-
Αρκετα καλες οι κληρωσεις και των 2.Εννοωντας οτι μπορουν να περασουν αμα παιξουν σοβαρα.
Γιατι αμα η ΑΕΚ παιξει οπως χθες αστα βραστα.
Αραγε αν ο γαυρος επεφτε στιν 1ο ομιλο τι θα λεγαμε τωρα?? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
[snip] Δεν το σνομπάρει κανείς το Ουεφα...Αλλά όπως και να το δεις δεν είναι cl... Νομίζω;
Α!Και για τον Φλεβάρη...μπορέι να μη συνεχίζω στην Ευρώπη...εσύ όμως δεν θα χεις ακουμπήσει ΟΥΤΕ ΚΑΝ την 'Ευρώπη'...Μήπως έχεις δει καμιά προσφορά τελευταία στους καναπέδες;;
Α, έτσι εξηγείται γιατί ο γάβρος δεν πάει ούτε καν ΟΥΕΦΑ όταν αποκλείεται από το CL... δεν το γουστάρει και σου λέει προκειμένου να ξεφτιλιστώ και να αναγκαστώ να παίξω στο ΟΥΕΦΑ ας βγαίνω 4ος στον όμιλο
-
Σε ότι αφορά τη κλήρωση, η ιστορία (παλαια και σύγχρονη) διδάσκει ότι στας Ευρώπας δεν υπάρχουν εύκλοι και δύσκολοι όμιλοι.
Για αυτό κρατάτε μικρό καλάθι και κοιτάξτε τα ματς ένα-ένα, στην ώρα τους.
-
migf1
Και στο πρώτο είσαι σωστός...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά.Μια χαρά και για τις δύο. Η βαλένθια είναι δύσκολη, η Ρόμα είναι πτώμα (δεν θα έπαιζε CL κανονικά φέτος) και η Σαχτάρ στο χέρι μας αν παίξουμε μπαλίτσα.
Και της ΑΕΚ η κλήρωση καλή είναι πάντως. Η Άντερλεχτ έχει τα χάλια της, ας παλέψει τις άλλες δύο. Δυσκολούτσικη η Λιλ, παλεύεται όμως. Η Μίλαν... νταξ, τσόντα. Αλλά όλο και κάνα Χ παίζει.
-
Ευχομαι καλη επιτυχια και στους 2 εκπροσωπους μας, ακομα στον 'γαυρο'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ φορά έκατσε...
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος αν δεν περάσουμε δεύτερο γύρο. Τις έχουμε και τις τρεις, εύκολα ή δύσκολα. Το μόνο σίγουρο, στο Καραϊσκάκη θα γίνεται ΚΟ ΛΑ ΣΗ.Κράτα μια πισινή.. Εκτός αν τις έχεις δει τις παραπάνω ομάδες να παίζουν οπότε πάω πάσο..
Άκου να δεις. Στους ομίλους του CL πολύ δύσκολα θα βρεις ομάδες να είναι... Χαρτς. Οπότε δεν περιμένεις περίπατο. Αλλά από Ισπανία μεταξύ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια ξέρω πολύ καλά ποια προτιμάω και από Ιταλία μεταξύ των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, επίσης ξέρω ποια προτιμάω. Από κει και πέρα αν είναι να παραπονιόμαστε που η τέταρτη είναι η Σαχτάρ... καλύτερα να μη βγαίναμε ούτε UEFA! Iδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν. Οι συνθήκες για τον Ολυμπιακό με αυτήν την κλήρωση θεωρώ πως είναι οι καλύτερες τα τελευταία δέκα χρόνια, οπότε έχω και απαιτήσεις.
Το ότι είναι σαφώς υποδεέστερες ομάδες η Βαλένθια και η Ρόμα από τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας αντίστοιχα δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι εύκολο να προκριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντι σε αυτές τις ομάδες.. Επίσης δεν είναι ομάδες - πυροτέχνηματα γιατί και οι 2 έχουν σταθερή πορεία στις ευρωπαικές διοργανώσεις.
Η Σαχτάρ είναι ο άγνωστος Χ οπότε ας την δούμε για να την κρίνουμε.. Αν έχει όμως 2-3 ακόμα σαν τον Τουρέ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να μην ενθουσιάζεστε ακόμα. Ας παίξετε 2-3 αγώνες, ας τα πάτε καλά (4+ βαθμοί κατά την γνώμη μου) και μετά μιλάτε για την κλήρωση.. Και η κλήρωση με Sociedad, Juve και Galata ήταν 'εύκολη' αλλά.. Όπως αντίστοιχα και η κλήρωση με Monaco, Liverpool & Super Depor ήταν 'δύσκολη' αλλά ο Ολυμπιακός έμεινε έξω για ένα γκολ..
Ο Τουρε ,αλλα και ο Μπαμπαγκιτα,επαιζαν στην Μεταλουργκ.
-
Ναι σωστά, μπερδεύτηκα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι σωστά, μπερδεύτηκα..Την Δευτερα με τον κηδεμονα σου!!
-
Ρε παιδια η Χαρτς δεν ηταν και τοσο χαλια......
Ηρεμιστε λιγο..Μπορω να βρω 4-5 ομαδες που εχει παιξει ο ΟΣΦΠ κ ο ΠΑΟ που ηταν χειροτερες..
Κ καλα για τον ΠΑΟ,αλλα ο ΟΣΦΠ ακομα κ κατι Μολντε η Μακαμπι Χαϊφα(στην Κυπρο το εκτος εδρας παρακαλω) δεν τις κερδισε,ουτε καν ισοπαλια εφερε....
