-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swfΘέλει και ήχο!
Καλματικο για τα νευρα!!!
Must have more!!MUST HAVE MORE!!! -
Ο χρήστης mecano έγραψε:
http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf
Θέλει και ήχο!
η μεγαλητερη απορια μου ομως ειναι:
Γιατι ο Ντοναλτ οταν βγαiνει απο το μπανιο φοραει πετσετα ενω ολες τις αλλες ωρες κυκλοφορει χωρις παντελονι?Γιατι οταν ειναι στο μπανιο ειναι μαζι του η Νταιζυ, οποτε οταν βγαινει απο το μπανιο εχει... hard-on απο οτι προηγηθηκε εκει μεσα.
-
εχουνε hard-on τα πουπουλα?
-
Ο χρήστης mecano έγραψε:
εχουνε hard-on τα πουπουλα?Helloooo!!!!
Αφου φοραει πετσετα!!! -
Ο χρήστης mecano έγραψε:
http://fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf
Θέλει και ήχο!
η μεγαλητερη απορια μου ομως ειναι:
Γιατι ο Ντοναλτ οταν βγαiνει απο το μπανιο φοραει πετσετα ενω ολες τις αλλες ωρες κυκλοφορει χωρις παντελονι?Για να μην σταζουν νερα στο πάτωμα
-
-
Τι αναρτήσεις είναι αυτες που εχει το παλιοαυτοκίνητο; Σαν βάρκα πηγαίνει
-
Diablo ειναι;
Οποτε μπορει να περπαταει και αλλος στο νερο ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Diablo ειναι;
Οποτε μπορει να περπαταει και αλλος στο νερο ;Οχι ο πατέρας του είναι!! Countach
-
μάλλον βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα 'ποια είναι του διαβόλου η μάνα;'
H Countach!!!!
-
A couple goes to an art gallery and sees a picture of a naked woman with only her privates covered with leaves. The wife doesn't like it and moves on, but the husband keeps looking.
The wife asks, 'What are you waiting for?'The husband replies, 'Autumn.'
-
Ενας Αγγλος τουριστας παει στο μπαρ του ξενοδοχειου και λεει στον 'μπαρμαν' (ο οποιος ηταν απο την βορεια Ελλαδα και με πολυ βλαχικη προφορα): 'Two beers'
Και ο μπαρμαν: 'Ιγουώ τουόν πηρα, ισί τουόν παίρνεις'
Παλι ενας ΒορειοΕλλαδιτης παει σε ενα υπουργειο και ζυταει να μιλησει με τον υπουργο,
'Ο υπουργος συσκευτεται' του λεει η γραμματεας.
' Κι που μι ξερει και μι σκεφτεται;' απαντα αυτος -
O Μερφι και οι νομοι του!!
http://users.auth.gr/~pvasili/FUN/merfys'law.htm
http://members.fortunecity.com/leonidas6/merfy.html -
Apό το contra.gr
'Έμαθα ότι με ζητήξατε και ήρθα, κυρ Αστυνόμε μου. Ζω ένα δράμα, όμως. Όχι όπως το ζει ο Ζαχαράτος, που ζει ένα δράμα, αλλά να οι χοροί, να και τα τραγούδια. Το δικό του δεν είναι δράμα, είναι η τελετή λήξης της Ολυμπιάδας. Οχι σαν το δράμα του Μπάγεβιτς.
Το δικό μου και δράμα είναι και μεγάλο είναι και τραγούδια δεν έχει. Μόνο παρατράγουδα (Κατέλη αϊ λαβ γιου - Γιου λαβ αϊ ; ).Ο παππούς δεν είναι καλά. Πότε ήταν θα μου πείς και έχεις και τα δίκια σου. Ποτέ δεν ήταν αλλά υπήρχε συννενόηση βρε αδερφέ. Τώρα έχει παραγίνει το κακό. Καταρχήν έχει κλειστεί στο δωμάτιο του και δε βγαίνει ούτε σηκωτός. Διότι έξω κυκλοφορούν ιοί, κυκλοφορούν αρρώστειες, γλιστράει ο δρόμος και υπάρχει πιθανότητα να πέσεις και να μη ξανασηκωθείς. Δεν είμαστε για τέτοια ρίσκα. Καθόμαστε στο σπίτι, σε αδράνεια και μειώνουμε τις πιθανότητες να πάθουμε το οτιδήποτε.
