-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
αα ρε θρηνε τρομοκρατη της ευρωπης ξαναχτυπησες
Ποσα ματς φτασανε εκτος εδρας χωρις νικη????? ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ?
Aστο εσυ μην μιλας ,γιατι σημερα ο Ολυμπιακος επαιζε με την 1 ομαδα της Ουκρανιας και εσυ παιζεις με την 14η και ξεφτιλιζεσαι. ΓΚΕΓΚΕ?
-
Παιζεις με την χειροτερη ομαδα στην ιστορια του Ουεφα και ξεφτιλιζεσαι μεσα στην εδρα σου απο κατι ανυπαρκτους. Εγω και εσυ να παιζαμε θα τους κερδιζαμε. Μην στεναχωριεσαι ομως. Ερχεται η ωρα σου στο Οακα. Εκει θα δουμε παλι τις γνωστες 4αρες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aστο εσυ μην μιλας ,γιατι σημερα ο Ολυμπιακος επαιζε με την 1 ομαδα της Ουκρανιας και εσυ παιζεις με την 14η και ξεφτιλιζεσαι. ΓΚΕΓΚΕ?
Ασε μην μιλας σημερα.....ακομα καλαθια σας χωνουμε
-
Kαλάθια; Καλός σούτινγκ γκαρντ αυτός ο Καστίγιο, ε καρντάσι;
-
Ασε μην μιλας σημερα.....ακομα καλαθια σας χωνουμε
Βασικα οι διαιτητες μας τα χωνουν. 45 βολες εκτελεσατε που να παρει η οργη. ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ
-
Παρεπιπτοντως η Σαχτιαρ ειναι εξαιρετικη ομαδα.
Τα κομπλεξικα σχολιακια τ' αντιπαρερχομαι. Καταλαβαινω....
-
Ακουστε τι λεει ο δικος σας ο Γκωνιας......6 γκολ επρεπε να σας καρφωσουν, ασε που επρεπε να τελειωσετε με 8 παικτες το ματς.......τυχερουληδες
-
Μάγκες ΜΑΤ....... ΝΤΟΥΥΥΥΥΥ........
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παρεπιπτοντως η Σαχτιαρ ειναι εξαιρετικη ομαδα.Τα κομπλεξικα σχολιακια τ' αντιπαρερχομαι. Καταλαβαινω....
Φυσικα και ειναι εξαιρετικη, οπως ηταν και οι καρδουλες της Χερενφεν, η Μολντε, και η Μακαμπι
-
Ο τερματοφυλακας τους εχει καμια συγγενεια με τον....Σηφακη?
-
ρε ξεκολλατε με τα φλωρικα τα μπασκετικα
εδω μιλαμε για μπαλα
θεωρω αξιολυπητο σημερα ενας βαζελος να μιλαει για νικες εκτος κλπ
ρε παιδια ξερετε εσεις ποσες νικες εκτος εδρας εχετε;
δηλαδη λες και υπαρχει καμια τρελη διαφορα, για 2 νικες παραπανω (και περισσοτερες ηττες εντος )καλα θα μου πεις, εδω μιλανε κ οι ΑΕΚτζηδες που δεν εχουν νικησει ποτε στο chl..
δεν πειραζει..
κοιταχτε να περασετε τη ζαποριτσα να παρετε κανα βαθμο για την ελλαδα (περα απ'την πλακα)
γιατι εμεις τσαμπιονς λιγκ θα βγαινουμε (και θα γινομαστε ρεζιλι οσο εχουμε τετοιους παιχτες, αλλα θα βγαινουμε σαν αιωνιοι πρωταθλητες) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε ξεκολλατε με τα φλωρικα τα μπασκετικαεδω μιλαμε για μπαλα
θεωρω αξιολυπητο σημερα ενας βαζελος να μιλαει για νικες εκτος κλπ
ρε παιδια ξερετε εσεις ποσες νικες εκτος εδρας εχετε;
δηλαδη λες και υπαρχει καμια τρελη διαφορα, για 2 νικες παραπανω (και περισσοτερες ηττες εντος )καλα θα μου πεις, εδω μιλανε κ οι ΑΕΚτζηδες που δεν εχουν νικησει ποτε στο chl..
δεν πειραζει..
