-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
To σκετσάκι με τον Τομ Χάνκς απέναντι στον 'Ιησού' (που έκαναν οι δημιουργοί του 'DaVinci Code' σε μια προσπάθεια να χαλαρώσουν τα πνεύματα) το είδατε? Είχε ένα διάλογο του στυλ:'Ιησούς': Τομ, είδα την ταινία σου και θέλω να ξέρεις ότι σε συγχωρώ.
Τ.Χάνκς: Μα, Κύριε, ο 'Κώδικας' δεν είναι παρά μια απλή ταινία, κακώς την παίρνουν όλοι τόσο σοβαρά.
'Ιησούς': Αναφερόμουν στο 'The Terminal'...
που ειναι αυτο να το δω?
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Μόλις την είδα ρε παιδιά και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Δεν μπορώ να γράψω 10 παραγράφους γιατί, αλλά μου άφησε μια 'κενη' αίσθηση. Σαν να μην την είδα ένα πράγμα!
Εμένα μου άρεσε. Αφήνει μια αίσθηση ότι προσπάθησαν να χωρέσουν το βιβλίο στην ταινία πάντως, αν καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόλις την είδα ρε παιδιά και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Δεν μπορώ να γράψω 10 παραγράφους γιατί, αλλά μου άφησε μια 'κενη' αίσθηση. Σαν να μην την είδα ένα πράγμα!
Εμένα μου άρεσε. Αφήνει μια αίσθηση ότι προσπάθησαν να χωρέσουν το βιβλίο στην ταινία πάντως, αν καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ
Χώρεσε ή μείναν στην προσπάθεια;
Να το δούμε ή τζάμπα ο κόπος; Υπ' όψιν ότι δεν έχω την απαίτηση να δω καμιά εργάρα, αλλά ούτε και χολλυγουντ-χαζομάρα...
-
Εγώ το είδα (με την φίλη μου, για όσους γνωρίζουν από το 'άλλο'τόπικ). Ως ταινια δράσης/περιπέτειας, μια χαρά. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν περίμενα αριστούργημα, πήγα και εντελώς χαλασμένος από τις κριτικές, οπότε τελικά γούσταρα.
Για αυτούς που την είδαν, στο τέλος δεν σας φάνηκε περιτός ο μονόλογος; Σαν ξεκάρφωμα;
-
Δώστε λίνκ για το σκετσάκι με τον Χάνκς!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μόλις την είδα ρε παιδιά και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Δεν μπορώ να γράψω 10 παραγράφους γιατί, αλλά μου άφησε μια 'κενη' αίσθηση. Σαν να μην την είδα ένα πράγμα!
Χώρεσε ή μείναν στην προσπάθεια;
Να το δούμε ή τζάμπα ο κόπος; Υπ' όψιν ότι δεν έχω την απαίτηση να δω καμιά εργάρα, αλλά ούτε και χολλυγουντ-χαζομάρα...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, χώρεσε όπως όπως. Νιώθεις τα πάντα να τρέχουν. Η ταινία αξίζει 100% να την δεις βεβαίως, συνολικά είναι καλή και δεν είναι χόλιγουντ-χαζομάρα σε καμία περίπτωση. Να σου πω την αλήθεια, και χειρότερη να ήταν, θα την έσωνε το καστ της. Όπως και να 'χει, δείτε την.
Περί εισιτηρίων και πανικού: ΜΗΝ πάτε σε multiplex. Αποφάσισα στο ξαφνικό να πάω να την δω. Πήγα σε κεντρικότατο σινεμά του Πειραιά 2 ώρες πριν, έκοψα εισιτηριάκι με την άνεσή μου, πήγα και 20 λεπτά πριν την παράσταση και έκατσα και σε καλή θέση. Το σινεμά ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ!!!
-
Περίμενα να την δει και να γράψει εντυπώσεις πρώτος ο Krusenstern. Έχασα.
Προσωπικά θα περιμένω το ντιβιντί,* κάτι μου λέει ότι θα έλθει γρήγορα.
*Εκτός και ξανα ανοίξει ο Πανσέληνος, ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό σινεμά, που είχε μέσα και εστιατόριο. Να απολαμβάνεις το εργάκι σου με φεγγάρι, μπύρα και μεζέ...
-
ililia δυστυχώς δεν το βλέπω να ανοίγει γιατί δεν πάει κόσμος.Όπως πέρυσι, μάλλον τζίφος...
-
Κρίμα, εμάς μας άρεσε πολύ. Γιατί, όμως, δεν πάει κόσμος; Το περιβάλλον είναι πολιτισμένο, ο ήχος καλός, το καλοκαίρι ζεστό, εναλλακτικές λίγες...
Χωρίς πλάκα, με γύρω στα 15 € έβλεπες το έργο σου, έτρωγες, έπινες και μια - δυο μπύρες! Δεν ήταν κακό! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κρίμα, εμάς μας άρεσε πολύ. Γιατί, όμως, δεν πάει κόσμος; Το περιβάλλον είναι πολιτισμένο, ο ήχος καλός, το καλοκαίρι ζεστό, εναλλακτικές λίγες...
Χωρίς πλάκα, με γύρω στα 15 € έβλεπες το έργο σου, έτρωγες, έπινες και μια - δυο μπύρες! Δεν ήταν κακό!Διασκεδαζουμε σε ιδια μερη βλεπω...
Πολυ καλο το συγκεκριμενο σινεμα και θελει στηριξη...αλλα και το σινε-Μαραθια δεν παει πισω...!!!
