-
Steve McQueen Vs Pierce Brosnan
Faye Dunaway Vs Rene Russo
Ε, καμία σχέση.
-
Α! Να μη ξεχάσω! Ένας πολύ καλός λόγος να δείτε το Hostel είναι η εν λόγω δεσποινίς, ονόματι Barbara Nedeljakova :
Η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι αντιπροσωπευτική
-
οντως κουκλα ειναι...nedelja σημαινει κυριακη...
-
Είδα χθες αυτό:
http://www.imdb.com/title/tt0104779/Bitter moon - Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα
Ο βασικός λόγος που την πήρα είναι ότι βασίζεται στο ομόνυμο βιβλίο του Πασκάλ Μπρυκνέρ (του οποίο το 'Θείο Βρέφος είναι πολύ καλό - άσχετο) και ότι παίζει ο Χιου Γκραντ. Σκηνοθεσία από τον Ρομάν Πολάνσκι.
Ένα ζευγάρι Άγγλων γνωρίζουν σε κρουαζιέρα μια όμορφη Γαλλίδα και μαθαίνουν σιγά-σιγά την περίεργη ιστορία της, μπλεκόμενοι σε έρωτες κλπ...
Ενδιαφέρουσα η κεντρική ιδέα, αλλά η ταινία...
Φαντάζομαι πως το βιβλίο είναι δραματικά καλύτερο, οπότε προτιμήστε το.
-
ποσο παλιο ειναι αυτο??????
ειδα τον 'πιλοτο' του 4400...ενδιαφερουσα η υποθεση με τους ηρωες των απαγωγων αλλα οι 2 πρωταγωνιστες ειναι κακεκτυπα μολντερ και σκαλι...
αν κοβανε αυτους η σειρα μαλλον φαινεται καλη..
-
To βιβλίο αξίζει περισσότερο.
Τελικά το τσάϊ τι γεύση είχε; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πηρα να δω τα πρωτα επεισοδια της μαυρης οχιας (black adder)....
οι ανθρωποι ειναι τρελοι....έχω τις 3 πρώτες σειρές σε DVD, άπαιχτο χιούμορ...έξυπνο, ευρυματικό...και ατάκες που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό απο τα γέλια...
ο Rowan Atkinson στα καλύτερα του...Την 4η και καλύτερη χάνεις!
Θεϊκή ατάκα:
Baldrick (κλασσικά) :I have a cunning plan, my Lord!
Black Adder : Baldrick, you wouldn't recognise a cunning plan if it painted itself purple and danced naked on top of a harpsichord singing 'Cunning plans are here again'.η 4 ήταν και η πιο συγκηνιτηκή (ωχ το σκότωσα) κατα τη γνώμη μου, αλλά δεν την έχω βρεί σε dvd να την αγοράσω ακόμα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οι ανθρωποι ειναι τρελοι....έχω τις 3 πρώτες σειρές σε DVD, άπαιχτο χιούμορ...έξυπνο, ευρυματικό...και ατάκες που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό απο τα γέλια...
Θεϊκή ατάκα:
Black Adder : Baldrick, you wouldn't recognise a cunning plan if it painted itself purple and danced naked on top of a harpsichord singing 'Cunning plans are here again'.η 4 ήταν και η πιο συγκηνιτηκή (ωχ το σκότωσα) κατα τη γνώμη μου, αλλά δεν την έχω βρεί σε dvd να την αγοράσω ακόμα...
Μου φαινεται το ξαναειδα στο μετροπολις προσφατα και φτηνα
Hostel: χασιμο χρονου, (η Κυριακη κουκλα)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Θεϊκή ατάκα:
Συγκινητική; Επειδή βάζεις τα κλάμματα; (απ' τα γέλια εννοείται ).
Κυκλοφορεί στο Μετρόπολις με 6-7 ευρώ. Περιμένει να πας να την αγοράσεις!
Αν δεν την βρεις, πες μου και κάτι θα κονονίσουμε!
-
Αν δεν την βρεις, πες μου και κάτι θα κονονίσουμε!θα πάω μια βόλτα και αν δεν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω...