κοιταχτε να περασετε τη ζαποριτσα να παρετε κανα βαθμο για την ελλαδα (περα απ'την πλακα)
γιατι εμεις τσαμπιονς λιγκ θα βγαινουμε (και θα γινομαστε ρεζιλι οσο εχουμε τετοιους παιχτες, αλλα θα βγαινουμε σαν αιωνιοι πρωταθλητες)Δεν εχεις νοιωσει νικη εκτος εδρας στο CL, αστο καλυτερα, οταν το νοιωσεις ελα να μου πεις, αντιθετος εχεις νοιωσει και 7αρα
-
Δεν εχεις νοιωσει νικη εκτος εδρας στο CL, αστο καλυτερα, οταν το νοιωσεις ελα να μου πεις, αντιθετος εχεις νοιωσει και 7αρα
δηλαδη εσυ που εχεις νιωσει 2 εισαι περηφανος;
και τα 7 τι χαιρεσαι, εσυ μου τα εβαλες; ή εισαι Γιουβεντους;
οκ αν εισαι ευχαριστημενος απο την ομαδα σου, παω πασο
τι μου λες ρε συ τι εχω νιωσει..
συγνωμη δηλαδη, ποσο χρονων εισαι; που αν εισαι 20, περασες ολοκληρη εφηβεια, πηγες γυμνασιο, λυκειο, μπηκες στο πανεπιστημιο, παντρευτηκες για να δεις πρωταθλημα; και μου λες για το πως εχω νιωσει;
δεν πατε καλα ρε παιδια
εδιτ: αληθεια, ποσο μικρη ομαδα ειναι η Λα Κορουνια που εφαγε 8 απο τη Μονακο;
και αυτοι εχουν νιωσει 8αρες.. συγκρινονται με το βαζελο ομως;
εδιτ 2: btw, και συ εχεις νιωσει 6αρες.. αλλα εμενα δε με νοιαζει.. εγω κοιταω τη δικια μου ομαδα γιατι δεν εχω κομπλεξ, ξερω οτι παρολο που ειμαστε ενα ματσο σκατα, ειμαστε καλυτεροι απο εσας κ την ΑΕΚ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν εχεις νοιωσει νικη εκτος εδρας στο CL, αστο καλυτερα, οταν το νοιωσεις ελα να μου πεις, αντιθετος εχεις νοιωσει και 7αρα
συγνωμη δηλαδη, ποσο χρονων εισαι; που αν εισαι 20, περασες ολοκληρη εφηβεια, πηγες γυμνασιο, λυκειο, μπηκες στο πανεπιστημιο, παντρευτηκες για να δεις πρωταθλημα; και μου λες για το πως εχω νιωσει;
δεν πατε καλα ρε παιδια
Αν ειναι δυνατον να εχεις παιξει 30 ματς εκτος εδρας και να μην κανεις σεφτε σε νικη, το λιγοτερο ανικανος και αχρηστος να εκπροσωπησεις την χωρα σου.
Την Γιουβεντους οποτε την βρισκω στη Ευρωπη την αποκλειω και της ριχνω και μια 3ρα στο ΟΑΚΑ
Απο την ομαδα μου σαφως και ειμαι ικανοποιημενος σημερα, σας δωσαμε ενα καλο μαθημα ( ως συνηθως αγαπημενοι μας πελατες) και σας αποκλεισαμε μεσα στο ΣΕΦ.
Εσυ ποσο εισαι? Αν εισαι μεγαλυτερος τοτε μια απο τα ιδια περασες, 10 χρονια ειχατε να δειτε πρωταθλημα
-
Η Λα Κορουνια εχασε 8-2, εσεις 7-0......τωρα αν το βλεπεις το ιδιο κανε τα παραπονα σου στην UEFA οπου σας εχουν περασει με την μεγαλυτερη σε εκταση συντριβη στον θεσμο
-
Τελικα ο τερματοφυλακας τους εχει συγγενεια με τον Σηφακη?
-
Αν ειναι δυνατον να εχεις παιξει 30 ματς εκτος εδρας και να μην κανεις σεφτε σε νικη, το λιγοτερο ανικανος και αχρηστος να εκπροσωπησεις την χωρα σου.
Την Γιουβεντους οποτε την βρισκω στη Ευρωπη την αποκλειω και της ριχνω και μια 3ρα στο ΟΑΚΑ
Απο την ομαδα μου σαφως και ειμαι ικανοποιημενος σημερα, σας δωσαμε ενα καλο μαθημα ( ως συνηθως αγαπημενοι μας πελατες) και σας αποκλεισαμε μεσα στο ΣΕΦ.
