-
greo
Γιατι εχετε τετοια χαλια ωρε ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
greoΓιατι εχετε τετοια χαλια ωρε ???
Ποιος μίλησε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
greo
Γιατι εχετε τετοια χαλια ωρε ???
Ποιος μίλησε
Εδω ομως ειναι το θεμα Σπαϊρους.....
Η ΑΕΚ εχει περισσοτερες τελικες απ'οτι ο ΟΣΦΠ 66 εναντι 57.
Οπως εγραψα προχθες,ειναι θεμα γκαντεμιας κ ανικανοτητας...Παντως μπαλα παιζει η ΑΕΚ ή τουλαχιστον καλυτερα απο περσι...Θελω να πιστευω/ελπιζω οτι ειναι θεμα χρονου...Θα το πω κ δημοσια κ ας κινδυνευω να εκτεθω....Εχω το προαισθημα οτι θα παιξει ωραια μπαλα η ΑΕΚ στο Μιλανο...(αν φερει κ κανενα Χ θα τρελαθουμε )
-
Αν φέρει κανάν άσο να δεις τι έχει να γίνει..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα το πω κ δημοσια κ ας κινδυνευω να εκτεθω....Εχω το προαισθημα οτι θα παιξει ωραια μπαλα η ΑΕΚ στο Μιλανο...(αν φερει κ κανενα Χ θα τρελαθουμε )
Βρε Bagus στα λέει ο πρόεδρος αλλά εσύ εκεί..
Αν ήμουν κι εγώ τόσο αισιόδοξος για το γάβρο έπρεπε να λέω ότι θα πάρει το cl...
Το ίδιο είναι.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν φέρει κανάν άσο να δεις τι έχει να γίνει..Με πεναλτυ στο 83 εεε *??? Χαμος
*=μπιχτη...
-
pasxos
Δεν ειναι καθολου το ιδιο.....
Εγω λεω απλα οτι εχω προαισθημα οτι θα παιξει καλα η ΑΕΚ στο Μιλανο...
Δεν λεω οτι θα παμε να τους @$%@!σουμε.....Κ σε καθε περιπτωση,αλλοι εκαναν δηλωσεις για κουπες Ευρωπαϊκες...
Τεταρτη κοντη γιορτη....
-
Συγκεντρώσου ρε! Πόσο ξυλο νομίζεις οτι μπορώ να αντέξω?!
-
Κρινωντας απο τη διαπλαση σου Νικο αρκετο
Αλλα σοβαρα τωρα ειπα κατι κ θα δουμε αν πεσω μεσα την Τεταρτη..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το γκολ της ισοφάρισης του ΘΡΥΛΟΥ εναντίον του ξανθιώτη ταβερνιάρη προήλθε από εσφαλμένη υπόδειξη φάουλ(το γνωστό δωράκι προς τον Ρίμπο);ΝΑΙ ή ΟΥ;Ο Μάντζουρας τα είπε(τα είπε βέβαια λίγο καθυστερημένα γιατί εκεί είναι λιμάνι και έχει φάει κι ένα ξεροκόματο αλλοτινές εποχές )όχι η derby.Το παράξενο με τον Ματζουράκη είναι το εξής:ενώ τις προηγούμενες χρονιές(και φέτο και φέτο) βιαζόταν στο Μαρακανά από τα κοράκια κι ενώ όλοι οι παίκτες της ακριτικής ομάδας γκάριζαν και κατά την διάρκεια και μετά,ο ίδιος προτιμούσε ένα πιο ευρωπαικό προφίλ στις δηλώσεις του(δεν σχολιάζω διαιτησίες,είμασταν κακοί,το μουστάκι θέλει κόψιμο και τέτοια).
Με τον βάζελο ενώ όλοι οι παίκτες της Ξάνθης στάθηκαν στην κακή απόδοση της ομάδας στο β ημίχρονο(για όσους είδαν τον αγώνα και δεν διάβασαν μόνο Πρωταθλητή,ο βάζελος είχε κατασκηνώσει στο γκαράζ της skoda)ο Mάντζουρας ένιωσε για πρώτη φορά στη ζωή του πως αισθανόταν κάποτε ο Νίκος Ξανθόπουλος που ήθελε να σβερκωθεί την Μάρθα Βούρτση για μια ζωή και το βιομηχανικό επιμελητήριο της Ελλάδας ήταν σφόδρα αντίθετο και του έκανε τη ζωή μαύρη.
Ντάξει,σημεία των καιρών.Πάντως,εμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης μου άρεσε.
Γ@μω τον Τζίγγερ μου μέσα.Υ.Γ:Επί της ουσίας τώρα...
ο Μαλεζάνι επέστρεψε στην Ελλάδα και κάνει κρούιζινγκ με φίλους και την ΓΥΝΑΙΚΑ του(επιτέλους πάτησε το ποδάρι της)στα ελληνικά άιλαντς.Νομίζω,δεν είμαι σίγουρος,συναντήθηκε και με τον προεδράρα μας σε άκρως φιλικό κλίμα.
Το ιδιο ειναι ενα μαιμου φαουλ με ενα μαιμου πεναλτυ? Ε τοτε να κοιταμε και τα αραουτ. Ελεος ρε παιδια.
-
Κοίτα να δεις Bagus...προχτες ειδα λίγο το ΟΣΦΠ-Παοκ και μετά την Αεκ μαζί με δυο φανατικούς Αεκτζήδες...Βασικά ξενέρωσα λίγο με το άλλο παιχνίδι γι αυτό πήγα να δω την Αεκ να γελάσω..
