-
Που σαι Γιαννη σβηστο ρε σου λεω....Ειπαμε,και αυτή η funis το παραξύλωσε...!!! Όποια ομοιότητα με το nickname μου είναι τυχαία και αφορά μη υπαρκτά πρόσωπα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αν ο Παο σου εδωσε την εικονα οτι ειναι 2 κλασεις ανωτερος(μεσα στο γηπεδο παντα μιλαω,οχι στα προσωπα μονο)επετρεψε μου να σου πω οτι εμενα μου εδωσε μια τελειως διαφορετικη εικονα...
Μονο που εγω μιλαω για τα χαρτια, εφοσον στο γηπεδο, δεν μπορεις να αγνοησεις τη συμβολη του προπονητη.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.Ο Σαντος με υλικο για 8η θεση σας εφερε 2 χρονιες μια ανασα απο τον τιτλο και ξελασπωσε οικονομικα την ΠΑΕ. Προφανως ο Ντεμης εχει την εντυπωση οτι με Τζωρτζοπουλους, Κοντηδες, αδερφους Ιβιτς και Σοαρες επρεπε να παρει πρωταθλημα απο τον Φλεβαρη...
Καλα κρασα. Του χρονου θα κοπαναει την αδεια του κεφαλα, αλλα τοτε...Επικροτώ......το οτι με αυτούς τους αταλαντους βγηκε cl ειναι τεραστια επιτυχια.
-
Σε συμφωνία με τη κρατική τηλεόραση για τα εντός έδρας ματς από τη σεζόν 2007-08 για τρία χρόνια ήρθε ο Παναθηναϊκός που θα εισπράξει συνολικά 16 εκατομμύρια ευρώ.
sportfm.gr -
5.3 εκ.
-
[quote='Kid']5.3 εκ.
-
Με την αλλαγή προπονητή, η ΑΕΚ προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα που δημιουργήθηκε την φετινή χρονιά λόγω των 'παράλογων' απαιτήσεων του κόσμου(δεδομένου του μπάτζετ-υλικού) και να 'ζεστάνει' τον κόσμο...
Προφάνως, ο Ντέμης δεν θέλει να περάσει ανάλογη χρονιά και υπέκυψε στις πιέσεις(αφού ήταν ο μόνος που στηριζε τον Σάντος μέχρι το ματς με τον ΠΑΟ) του κόσμου, τύπου και του Ίλια(αδύνατον να μην έβαλε και αυτός το χεράκι του- βλ. δηλώσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και κάποιες φήμες ότι έχουν διάσταση απόψεων με τον κόουτς ).
Μακαρι να τους βγει η κινηση εκει στην ΑΕΚ... αλλιώς καθολου περιέργο να έχουμε τα 'γνωστά' πάλι...
-
Bάζελοι και γαύροι αγοράστε από τώρα τον αποδικωποιητή για την ΕΡΤ,γιατί προβλέπεται μεγάλη ζήτηση.
Και μια-δυό λέξεις ακόμη για τον Σάντος.
Από τη στιγμή που μετά την περσινή χρονιά,που δυστυχώς παραήταν καλή, χάλασε η λογική του ''χτίζουμε ομάδα'' ο Πορτογάλος έχασε ένα σημαντικό του ατού,που είναι ακριβώς αυτό.Να δημιουργήσει μια ομάδα απ' την αρχή.Γιατί θεωρώ ότι ο Σάντος δεν είναι ο προπονητής που θα χτυπήσει στόχους με έτοιμο υλικό.Η μέχρι τώρα πορεία του εμένα αυτό μου έχει δείξει. -
Αν η ERT δωσει τοσα λεφτα το χρονο για να παρει τα τηλ. δικαιωματα του ΠΑΟ ή του Γαυρου ε τοτε ενα πραγμα μου ερχεται στο μυαλο
Πανε καλα εκει στην ΕΡΤ???
-
Εδωσε παιδιά. Σήμερα το άκουσα στις ειδήσεις του Sport-fm.
Ισχύει από τη μεθεπόμενη χρονιά όμως.
Από την επόμενη θα δείχνει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο UEFA.Παντως με τον Ολυμπιακό έχει πέσει πολύ παρασκήνιο.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Χατζηνικολάου έστειλε επιστολή στο Ρουσσόπουλο και διαμαρτυρόταν. -
Καλά σήμερα πολύ γέλιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο..........2.500 Ολυμπιακοί...
Ένας από τα Μ.Α.Τ έκανε κωλοδάχτυλο προς την μεριά των οπαδών του Θρύλου...αυτόματα του ήρθαν δυο AMSTEL στο κεφάλι -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Καλά σήμερα πολύ γέλιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο..........2.500 Ολυμπιακοί...
Ένας από τα Μ.Α.Τ έκανε κωλοδάχτυλο προς την μεριά των οπαδών του Θρύλου...αυτόματα του ήρθαν δυο AMSTEL στο κεφάλι...γιατι ετσι μας αρεσει...
Τα μπουκαλια ηταν αδεια ή με το περιεχομενο τους;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παντως με τον Ολυμπιακό έχει πέσει πολύ παρασκήνιο.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Χατζηνικολάου έστειλε επιστολή στο Ρουσσόπουλο και διαμαρτυρόταν.Κι εγώ έχω ένα συνάδελφο στη δουλειά του οποίου το αίμα είναι πράσινο. Όταν άκουσε για τη συμφωνία Ολυμπιακού-ΕΡΤ, άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες: 'Σκάνδαλο'-'Πρόκληση'-κλτ. Έστειλε μέχρι και επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ
Είμαι περίεργος τώρα τι θα λέειΥ.Γ.: Γι' αυτό καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
-
Ενα είναι σίγουρο σ αυτό το παιχνίδι...Ο Εμερσον είναι για τα μπάζα...Η μάλλον τώρα που το σκέφτομαι ούτε για τα μπάζα...Θα πιάνει και χώρο...Ρεεεεε,ποιός Γεωργέας μωρέ;;;Αντε γιατί ακόμα δεν έχει πάρει μπρος ο Μαύρος Τουρέ...και δε θέλω να φτάσει το 80' για να τους...μαυρίσει....!!!!!!
-
Ψιλο-σούπα το πρωτο ημιχρονο.
Κατι 'ψιλες' επεσαν πριν το παιχνιδι. Ολες οι υποσχεσεις απο τις δυο μεριες για ησυχο αγωνα μαλλον πηγανε περιπατο. -
Είμαι περίεργος: πόσο πιο χάλια πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός για να του βάλει γκολ η ΑΕΚ;;;
Ο Ολυμπιακός ακόμα και ψόφιος βάζει γκολ -
Γκολ...
-
Kαλως τα παιδια καλως τα 1-0....
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
-
Γκολ...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]