-
Εξοντωτική τιμωρία!
Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την βαριά τιμωρία ο Παναθηναϊκός, από την UEFA ύστερα από ότι συνέβη στο Παμπελοποννησιακό. Συγκεκριμένα οι παρατηρητές του αγώνα έχουν σημειώσει τα πάντα και πρόκειται να προβούν σε αναλυτική αναφορά κάτι που κάνει την τιμωρία να μοιάζει αναπόφευκτη.
Aς προσέχατε και κυρίως ας αλλάζατε πρόεδρο...
-
Ντουμπλε ποστ. Γιατι εχεις αγχος GTI?
-
Χθες μιλούσα με ενα φίλο μου τριφυλλάκια και λόγω τιμής του είπα ότι θα έληγε 1-1.............................
Πόσο εδινε ρε παιδιά στο στοίχημα αυτό;
(το κακό είναι οτι ο φίλος μ είπε οτι ηταν πιθανό ακομα και να έχανε ο πανάθας!)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Χθες μιλούσα με ενα φίλο μου τριφυλλάκια και λόγω τιμής του είπα ότι θα έληγε 1-1.............................Πόσο εδινε ρε παιδιά στο στοίχημα αυτό;
(το κακό είναι οτι ο φίλος μ είπε οτι ηταν πιθανό ακομα και να έχανε ο πανάθας!)
Oι μελισσουλες στο αβαταρ σου ειναι η Μαγια και ο Μπιλι?
Δεν ξερω αν στο εχω πει ,αλλα ειναι η αγαπημενη μου παιδικη σειρα -
Να βρεθούμε καμμια μερα να ανταλλάξουμε και καρτούλες!
Εχω πάρα πολλες
-
red_army7
το ξέρουμε το ξέρουμε
-
Ωραιος ο Ηρακλης χτες πολυ αξια νικη Για τους υπολοιπους no comment. Για βαζελο.... Τελικα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. Οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ας αφησουν τον Ολυμπιακο και ας κοιταξουν τα χαλια τους και μετα να μιλησουν.
Α ρε ΤΖιγγερ...ειδικα εκεινη η φωτο που παει να την κοπανησει αρων αρων απο την εξεδρα ειναι ολα τα λεφτα
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Να βρεθούμε καμμια μερα να ανταλλάξουμε και καρτούλες!Εχω πάρα πολλες
Aμε γιατι οχι. Να παρουμε και τον hrdoukas μαζι μας και να κατσουμε να δουμε και οι 3 την Μαγια τη μελισσα. Εχει καποια επεισοδια ομως που με φοβιζουν. (π.χ οταν οι Σφηγκες εκαναν επιθεση στις κακομοιρες μελισσουλες)
-
CARoθραυστη εκανα λαθος. Ετσι πως βλεπω τωρα το αβαταρ σου η μια μελισσουλα πρεπει να ειναι η funis η οποια σχηματιζει μια καρδουλα για τον Κιμι
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
CARoθραυστη εκανα λαθος. Ετσι πως βλεπω τωρα το αβαταρ σου η μια μελισσουρα πρεπει να ειναι η funis και σχηματιζει μια καρδουλα για τον ΚιμιΓιατι να το κρυψωμεν άλλωστε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
CARoθραυστη εκανα λαθος. Ετσι πως βλεπω τωρα το αβαταρ σου η μια μελισσουρα πρεπει να ειναι η funis και σχηματιζει μια καρδουλα για τον Κιμι
Γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε?
Φουνουλα εισαι εδω? ΠΟυ χαθηκες μπρε?
-
Φουνουλα εισαι εδω? ΠΟυ χαθηκες μπρε?Εδω red. Σε διαβάζω και σε θαυμάζω!!
-
Αφήστε την κοπέλλα στον πόνο της (διπλό) βρε άκαρδοι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφήστε την κοπέλλα στον πόνο της (διπλό) βρε άκαρδοι!Τωρα θα λεγα τιποτα αλλα θα με κανεις ban
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φουνουλα εισαι εδω? ΠΟυ χαθηκες μπρε?
Εδω red. Σε διαβάζω και σε θαυμάζω!!
Θες να δουμε μαζι αυριο την Μαγια την μελισσα? Ακουσα πως το επεισοδιο θα ειναι πολυ τρομακτικο και φοβαμαι
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αφήστε την κοπέλλα στον πόνο της (διπλό) βρε άκαρδοι!
Τωρα θα λεγα τιποτα αλλα θα με κανεις ban
Το μόνο που μπορείς να πεις τώρα (με αυτά τα χάλια (διπλά)) είναι το Σώσον ημάς Θεοτόκε...
-
Αυτό έλεγες όταν δεν έπαιρνε μπροστά η 3ΧΧΧ?
-
Θες να δουμε μαζι αυριο την Μαγια την μελισσα? Ακουσα πως το επεισοδιο θα ειναι πολυ τρομακτικο και φοβαμαιΛυπάμαι red αλλά έχω γράψει τον αγωνα του Παναθηναικου και θα κατσω να τον ξαναθαυμάσω! Μια δεν ήταν αρκετη!
Αυτό έλεγες όταν δεν έπαιρνε μπροστά η 3ΧΧΧ?
Οχι αυτο είπε όταν ανακάλυψε ότι το αμάξι του έγινε...ΜΩΒ!!!
-
Μην αλλάζετε θέμα! (και να αφήσετε την αμαξαρα μου ήσυχη! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Μην αλλάζετε θέμα! (και να αφήσετε την αμαξαρα μου ήσυχη! )
Μα δεν είπαμε τίποτα για το Citroen..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]