-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσει που βρήκα και κατέβασα την ταινία 'Ο άνθρωπος χωρίς παρελθόν' του Άκι Καουρισμάκι! Χρόοοονια την έψαχνα..........
Την ειχα δει στο μετροπολις πριν καμμια εβδομαδα και την θυμηθηκα, τελειως αλλου ταινια ομως, αλλα μας ειχε αρεσει πολυ.
-
Ωραίοι ο Πειράτες αν και όντως λίγο μεγάλοι
-
Ωραίο, το είδα χθες
Αφήνει υποσχέσεις και για τρίτο μέρος -
Το 3ο μέρος γυρίζεται ηδη!
-
Και από οτι λέγετε θα εμφανιστεί και ο μπαμπάς του Jack...σε ρόλο έκπληξη θα τον ενσαρκώνει ο Κιθ Ρίτσαρντς...αν δεν πέσει πάλι απο κανένα κοκοφοίνικα
-
Ειδα χθες ενα σχεδον-splatter(σχεδον γιατι διεφερε οντας πιο καλογυρισμενο απο τα αλλα του ειδους) The hills have eyes.....(απαισια η Ελληνικη μεταφραση-Αιμα στους λοφους)
Αρκετα καλο
Οι φαν του ειδους να το δουν... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ειδα χθες ενα σχεδον-splatter(σχεδον γιατι διεφερε οντας πιο καλογυρισμενο απο τα αλλα του ειδους) The hills have eyes.....(απαισια η Ελληνικη μεταφραση-Αιμα στους λοφους)Αρκετα καλο
Οι φαν του ειδους να το δουν...Σε DVD το είδες;
-
Ναι
-
Το ' The Tribe' τό είδε κανείς?
(αν εχει ήδη αναφερθεί, παρακαλώ συγχωρείστε με... ..η ηλικία βλέπετε.. )
-
Είδα τους Πειρατές ....
Μεγάλο και λίγο ... βαρετό -
Είδα το The Libertine.
http://www.imdb.com/title/tt0375920/
Η ιστορία ενός 'Αγγλου εκκεντρικού, αλκοολικού ευγενή του 17ου αιώνα, παθιασμένου με το θέατρο.
Μόνο και μόνο για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία του Johnny Depp αξίζει να τη δείτε! Respekt!
Όχι ότι η ταινία δεν είναι καλή, αλλά η ερμηνεία του Depp ισοπεδώνει όλα τα υπόλοιπα...
-
+1 charmak!
-
Την ταινία που θα παίζει ο Σάθερλαντ και ο Ντάγκλας (δεν θυμάμαι τιτλο), φαίνεται ενδιαφέρουσα από το τρέιλερ της !!!
Βέβαια βλέπω να έρχεται Μυτιλήνη .... τα χριστούγεννα .... -
Internet δεν έχετε εκεί?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Internet δεν έχετε εκεί?Οχι , ουτε καν ρεύμα ....
Και τι να κάνει το Ιντερνετ ;;;;; Να έχεις download προγραμμα για κατέβασμα της ταινίας ;;;; Δεν μου φτάνουν τα μισθα (που έλεγε και η μεγάλη Σαπφώ Νοταρα ... ) -
Είδα το ''The Butterfly Effect''. Το σχόλιο για την ταινία ---->
Παίζει και η Amy Smart http://www.imdb.com/title/tt0289879/
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είδα το ''The Butterfly Effect''. Το σχόλιο για την ταινία ---->Εμένα μου άρεσε
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το The Libertine.http://www.imdb.com/title/tt0375920/
Η ιστορία ενός 'Αγγλου εκκεντρικού, αλκοολικού ευγενή του 17ου αιώνα, παθιασμένου με το θέατρο.
Μόνο και μόνο για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ερμηνεία του Johnny Depp αξίζει να τη δείτε! Respekt!
Όχι ότι η ταινία δεν είναι καλή, αλλά η ερμηνεία του Depp ισοπεδώνει όλα τα υπόλοιπα...
Απλά η ερμηνεία του είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Υ-Τ-Η .- την είδα χτες την ταινία και πραγματικά με καθηλωσε..ειναι οι δυο ηθοποιοί μαζί με τον Ντενζελ Ουασιγκτον που γουσταρω να τους βλέπω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα το ''The Butterfly Effect''. Το σχόλιο για την ταινία ---->
Εμένα μου άρεσε
Και εμενα μου άρεσε απλά ήθελα να τονίσω το πρωτότυπο(?)-περίεργο σενάριο το οποίο βάζει το μυαλό σου να σκεφτεί. Ωραίες ερμηνείες. Αξίζει να την δείτε
-
Theo σε τι mood πρέπει να μαστε για να την δουμε? Αντίστοιχο με του requiem for a dream?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]