-
Με έναν ξανθό πιτσιρικά είναι το elephant?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με έναν ξανθό πιτσιρικά είναι το elephant?ναι, που ουσιαστικα δε διαδραματιζει καποιο ρολο...
-
-
Holy grail
Οι Γαλλοι φρουροι βριζουν
You don't frighten us, English pig-dogs! Go and boil your bottom, sons of a silly person. I blow my nose at you, so-called Arthur King, you and all your silly English k-nnnnniggets. Thpppppt! Thppt! Thppt!
GALAHAD:
What a strange person.
ARTHUR:
Now look here, my good man--FRENCH GUARD:
I don't wanna talk to you no more, you empty headed animal food trough wiper! I fart in your general direction! Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries!Ειναι τρομεροι οι ανθρωποι.
Η αυτοκρατορια των λυκων, ουτε κρυο ουτε ζεστη, μου αρεσει πολυ ο Ρενω αλλα δεν μου αρεσει που οι Γαλλο πανε να κανουνε χολυγουντ στυλ ταινιες, ειχε πλακα μια ταινια με την Κορσικη που επαιζε.
-
We are no longer the knights who say Ni !
We are the Knights, who say.....Eki eki pataaanngggggg zzzzzz poinggggg
-
Και φυσικά ο Black Knight με κομμένα πόδια/χέρια:
'Come back you coward! It's only a flesh wound!'
Tαινιάρα!
-
εμενα μου αρεσε και ο ραψωδος αοιδος που τραγουδουσε τα κατορθωματα του ιπποτη που ακολουθουσε...
αλλα και οι γαλλοι ηταν κορυφαιοι! γενικα οι μοντυ παιθονς RULE!!!!
-
Μετα από ένα μήνα που το έλεγα, αξιώθηκα να πάω να δω το Matchpoint! Πολυ ωραια η ταινια! Πραγματικα εξυπνη αν και εχω κάποιες ενστάσεις ως προς την επιλογη των πρωταγωνιστών! Η Σκάρλετ δεν έπειθε ως η μοιραία γυναίκα (σόρυ γιατρέ ) όπως επίσης ούτε ο φίλτατος Ιρλανδός ως ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος, και οι δύο ειναι πιο γλυκές φυσιογνωμίες για αυτό που τους έβαλαν να παίξουν!
Κατα τα άλλα όμως ήταν συμαθέστατη! Μερικες σκηνές ήταν όντως απίστευτες!!
-
London
http://www.imdb.com/title/tt0449061/
Mακριάαααααααααααα!!!! Απορώ με τον ευατό μου που το είδα, τουλάχιστον έχω το ελαφρυντικό ότι δεν επέλεξα εγώ το dvd. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μετα από ένα μήνα που το έλεγα, αξιώθηκα να πάω να δω το Matchpoint! Πολυ ωραια η ταινια! Πραγματικα εξυπνη αν και εχω κάποιες ενστάσεις ως προς την επιλογη των πρωταγωνιστών! Η Σκάρλετ δεν έπειθε ως η μοιραία γυναίκα (σόρυ γιατρέ ) όπως επίσης ούτε ο φίλτατος Ιρλανδός ως ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος, και οι δύο ειναι πιο γλυκές φυσιογνωμίες για αυτό που τους έβαλαν να παίξουν!Κατα τα άλλα όμως ήταν συμαθέστατη! Μερικες σκηνές ήταν όντως απίστευτες!!
Δεν έχεις κι άδικο! Η Σκάρλετ είναι απ' αυτές που 'παντρεύεσαι'. Για μοιραίες κοιτάς προς Ιταλία μεριά (ονόματα δε λέμε)....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μετα από ένα μήνα που το έλεγα, αξιώθηκα να πάω να δω το Matchpoint! Πολυ ωραια η ταινια! Πραγματικα εξυπνη αν και εχω κάποιες ενστάσεις ως προς την επιλογη των πρωταγωνιστών! Η Σκάρλετ δεν έπειθε ως η μοιραία γυναίκα (σόρυ γιατρέ ) όπως επίσης ούτε ο φίλτατος Ιρλανδός ως ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος, και οι δύο ειναι πιο γλυκές φυσιογνωμίες για αυτό που τους έβαλαν να παίξουν!
Δεν έχεις κι άδικο! Η Σκάρλετ είναι απ' αυτές που 'παντρεύεσαι'. Για μοιραίες κοιτάς προς Ιταλία μεριά (ονόματα δε λέμε)....
ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ!!!
funis συμαθεστατη τι σημαινει???????χιχιιχιχιχχιχιχιχιιχιχιχ
ο ιρλανδος ηταν αρκετα gay θα ελεγα, η σκαρλετ περισσοτερο αντρας ηταν
με τη γλυκεια της φωνη........ειδα και μια ταινια με τιτλο 'διπλος πειρασμος'...παρολο που εχει μονικα μεσα, η ταινια ειναι απαραδεκτη!
-
Δεν εχω αδικο?? Πάει χάλασε ο κόσμος.... ![](http://seatclub.gr/forum/images/smiles/new_bowdown.gif) ![](http://seatclub.gr/forum/images/smiles/new_bowdown.gif)
Ξέρεις ποια θα ταίριαζε περισσότερο στον ρόλο αυτο? Η Σαρλίζ!
