-
Ωχ, ταρίφα πάλι ρε Νίκο?
-
Ωχ, άμα προβλεπει νίκη με 2-0 ή 3-0 ο Κουκος τι εχει να γινει αποψε...
Σοβαρα τωρα, γκολ δυσκολα βαζουμε, αν παιξουν και 'αμυντικα' οι αντιπαλοι ακομη χειροτερα. Προβλεπω το αγαπημενο μας Χ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κερδίσουν ΑΕΚ-γαύρος-ΠΑΟ **γιατί δεν θα το αντέξω να μείνει εκτός Ευρώπης η Ελλάδα από Σεπτέμβριο. **:(Αυτό δεν ισχύει.
Έχεις Μαρτάκη στην Γιουροβίζιον.
Έχεις Καρατζαφέρη στο Ευρωκοινοβούλιο.
Έχεις Κώστα Σόμερ στις Κάννες.
Έχεις Βασσάρα στο champions league.
Έχεις Νάνά Μούσχουρη μπαλαντέρ.. -
Γι'αυτους ημαστε υπερηφανοι που ημαστε Ελληνες!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να κερδίσουν ΑΕΚ-γαύρος-ΠΑΟ **γιατί δεν θα το αντέξω να μείνει εκτός Ευρώπης η Ελλάδα από Σεπτέμβριο. **:(
Αυτό δεν ισχύει.
Έχεις Μαρτάκη στην Γιουροβίζιον.
Έχεις Καρατζαφέρη στο Ευρωκοινοβούλιο.
Έχεις Κώστα Σόμερ στις Κάννες.
Έχεις Βασσάρα στο champions league.
Έχεις Νάνά Μούσχουρη μπαλαντέρ..εϊ, ειμαι και εγω στην Ευρωπη.. και ο citastak
εκπροσωπουμε
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δδλ να δικαιολογουμε τα μαλακισμενα που πεταγαν ολες αυτες τις αηδιες επειδη τα ιδια γινονταν και στην Ν.Φιλαδελφεια;Οχι βρε φιλε ,θελω να πιστευω οτι οι φιλοι της ομαδας μου ειναι καλυτεροι.Αν δεν αποφασισει ο Κοκκαλης δεν προκειται να σταματησουν ποτε,αρχιζω να σκεφτομαι μηπως δεν θελει ή μηπως δεν μπορει να τους ελενξει.Ααααααυτό! (το υπογραμμισμένο ντε!) ( )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δδλ να δικαιολογουμε τα μαλακισμενα που πεταγαν ολες αυτες τις αηδιες επειδη τα ιδια γινονταν και στην Ν.Φιλαδελφεια;Οχι βρε φιλε ,θελω να πιστευω οτι οι φιλοι της ομαδας μου ειναι καλυτεροι.Αν δεν αποφασισει ο Κοκκαλης δεν προκειται να σταματησουν ποτε,αρχιζω να σκεφτομαι μηπως δεν θελει ή μηπως δεν μπορει να τους ελενξει.
Ααααααυτό! (το υπογραμμισμένο ντε!) ( )
Εδω ειχε στησει προσωπικη εξεδρα στον Τσουκαλα για να κανει τα καφριλικια του.Αλλα με την Βαλενθια οταν τα 'εχωνε' ο Μοριεντες δεν κουνιοταν φυλλο και δεν πετουσε κουνουπι.2 μετρα και 2 σταθμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δδλ να δικαιολογουμε τα μαλακισμενα που πεταγαν ολες αυτες τις αηδιες επειδη τα ιδια γινονταν και στην Ν.Φιλαδελφεια;Οχι βρε φιλε ,θελω να πιστευω οτι οι φιλοι της ομαδας μου ειναι καλυτεροι.Αν δεν αποφασισει ο Κοκκαλης δεν προκειται να σταματησουν ποτε,αρχιζω να σκεφτομαι μηπως δεν θελει ή μηπως δεν μπορει να τους ελενξει.
Ααααααυτό! (το υπογραμμισμένο ντε!) ( )
γιατι ομως να μη θελει;
μηπως γιατι, κυριως οι τελειωμενοι (σε ολες τις ομαδες) ειναι οι στανταρ πελατεια και αυτοι που πανε παντου;
ομως και παλι, ο Ολυμπιακος δεν εχει αρκετο κοσμο ωστε να μην τους εχει αναγκη; -
Τι και αν ήταν κυρίαρχη στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Τι και αν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμη φορά τις… πετούσε στον κάλαθο των αχρήστων. Τι και αν δεν κινδύνευσε από την Αντερλεχτ, με εξαίρεση το γκολ που δέχθηκε… Η ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο 20ο της ματς στην διοργάνωση
γεια σου ρε αεκαρα.. 20 παιχνιδι χωρις νικη..
αυτα ειναιαυριο σειρα της δικιας μου ομαδας (η οποια θα φαει 3 τεμαχια αν μας λυπηθουν λιγο, αλλιως προβλεπω νεο ρεντικολο.. )
η οποια ομαδα μου δεν εχει νικη εκτος εδρας..
γ@μαμεα ρε προεδραρα... καλα τους κανεις και τους τα τρως και εχεις μεσα παντους και μπαρμπαγιωργους
μετα παιζει και ο βαζελας ( 3 το μεσημερι να υποθεσω; ) ο οποιος ηταν (γιατι πλεον δεν ειναι) λιγο καλυτερος στην ευρωπη: 3 ολοκληρες νικες εκτος εδρας.. yo
pame
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8896679183
κι όποιος αντέξει
-
-
Γλυκοπικρη γευση απο το χθεσινο ματς της ΑΕΚ.....
