-
Πάλι μπλεξίματα ο Σέλουκ!
-
Ατρομητος -Σεβιλλη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:ysterical: Φαίνεται ότι τους συντάκτες της Ηχούς τους κατέψυξαν Εγγλέζοι στο Γουέμπλεϋ και τους αμόλυσαν τις προάλλες που παίξαμε με την εθνική τους.
Συντάκτες; Ένας είναι! Ή μάλλον ένας πρέπει να είναι. Και να ζει με ορούς. Κάθε μέρα μια εφημερίδα μόνος του...
Ποιος; Δεν τα ξέρω αυτά.
Μήπως ο Γ@μημένιος;Ρε συ μιλάμε κυκλοφορία 1500 φύλλα ημερησίως, εργαζόμενοι απλήρωτοι για (πολλούς) μήνες, πριν από 3-4 μήνες είχε κλείσει κιόλας για λίγο καιρό λόγω χρεών και ξανάνοιξε μετά και φτου κι απ'την αρχή! Από τότε που ξανάνοιξε δεν πρέπει να έχουν δει φράγκα οι εργαζόμενοι πάνω από μία φορά, μη σου πω καμμία!
-
Ξάνθη- Δυναμό Βουκουρεστίου (χαλλλλαρα)
-
Ηρακλής -Wisla Cracow
greo κράτα δυο θεσεις για την εκδρομή ρε συ -
Παναθηναϊκός - Μέταλουργκ Ντόνετσκ (Στα 2 γκολ ένας αράπης δώρο)
Ατρόμητος - Σεβίλλη (ευτυχώς απέφυγε το μεγαθήριο 'Ευρωπανάθα')
Ξάνθη - Ντιναμό Βουκουρεστίου (έχουν ανέβει οι Ρουμάνοι τον τελευταίο καιρό)
Ηρακλής - Βίσλα Κρακοβίας (υπήρχαν και χειρότερα)
-
Για Ξανθη και Ηρακλη η καλυτερη δυνατή κλήρωση, για Ατρομητο η χειρότερη, για Παναθηναικο έτσι κι έτσι. Εφικτο το 3/4!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παναθηναϊκός - Μέταλουργκ Ντόνετσκ (Στα 2 γκολ ένας αράπης δώρο)Δεν ειναι η Μεταλουργκ Ντονετσκ. Μέταλουργκ.. κατι τελοσπαντων λέγεται
Επίσης ο ΠΑΟ θα ζητήσει αλλαγή έδρας, γιατι 10-17 Σεπτεμβριου στο ΟΑΚΑ εχει στιβο. Οποτε το 1ο παιχνίδι ίσως γίνει στην Ουκρανίά. -
Μεταλουργκ Ζαπόριζιε τελικα
Αν δεν περασουμε με συνολικο σκορ 7-0 αλλάζω ομαδα. Σας το δηλωνω.. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Παναθηναϊκός - Μέταλουργκ Ντόνετσκ (Στα 2 γκολ ένας αράπης δώρο)
Δεν ειναι η Μεταλουργκ Ντονετσκ. Μέταλουργκ.. κατι τελοσπαντων λέγεται
Λεγεται Μεταλουρκγ Ζαπορόζιε..... και δεν εχει καμια σχεση με την Μεταλουργκ που επαιξε ο ΠΑΟΚ και την οποια η ΟΣΦΠ πηρε του Τουρέ.
-
εκείνη τη μ@λακία να μη βλέπουμε αγώνες τρίτη πώς θα το αντέξουμε;;;;
Μ αρέσει που στη ΝΕΤ το παρπυσιάζουν οτι θα χορτάσουμε θέαμα
Πόσο μαλάκες είναι;
Θα πρέπει να πάρω Νόβα;!!! -
Ζε Ρομπέρτο:Έλα ρε μαλάκα,εσύ με έπαιρνες;Είδα κάτι αναπάντητες.
Ρίβάλντο:Έλα ρε Ζε. Ναι ρε εγώ ήμουν. Ρε συ να σου πω...
Ζε Ρομπέρτο:Τι ρε;
Ριβάλντο:Εκείνο το μουν@κι πέρσι στην κοπακαμπάνα στο μπαρ,το ξανθό ρε,έχεις το τηλέφωνο του;Λέω να πεταχτώ για σουκου στο Ρίο ρε κι έλεγα να το ψάξω να καβλ@ντίσω λίγο.
Ζε Ρομπέρτο: Ποιά ρε μαλ@κα;Την Κλαούντια;Και γαμώ τα κωλαρ@κια που είχε μαλ@κα μου! Χεχε..!!!Πάρε στυλό και γράφε..! -
balo
-
Εχω την εντυπωση οτι μπορουνε ακομα κ 3 ομαδες να συνεχισουν στους ομιλους του ουεφα.....
Ο ΠΑΟ οκ πρεπει να κανει 2 νικες ανετα.
Ο ΗΡΑ οφειλει να αποκλεισει τους Πολωνους.Απο οτι ακουσα εχουν χειροτερη-κατα πολυ ομαδα- απο την περσινη,αφου εφυγαν πολλοι παικτες.
Η ΞΑΝΘΗ πρεπει να αποκλεισει τους Ρουμανους.Εχει πλεον μια εμπειρια στο ουεφα η Σκοντα,εχει κ καλη ομαδα.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αν παρει ενα Χ εδω θα ειναι κερδος.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι μπορουνε ακομα κ** 3 ομαδες να συνεχισουν στους ομιλους του ουεφα.....**Ο ΠΑΟ οκ πρεπει να κανει 2 νικες ανετα.
