-
red_army7 χαλαρωσε το παιχνιδι τελειωσε. αντε πιες το καφεδακι σου και χαλαρωσε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και να σας το πούνε...είσαι σίγουρη οτι θα τα βάζετε?!
Ρε τραβα βαλε κανα αυτογκολ που θα μιλησεις κιόλας!!
Φουνουλα μου γιατι αλλαξες αβαταρ? Θελω να βαλεις την φατσα του Κιμι για να γελαω
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και να σας το πούνε...είσαι σίγουρη οτι θα τα βάζετε?!
Ρε τραβα βαλε κανα αυτογκολ που θα μιλησεις κιόλας!!
Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμεις μαμζέλ!!!
-
Το δεύτερο ημίχρονο είδα μόνο, το πρώτο άκουσα ότι ήταν σουπίτσα ΑΑ.
Τα σχόλια μου:α)Βελτιώθηκε πολύ ο Παναθηναικός σε σχέση με το προηγούμενο συνοθύλευμα. (έτσι γράφεται? ) Αν παίξουμε έτσι με τους Ουκρανούς λογικά θα περάσουμε.
β)Η απόδοση του Μόρις έχει πέσει σε σχέση με το παρελθόν ή μου φαίνεται?
γ)Ο Μπόβιο πρέπει να βελτιωθεί άμεσα γιατί τα λάθη του μπορεί να μας κοστίσουν με σοβαρούς (:twisted:) αντιπάλους.
δ)Ο Βύντρα πρέπει να βρει ομάδα άμεσα. Απλά δεν κάνει για τον ΠΑΟ και σήμερα το απέδειξε νομίζω.
ε)Ο Ίβανσιτς ξέρει πολλά κιλά μπάλα, αυτό φάνηκε και από το πλασέ του στο γκολ αλλά και από τον τρόπο που έκανε παιχνίδι. + Το δοκάρι..
στ)Δεν κατάλαβα γιατί χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα μετά το 2-0, και κυρίως μετά το 2-1. Πολύ χαλαρά τα είδα τα παλικάρια..
ζ)Πελάααααατες μου!
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
red_army7 χαλαρωσε το παιχνιδι τελειωσε. αντε πιες το καφεδακι σου και χαλαρωσεMπα δεν πινω καφε ,γιατι με πειραζει στο στομαχι και παω συχνα για χεσιμο. Με νερο θα την βγαλω παλι....
-
αμα εβαζε ο μιετσελ στο τελος...
περπατητος ο οσφπ αλλη μια φορα...
-
Τελικα ο Παο πηρε τον Ντουσαν. Μα καλα ρε Παναθηναικοι εσεις δεν λεγατε οτι τα παιρνει ο Κοκκαλης τα πρωταθληματα με την παραγκα? Παιρνετε τον προπονητη της παραγκας?
Ε ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φουνουλα μου γιατι αλλαξες αβαταρ? Θελω να βαλεις την φατσα του Κιμι για να γελαωτο ριχνεις το επιπεδο τωρα και θα με αναγκάσεις να το ριξω κι εγω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Φουνουλα μου γιατι αλλαξες αβαταρ? Θελω να βαλεις την φατσα του Κιμι για να γελαω
το ριχνεις το επιπεδο τωρα και θα με αναγκάσεις να το ριξω κι εγω!
Θα 'μετέλθεις της κατιούσης του';
-
Απαραδεχτος.-
-
Μόνο καλό μπορεί να κάνει ο Ντούσαν στον ΠΑΟ. Δε γουστάρω που πήγε, αλλά θα πρέπει να χαίρεστε μάλλον.
-
Ο Μπάγεβιτς μόνο από εμάς δεν είχε περάσει..
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι θα κάνει καλό στην ομάδα,
ιδίως σε ότι αφορά το Ελληνικό πρωτάθλημα...Κατά τη γνώμη μου ο Μπάγεβιτς κάνει περισσότερο για τεχνικός σύμβουλος της ομάδας, παρά για coach.
Ποτέ δεν είχε την ικανότητα να ελιχθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα και να γυρίσει το μάτς... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόνο καλό μπορεί να κάνει ο Ντούσαν στον ΠΑΟ. Δε γουστάρω που πήγε, αλλά θα πρέπει να χαίρεστε μάλλον.wtf? πηγε στον βαζελο;
α καλαααααααααααααααα
ελληνικο ποδοσφαιρο = τα χεις δει ολα
-
Να και κάτι καλό που έγινε στην Μπουρδελίγκα, αλλά τελικά πέρασε στα ψιλά...