Στο πρωτο 25λεπτο η ΑΕΚ ηταν νωθρη,δεχτηκε το γκολ,η Αντερλεχτ πατουσε καλυτερα στο γηπεδο(αν κ δεν ειχε κανει αλλη ευκαιρια) κ οταν ισοφαρισε η ΑΕΚ στο 28 το γηπεδο «εγειρε» κ η ΑΕΚ ανεβηκε κατακορυφα.
Επαιξε μονοτερμα για 1 40λεπτο τους Βελγους,αλλα παλια μου τεχνη κοσκινο κ ετσι καταφεραμε παλι να μην κερδισουμε.Τα κερδη του αγωνα ειναι: Κυριακιδης,Τοζερ,Χετεμαϊ,Λαγος.
Ο Σεζαρ δεν μπορει το παλικαρι.Ας σταματησει ο Φερερ να τον βαζει τοσο αυτον,οσο και τον Λακη και ας παιξουν οι μικροι...Ειχα πει οτι η ΑΕΚ ειναι ενα μειγμα γκαντεμιας κ ανικανοτητας.Επιβεβαιωθηκα κ στα 2 για ακομα μια φορα.Γκαντεμια γιατι σου τραυματιζονται οι Ζηκος-λιγα λεπτα πριν αρχισει το ματς και ο Ιβιτς-το βραδυ και ανικανοτητας γιατι δεν μπορεις να βαλεις ενα μαμημενο γκολ σε 4-5 κλασσικες ευκαιριες που κανεις..Απαραιτητως εναν φορ με @@ τον Ιανουαριο.
Παμε στην εδρα της Λιλ τωρα για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε..Αν ειναι ομαδα επιπεδου Αντερλεχτ τοτε μπορουμε.Αν ειναι λιγο καλυτερη,τοτε παλι μπορουμε.Αν ειναι επιπεδου Μιλαν δεν μπορουμε
-
Α ρε Πορτομπάγκους! Επεσα έξω και στην πρόβλεψη!!!
Ενα μάτσο χάλια Βαγγέλη.
Τι Κυριακίδης μου λες και πράσινα άλογα.
Μπήκε ο σεισμόπληκτος ο Λυμπερόπουλος και άρχισε η μπάλα να πηγαίνει με μια πάσσα στα άκρα.
Χατεμάϊ?...Το παιδί Βαγγέλη δεν είναι για ομάδα που παίζει Ευρώπη.Στο 1ο είμασταν ένα μάτσο χάλια. Στο 2ο βελτιωθήκαμε λίγο στο κέντρο αλλά συνεχίσαμε το σύστημα πλημμύρα!!
Απο εδω και μπρος Βαγγέλη, οι ισοπαλίες θα θεωρούνται επιτυχίες.
Και αν δεν χάσει όλα τα ματς η Αντερλεχτ δεν πάμε ούτε ΟΥΕΦΑ!! -
Ασε Νικο ειπαμε θα τα πουμε στη Μανη εμεις....
Στο 1ο 25λεπτο ειμαστε χαλια μονο.Στα υπολοιπα ~70 λεπτα μια χαρα ηταν η ομαδα...Οι νικες θα ερθουν,να εισαι σιγουρος για αυτο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι νικες θα ερθουν,να εισαι σιγουρος για αυτο...Σιγουρος ειμαι, αλλα για εσας ή για τους αντιπαλους δεν διευκρινιζεις!
'Απο εδω και μπρος οι ισοπαλίες θα θεωρούνται επιτυχίες' εγραψε παραπανω καποιος που εγινε σοφοτερος χθες.Αν και εγω δεν πρεπει να μιλαω, γιατι αν δεν περασουμε μετα το 0-1 θα πρεπει να κρυφτω καπου βαθια.
-
Ξερετε ποιο ειναι το προβλημα με την ΑΕΚ ???
Οτι οι παικτες αυτοι δεν εχουν μαθει οτι πρεπει να κερδιζουν οταν ειναι εμφανως καλυτεροι απο τους αντιπαλους...Το ειδαμε με ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,Ατρομητο,ΟΦΗ,Αντερλεχτ αυτο.Στο ιδιο εργο θεατες με αλλα λογια..Η ΑΕΚ παιζει καλα,κανει ουκ ολιγες ευκαιριες,αλλα οσο δεν ερχεται το γκολ τοσο θα πεταει βαθμους.
Αν δεν περασει ο ΗΡΑ θα ειναι εγκλημα. Θελει εστω κ ισοπαλια κ μπορει να την παρει.Μετα θα λυθουν πολλα προβληματα της ομαδας σας που φετος ειναι αθλια.
Καλη τυχη στον ΟΣΦΠ σημερα αν κ δεν το βλεπω...Καλη τυχη κ στους ΠΑΟ/ΗΡΑ/Ξανθη.Ο Ατρομητος ατυχησε απο την πρωτη στιγμη
-
Δυστηχως για την ΑΕΚ εχασε την ευκαιρια να εχει τον πρωτο λογο για την τριτη θεση.Τωρα ειναι πολυ δυσκολο για να παρει βαθμους με την Λιλ.Θα δειξει...
Οσο για τον γαυρο πολυ δυσκολο το βλεπω εστω και για ισοπαλια. -
Bagus
Πόσο ηρθε το ντερπμυ το Σάββατο; Δεν ειδα τιποτα..Αεκάρα...αεκάρα..αεκάρα..
Ελα πλάκα κάνω...χρωστάς και βόλτα με το μπορδοροδοκόκκινο κουβαδάκι...εεεε...αμαξ'ακι εννοάω...
-
pasxos
Willkomen her Pasxos0-1 σας κερδισαμε με γκολ του Εμερσον...
-
1-0
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]