Ασε που υπαρχουν και συνονοματοι (χειμερινοι) ''ανταγωνιστες'' στη διπλανη πολη...
-
Κι άλλος;
Πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση φέτος οι 'κάτω απ' τ' αυλάκι'.
Μη μας φύγει κι αυτό το καλοκαίρι έτσι!
Πάμε σινε - Μαραθιά, σινεμά μέσα σε πανύψηλα πεύκα, φαγητό στην Εδέμ και ποτάκι μέχρι πρωίας στον Άνεμο;
-
Κι άλλος;Πάμε σινε - Μαραθιά, σινεμά μέσα σε πανύψηλα πεύκα, φαγητό στην Εδέμ και ποτάκι μέχρι πρωίας στον Άνεμο;
Καλα...τωρα εγραψες αρχηγε!!!
Καλυτερο προγραμμα δεν θα μπορουσα να σκεφτω!!Εγω ειμαι μεσα!!
Να κανονισουμε!! -
Ψιτ, αύριο στις ανακοινώσεις. Αρχίζουν οι συζητήσεις. Οργανωμένα πράγματα.
-
Ψιτ, αύριο στις ανακοινώσεις. Αρχίζουν οι συζητήσεις. Οργανωμένα πράγματα.Ε μα βεβαια τι λεμε τωρα...επαγγελματικα πραγματα!!
Ανοιξε θεμα αυριο να μην γεμιζουμε εδω με off-topics... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περί εισιτηρίων και πανικού: ΜΗΝ πάτε σε multiplex. Αποφάσισα στο ξαφνικό να πάω να την δω. Πήγα σε κεντρικότατο σινεμά του Πειραιά 2 ώρες πριν, έκοψα εισιτηριάκι με την άνεσή μου, πήγα και 20 λεπτά πριν την παράσταση και έκατσα και σε καλή θέση. Το σινεμά ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ!!!
Εγώ που πήγα στα Ster στην Θεσσαλονίκη χθες η αίθουσα ήταν μισο-γεμάτη.
Μάλλον διαφημιστικό τρικ ήταν τα περι απόλυτου sold-out και ότι έπρεπε να είχες κλείσει βδομάδες πριν να για το δεις την Πέμπτη.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Εγώ που πήγα στα Ster στην Θεσσαλονίκη χθες η αίθουσα ήταν μισο-γεμάτη.
Μάλλον διαφημιστικό τρικ ήταν τα περι απόλυτου sold-out και ότι έπρεπε να είχες κλείσει βδομάδες πριν να για το δεις την Πέμπτη.
ειχε eurovision γι αυτό
-
Κι άλλος;Πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση φέτος οι 'κάτω απ' τ' αυλάκι'.
Μη μας φύγει κι αυτό το καλοκαίρι έτσι!
Πάμε σινε - Μαραθιά, σινεμά μέσα σε πανύψηλα πεύκα, φαγητό στην Εδέμ και ποτάκι μέχρι πρωίας στον Άνεμο;
Ας προσθέσω στις επιλογές το διαχρονικό μπαρ-καφέ 'Κάστρο' με πανέμορφη θέα το Ιόνιο, αλλά και το εστιατόριο 'Πυθάρι' που διαθέτει ίσως το πιο νόστιμο, ποιοτικό, καθαρό και συνάμα φτηνό φαγητό στην περιοχή .Kαι για να μην με κράξουν για off topic... ο Κώδικας μου φάνηκε αρκετά καλογυρισμένη ταινία, καλή μεταφορά του βιβλίου, αλλά από την αρχή μέχρι το τέλος είναι... μία ευθεία.Δεν κάνει κάποιο ξέσπασμα να σε τσιτώσει λίγο, απλά παρακολουθείς αμέτοχος.Έλειπε αυτό το κάτι να σε βάλει στο πετσί του ρόλου, να σε κάνει για λίγο Θεό
-
Κωδικα δεν εχω δει ακομη. Αλλα ειδα προχτες το Corpse Bride το αγορασα- σχολια περιττα μιας και ειμαι φαν του Τιμ Μπαρτον-, και χτες το Mission Impossible 3 το οποιο εμενα μου αρεσε (το περιμενα πολυ χαλια) και πιστευω οτι ηταν καλυτερο απο το 2ο. Να πατε να το δειτε
-
Κωδικας Da Vinci
Αδικηθηκε απο το βιβλιο η ταινια. Η ιστορια ηταν γνωστη, γιαυτο έλειπε το ενδιαφερον για τη συνεχεια, και η αγωνια της εξέλιξης. Ολοι πηγαμε να δουμε σε 'εικονα' όσα ειχαμε διαβάσει στο βιβλίο. Η αποτυπωση ήταν καλή, καθώς απέδωσε πολύ πετυχημενα όλες τις σκηνές που διαδραματιζονταν στο βιβλίο.
Αυτη η ταινια μου φαίνεται ήταν καταδικασμένη να αποτυχει στις εντυπώσεις που μένουν μετα το τέλος τις προβολής.Για όσους εχουν διαβάσει το βιβλιο δεν προσφέρει τιποτα καινούριο στο θεατή καθώς τα ξέρει όλα εκ των προτερων.
Για κάποιον πάλι που δεν έχει δει την ταινία, μερικά σημεια δεν θα τα καταλάβει, καθώς στην προσπάθεια να χωρεσει όλο το βιβλιο, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα με τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές να σε βομβαρδίζουν.
Πολλοί θα ξενερωσουν με την ταινία αλλα πιστευω καλυτερα δεν μπορούσε να γινει.. -
+1
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]