Το αξιοπερίεργο είναι πως όταν τον πιάνουν τα «ενοχικά» του, υποστηρίζει πως ευχαρίστως θα πέθαινε για να ησυχάσει επιτέλους. Άντε βγάλε συμπέρασμα....
Βγαίνει μόνο για να αγοράσει φάρμακα. Χωρίς να του έχουν τελειώσει. Για να μη ξεμείνει τα αγοράζει και επειδή, όπως υποστηρίζει, κάποιος μπαίνει στο σπίτι και του τα κλέβει. Σκέψη απόλυτα λογική, αν αναλογιστούμε, πως ο κλέφτης όταν μπει στο σπίτι μας, το πρώτο σημείο που θα μαγαρίσει είναι το 'φαρμακείο'. Σκοτίστηκε για τα λεφτά μας και τα κοσμήματα. Τα παυσίπονα θέλει να πάρει, που είναι και γερή μπάζα. Πού να κλέψεις τηλεοράσεις και ντιβιντιά; Δε σηκώνονται τα έρημα.
Ενώ τα χάπια...Μιλάμε για ληστή έμπειρο, όχι τίποτις ερασιτέχνη.Που λέτε, έχει τουλάχιστον 50 κουτιά χάπια για τη πίεση, για το σάκχαρο, για το αυχενικό, για τη περίοδο, για τη τριχόπτωση, για την αβιταμίνωση, για το κακό μου το φλάρο. Και δε φτάνουν αυτά. Αγοράζει, για άγνωστο λόγο, δεκάδες έμπλαστρα. Άμα θες έμπλαστρο, είμαστε τίγκα και κάνουμε και καλύτερη τιμή.
Τα κολλάει σε όλο του το κορμί και περιμένει να κερδίσει την αθανασία. Μετά φωνάζει να του τα ξεκολλήσω γιατί δε του κάνουν τίποτα, λέει. Τι να σου κάνουν άνθρωπε μου; Τι είναι τα έμπλαστρα; Η μηχανή του χρόνου; Να τα κολλήσεις και να γίνεις 20 χρονών να μη σε πονάει τίποτα;
Για κανα δυο μήνες ήταν πεπεισμένος πως είχε προστάτη. Είχε ετοιμάσει και τις βαλίτσες του για να μπει στο χειρουργείο. Χωρίς να πάει σε γιατρό, χωρίς να κάνει εξετάσεις, χωρίς κανέναν απολύτος λόγο. Απλά πίστευε ότι είχε προστάτη. Φοβόμουν να μπω στο δωμάτιο του μήπως και τον βρω να έχει αυτοχειρουργηθεί. Να τον βρω με τον προστάτη του στο χέρι. Είδα και απόειδα και τον πήγα στο γιατρό. Όχι έτσι εύκολα. Αλλάξαμε δύο γιατρούς γιατί ο πρώτος ήταν απατεώνας και θα του έτρωγε τα λεφτά. Αυτή ήταν μια πληροφορία που την είχε ο παππούς σε αποκλειστικότητα και χωρίς να τον έχει επισκεφθεί ποτέ.
Πείσθηκε πως ο δεύτερος ήταν ενάρετος και πήγαμε. Πείσθηκε πως δεν είχε προστάτη και τώρα απλά περιμένω να δώ ποια θα είναι η επόμενη διάγνωσή του.
Ελπίζω μόνο να μη του κολλήσει η ιδέα ότι είναι έγγυος. Όλα τα άλλα μπορώ να τα αντιμετωπίσω αλλά να κάνει δεκάδες τεστ εγκυμοσύνης και να αρχίσει , συν τοις άλλοις, τα αντισυλληπτικά, δε θα το αντέξω.Αυτά είναι δράματα. Οχι σαν του Μπάγεβιτς με τους Βραζιλιάνους!