Αδη... μην κάνει ενας άνθρωπος λάθος... α πα πα πα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τη γλυκεια της φωνη........Άστα! Λέει ότι νευριάζει όταν την ρωτάνε αν είναι βραχνιασμένη...
Οπότε προσέξτε τι θα της πείτε αν τη συναντήσετε!
Δεν εχω αδικο?? Πάει χάλασε ο κόσμος....
Άστα να πάνε! Χάλασε ο κόσμος!
-
με τη γλυκεια της φωνη........Άστα! Λέει ότι νευριάζει όταν την ρωτάνε αν είναι βραχνιασμένη...
Οπότε προσέξτε τι θα της πείτε αν τη συναντήσετε!
οτι της ελεγε το παλικαρι στη ταινια...αφου πεφτει αυτη με κατι τετοια!
charmak εχεις πεσει στην εκτιμηση μου δινοντας δικιο στη μοιραια funis πριν απο λιγο! σε ανακαλω εις ταξιν, νηστεια για 40 μερες, προσευχη και περισυλλογη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
charmak εχεις πεσει στην εκτιμηση μου δινοντας δικιο στη μοιραια funis πριν απο λιγο! σε ανακαλω εις ταξιν, νηστεια για 40 μερες, προσευχη και περισυλλογη!
Συγγνώμη πάτερ! Αμάρτησα!
Απεταξάμην τον Κίμιν!
Απεταξάμην τον Κίμιν!
Απεταξάμην τον Κίμιν!Εντάξει τώρα;
Καμιά φορά έχει δίκιο, όμως! Έστω και κατά λάθος...
-
Συγγνώμη πάτερ! Αμάρτησα!Απεταξάμην τον Κίμιν!
Απεταξάμην τον Κίμιν!
Απεταξάμην τον Κίμιν!Εντάξει τώρα;
Μπήκες μόνος σου στην μαυρη λίστα...
Καμιά φορά έχει δίκιο, όμως! Έστω και κατά λάθος..
Παντα έχω δίκιο έστω και κατά λάθος
Όσο για την Σκάρλετ, δεν ήταν τόσο η φωνή της, όσο το περπατημά της... Φορτηγατζής σκέτος...
-
οκ! προσεχε γιατι μπορει να σε εξικιμισει....
μολις ειδα το διαφημιστικο απο scary movie 4...και το walk the line βγαινει σε dvd στις states
-
[quote='Funis']
Παντα έχω δίκιο έστω και κατά λάθος
[/quοte]Aυτή τη γυναικεία αυτοπεποίθηση ποτέ δεν μπόρεσα να την καταλάβω..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όσο για την Σκάρλετ, δεν ήταν τόσο η φωνή της, όσο το περπατημά της... Φορτηγατζής σκέτος...
δηλαδης οι φορτηγατζηδες πως περπατανε?????
δε θυμαμαι να μου χει κανει εντυπωση το περπατημα της...στη συγκεκριμενη ταινια υπηρχε και το αλλο το ufo, η γυναικα του gay που ηταν και μη χειροτερα...
-
**Λευκός Δράκος – The White Dragon. **
Μιλάμε για την ποίο χαζή ταινία που έχω δει τον τελευταίο καιρό…
Τρελό σενάριο, περίεργα οπτικά εφε και άλλα πολλά χαζά όπως:Μεταφορά δυνάμεως από την γριά στην νέα και από κάτω έχει μπάρα download.
Με το που πήρε την δύναμη. Έβγαλε και σπυράκια με πύων.
Για να φύγουν αυτά τα σπυράκια πρέπει να κλέβει από τους πλούσιους και να τα δίνει στους φτωχούς.
Πήρε το όνομα Λευκός Δράκος ο νεότερος, από το χρώμα του πύων… λευκό.
Η πρωταγωνίστρια είναι μεν κινέζα αλλά έχει αμερικάνικο όνομα: Φοίνιξ Πλάκ.
Στο παλάτι κάνει πατίνια (Rollers) όπου είναι κατασκευασμένα από δέρμα και ξύλο.
Σε κινέζικη ταινία ακούγεται ¨ο ύμνος στην χαρά¨ παιγμένο από φλάουτο και ένα σορό μοντέρνα τραγούδια από διάφορα όργανα.
Την στιγμή που φαίνετε όλο το έργο να διαδραματίζετε σε μία άλλη εποχή, η πρωταγωνίστρια ζητά από έναν τυφλό (όπου πολεμάει να τον σκοτώσει κτλ.κτλ.) να παραγγείλει από έξω να φάνε γιατί το ψωμί που φτιάχνει μόνος του είναι πολύ σκληρό και δεν μπορεί να το φάει.
Την στιγμή που παίζει το φλάουτο της, μπορεί να ακουστεί άλλο άσχετο όργανο ή και πολλά μαζί.Και πολλά πολλά άλλα που δεν αξίζει να αναφερθώ.
**Συνεπώς κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν πάτε σε κανένα video club και συναντήσετε μπροστά σας αυτό το έργο… μην κάνετε καμιά λαλακία και το νοικιάσετε… δεν αξίζει τα χρήματα σας.
**
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]