Η κληρωση του champions league οπως ειπα ειναι υπο προϋποθεσεις καλη...Για τον γαυρο ειμαι σιγουρος οτι αν δεν κανει φετος την υπερβαση,δεν θα την κανει ποτε...Μπορει ακομα ακομα να φερει κ διπλο σε μια εκ των Ρομα,Σαχταρ οποτε κ το εργο του θα ειναι ευκολο μετα...
Για την ομαδα μου,ο πρωτος στοχος πραγματοποιηθηκε,με 2 νικες μαλιστα,συνολικο σκορ 5-1 κ βαθμους για την Ελλαδα(2.000 απο την προκριση + 2 νικες)
Απο εδω κ περα,αναμενω καλες εμφανισεις και απο 4 εως 7 βαθμους...
Αν καταφερουμε και συνεχισουμε Ουεφα θα ειναι επιτυχια...Αν κανουμε κανενα κουφο κ τερματισουμε 2οι θα ειναι εκπληξη....Ειδωμεν....
-
Bγηκαν κ οι πιθανοι αντιπαλοι των ομαδων μας στο ουεφα:
Με μια εκ των Μακάμπι Χάιφα, Λέγκια Βαρσοβίας, Μέταλουργκ, Οντένσε και Ντέρι θα τεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός στην πρώτη φάση του Κυπέλλου UEFA, όπως προέκυψε από τα υπό-γκρουπ που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Μια εκ των Λεβερκούζεν, Μπριζ, Σλάβια Πράγας, Παρτιζάν και Ντιναμό Βουκουρεστίου θα βρεθεί στον δρόμο της Ξάνθης, μια εκ των Άγιαξ, Οσέρ, Εσπανιόλ, Βίσλα Κρακοβίας και Λιβόρνο θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής, ενώ ο Ατρόμητος θα μονομαχήσει με μια εκ των Σεβίλλης, Μαρσέιγ, Μπεσίκτας, Χέρενφεϊν και Γκρασχόπερς.
-
Φέρτε μας την Ντερι Σιτι!!!
Ελπιζω οι αλλες τρεις Ελληνικες ομάδες να ειναι πιο τυχερες φετος και να περασουν τουλαχιστον οι δυο..
-
'ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ - Θελουν να τον αποφυγουν ολοι οι αδυνατοι'
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
'ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ - Θελουν να τον αποφυγουν ολοι οι αδυνατοι'
Οι αδυνατοι ειναι τυπου Μολντε, Χερενφειν, Μακαμπι Χαιφα, Νιουκαστλ?
-
Φαίνεται ότι τους συντάκτες της Ηχούς τους κατέψυξαν Εγγλέζοι στο Γουέμπλεϋ και τους αμόλυσαν τις προάλλες που παίξαμε με την εθνική τους.
-
Καλά που τον απέφυγε ο Ηρακλής και η Ξάνθη!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε παιδια η Χαρτς δεν ηταν και τοσο χαλια......Ηρεμιστε λιγο..Μπορω να βρω 4-5 ομαδες που εχει παιξει ο ΟΣΦΠ κ ο ΠΑΟ που ηταν χειροτερες..
Κ καλα για τον ΠΑΟ,αλλα ο ΟΣΦΠ ακομα κ κατι Μολντε η Μακαμπι Χαϊφα(στην Κυπρο το εκτος εδρας παρακαλω) δεν τις κερδισε,ουτε καν ισοπαλια εφερε....
Η κληρωση του champions league οπως ειπα ειναι υπο προϋποθεσεις καλη...Για τον γαυρο ειμαι σιγουρος οτι αν δεν κανει φετος την υπερβαση,δεν θα την κανει ποτε...Μπορει ακομα ακομα να φερει κ διπλο σε μια εκ των Ρομα,Σαχταρ οποτε κ το εργο του θα ειναι ευκολο μετα...
Για την ομαδα μου,ο πρωτος στοχος πραγματοποιηθηκε,με 2 νικες μαλιστα,συνολικο σκορ 5-1 κ βαθμους για την Ελλαδα(2.000 απο την προκριση + 2 νικες)
Απο εδω κ περα,αναμενω καλες εμφανισεις και απο 4 εως 7 βαθμους...
Αν καταφερουμε και συνεχισουμε Ουεφα θα ειναι επιτυχια...Αν κανουμε κανενα κουφο κ τερματισουμε 2οι θα ειναι εκπληξη....Ειδωμεν....
Η κληρωση για τον Ολυμπιακο ειναι καλη ,αλλα ο ομιλος του ειναι δυσκολοτερος απο της Αεκ. Η Σαχταρ εχει καλυτερη ομαδα απο της Αντερλεχτ . Καπου διαβασα οτι εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο του Ολυμπιακου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:ysterical: Φαίνεται ότι τους συντάκτες της Ηχούς τους κατέψυξαν Εγγλέζοι στο Γουέμπλεϋ και τους αμόλυσαν τις προάλλες που παίξαμε με την εθνική τους.Συντάκτες; Ένας είναι! Ή μάλλον ένας πρέπει να είναι. Και να ζει με ορούς. Κάθε μέρα μια εφημερίδα μόνος του...
-
Παναθηναϊκός-Μέταλουργκ Ζαπορίζια (Ουκρανία)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
:ysterical: Φαίνεται ότι τους συντάκτες της Ηχούς τους κατέψυξαν Εγγλέζοι στο Γουέμπλεϋ και τους αμόλυσαν τις προάλλες που παίξαμε με την εθνική τους.
Συντάκτες; Ένας είναι! Ή μάλλον ένας πρέπει να είναι. Και να ζει με ορούς. Κάθε μέρα μια εφημερίδα μόνος του...
Ποιος; Δεν τα ξέρω αυτά.
Μήπως ο Γ@μημένιος;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]