-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Ολυμπιακός και να θελει, δεν μπορει να βγει 4ος αυτη τη φορα, αλλά μπορει 1ος.
Το πρόβλημα με τους κωλόφαρδους είναι ότι δύσκολα χωράνε στο βαγόνι του τρένου της πρόκρισης.
-
Funis
Αστο..αληθώρησα..γραψε edit..συμφωνω -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
συμφωνωχαιρομαι που εζησα να το δω αυτο!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το πρόβλημα με τους κωλόφαρδους είναι ότι δύσκολα χωράνε στο βαγόνι του τρένου της πρόκρισης.
Είπαμε....μια φορά μας έκατσε κι εμάς... Εσείς δεν έχετε παράπονο σ αυτό το θέμα πάντως οπότε...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ φορά έκατσε...
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος αν δεν περάσουμε δεύτερο γύρο. Τις έχουμε και τις τρεις, εύκολα ή δύσκολα. Το μόνο σίγουρο, στο Καραϊσκάκη θα γίνεται ΚΟ ΛΑ ΣΗ.Κράτα μια πισινή.. Εκτός αν τις έχεις δει τις παραπάνω ομάδες να παίζουν οπότε πάω πάσο..
Άκου να δεις. Στους ομίλους του CL πολύ δύσκολα θα βρεις ομάδες να είναι... Χαρτς. Οπότε δεν περιμένεις περίπατο. Αλλά από Ισπανία μεταξύ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια ξέρω πολύ καλά ποια προτιμάω και από Ιταλία μεταξύ των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, επίσης ξέρω ποια προτιμάω. Από κει και πέρα αν είναι να παραπονιόμαστε που η τέταρτη είναι η Σαχτάρ... καλύτερα να μη βγαίναμε ούτε UEFA! Iδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν. Οι συνθήκες για τον Ολυμπιακό με αυτήν την κλήρωση θεωρώ πως είναι οι καλύτερες τα τελευταία δέκα χρόνια, οπότε έχω και απαιτήσεις.
Το ότι είναι σαφώς υποδεέστερες ομάδες η Βαλένθια και η Ρόμα από τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας αντίστοιχα δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι εύκολο να προκριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντι σε αυτές τις ομάδες.. Επίσης δεν είναι ομάδες - πυροτέχνηματα γιατί και οι 2 έχουν σταθερή πορεία στις ευρωπαικές διοργανώσεις.
Η Σαχτάρ είναι ο άγνωστος Χ οπότε ας την δούμε για να την κρίνουμε.. Αν έχει όμως 2-3 ακόμα σαν τον Τουρέ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να μην ενθουσιάζεστε ακόμα. Ας παίξετε 2-3 αγώνες, ας τα πάτε καλά (4+ βαθμοί κατά την γνώμη μου) και μετά μιλάτε για την κλήρωση.. Και η κλήρωση με Sociedad, Juve και Galata ήταν 'εύκολη' αλλά.. Όπως αντίστοιχα και η κλήρωση με Monaco, Liverpool & Super Depor ήταν 'δύσκολη' αλλά ο Ολυμπιακός έμεινε έξω για ένα γκολ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είπαμε....μια φορά μας έκατσε κι εμάς... Εσείς δεν έχετε παράπονο σ αυτό το θέμα πάντως οπότε...
Για διάβασε το ποστ μου το αποπάνω εσύ ο έξυπνάκιας..
-
Μικρέ απάντησα στο πνεύμα του ποστ του Γιάννη... Όχι στο δικό σου....επιπόλαιε...