Πριν από τον αγώνα Καλαμαριά-Πανιώνιος συναντήθηκαν αντιπροσωπείες των φιλάθλων και ανταλλαξαν αναμνηστικά... Οι δε δηλώσεις τους, άξιες συγχαρητηρίων και παραδείγματα προς μίμηση...
ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα εβαζε ο μιετσελ στο τελος...Kανε υπομονη χαροντα και μην ξεχνας οτι καθε χρονο απο την 5η αγωνιστικη η πολωνολουλου διερχεται μικρη περιοδο ντεφορμαρισματος, μεχρι το τελος της σεζον
Κατα τα αλλα, χαρηκα για αλλη μια φορα για τα καραγκιοζλικια του αναμορφωτη του ελληνικου ποδοσφαιρου που φερνει νεα ηθη του ελληνικου ποδοσφαιρου και μας δειχνει οτι το πραγματικα νέο στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι να διαμαρτυρομαστε και για τα αναποδα αραουτ.
Ποσα χωνει στα καναλια και τους ιματζ μέηκερς ο απατεωνας; Ποσα; -
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κατα τα αλλα, χαρηκα για αλλη μια φορα για τα καραγκιοζλικια του αναμορφωτη του ελληνικου ποδοσφαιρου που φερνει νεα ηθη του ελληνικου ποδοσφαιρου και μας δειχνει οτι το πραγματικα νέο στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι να διαμαρτυρομαστε και για τα αναποδα αραουτ.
Ποσα χωνει στα καναλια και τους ιματζ μέηκερς ο απατεωνας; Ποσα;Ναι ρε συ, τι 'ν' τουτος; Οταν ολοι διαμαρτυρονταν για τις διαιτησιες, αυτος το 'παιζε ευρωπαιος. Τωρα που εγινε η Σουπερ-και καλα-Λιγκα, αυτος γυρισε στα παλια. Παντα μπροστα απο την εποχη του το παλικαρι.
Δεν κοιταει τα χαλια τους καλυτερα, ολοκληρο ημιχρονο με παιχτη παραπανω και δεν εκαναν τιποτα... -
greo
αναποδα αραουτ ειδες εσυ προχθες ??? Να σου παρω γυαλακια αν ειναι την επομενη μπας κ δεις καλυτερα....
kantoniou
δεν εκανε τιποτα η ΑΕΚ γιατι δεν την αφησαν...Αλλα τι εγινε μωρε?1 γκολ ακυρωθηκε κ 1 τετ α τετ .. Σιγα τα ωα.Κατα τα αλλα,τα νεα ηθη ειναι εδω,αλλα ο εμπαιγμος εχει και τα ορια του δεν νομιζετε ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
greoαναποδα αραουτ ειδες εσυ προχθες ??? Να σου παρω γυαλακια αν ειναι την επομενη μπας κ δεις καλυτερα....
kantoniou
δεν εκανε τιποτα η ΑΕΚ γιατι δεν την αφησαν...Αλλα τι εγινε μωρε?1 γκολ ακυρωθηκε κ 1 τετ α τετ .. Σιγα τα ωα.Κατα τα αλλα,τα νεα ηθη ειναι εδω,αλλα ο εμπαιγμος εχει και τα ορια του δεν νομιζετε ?
Mπαγκους παιζαμε με 10 παικτες για 47 λεπτα. Μαλιστα ο Τζολε πηρε 2 κιτιρινες. ΓΙΑΤΙ? Εκανε κανα σκληρο μαρκαρισμα? ΟΧΙ. Η πρωτη για διαμαρτυρια και η δευτερη επειδη μπηκε μπροστα στην μπαλα. Οι Λυμπεροπουλος,Τσιριλο,Σορεντινο κ.τ.λ καθε 2 δευτερολεπτα διαμαρτυρονταν . Ας εβγαζε και αυτους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
-
Ειδα ενα οφσάιτ στον ποντο και ενα λαθος σφυριγμα, απο αυτα που η ΑΕΚ του Ντεμινιο παιρνει κατα δεκαδες οταν ΔΕΝ αντιμετωπιζει τον Ολυμπιακο.
Προσεχε σε ποιους μιλας για αδικιες
Οταν στην κουβεντα μπαινει καποια ομαδα εξω απο τις 3 θα πρεπει να το βουλωνετε ολοι αν εχετε στοιχειωδες φιλοτιμοΣτο φιναλε αν ηθελε να σας αδικησει θα μετρουσε το γκολ του Γκαηφε και γεια σας.
Και κατι ακομα: Αν θελει νεα ηθη ο ζουπας, ας βαλει κανενα προστιμο στον καλαματιανο κλαψιαρη να σταματησει να σβαρνιεται καταής.
Ουστ τον απατεωνα!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]