ήταν πιο ανθρώπινη βρε...το τελευταίο επεισόδιο το θυμάσαι; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αν δεν την βρεις, πες μου και κάτι θα κονονίσουμε!θα πάω μια βόλτα και αν δεν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω...
ήταν πιο ανθρώπινη βρε...το τελευταίο επεισόδιο το θυμάσαι;Προσοχή! Λίγο σπόιλερ:
Βγαίναν απ' τα χαρακώματα και κάναν επίθεση, μετά από έναν συγκινητικό λόγο;
Κάτι μου θυμίζει! Ήταν 'κάπως' σε σχέση με όλα τα άλλα...
Καλό ψάξιμο!
-
είδα χτες Το Στοίχημα του Σλέβιν...ωραία ταινία με ωραία πλοκή, αν και μπορείς να καταλάβεις το τέλος σχετικά εύκολα...
όπως και να έχει βλέπετε ευχάριστα... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
είδα χτες Το Στοίχημα του Σλέβιν...ωραία ταινία με ωραία πλοκή, αν και μπορείς να καταλάβεις το τέλος σχετικά εύκολα...
όπως και να έχει βλέπετε ευχάριστα...Καλο ηταν το σλεβιν, ευχαριστο εγω ειδα εχθες την ιστορια μιας Γκεισας και ηταν μεγαλη πατατα
-
Το έγραψα και στο Σουβλατζίδικο, το μεταφέρω και στο σωστό μέρος:
Είδα χθες το Novo. Γαλλική ταινία, ερωτικο/κοινωνική, θα την χαρακτήριζα...
http://www.imdb.com/title/tt0291392/
Ένας τύπος έχει πρόβλημα μνήμης και ζωή του καταγράφεται σε ένα σημειωματάριο που κουβαλάει πάνω του.
Είχε δυνατότητες, αλλά πάσχει από την κλασσική ασθένεια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου: πρέπει ντε και καλά να είναι ακατανόητο!
-
Το έγραψα και στο Σουβλατζίδικο, το μεταφέρω και στο σωστό μέρος:Είδα χθες το Novo. Γαλλική ταινία, ερωτικο/κοινωνική, θα την χαρακτήριζα...
Ένας τύπος έχει πρόβλημα μνήμης και ζωή του καταγράφεται σε ένα σημειωματάριο που κουβαλάει πάνω του.
Είχε δυνατότητες, αλλά πάσχει από την κλασσική ασθένεια του ευρωπαϊκού κινηματογράφου: πρέπει ντε και καλά να είναι ακατανόητο!
Το μωρο μου η Αννουλα η Μουγκλαλις πως ητανε? ομορφη ?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Είδα χθες το Novo. Γαλλική ταινία, ερωτικο/κοινωνική, θα την χαρακτήριζα...
Το μωρο μου η Αννουλα η Μουγκλαλις πως ητανε? ομορφη ?
Κούκλα, κούκλα! Πρώην σου;
-
Το έγραψα και στο Σουβλατζίδικο, το μεταφέρω και στο σωστό μέρος:Είδα χθες το Novo.
κι εγω νομιζα οτι ειδες το godfather για να παραδειγματιστεις και λεω το παιδι μπηκε στο σωστο thug δρομο
η ΕΤ βαζει καθε παρασκευη βραδυ γιαπωνεζικο κινηματογραφο ή ειναι ιδεα μου;
τι ακολουθει μετα το 'χαρακιρι' (φοβερο btw); -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είδα χθες το Novo.
κι εγω νομιζα οτι ειδες το godfather για να παραδειγματιστεις και λεω το παιδι μπηκε στο σωστο thug δρομο
η ΕΤ βαζει καθε παρασκευη βραδυ γιαπωνεζικο κινηματογραφο ή ειναι ιδεα μου;
τι ακολουθει μετα το 'χαρακιρι' (φοβερο btw);Το χω δει προ πολλού, ρε gangsta!
Να το γράψω και στα ελληνικά: Ν-ό-β-ο! Οκ τώρα;
-
Pirates of the Caribbean 2.
Ενα πραγμα θα πω!
Why the rum's always gone ?
-
Ο Jack Sparrow σε νεες περιπετειες....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]