-
Με βουλοκέρι ασφαλείας!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λόγω σεναρίου εννοείς ή λόγω ντικάπριο;(μιάς και σου αρέσει ο Ραικκόνεν,λέω μήπως υπάρχει κάποιος παραλληλισμός του στύλ 'μικρό και τρυφερό αγοράκι')
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παραδέχεσαι;βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο πούστης
Δεν μαρεσει καθόλου! Για την ακριβεια μου ειναι αντιπαθης αυτη η φάτσα μπέμπη με εμφανές το ψωνιο επάνω της! Ευχαριστηθηκες?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παραδέχεσαι;
βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο πούστης
Δεν μαρεσει καθόλου! Για την ακριβεια μου ειναι αντιπαθης αυτη η φάτσα μπέμπη με εμφανές το ψωνιο επάνω της! Ευχαριστηθηκες?
Με προβληματίζεις
Νά καθήσω να τήν δώ δηλαδή;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με προβληματίζειςΝά καθήσω να τήν δώ δηλαδή;
Τοση ωρα και τοσα ποστ χαλασαμε για αυτην την ταινια. Δεν εχεις πλεον περιεργεια να την δεις?
Δεν ειναι η ταινιαρα κλπ κλπ αλλα δεν ειναι κ για σουβερ! Αν δεν εχεις τι να κανεις δες την, μην κατσεις και μεσα καλοκαιριατικα για να τη δεις όμως, τετοια θυσια δεν αξιζει!
Ενταξει?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παραδέχεσαι;
βουλωμένο γράμμα διαβάζω ο πούστης
Με προβληματίζεις
Νά καθήσω να τήν δώ δηλαδή;
Πολύς προβληματισμός για μια ταινία!
Βάλτην να παίζει (έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή στην αρχή, αλλά μετά 'πέφτει' ) και στην στην περίπτωση που δεν σ' αρέσει, υπάρχει μια μεγάλη εφεύρεση που απεικονίζεται με ένα κόκκινο τετρραγωνάκι που λέγεται stop!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βάλτην να παίζει (έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή στην αρχή, αλλά μετά 'πέφτει' ) και στην στην περίπτωση που δεν σ' αρέσει, υπάρχει μια μεγάλη εφεύρεση που απεικονίζεται με ένα κόκκινο τετρραγωνάκι που λέγεται stop!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βάλτην να παίζει (έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή στην αρχή, αλλά μετά 'πέφτει' ) και στην στην περίπτωση που δεν σ' αρέσει, υπάρχει μια μεγάλη εφεύρεση που απεικονίζεται με ένα κόκκινο τετραγωνάκι που λέγεται stop!
Τι μαθαίνει κανείς σ' αυτό το φόρουμ, ε;
-
Μολις κατεβασα το Fast & Furious Tokyo drift .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μολις κατεβασα το Fast & Furious Tokyo drift .Περαστικά.
-
Γιατί ρε παιδιά τί έχει;;;Για πείτε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περαστικά.
Ευχαριστω!!
Τοσο χαλια δλδ;
Παραλληλα κατεβαζω και το 8 below. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά τί έχει;;;Για πείτε..Εγω δεν το εχω δει ακομα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περαστικά.
Ευχαριστω!!
Τοσο χαλια δλδ;
Παραλληλα κατεβαζω και το 8 below.Απαίσιο. Το είδα και γω και λυπήθηκα τις 2 ώρες που έχασα..
-
To 'Mean Machine' στο STAR τώρα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχω ένα DVD που είχε μία εφημερίδα τήν Κυριακή,όπου πρωταγωνιστεί ο ΝτιΚάπριο,καί λέγεται ''The Aviator'
Να τήν δώ,ή να τήν στείλω στο σκουπιδοντενεκέ;Όπως σου συνέστησε κι ο φίλος, να την κάνεις σουβέρ για τις μπύρες αλλά προσοχή : Το πολύ μέχρι Heineken γιατί για πιό ακριβή μπύρα θα παραφαίνεται φτηνιάρικο το σουβέρ.
Το πρόβλημα της ταινίας είναι ότι απεικονίζει τη ζωη του Χάουαρντ Χιουζ με ένα τρόπο κουραστικό, αργό, νωχελικό και συχνά ασύνδετο. Αν θυμάμαι καλά, τραβάει πάνω από 3ωρο και από ενα σημείο και μετά αρχίζεις και διερωτάσαι για ποιό λόγο την παρακολουθείς. Σε νοιάζει πραγματικά να μάθεις για τη ζωή ενός βιομήχανου/εκατομμυριούχου?
Και να πω ότι ήταν τουλάχιστον ο Ωνάσης....
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
To 'Mean Machine' στο STAR τώραΚαλό ήταν. Δεν το είχα ξανακούσει.
Κατέβασα και είδα το Da Vinci. Καλό - όχι εξαιρετικό πάντως.
Επίσης έχω έτοιμο το V for Vendetta. Για να δούμε τι θα δούμε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης έχω έτοιμο το V for Vendetta. Για να δούμε τι θα δούμε.
Pas mal, pas mal du tout Λίγο κοινότυπο το μήνυμα και το ηθικόν δίδαγμα αλλά βλέπεται ευχάριστα....
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Pas mal, pas mal du tout Λίγο κοινότυπο το μήνυμα και το ηθικόν δίδαγμα αλλά βλέπεται ευχάριστα....
Ακριβώς. Έως ΠΟΛΥ ευχάριστα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακριβώς. Έως ΠΟΛΥ ευχάριστα
Kατ'εμε, η καλυτερη ταινία της χρονιας! Υποψιαζομαι θα χανει λιγο εκτος σινεμα, αλλά και πάλι ταινιάρα!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]