Εσυ ποσο εισαι? Αν εισαι μεγαλυτερος τοτε μια απο τα ιδια περασες, 10 χρονια ειχατε να δειτε πρωταθλημα
εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο.
το μπασκετ δε μου αρεσει, δεν ξερω απο μπασκετ την τυφλα μου ετσι και αλλιως και δεν εχω αποψη. δεν παρακολουθω. να μην υπηρχε (ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου ή το ιδιο το μπασκετ), το ιδιο θα μου εκανε.εσυ δηλαδη που εχεις παιξει 30 παιχνιδια κ εχεις κανει 2 νικες ειναι πολυ καλυτερα;
εγω το παραδεχομαι οτι ειναι ξεφτιλα, αλλα και οι 2 νικες ειναι ξεφτιλα (εστω, λιγο μικροτερη, ξεφτιλα ομως)Θεωρεις δηλαδη οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τη γιουβεντους (ή μαλλον οτι εχεις καμια σχεση με τη γιουβεντους) ;
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλα νταξ δε θα σου πω οτι εχω ζησει 3 χρονια ιταλια και ουτε καν με την περουτζια δεν εχει σχεση ελληνικη ομαδα γιατι δε θελω να σε πληγωσω... συνεχισε να ζεις στη χωρα των θαυματων που ο βαζελος γαμαει στην ευρωπη και ολοι τον ξερουνοσον αφορα για τα 9 χρονια (δεν ηταν 10) ηταν χωρις πρωταθλημα.. παιρναμε κανα κυπελλακι τοτε τουλαχιστον
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν πατε καλα ρε παιδια
εδιτ: αληθεια, ποσο μικρη ομαδα ειναι η Λα Κορουνια που εφαγε 8 απο τη Μονακο;
και αυτοι εχουν νιωσει 8αρες.. συγκρινονται με το βαζελο ομως;
εδιτ 2: btw, και συ εχεις νιωσει 6αρες.. αλλα εμενα δε με νοιαζει.. εγω κοιταω τη δικια μου ομαδα γιατι δεν εχω κομπλεξ, ξερω οτι παρολο που ειμαστε ενα ματσο σκατα, ειμαστε καλυτεροι απο εσας κ την ΑΕΚ
skye καπου σου ξεφευγει κατι οι εκτος εδρας μας νικες ειναι 4 και οχι 2
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο.
το μπασκετ δε μου αρεσει, δεν ξερω απο μπασκετ την τυφλα μου ετσι και αλλιως και δεν εχω αποψη. δεν παρακολουθω. να μην υπηρχε (ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου ή το ιδιο το μπασκετ), το ιδιο θα μου εκανε.εσυ δηλαδη που εχεις παιξει 30 παιχνιδια κ εχεις κανει 2 νικες ειναι πολυ καλυτερα;
εγω το παραδεχομαι οτι ειναι ξεφτιλα, αλλα και οι 2 νικες ειναι ξεφτιλα (εστω, λιγο μικροτερη, ξεφτιλα ομως)Θεωρεις δηλαδη οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τη γιουβεντους (ή μαλλον οτι εχεις καμια σχεση με τη γιουβεντους) ;
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλα νταξ δε θα σου πω οτι εχω ζησει 3 χρονια ιταλια και ουτε καν με την περουτζια δεν εχει σχεση ελληνικη ομαδα γιατι δε θελω να σε πληγωσω... συνεχισε να ζεις στη χωρα των θαυματων που ο βαζελος γαμαει στην ευρωπη και ολοι τον ξερουνοσον αφορα για τα 9 χρονια (δεν ηταν 10) ηταν χωρις πρωταθλημα.. παιρναμε κανα κυπελλακι τοτε τουλαχιστον
Εμεις double πηραμε
Και σου ξαναλεω, κανε νικη εκτος και ελα να τα πουμε. Μην μιλας για κατι που δεν εχεις κανει.....ακομα τουλαχιστον.
Οσο για το basket δεν μπορω να το αγνοησω οταν η Ελλαδα εχει παει 2 Ευρωπαικα, εχει παιξει σε τελικο Ευρωπαικου, και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΙΚΟ
Οσο για την Γιουβεντους τι να μου πεις.....7 φαγατε, φταιω εγω για αυτο?
Σε ενα συμφωνουμε, το ποδοσφαιρο μας ειναι για κλαμματα!
-
και αν θες refresh
ajax 0-1
αμβουργο 0-1
shalke 0-2
rangers 1-3
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]