-
Εγκάθετε jr... ...ΤΟ Citroen είναι για τις απλές μετακινήσεις και δεν είναι δικό μου!!!
-
Citroen forum..
-
Πρόεδρε, την έχεις βάψει (κυριολεκτικά τε και μεταφορικά).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Citroen forum..Yπαρχει ακομα η Citroen? Νομιζα οτι μετα τα τερατουργηματα c3 και c4, ειχε βαρεσει πτωχευση
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η ΑΕΚ να βολοδέρνει στην 7η,8η θέση του ελληνικού καραβιού,ο Παναθηναικός να χαροπαλεύει στην ζώνη του υποβιβασμού και ο Ολυμπιακός,το πιο κακόγουστο αστείο της τελευταίας δεκαετίας να πέσει στη β'εθνική και να μην(του)ξανασηκωθεί.
Μακάρι να βγαίνουν πρωταθλητές αυτοί που το αξίζουν.Ηρακλής,Ξάνθη,Ατρόμητος,Καλαμαριά.Μέχρι τότε ο red armης θα μας σκίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα(με την αξία του)και θα ξεβρακώνεται στην κομισιόν όπως δεν έχει ξεβρακωθεί κανένας κυρίαρχος ever.
Πωωωωωωωωωωωωω ρε συ Γιάννη... Τι μένος ειναι αυτό για τον ΟΣΦΠ...... Ακου κακόγουστο αστείο της δεκαετίας και να μην του ξανασηκωθεί.. Τι σου κανε δηλαδή και τον βρίζεις; Μηπως σου ριξε μαζεμένες 3άρες και σε ανάγκασε να διαλύσεις την ομάδα σου 1 και από τύχη (ή ευνοια διαιτητή πεστο όπως θες.. ) όχι 2η φορά;
Ελεγα να μην το πάμε πάλι στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ..αλλά είπαμε...δείτε την αλήθεια.Την τελέυταία δεκαετία είστε από κάτω.Πώς να στο πώ ρε παιδί μου; Στο καναβάτσο.Με καλαμάκι .........
Τωρα αυτα περι κακόγουστο αστείου... Τα παραβλέπω..Βρε μηπως δεν είχες πιει καφέ το πρωϊ...; -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Citroen forum..
Yπαρχει ακομα η Citroen? Νομιζα οτι μετα τα τερατουργηματα c3 και c4, ειχε βαρεσει πτωχευση
Πστ, κύριος: ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Citroen forum..
Yπαρχει ακομα η Citroen? Νομιζα οτι μετα τα τερατουργηματα c3 και c4, ειχε βαρεσει πτωχευση
Πστ, κύριος: ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.
Eνταξει συγγνωμη .Μοντς καντε ντιλιτ το ποστ μου. Θα περασω στο αλλο τοπικ οπου θα θαβω αφοβα
-
δηλαδη αμα φυγει ο μπακε τι θα καταλαβουμε?
θα βρει καλυτερο προπονητη?οχι,θα παρουμε πρωταθλημα?οχι
απλα θα τον διωξει μονο και μονο για να καλυφθει ο ιδιος.
αμα τον αφησει--οπως δεν εχει αφησει κανεναν να κατσει λιγο καιρο να μαθει τα πραγματα να στρωσει η ομαδα μπορει να κανουμε κατι.αλλα επρεπε τα πιασουν τον 'προεδρο'( ) οι χουλιγκανς να τον σκισουν να δω αν θα ξαναφησει τους καριοληδες να μπουν στο γηπεδο.
2 σε 1 και προεδρος ξυλοφορτωμενος και τερμα τα πρεζακια -
Πληροφοριακά η νίκη στην Ευρώπη δίνει δύο και όχι τρεις βαθμούς. Δηλαδή η διαφορές που βλέπετε είναι ακόμη μεγαλύτερες.
3/6= μισό βαθμό πήραμε αυτή τη βδομάδα.
ΟΛΕ! -
Νομίζω το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλούς ποδοσφαιρόφιλους και μη.
Ο Διακογιάννης είχε πει κάτι για το Θεό της μπάλλας που τιμωρεί όποιον κάνει ευκαιρίες αλλά όχι γκολ. Τα τελευταία 2 χρόνια με το διασυρμό που υφίσταται σε κάθε επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζω ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε αν όντως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που αποφάσισε να μας τιμωρήσει...
Αν και μπασκετόφιλος, βλέπωντας φέτος αγώνες του mundial αναρωτιόμουνα... 'Ρε μαλάκα, αυτές τις ομαδάρες κερδίσαμε πριν 2 χρόνια και πήραμε το euro;' Και όντως, κερδίσαμε τη Γαλλία, κερδίσαμε την Τσεχία, κερδίσαμε (δις) την Πορτογαλία και φυσικά ισοπαλία με την Ισπανία.
Ρε μπάς και ήταν θαύμα και κακολογούσαμε και το 'Χρήστο' που στήθηκε στην άφιξη της ομάδας; Μήπως αυτός έκανε όλη τη δουλειά;
Μα ποιοί κέρδισαν την αφρόκρεμα της Ευρώπης και είναι (για ακόμα 2 χρόνια) πρωταθλητές; Οι Ζαγοράκηδες; Οι Χαριστέες; Οι Καραγκούνηδες; Οι Βρύζες; Ποιοί είναι αυτοί ρε; Who ρε.......
Ρε μήπως κοιμήθηκε ο Θεός το καλοκαίρι του 2004 και έγινε το θαύμα;
Μάλλον...
