-
Μπαοκάρα γεράααααα!
Πώς και έτσι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ό,τι σας άξιζε πήρατε... μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμπουυυυχαοχοχοχοχαχαχαχαχαχαχ...ποιοι;;; μήπως τα 'χεις μπερδέψει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ό,τι σας άξιζε πήρατε... μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμπουυυυχαοχοχοχοχαχαχαχαχαχαχ...
ποιοι;;; μήπως τα 'χεις μπερδέψει;
Εγώ;; Εσύ μάλλον...
-
Καλώς τα δεχτήκαμε
-
Οι κομάντος του Σάκη Τσιώλη, με δύο βόμβες... βυθού από τους Ξενίδη και Ονουάτσι ανατίναξαν το ΟΑΚΑ. Ο εκπληκτικός Ιωνικός κατανίκησε τον απαράδεκτο Παναθηναϊκό με 2-0 και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΜΠΟΥΟΧΟΧΟΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟΑΧΑΧΑΧΑΟΧΟΧΟΧΟΟΧΧΑΟΧΑΟΕγώ ρε παιδιά είχα πάει σε γάμο. Έχασα τίποτα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΜΠΟΥΟΧΟΧΟΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟΑΧΑΧΑΧΑΟΧΟΧΟΧΟΟΧΧΑΟΧΑΟ
Εγώ ρε παιδιά είχα πάει σε γάμο. Έχασα τίποτα;
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 27719.html
-
manosk http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1101
Ο Ιωνικός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ξενίδης στο 29' μετά από εκτέλεση φάουλ και ολέθριο λάθος του Γκαλίνοβιτς (του ξέφυγε η μπάλα) και του Ονουάτσι στο 70'
-
Ήταν ρητορική η ερώτηση
ή
μου αρέσει να το ακούω!
-
Ε, άμα σ' αρέσει...
*
Ο Ιωνικός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ξενίδης στο 29' μετά από εκτέλεση φάουλ και ολέθριο λάθος του Γκαλίνοβιτς (του ξέφυγε η μπάλα) και του Ονουάτσι στο 70'* -
Από μένα πάντως δεν έχετε παράπονο έτσι? Το είπα ότι ήταν εικονικό το 1-4 την περασμένη βδομάδα
-
Οι άλλοι που είναι; τους έκανε ban ο Krus;
-
Κλείνουν εισιτήρια για το Πεκίνο.
-
Όντως πού είναι οι άλλοι..;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:Όντως πού είναι οι άλλοι..;;
Τι με θες??
-
Χθες...
Αυτό που σήμερα είναι εχτές
ήταν σήμερα εχτές,
μα και το σήμερα μαθές
δεν θά 'ναι αύριο χθες;
Ή μήπως και το αύριο
δεν θά 'ναι χθες μεθαύριο;
Κι όλα μαζί μεθαύριο αν θες,
σήμερα, χθες,
προχθές, αντιπροχθές. -
Πού ήταν οι 50000 οπαδοί ρε γελείοι.... ούτε 25000 δε μαζεύτηκαν οι κακομοίρηδες... Α ρε Σπορταιμ...
-
αμάν βόμβα...!
o GTi_ χάθηκε. Καλά ο balo ούτε απέξω δεν θα περάσει. Κάτι kid και σία...
***Το ΟΑΚΑ του πάει...
Μετά από 16 αγώνες κατάφερε ο Ιωνικός να πάρει μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στην έδρα όπου είχε πετύχει την προηγούμενη. Στο ΟΑΚΑ. Οι Νικαιώτες είχαν να κερδίσουν από το πρωτάθλημα της περιόδου 2004-05 και συγκεκριμένα από τον αγώνα με την ΑΕΚ (0-1) και... επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος νικώντας τον Παναθηναϊκό.***
-
Εδώ είμαι εγώ, τι να σχολιάσω ρε σεις? Τα χάλια μας?
-
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]