Ο ΗΡΑ οφειλει να αποκλεισει τους Πολωνους.Απο οτι ακουσα εχουν χειροτερη-κατα πολυ ομαδα- απο την περσινη,αφου εφυγαν πολλοι παικτες.
Η ΞΑΝΘΗ πρεπει να αποκλεισει τους Ρουμανους.Εχει πλεον μια εμπειρια στο ουεφα η Σκοντα,εχει κ καλη ομαδα.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αν παρει ενα Χ εδω θα ειναι κερδος....4
Ξέχασες την ΑΕΚ -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι μπορουνε ακομα κ** 3 ομαδες να συνεχισουν στους ομιλους του ουεφα.....**
Ο ΠΑΟ οκ πρεπει να κανει 2 νικες ανετα.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ αν παρει ενα Χ εδω θα ειναι κερδος....4
Ξέχασες την ΑΕΚΧαίρομαι Σπύρο που κατάλαβες ότι πάλι θα βγείτε 4οι...
-
να ριξω 2-3 προγνωστικα; (θα τα ριξω)
-
η κληρωση για τις ελληνικες ομαδες στο ουεφα, ισως ειναι καλη (οι περισσοτερες δεν παιζουν με μεγαθηρια, ομως παιζουν με αγνωστες ομαδες οποτε.. δεν ξερουμε)
-
ο παο δεν πιστευω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην περασει την πως-τη-λενε.. νταξ.. ολα γινονται και δεδομενου οτι δεν ξερω καν την ομαδα που παιζει, δε θα πω μεγαλα λογια.. ομως νταξ ελεος.. ///
-
του ολυμπιακου η κληρωση δεν ειναι οσο καλη οσο 8ελουν να την παρουσιαζουν... να η ευκαιρια λενε, --- --- καλημερα ελλαδα, ομορφος κοσμος το πρωι, βεφα αλεξιαδου και λοιπες αρκιδιες)
της αεκ μου φαινεται ευκολοτερη..
πρωτον, νταξ με τη μιλαν.. (που και αυτη δεν ειναι κ στην καλυτερη της, ο αντρεας σεφτσενκος εχει φυγει, χωρις επιθετικο ικανο λοιπον, παιζει με ολους τους γιαγιαδες (κοστακουρτα 42, μαλντινι 55, καφου 36).. αλλα και παλι. εστω οτι δεν παιρνει καν βαθμο απο τη μιλαν. απο λιλ κ αντερλεχτ ειμαι βεβαιος οτι θα παρει αρκετους βαθμους για να παει τουλαχιστον στο ουεφα αν παιξει με λιγο θρασος. λιγη μαγκια θελει στο ΟΑΚΑ να τσιμπησει βαθμουλακια απ'τη Λιλ απλα
η ομαδαρα μου, αν της λειψουν 2-3 παιχτες - - -ουαντου-ζεβλακοφ-μιχαλακης πιστευω οτι θα παρει παλι τ'αρχιδια μου.. αλλιως κανα ουεφα νταξ.. δε θα μας χαλασει κιολας.. μπορω να πω με βεβαιοτητα ομως οτι θα κανει 2 νικες στο Καραϊσκακη. ο,τι και να γινει. τωρα αν θα φτασουν αυτα... δεν ξερω.. αν θα κανει κατι παραπανω... δεν το νομιζω -
ο ηρα και η ξανθη, χωρις να ξερω πολλα γι'αυτες τις ομαδες, πιστευω πως μπορουν.. ατρομητος νταξ..
ασχετο
5. φετος δειτε τον πανιωνιο. χτυπαει 5αδα ανετα -
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://62.1.2.102/newspapers/2006/8/25/FOS_b.jpgΖε Ρομπέρτο:Έλα ρε μαλάκα,εσύ με έπαιρνες;Είδα κάτι αναπάντητες.
Ρίβάλντο:Έλα ρε Ζε. Ναι ρε εγώ ήμουν. Ρε συ να σου πω...
Ζε Ρομπέρτο:Τι ρε;
Ριβάλντο:Εκείνο το μουν@κι πέρσι στην κοπακαμπάνα στο μπαρ,το ξανθό ρε,έχεις το τηλέφωνο του;Λέω να πεταχτώ για σουκου στο Ρίο ρε κι έλεγα να το ψάξω να καβλ@ντίσω λίγο.
Ζε Ρομπέρτο: Ποιά ρε μαλ@κα;Την Κλαούντια;Και γαμώ τα κωλαρ@κια που είχε μαλ@κα μου! Χεχε..!!!Πάρε στυλό και γράφε..!Να 'τανε η ζήλια ψώρα balo .....
-
Μάλιστα.
Διακρίνω μια αισιοδοξία, η οποία κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογείται.
Ναι, θα μπορούσε να είναι χειρότερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και σαφώς καλύτερη.Βέβαια, αν θες να κάνεις πορεία θα πρέπει να μπορείς να κοιτάς ομάδες όπως η Βαλένθια και η Ρόμα, στα μάτια.
Για να δούμε... Το λιγότερο που περιμένω είναι η 3η θέση και το περισσότερο η 2η
Αυτό που είναι ανησυχητικό για την ΑΕΚ είναι ότι όλοι θεωρούν τη Λιλ εύκολη Από που και ως που ρε παιδιά; Θεωρώ εφικτή την 3η θέση για την ΑΕΚ.
-
Εφικτή ίσως να είναι, το αν θα τα καταφέρουμε είναι άλλο ζήτημα.
Αυτό που κατάλαβα από την ρεβανς με την Χάρτς είναι στο άγχος και στην πίεση δεν τα καταφέρνουμε.Οπότε........
Μακάρι...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]