Και εμείς τι κάναμε... Αντί να το βουλώσουμε και να πούμε έγινε και αυτό βγήκαμε έξω και φωνάζαμε. Λογικό να φωνάξουμε αλλά μάλλον εμείς το παρακάναμε. Θυμάμαι ξημερώματα Δευτέρας μετά τον τελικό που κατέβαινα να δώσω Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων και έβλεπα 7 το πρωί κόσμο με σημαίες. Ρε μήπως φωνάζαμε πολύ και μετά και λέγαμε και χαζομάρες...;
Όπως καταλαβαίνετε με όλες αυτές τις φωνές ξύπνησε ο Θεός από τον ύπνο του και ζήτησε να μάθει ποιός τον ξύπνησε. 'Ποιοί; Οι Έλληνες; Ο Ρεχάγκελ; Τώρα θα δούνε...'
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά από το euro 2004 και μετά πάει η ξεφτίλα σύννεφο.
Η Εθνική δεν έκανε ούτε μια σοβαρή εμφάνιση, έχασε πρόκριση που μπορούσε σίγουρα να πάρει και ως μπαρουτοκαπνισμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεβρακώθηκε από τους Αλβανούς.
Οι διεθνείς (εκτός Γιαννακόπουλου που είναι παικταράς αντικειμενικά και Σεϊταρίδη) δέχονται πογκρόμ από τις ευρωπαϊκές ομάδες με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να επιστρέψει εις Αεκάκιον και ο Ήρως Βρύζας να μυρίζει τα χνώτα του Μάτζουρα.
Καλά για τις ομάδες δεν χρειάζεται να πω κάτι... Μόνο και μόνο το ότι ο Ολυμπιακός που παίζει στην Ευρώπη την καλύτερη μπάλα (τα τελευταία 2 χρόνια) απ' όλες τις ελληνικές ομάδες έχει φάει τέτοιες ήττες και χαστούκια λέει πολλά.
Μήπως υπάρχει Θεός τελικά και στο ποδόσφαιρο;ΥΓ: Κάντε μια σύγκριση με το μπάσκετ και την Εθνική που ΑΞΙΖΕΙ τους ύμνους που της γίνονται. Πού παίζουν οι διεθνείς και τί ρόλο έχουν εκεί και τι κάνουν οι αντίστοιχοι στο ποδόσφαιρο
-
Είναι από τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορές που συμφωνώ να φύγει ο προπονήτής από την 2η κιόλας αγωνιστική. Αρκεί να έρθει κανάς καλός, γιατί αν είνα να έρθει πάλι κανάς Ντάκε, Γκάκε και το κακό συναπάντημα ζήσε Μάη μου να φας... τριφύλλι
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι από τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορές που συμφωνώ να φύγει ο προπονήτής από την 2η κιόλας αγωνιστική. Αρκεί να έρθει κανάς καλός, γιατί αν είνα να έρθει πάλι κανάς Ντάκε, Γκάκε και το κακό συναπάντημα ζήσε Μάη μου να φας... τριφύλλιΓια να ερθει καλος προπονητης, ειδικα στην Ελλαδα, και ειδικοτερα σε μια ομαδα που δεν εχει αυτη τη στιγμη προοπτικες να κυνηγησει κατι καλο, πρεπει να πεσει ΧΟΝΤΡΟ χρημα....
Αν ειχε διαθεση να δωσει χοντρο χρημα, θα το ειχε κανει το καλοκαιρι, αρα δε νομιζω οτι θα θελησει να δωσει τωρα, αρα ξεχαστε το θεμα 'καλος προπονητης', τολαχιστον για φετος.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Θες να δουμε μαζι αυριο την Μαγια την μελισσα? Ακουσα πως το επεισοδιο θα ειναι πολυ τρομακτικο και φοβαμαι
Λίγα με τη Μάγια γιατί ακόμα χρωστάς
τι θα ντυθείς τις απόκριες είπαμε;
-
ο καλος προπονητης ετσι οπως το εννοειτε δεν ερχεται στην ελλαδα.
δηλαδη τοσα χρονια που αλλαζουμε τους προπονητες τι καταλαβαμε???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγκάθετε jr... ...ΤΟ Citroen είναι για τις απλές μετακινήσεις και δεν είναι δικό μου!!!επιλέγουν καλύτερα για σένα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι από τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορές που συμφωνώ να φύγει ο προπονήτής από την 2η κιόλας αγωνιστική. Αρκεί να έρθει κανάς καλός, γιατί αν είνα να έρθει πάλι κανάς Ντάκε, Γκάκε και το κακό συναπάντημα ζήσε Μάη μου να φας... τριφύλλιΧατζάρας?
ρε αει και... μάγια μέλισσα και εσύ που έχεις γνώμη για τα Citroen...
-
Έφυγε... Έτσι άκουσα τώρα στο ραδιόφωνο.
Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός, Τζίγγερ φέρε το βάτραχο να γίνει ο χαμός!!! -
Ε όχι...μη φύγει ακόμα... Ας κάτσει μεχρι το φιλικό του Καραϊσκάκη τουλάχιστον για να γελάσουμε όλοι παρέα..
Όντως εφυγε πάντως... Κρίμα..
Ευρωπαίος Παναθηναϊκός...μπουχαχαχαχαχα
-
εφυγε?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έφυγε... Έτσι άκουσα τώρα στο ραδιόφωνο.
Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός, Τζίγγερ φέρε το βάτραχο να γίνει ο χαμός!!!ε ναι ο μπακε μας εφταιγε,φυσικα το προεδρο δε τον ειχα αξιο για περισσοτερα.
παιδια και η ρεαλ με τον ενα και με τον αλλον το ιδιο ειναι.
θελει χρονο η ομαδα.
αλλα εδω εχουν μαθει ολοι στην ελλαδα τη και θελουν να τελειωνουν γρηγοραεντιτ: ρε ποσο μαλακας ειναι?
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]