-
Ρε σεις, ήρεμα. Είπαμε ότι είναι Παρασκευή βράδυ αλλά όχι και έτσι...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Την ερώτηση στο Φορουμίστικο Παιχνίδι βρε!!! Τι νόμιζες;;;Δεν νόμιζα τίποτα, για αυτό ζήτησα διευκρίνηση... και φυσικά τη ρίχνω, λες να ντρέπομαι;
Πάω... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ρε σεις, ήρεμα. Είπαμε ότι είναι Παρασκευή βράδυ αλλά όχι και έτσι...Έλα βρε, ποιος θα μας δει;;;
-
Πήγα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Peter North δηλαδή, γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει κι άλλος...
Εκτός αν έχει κανείς γκόμενα την Silvia Saint...
Κακως.. Και δεν τα κανει μονο η Silvia αυτα, κι οι τσοντες απο την ζωη ειναι βγαλμενες (περιπου)
Η funis θέλει να μας πει ότι υπάρχουν πολλές 'Σύλβιες' εκεί έξω!Οπότε ορμάτε και όποιος προλάβει κερδίζει!...όχι χρυσούν ωρολόγιον,αλλά κάτι άλλο!
Το έχουμε ξεφτυλίσει τελείως!
-
δεν χρειαζεται να ειναι κανεις/καμια πορνοσταρ για να απολαυσει το σεξ..
ουτε ειναι παντα κακη η ερωτικη βια.τα παραπανω βεβαια ισχυουνε μεχρι να κανω την πρωτη κορη!
-
Πραγματικά λυπάμαι για το που βαδίζει αυτό το φόρουμ(καλά φαντάζομαι επίθεση τώρα).
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν χρειαζεται να ειναι κανεις/καμια πορνοσταρ για να απολαυσει το σεξ..
ουτε ειναι παντα κακη η ερωτικη βια.τα παραπανω βεβαια ισχυουνε μεχρι να κανω την πρωτη κορη!
ΑΣΤΕΡΙ!!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πραγματικά λυπάμαι για το που βαδίζει αυτό το φόρουμ(καλά φαντάζομαι επίθεση τώρα).Κι εγω, ξεκινησε απο ενα αστειο που δεν ειχε καθολου πλακα κατ'εμε και το θεμα ξεφυγε τελειως!
Νασο, οταν στο ειπα αυτο (οτι ειναι βγαλμενες απο τη ζωη) νομιζα οτι επιασες το υπονοουμενο,δεν χρειαζεται εδω μεσα να πιασουμε τετοια συζητηση (το αστειο τελειωνει απο καποιο σημειο και μετα) καθως και το υφακι αυτο 'ρε μαγκες' καλυτερα να ελειπε κατα την γνωμη μου!
-
Λοιπόν, για να ελαφρύνουμε το κλίμα ας πούμε ένα ανέκδοτο:
ΕΡ: Σε τι διαφέρει μια πόρνη από μια κουφάλα;
ΑΠ: Η πόρνη πάει με όλους, η κουφάλα πάει με όλους εκτός από σένα -
Άντε άλλο ένα, τώρα που τα βρήκα πρόχειρα:
Μάθημα Ζωής
Ήμουν ευτυχισμένος. Η κοπέλα μου κι εγώ βγαίναμε πάνω από ένα χρόνο και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας μας βοήθησαν με κάθε τρόπο, οι φίλοι μου με παρότρυναν και η κοπέλα μου ήταν ένα όνειρο!
Ένα μόνο με απασχολούσε: Η πεθερά μου. Ήταν γυναίκα καριέρας, έξυπνη αλλά όμορφη και σέξι και μερικές φορές με φλέρταρε κάνοντάς με να νιώθω αμήχανα. Μια μέρα με κάλεσε σπίτι της να ελέγξουμε τις προσκλήσεις. Έτσι πήγα.
Ήταν μόνη της και όταν έφτασα μου ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε κάποια αισθήματα για μένα και επιθυμίες που δεν μπορεί να κατανικήσει. Έτσι πριν παντρευτώ και δεθώ μόνιμα με την κόρη της θα ήθελε να κάνουμε έρωτα έστω μια φορά μόνο. Τι να έλεγα... Ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. 'Έτσι, μου είπε, 'πάω στην κρεβατοκάμαρα και αν θέλεις κι εσύ έλα, σε περιμένω'. Έμεινα αποσβολωμένος να κοιτώ τον υπέροχο πισινό της καθώς ανέβαινε τις σκάλες. Για 1-2 λεπτά έμεινα ακίνητος και μετά προχώρησα προς την εξώπορτα. Την άνοιξα και βγήκα έξω.
Ο πεθερός μου ήταν εκεί και με δάκρυα στα μάτια με αγκάλιασε και μου είπε πολύ χαρούμενος ότι πέρασα το μικρό τους τεστ, ότι δεν θα έβρισκαν καλύτερο σύζυγο για την κόρη τους, και με καλωσόρισε στην οικογένεια.
Όσο για μένα... το μάθημα που έμαθα ήταν: . . . . . . . .
Καλά κάνω και αφήνω πάντα τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πραγματικά λυπάμαι για το που βαδίζει αυτό το φόρουμ(καλά φαντάζομαι επίθεση τώρα).
Κι εγω, ξεκινησε απο ενα αστειο που δεν ειχε καθολου πλακα κατ'εμε και το θεμα ξεφυγε τελειως!