Αυτό που είδα είναι ότι ναι μεν κάνει πολλές ευκαιρίες αλλά τί να το κάνω..αυτό δε λέγεται γκαντεμιά όπως λες..αλλά ανικανότητα.. Μπορεί βέβαια αυτό στη συνέχεια να αλλάξει και να φορμαριστούν οι δικοί σας..αλλά μέχρι τώρα είπαμε..έχετε 3ΧΧΧ... 3 ισοπαλίες δλδ και ακόμα στην 3η αγωνιστική..Αυτό σημαίνει πως αν δεν ξυπνήσετε γρήγορα θα τερματίσετε πιο πίσω κι απ τον βάζελο.. Κατάντια δηλαδή αν δεις το παιχνίδι του βάζελου και το συγκρίνεις με το δικό σας.Α!Και επίσης:ΕΙΝΑΙ το ίδιο.Γιατί; Γιατί πολύ απλά αν πιάσει η Αεκ μια καλή απόδοση και είναι τυχερή μπορεί να πάρει ένα χ την τετάρτη.Αν έπαιζε ο ΟΣΦΠ κι έπιανε μια καλή απόδοση με λιγη τύχη θα μπορούσε να πάρει νίκη.Αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις (με τα τωρινά δεδομένα) και ελπίζω να μην το υποβαθμίσεις με πλάκα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κρινωντας απο τη διαπλαση σου Νικο αρκετοΑλλα σοβαρα τωρα ειπα κατι κ θα δουμε αν πεσω μεσα την Τεταρτη..
Και πρέπει να το φάω ρε ΠΟρτομπάγκους!!!
Καλά, πέσε μέσα εσυ και κερνάω μπριζόλες!
Βέβαια, θα τα πούμε και αναλυτικά στο Ακρωτήριο Ταίναρο! (οχι δεν θα πετάξω την μπεμπέ μέσα... )
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
greoΓιατι εχετε τετοια χαλια ωρε ???
Τεινω να πιστευω οτι ο Σαββας ειναι λιγο χουζουρης στην προετοιμασια και θελει χρονο να δεσει την ομαδα. Συμπτωση επαναλαμβανομενη... Ή εστω ελπιζω να...
Παντως το υλικο δεν ειναι ιδιαιτερα χειροτερο απο περσι και ο Ριβας ξερει πολλα κιλα μπαλα, αν δεσει με τους αλλους θα κανει παπαδες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(οχι δεν θα πετάξω την μπεμπέ μέσα... ) -
pasxos
Μα καλα διαβαζεις τι γραφω ?????
Διαβασε τα 4-5 προηγουμενα μου ποστ στο τοπικ κ θα διαπιστωσεις οτι εγω ο ιδιος γραφω για μειγμα ανικανοτητας κ γκαντεμιας.....
Φαινεται εχεις ζαλιστει απο το εκπληκτικο γκολ του Κωνσταντινου(κοιταγε δεξια,αριστερα να βρει που ειναι η μπαλα,πηγαινε ευθεια κ διαπιστωσε οτι η μπαλα ειχε βρει στο ποδι του κ μπηκε μεσα )
kouk
Μπριζολες γαλακτος στα Καλυβια το ειπες...Μαλιστα επειδη κανω διαιτα,θα φαω 2 (κ της Μαριας τη μιση )
-
Bagus
Μα τα διάβασα αλλά διάβασα και ότι περιμένεις με καλή εμφάνιση (ή εστω ελπίζεις) ενα χ..
Αυτό σε συνδυασμό με το 'μίγμα ανικανότητας και γκαντεμιάς' δε μου κολλάει..
Βρε μήπως σε ζάλισε το γκολάκι του Καστίγιο το περσινό και βλέπεις ακόμα εφιάλτες;
-
ΟΚ!!
Σοβαρά τώρα.
Αυτό που με απασχολεί είναι μην διασυρθούμε στο Μιλάνο.
Η ομαδα δεν έχει δεθεί ακόμα. Η αστοχία είναι η απόδειξη.
Οταν δέσει θα παίξουμε πολύ καλή μπαλα...μόνο μην είναι αργά και για CL και για SL... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
μόνο μην είναι αργά και για CL και για SL...καλοτάξιδες οι Merc Πρόεδρε..
Πάντως και γω δεν βλέπω να καταφέρνει και πολλά η ΑΕΚ.. Προσωπικά με 3-0 θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν το λέω ειρωνικά.
Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι δεν ανανεώνεται και αρχίζει την χρονιά με κεκτημένη ταχύτητα από πέρσυ. Ίσως να του βγει σε καλό και στο CL αλλά δεν παίζει με την Ανω Κάτω Ραχούλα, θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι..
-
pasxos
Κ γιατι δεν σου κολλαει ????
Το οτι εισαι ανικανος/γκαντεμης να βαλεις γκολ(ενω εχεις 66 τελικες προσπαθειες σε 3 ματς,για να μη μιλησουμε για τους αγωνες με την Χαρτς) δεν εχει καμμια σχεση με το αν παιζεις η οχι μπαλα...
Περσι δεν παιζαμε μπαλα,αλλα «τσουκου τσουκου μπολ» Φετος παιζουμε,κανουμε παρα πολλες ευκαιριες,χανουμε τα αχαστα.Ε θα στρωσει καποια στιγμη αυτο...Στο ματς με την Μιλαν περιμενω λοιπον να παιξουμε καλα.Αυτο επισης δεν αναιρει το οτι μαλλον θα χασουμε.Απλα λεω οτι αν φερουμε κανενα Χ θα τρελαθουμε...
Μαλλον εχεις ζαλιστει με το γκολ του Κων/νου συνεπως...
-
Καλά πάσο.. Μόνο κρατήστε καμιά μπριζόλα και για μένα να...τσιμπήσω..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]