Θέλετε να σας κολλήσω κανα έμπλαστρο, κυρ Αστυνόμε μου;' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Απορίες:1 Τα κινέζικα αρκουδάκια 'ΠΑΝΤΑ' στα αγγλικά λέγονται 'ΑLWAYS';
2 Γιατί χρειάζονται πλύσιμο οι πετσέτες του ντους αφού όταν τις χρησιμοποιούμε είμαστε καθαροί;
3 Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;
4 Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;
5 Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;
6 Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY;
7 Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα;
1 Οχι, λεγονται PANDA
2 Γιατι οταν σκουπιζεσαι μετα απο μπανιο η πετσετα γεμιζει νεκρα κυτταρα και τελικα βρωμιζει
3 Ηταν ατυχοι που δεν βρεθηκαν σε καταλληλες συνθηκες για να εξελιχθουν
4 Γιατι παραγουν ενεργεια απο τη διασπαση του ατομου
5 Αγριογουρουνο
6 Οχι, επρεπε να λεγετε 100
7 Μαλλον εχει χειροτερη αισθηση του χιουμορ γιατι γελαει καθυστερημενα η δυσκολα. Για αυτο αν γελασει ΚΑΙ το παρδαλο κατσικι μαλλον ηταν ενα καλο αστειο
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Απορίες:
6 Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ δε θα έπρεπε να λέγεται TWENTY;
6 Οχι, επρεπε να λεγετε 100
ή zero (10-10=0)
-
Ο μπάρμπα-Μήτρος πάει στό συνεργείο στά Γρεβενά:
Μάστορα,κάπ κάπ,άπ κάτ,κάτ κάν γκάπ γκάπ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο μπάρμπα-Μήτρος πάει στό συνεργείο στά Γρεβενά:Μάστορα,κάπ κάπ,άπ κάτ,κάτ κάν γκάπ γκάπ!!!
Παρακαλω ενα emotion που χτυπιεται στο πατωμα γρηγορα!!!
Πω πω γελια!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ο μπάρμπα-Μήτρος πάει στό συνεργείο στά Γρεβενά:
Μάστορα,κάπ κάπ,άπ κάτ,κάτ κάν γκάπ γκάπ!!!
Παρακαλω ενα emotion που χτυπιεται στο πατωμα γρηγορα!!!
Πω πω γελια!!!ρε! Πόσες φορές στο έχω ποστάρει???
πάμε πάλι:
(κορυφάιο Ανδρέα!) -
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop αποφασισμένος να αγοράσει το πιο
περίεργο ζώο που θα βρεί.Μετά την σχετική συννενόηση με τον υπάλληλο ο τελευταίος του προτείνει ένα
εξωτικό ιγκουάνα.-
Αααα, ιγκουάνα μέχρι και η πεθερά μου έχει πάρει, τί άλλο έχετε
-
Έχουμε επίσης και αυτόν τον απίθανο σκίουρο ο οποίος πλένει πιάτα λέει ο
υπάλληλος! -
Καλή φάση σκέφτεται ο τύπος αλλά έχω πλυντήριο σπίτι οπότε μάλλον
αχρείαστος θα μου είναι. Τίποτα άλλο ?
Έπειτα απο αρκετή ώρα καταλήγουν στο πιο εξωτικό ζώο του καταστήματος, μία
σαρανταποδαρούσα που μιλάει !!!Ενθουσιασμένος ο παίχτης τρέχει στο σπίτι όπου και τακτοποιεί το ζωάκι σε
μια πολυτελή γυάλα με τα νεράκια της το φαγάκι της και τα σχετικά. Στο
καπάκι όμως δέχεται τηλέφωνο απο φίλο για μπίρες στο κοντινό μπαράκι.Στρέφεται λοιπόν στην σαρανταποδαρούσα για την πρώτη επικοινωνία :
- Θα πάω δίπλα για μπίρες, είσαι μέσα ?
Μούγκα η σαρανταποδαρούσα
- Εσένα μιλάω ρε θα έρθεις για μπίρες, συνεχίζει ενοχλημένος.
Τάφος η σαρανταποδαρούσα.
-
Λοιπόν εγώ πάω εσύ θα χάσεις ...
-
Άκουσα άκουσα ρε μαλάκα, τα παπούτσια μου δένω !!
-
Ανέκδοτα [#2]