-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.imdb.com/name/nm0903837/Nyfes aka Brides!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Eχει δεί κανένας την ταινία Νύφες;; Περιγράφει το καθεστως που εστλναν ελληνιδες σε Αμερικη κυριως για προξενειό και νομιζω πρεπει να εχει παιχτει και εκτος ελλάδος. Γνωρίζει κανείς τον αγγλικό τίτλο;δεν ηταν και τπτ το φοβερο...
-
Είδε κανείς το Babel; Και αν ναι, συγκρίσεις με Amores Perros (ιδιαίτερα) και 21 grams πάνω στη δουλειά του Inarritu παρακαλώ.
-
Είδα το Borat.
Σαν κωμωδία μου φάνηκε τρισάθλια, αλλά κατά βάθος ήταν μια καλή κοινωνική ανάλυση.
Εγώ πάντως γέλασα ελάχιστα, κάτι που το παθαίνω στις περισσότερες κωμωδίες-πρέπει να ελέγξω το χιούμορ μου.
-
Είδα το Borat.Σαν κωμωδία μου φάνηκε τρισάθλια, αλλά κατά βάθος ήταν μια καλή κοινωνική ανάλυση.
Εγώ πάντως γέλασα ελάχιστα, κάτι που το παθαίνω στις περισσότερες κωμωδίες-πρέπει να ελέγξω το χιούμορ μου.
κανενα λινκ, υποτιτλους????
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σήμερα είδα το 'City of God', βραζιλιάνικης παραγωγής του 2002. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ενός παιδιού που μεγαλώνει μέσα σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες του Ρίο, την 'πόλη του θεού' ανάμεσα στους εμπόρους ναρκωτικών και τις συμμορίες. Πραγματικά αξίζει να την δείτε, ανήκει σίγουρα στις καλύτερες ταινίες που έχω δει.Πρόκειται περί συγκλονιστικής ταινίας....
-
Υπότιτλοι γιοκ προς το παρόν.
Το Borat έχει συζητηθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, έχει τρελές κριτικές στο imdb (8,4;!;!; Δηλαδή μια από τις καλύτερες 250 ταινίες όλων των εποχών.......) αλλά φοβάμαι ότι αναφέρεται σε πράγματα που δεν αγγίζουν τον Έλληνα απ' όσα έχω διαβάσει.
-
- You Me & Dupree
- Miami Vice
- The Da Vinci Code
- Hostel
- Scary Movie 4
- Syriana
Με ποια σειρά να τα 'δω'?
-
Το πρώτο τί ειναι;
-
Αισθηματική Κομεντί.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είδα το Borat.
Σαν κωμωδία μου φάνηκε τρισάθλια, αλλά κατά βάθος ήταν μια καλή κοινωνική ανάλυση.
Αυτό που έχω είναι τανία τραβηγμένη από κάμερα μέσα στον κινηματογράφο. Οπότε δεν αξίζει να σου δώσω το λινκ.
Υπότιτλους δεν χρειάζεται, σιγά τα αγγλικά που μιλάνε!
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το πόσο ριζοσπαστική ή έστω αστεία είναι αυτή η ταινία...Μου φαίνεται σαν ματιά σε κοινωνικά ζητήματα, δωσμένη με έναν χοντροκομμενα αστείο τρόπο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
- You Me & Dupree
- Miami Vice
- The Da Vinci Code
- Hostel
- Scary Movie 4
- Syriana
Δες το Hostel να γουσταρεις....αρχικα θα νομιζεις οτι βλεπεις το American
Pie ...μετα ομως θα ''σου πεσει'' αποτομα ...και μετα θα δεις την ιδεα που κρυβεται πισω απο την ταινια!Τα υπολοιπα ειναι για να περασει η ωρα σου...
-
Είδα το Borat.
Αυτό που έχω είναι τανία τραβηγμένη από κάμερα μέσα στον κινηματογράφο. Οπότε δεν αξίζει να σου δώσω το λινκ.
Υπότιτλους δεν χρειάζεται, σιγά τα αγγλικά που μιλάνε!
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το πόσο ριζοσπαστική ή έστω αστεία είναι αυτή η ταινία...Μου φαίνεται σαν ματιά σε κοινωνικά ζητήματα, δωσμένη με έναν χοντροκομμενα αστείο τρόπο.
Την είδα χτες και ακόμα γελάω. Χάρη, σκέψου μόνο ότι οι μοναδικοί ηθοποιοί σε όλη την ταινία ήταν ο Borat και ο 'παραγωγός' του. Το 90% της ταινίας είναι γυρισμένο με πραγματικούς ανθρώπους, που δεν είχαν ιδέα ότι ο Μπόρατ ΔΕΝ είναι αυτό που τους έλεγε ότι είναι...
-
Αφήστε τον Borat και δείτε το Proposition (screenplay by Nick Cave).
Western στυλ (περίπου, στην Αυστραλία διαδραματίζεται). Περί δικαιοσύνης και εξιλέωσης. Ξεχάστε τους καλούς και τους κακούς, εδώ όλα είναι γκρίζα, όπως και στον πραγματικό κόσμο.
Φοβερή φωτογραφία, 2 πολύ καλοί πρωταγωνιστές (Guy Pearce και Ray Winstone), εξαιρετικό soundtrack (Nick Cave και Warren Ellis).
Φοβερό!
-
ο γκαι πιρς γιατι εξαφανιστηκε...
-
Mην ανησυχείς, μέσα στο 2006 θα τον δεις αρκετές φορές:
http://www.imdb.com/name/nm0001602/ -
καλος ηθοποιος...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
- You Me & Dupree
- Miami Vice
- The Da Vinci Code
- Hostel
- Scary Movie 4
- Syriana
Το Scary Movie 4 μη το δείς καθόλου. Είναι τρισάθλιο...
-
Είδε κανείς το Lady in the water? Είναι σκηνοθετημένο από ένα όνομα-εγγύηση, ΙΜΟ, τον Σιάμαλαν (βλ. 6η αίσθηση). Παραμυθάκι είναι στην ουσία, με δόσεις περιπέτειας και κάποια κωμικά στοιχεία. Μου άρεσε μπορώ να πω, αν και είχε κάποια περίεργα άλματα στην πλοκή του, σαν να πήδαγε παραγράφους ένα πράγμα, ενώ άλλες φορές γινόταν λίγο 'αργό'... Αρκετά καλό πάντως, αξίζει πιστεύω να το δει κανείς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδε κανείς το Lady in the water? Είναι σκηνοθετημένο από ένα όνομα-εγγύηση, ΙΜΟ, τον Σιάμαλαν (βλ. 6η αίσθηση). Παραμυθάκι είναι στην ουσία, με δόσεις περιπέτειας και κάποια κωμικά στοιχεία. Μου άρεσε μπορώ να πω, αν και είχε κάποια περίεργα άλματα στην πλοκή του, σαν να πήδαγε παραγράφους ένα πράγμα, ενώ άλλες φορές γινόταν λίγο 'αργό'... Αρκετά καλό πάντως, αξίζει πιστεύω να το δει κανείς...Καλά, το όνομα-εγγύηση έχει βγάλει και το The Village!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]