-
Ελα ΓΙΑΓΙΑ να τους σώσεις
-
-
TRAVELLER
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ελα ΓΙΑΓΙΑ να τους σώσειςBασικα στην φωτογραφια εσυ εισαι και καπως ετσι ειναι ο mig o kid και οι αλλοι. Εχετε γερασει να χαιρεστε με τις επιτυχιες της Βαλενθια της Ρεαλ κ.τ.λ.
Αυτο ειναι αρρωστημενη κατασταση. Ευτυχως που το μεταξυ μας παιχνιδι ειναι κοντα για να σας ριξουμε ΠΑΛΙ μια 4αρα να χαρουμε. -
Τς τς τς κακιουλες...(απο μερια βαζελων)
Καλο ματσακι, πολυ αναρχο παιχνιδι παιξαμε αλλα ηταν ενα καλο ματς overall (απ οτι ακουγα δλδ). Τπτ δεν εχει τελειωσει ακομη ειδωμεν ακομη αρχη ειμαστε.
-
red_army7
-
TRAVELLER
Στο 2-4 πάντως ο Σόλιντ έπρεπε να βάλει τον Ματσιγιάουσκας για τρίποντο.
Όλοι στου Τάκη τον καφενέ τώρα για τα επινίκια
-
Ο σόφοκλας γιατί δεν έπαιξε ρε παιδιά;
-
Φυσικά είμαστε στην αρχή. Χάσαμε από την πρώτη ομάδα του ομίλου και έχουμε άλλα 5 παιχνίδια. Κακό που έγινε αυτό εντός έδρας, αλλά νικώντας εκτός (δε θέλω σχόλια) θα πατσίσουμε.
-
Έλα μωρή ομάδα! 4 για αρχη, neeeeeext!
-
Όντως ρε συ trav, πότε σου έπεσαν όλα τα μαλλιά... εμένα μου κρέμονται ακόμα 3-4 τρίχες, πίσω από τα αυτια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά είμαστε στην αρχή. Χάσαμε από την πρώτη ομάδα του ομίλου και έχουμε άλλα 5 παιχνίδια. Κακό που έγινε αυτό εντός έδρας, αλλά νικώντας εκτός (δε θέλω σχόλια) θα πατσίσουμε.Ψηνεσαι για funniest μου φαινεται......
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όντως ρε συ trav, πότε σου έπεσαν όλα τα μαλλιά... εμένα μου κρέμονται ακόμα 3-4 τρίχες, πίσω από τα αυτιαΚάτσε να δούμε αύριο τα πρωτοσέλιδα. Εκεί θα γίνει ο χαμός
Αυριο το πρωί, όλοι Λυριτζή στο ΝΕΤ
-
ΙΜΟ για να μιλησουμε λιγο σοβαρα,το ματς αυτο ειναι οτι χειροτερο για τον ΟΣΦΠ....
Το κακο ειναι οτι παει εκτος εδρας μετα κ θα πρεπει να κανει ενα αποτελεσμα που δεν το εχει κανει τοοοοσα χρονια τωρα....
Δεν επαιξε ασχημα,αλλα η διαφορα ποιοτητας φαινεται παιδες...Το αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες της Ελλαδας φυσικα,απλα ετυχε να ειναι ο ΟΣΦΠ τωρα...
Η αμυνα παντως μπαζει απο παντου....Ο Βιγια τους εκανε οτι ηθελε....
-
Kai που να ακούσεις τώρα τι χώνει ο Καρπετόπουλος στον sport-fm...
-
Που παίζει μετά? Ουκρανία?
-
Ο Καρπετοπουλος χωνει στον γαυρο ?????
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Που παίζει μετά? Ουκρανία?Γιατί; Εχει σημασία;;
-
Επομενη αγωνιστικη ειναι ο Τοτι κ η παρεα του(κερδισαν 3-0 την Σαχταρ εντος)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο Καρπετοπουλος χωνει στον γαυρο ?????Ναι , κι εγώ κάπως έτσι ένιωσα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]