Δε μου απάντησες όμως σε ποιό όμιλο ήσουν γιατί δεν είδα όλη την κλήρωση;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είπαμε....μια φορά μας έκατσε κι εμάς... **Εσείς δεν έχετε παράπονο σ αυτό το θέμα πάντως οπότε... **Mπα κανενα:
05-06
Barcelona
Werder Br04-05
Arsenal
Eindhoven03-04
Manchester
Stuttgart00-01
Juventus
Deportivo......οποτε -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μικρέ απάντησα στο πνεύμα του ποστ του Γιάννη... Όχι στο δικό σου....επιπόλαιε...Δε μου απάντησες όμως σε ποιό όμιλο ήσουν γιατί δεν είδα όλη την κλήρωση;;;
Θα τα πούμε τον Φλεβάρη.. Αν συνεχίζεις στην Ευρώπη...
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι οι φίλαθλοι των Ελληνικών ομάδων σνομπάρουμε το Ουέφα.. Λες να είναι επειδή έχουμε βαρεθεί να πηγαίνουμε σε τελικούς στο τσου λι και να σηκώνουμε Ευρωπαικά κατσαρόλια?
-
Αρχίζει και τυπικά λοιπόν, η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου.
Θα ...φτιάξουμε συκώτι το χειμώνα. Εχει να πέσει, για ακόμα μια φορά,πολύ γέλιο.
-
og2002gr
Το περίμενα...οπότε δεν το συνεχίζουμε..
Μικρέ...
Το 'θα' μου θυμίζει τους πολιτικάτζες... Ασε τα 'θα' και πες μου τώρα που είσαι...; Δεν το σνομπάρει κανείς το Ουεφα...Αλλά όπως και να το δεις δεν είναι cl... Νομίζω;
Α!Και για τον Φλεβάρη...μπορέι να μη συνεχίζω στην Ευρώπη...εσύ όμως δεν θα χεις ακουμπήσει ΟΥΤΕ ΚΑΝ την 'Ευρώπη'...Μήπως έχεις δει καμιά προσφορά τελευταία στους καναπέδες;;
-
Πες μας τώρα ότι προτιμάς να αποκλειστείς στους ομίλους του Ch.l από το να φτάσεις στους 8 του Uefa...
-
Γιατι ήμουν σιγουρος οτι θα πεταχτει να ειρωνευτει καποιος γαυρος;;og2002gr
Το περίμενα...οπότε δεν το συνεχίζουμε..Σαν πολύ προβλέψιμοι δεν έχουμε γίνει τελευταια;;
-
Όντως!! Πρέπει να ψάξουμε άλλους τρόπους για καζούρα...
kid
Θα μου πεις ρε που είσαι τώρα;;; Με ποιόν παίζεις πρώτη αγωνιστική;
-
Δεν έγινε ακόμα η κληρωση του Uefa Cup.
-
Δεν έγινε ακόμα η κληρωση του Uefa Cup.Α!Χίλια συγνώμη... Ξέχασα...δεν είστε στο champions league;;;
-
Γιατί? Και σεις που είστε τι καταλαβαίνετε?
-
Τουλάχιστον βλέπουμε λίγο Μονακό από την κλήρωση,λίγο Ισπανίες,Ιταλίες κλπ κλπ (στα καλά στέκια-γήπεδα όμως,όχι σαν τα δικά σας) και στο τέλος θα δούμε και τον Τελικό της διοργάνωσης στην οποία συμμετείχαμε...
-
Ανούσια συζήτηση τελειως. Για μία ακόμα φορά. Ας κοιτάξει ο καθένας να τα πάει καλα εκεί που ειναι μπας κ μαζεψουμε κανα βαθμο ως χώρα που παμε κατα διαόλου κ περιττη η συζητηση για το ποιος πηγαινει ...χειρότερα στην Ευρώπη (γιατι περί αυτου πρόκειται, καλα δεν πάει κανεις)
Οι λοιπές διαφορές των δυο ομάδων θα κριθούν στο Καραισκάκη κ στο ΟΑΚΑ. Τα δυο μας..
-
Καλά βρε Ηλέκτρα εννοείται... Λίγη πλάκα κάνουμε με τους τρίτους της Ελλάδας...
Οι λοιπές διαφορές...τις ξέρουμε...πάλι να τις δούμε στα μεταξύ μας;; Καταντάει βαρετό...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]