Νασο, οταν στο ειπα αυτο (οτι ειναι βγαλμενες απο τη ζωη) νομιζα οτι επιασες το υπονοουμενο,δεν χρειαζεται εδω μεσα να πιασουμε τετοια συζητηση (το αστειο τελειωνει απο καποιο σημειο και μετα) καθως και το υφακι αυτο 'ρε μαγκες' καλυτερα να ελειπε κατα την γνωμη μου!
Τι να πω ρε παιδιά, κάποιοι εδώ έχουν ανεπτυγμένη την ευθιξία σε μεγαλύτερο βαθμό (ή το χιούμορ σε πολύ μικρότερο)...
Το ανέκδοτο εγώ το βρήκα πολύ αστείο και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν μία τυπική αντρική. Τι έγινε δηλαδή, πειράζει επειδή την διάβασαν και 2 κοπέλες; Ε, τι να κάνουμε; Καμια φορά η τεστοστερόνη ξεχειλίζει.
Συγγνώμη που έθιξα την κοινωνική και σεξουαλική ευαισθησία σας... Αύριο θα φέρω το βιβλιαράκι του κατηχητικού, να γράφουμε σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.
(Ηλέκτρα, το 'ρε μάγκες' ήταν καθαρά αστεία φαλλοκρατικό, δεν περίμενα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι θα ενοχλούσε... Πάντως πράγματι, το forum έχει γίνει πολύ ευαίσθητο σε κάποια θέματα...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τι να πω ρε παιδιά, κάποιοι εδώ έχουν ανεπτυγμένη την ευθιξία σε μεγαλύτερο βαθμό (ή το χιούμορ σε πολύ μικρότερο)...Συγγνωμη ρε Νασο αν δεν ειμαστε ανταξιοι του χιουμορ σου
Καμια φορά η τεστοστερόνη ξεχειλίζει.
Αυτο μαλιστα, ηταν αστειο και μαλιστα πετυχημενο!!
Συγγνώμη που έθιξα την κοινωνική και σεξουαλική ευαισθησία σας... Αύριο θα φέρω το βιβλιαράκι του κατηχητικού, να γράφουμε σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.
Εμενα δεν μου εθιξες τιποτα. Και αστα αυτα με τα κατηχιτικα! Δεν ειπα εγω να μην γινονται αστειακια αλλα το θεμα εδω ξεφυγε τελειως και σε καάποιο σημειο εγινε προστυχο. Και δεν ειμαστε μονοι μας εδω, να το διαβαζουμε 2 ατομα, ειναι λιγο περισσοτεροι και καποιοι ναι Νασο, μπορει να ενοχληθουν.
(Ηλέκτρα, το 'ρε μάγκες' ήταν καθαρά αστεία φαλλοκρατικό, δεν περίμενα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ότι θα ενοχλούσε... Πάντως πράγματι, το forum έχει γίνει πολύ ευαίσθητο σε κάποια θέματα...)
Τα αστεια Νασο πρέπει να ξερεις πότε να τα σταματας, για να παραμενουν αστεια
Τελος παντων, ηταν μια κακια στιγμη. Ας λήξει εδω.
-
-
και ενα classic..
-πως λενε οι εβραιοι 'FUCK YOU'?
- 'Trust me!!'
-
Βρε τι μπορεί να βρει κανείς στην Χρυσή Ευκαιρία...
BMW 316 μοντ. '95, μαύρο, 160 HP, 6κύλινδρο, ζάντες 17', φιμέ, δέρμα, κοτσαδόρος, τιμόνι Μ3, πωλείται ή ανταλλάσσεται με BMW 520, με οροφή
HYUNDAI SANTA FE 2.400 cc, μοντ. '01, χρυσαφί, 36.000 χλμ., full extra, άριστο, αξίας 20.000 ευρώ, ανταλλάσσεται με αυτόματο.
Όπλο;
-
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
http://www.contra.gr/images/paparazzi_samourai.jpgΑφελής ο βενζινάς... Θα του πουλήσει 400 λίτρα (ποιός ξέρει πόσο θα πληρώσει ο άνθρωπος...) και θα του δώσει και σπαθί σαμουράι; Δεν κάνει χαρακίρι από μόνος του καλύτερα;
-
Anna had lost her husband almost four years ago. Her daughter was constantly calling her and urging her to get back into the world.
Finally, Anna said she'd go out, but didn't know anyone.
Her daughter immediately replied, 'Mum! I have someone for you to meet.'
Well, it was an immediate hit. They took to one another and after dating for six weeks, he asked her to join him for a weekend in Vermont.
Their first night there, she undressed as he did. There she stood nude, except for a pair of black lacy panties; he was in his birthday suit.
Looking her over, he asked, 'Why the black panties?'
She replied: 'My breasts you can fondle, my body is yours to explore, but down there I am still in mourning.'
He knew he was not getting lucky that night. The following night was the same she stood there wearing the black panties,
and he was in his birthday suit--but now he was wearing a black condom.
She looked at him and asked: 'What's with the black condom?'
He replied, 'I want to offer my deepest condolences.' -
http://users.ntua.gr/ge01033/error.htm
(Διαβάστε αυτό που θα εμφανιστεί, δεν είναι λάθος το url)
Ανέκδοτα [#2]