παρει διαρκειας....
Η ομαδα παιζει τον τελευταιο καιρο καλη μπαλα κ κερδιζει ευκολα ματς που αλλωτε τα επαιρνε στο τελος κ μας εβγαζε την ψυχη εν ολιγοις.
Αυτο που γινεται στην Αεκ φετος ειναι οι βασεις για την δημιουργια μεγαλης ομαδας για τα επομενα χρονια...Υπαρχουν αρκετοι μικροι ταλαντουχοι παικτες ηλικιας απο 16-19 ετων(φυσικα δεν θα βγουν ολοι 3-4 απο αυτους θα παιξουν) υπαρχει ενας κορμος παικτων-Σορεντινο,Τσιριλο,Αλεξοπουλος,Κατσουρανης,Εμερσον,Λυμπε,Σεζαρ,Ιβιτς και με 3 προσθηκες(δεξι-αριστερο μπακ χαφ,ενας επιθετικος) εχουμε τζακποτ...
Χτιζεται το προπονητηριο,καθαριζουμε απο τα χρεη και το μονο θεμα-ανοικτη πληγη πλεον ειναι το γηπεδικο...
Ειμαι πολυ αισιοδοξος για την ομαδα..Αν βγουμε ch l τοτε μετα δεν γυριζουμε πισω κ βαζω στοιχημα για αυτο...
-
Μακάρι μακάρι μακάρι να βγει η ΑΕΚ CL.. Δεν με πειράζει να πάμε στο UEFA, εξάλλου πιστεύω ότι εκεί θα τα πάμε καλύτερα από το CL και αφού δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι θα σηκώσουμε το κατσαρολικό ή ότι είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα που μας χαλάει το UEFA..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]