-
Έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στον καναπέ την τελευταία 10ετία. Δεν χρειάζομαι κανέναν lkar να μου μάθει ο,τιδήποτε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στον καναπέ την τελευταία 10ετία. Δεν χρειάζομαι κανέναν lkar να μου μάθει ο,τιδήποτε.Καλά ρε...μην αρπάζεσαι...θα σου ανέβει η πίεση!
-
Μα δεν αξίζει σε ελληνική ομάδα να μπαίνει αυτομάτως στους ομίλους του cl.Αντιθέτως κάνει πολύ καλό στις ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται(ακόμα και στον 2ο προκριματικό)ώστε να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους,να δένουν οι προσθήκες ομαλά στην ομάδα,ο προπονητής να έχει πλήρη εικόνα για την ομάδα του πριν αρχίσουν τα δύσκολα.
Τις περισσότερες χρονιές μέχρι να πάρουν πρέφα οι προπονητές μας τί,πώς και γιατί(κλασσική γελοία πίστωση χρόνου,μοναδικό ελληνικό φαινόμενο)έχει φτάσει δεκέμβριος και η ευρώπη έχει πετάξει.Με λίγα λόγια μια χαρά είναι η 15η θέση.Και πολύ μας είναι.
-
Ρε παιδιά...σε ποιό γκρουπ δυναμικότητας είναι ο Παναθηναϊκός;
-
Για να δούμε....
-
-
Καλά.
-
η Σαχταρ είναι του Σέλουκ;
-
Τι λουκουμι ειναι αυτο ρε κι οι 3 οι πιο ευκολες των γκρουπ δυναμικοτητας!
Αντε παμε γερα
-
Aν παιξουμε προσεχτικα και σοβαρα παιρναμε. Παμε γερα ρε Ολυμπιακαρα
-
Βλέπω πολλούς βαθμούς για την Ελλάδα φέτος!!!
Ο Ολυμπιακός και να θελει, δεν μπορει να βγει 4ος αυτη τη φορα, αλλά μπορει 1ος.
Η ΑΕΚ ετυχε με αντιπαλους καταλληλους για να εχει ελπιδες.Αντε καλη πρόκριση και στους δυο!
Την δυσμοιρη τη Levski..καλυτερα να μην προκρινοταν..
-
Αντε να δουμε....
1η αγωνιστικη Μιλαν-ΑΕΚ
2η ΑΕΚ-Αντερλεχτ
3h Λιλ-ΑΕΚ
4η ΑΕΚ-Λιλ
5η ΑΕΚ-Μιλαν
6η Αντερλεχτ-ΑΕΚΗ κληρωση μπορουσε να ειναι καλυτερη,μπορουσε να ειναι κ χειροτερη...
Ο ΟΣΦΠ εχει αυξημενες πιθανοτητες να περασει καθως η Ρομα κ η Σαχταρ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,ενω η Βαλενθια δεν ειναι ΤΟ μεγαθηριο...Καλος ο ομιλος λοιπον κ εφοσον κερδισει στα σιγουρα τα 3 ματς στο Καραϊσκακη κ με δεδομενο το οτι θα μοιραστουν οι βαθμοι,δινω καλο ποσοστο στο να περασει...
-
Η Σαχταρ εχει μια χαρα ομαδα (εχουν ξοδεψει πολλα λεφτα), η Βαλενθια πηρε Χοακιμ με 24 εκ ευρο και εχει πολλους καλους παικτες και η Ρομα επισης εχει απλα καλη ομαδα. Μπορει να περασει ο Ολυμπιακος ,αλλα θα πρεπει να παιξει πολυ καλα σε ολα τα παιχνιδια
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ φορά έκατσε...
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος αν δεν περάσουμε δεύτερο γύρο. Τις έχουμε και τις τρεις, εύκολα ή δύσκολα. Το μόνο σίγουρο, στο Καραϊσκάκη θα γίνεται ΚΟ ΛΑ ΣΗ. -
Mιαααααααααα χαρααααα! Red μην το πεις ουτε του παπα!
Και η ΑΕΚ συμπαθητικα, αν εξαιρεσεις τη Μιλαν! Η Λιλ ειναι απο τις πιο ευκολες του δευτερου γκρουπ!
Πιο ευκολος όμιλος αυτός της Μαντσεστερ Γιουν. πιστευω!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος αν δεν περάσουμε δεύτερο γύρο. Τις έχουμε και τις τρεις, εύκολα ή δύσκολα. Το μόνο σίγουρο, στο Καραϊσκάκη θα γίνεται ΚΟ ΛΑ ΣΗ.Κράτα μια πισινή.. Εκτός αν τις έχεις δει τις παραπάνω ομάδες να παίζουν οπότε πάω πάσο..
-
red_army7
Χοακιμ στη Valencia;; Ξεχνα την πρωτη θεση..Εξ υπακούεται οτι πρεπει να παιξεις καλα σε όλους τους αγώνες. Αλλα σε προηγούμενες περιπτώσεις αυτ'ο δεν εφτανε. Τωρα φτανει..Γιαυτο ειναι μεγαλη η ευκαιρία. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες φέτος αν δεν περάσουμε δεύτερο γύρο. Τις έχουμε και τις τρεις, εύκολα ή δύσκολα. Το μόνο σίγουρο, στο Καραϊσκάκη θα γίνεται ΚΟ ΛΑ ΣΗ.Κράτα μια πισινή.. Εκτός αν τις έχεις δει τις παραπάνω ομάδες να παίζουν οπότε πάω πάσο..
Άκου να δεις. Στους ομίλους του CL πολύ δύσκολα θα βρεις ομάδες να είναι... Χαρτς. Οπότε δεν περιμένεις περίπατο. Αλλά από Ισπανία μεταξύ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Βαλένθια ξέρω πολύ καλά ποια προτιμάω και από Ιταλία μεταξύ των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, επίσης ξέρω ποια προτιμάω. Από κει και πέρα αν είναι να παραπονιόμαστε που η τέταρτη είναι η Σαχτάρ... καλύτερα να μη βγαίναμε ούτε UEFA! Iδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν. Οι συνθήκες για τον Ολυμπιακό με αυτήν την κλήρωση θεωρώ πως είναι οι καλύτερες τα τελευταία δέκα χρόνια, οπότε έχω και απαιτήσεις.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Funis
Με Ιντερ και Μπάγερν;;Εεεε??
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Ολυμπιακός και να θελει, δεν μπορει να βγει 4ος αυτη τη φορα, αλλά μπορει 1ος.
Το πρόβλημα με τους κωλόφαρδους είναι ότι δύσκολα χωράνε στο βαγόνι του τρένου της πρόκρισης.
Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ,μπορεί αν παρουσιαστεί σοβαρή να πάρει το εισιτήριο για το ουέφα.Για την δεύτερη θέση πρέπει να κερδίσει και εκτός.
2η,3η και 4η αγωνιστική πρέπει να τσιμπήσει 7 βαθμούς.Αν το καταφέρει αυτό στις 2 τελευταίες με καλή ψυχολογία μπορεί να παλέψει για κάτι καλύτερο.Καλό πάντως γι'αυτήν είναι να μην την πιέσουν οι οπαδοί της με προσδοκίες και λοιπές μαλακίες.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]