-
Αν έχετε όρεξη να δείτε ένα βιντεάκι media player 2,84ΜΒ, μπορείτε να δείτε τον ladarider Απίστευτο γέλιο και η μουσική είναι όλα τα λεφτά!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν έχετε όρεξη να δείτε ένα βιντεάκι media player 2,84ΜΒ, μπορείτε να δείτε τον ladarider Απίστευτο γέλιο και η μουσική είναι όλα τα λεφτά!!!Πολύ καλό!
-
τι ειπε η μπανανα στο δονητη??
'Αφου εμενα θα φανε , εσυ γιατι τρεμεις?'
-
Αγαπητό PC Tech.
Πέρσι, έκανα αναβάθμιση απο το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και
παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές
στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και
χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν
απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα
όπως το Ρομαντικός Περίπατος v.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα, όπως
τα ChampionLeague 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.
Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα
και κατάρρευση του συστήματος.
Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 .. αλλα εις μάτην.Μια απελπισμένη γυναίκα.
--- Απάντηση ---
Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα',
Έχε υπ'όψην πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το
Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα.
Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:/Nomiza pws me agapouses και
εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2. Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα
τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να
προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγγαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1
(Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό
ροχαλητό' )
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην
σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν
είναι συμβατα με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του
συστήματος)Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ενα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με
περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές
καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν
την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαί 3.0, Καυτά Εσώρουχα 5.3
και το Τρομερή Κορμάρα 10.1Με εκτίμηση, PC Tech.
-
Ερωτική εξομολόγηση
Πονηρές είναι οι σκέψεις μου για σένα και φλογερή η επιθυμία μου να σε σφίξω στα χέρια μου. Νιώθω έντονα την επιθυμία να σε εκδικηθώ για όσα μου έκανες χθες το βράδυ. Η νύχτα ήταν καυτή και η σιωπή βασανιστική. Εμφανίστηκες και συνέβησαν όλα σε αυτό εδώ το κρεβάτι που κάθομαι τώρα. Πλησίασες σιγά-σιγά. Χωρίς καμία αναστολή, ακούμπησες το σώμα σου στο γυμνό μου κορμί. Καταλαβαίνοντας την αδιαφορία μου, κούρνιασες κοντά μου και χωρίς δεύτερη σκέψη γέμισες δαγκωματιές έως και τα πιο απόκρυφα σημεία του ανήμπορου κορμιού μου.
Κοιμήθηκα. Σήμερα, όταν ξύπνησα, σε αναζήτησα τρελά, αλλά δεν ήσουν εδώ. 'Αφησες αναμφισβήτητες αποδείξεις για όσα έγιναν χθες το βράδυ. Μεγάλα σημάδια στο κορμί μου και λεκέδες αίματος στο άσπρο μου το σεντόνι. Σήμερα το βράδυ, θα πέσω νωρίτερα για ύπνο και στο ίδιο κρεβάτι θα σε περιμένω. Αχ, σαν έρθεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι με τι χαρά, λαχτάρα και δύναμη θέλω να σε πιάσω για να μη μου ξεφύγεις ποτέ ξανά! Στα χέρια μου θέλω να σε σφίξω μέχρι το τέλος. Δεν θα υπάρξει σημείο του κορμιού σου που τα δάχτυλα μου δεν θα αγγίξουν. Θα ηρεμήσω μόνο όταν δω το καυτό αίμα να τρέχει από το κορμί σου.
Μόνο έτσι θα γλιτώσω από σένα γαμημένο κουνούπι. -
Στα Ελληνικά :
3 μάγισσες βλέπουν 3 ρολόγια Swatch. Ποία μάγισσα βλέπει ποίο ρολόι SwatchΣτα Αγγλικά:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στα Ελληνικά :
3 μάγισσες βλέπουν 3 ρολόγια Swatch. Ποία μάγισσα βλέπει ποίο ρολόι SwatchΣτα Αγγλικά:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?Μπούτιασα την μπέρδα μου...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στα Ελληνικά :
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?Ειτε καταφερει καποιος και το πει ειτε οχι, στο τελος σουρχεται να κανεις εμετο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Στα Ελληνικά :
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?Ειτε καταφερει καποιος και το πει ειτε οχι, στο τελος σουρχεται να κανεις εμετο.
αυτο μου θυμησε το 'ΚΑΠ ΚΑΠ ΚΑΤ ΑΠ ΚΑΤ ΚΑΝ ΓΚΑΠ ΓΚΑΠ'' που ειπε ο λαρισαιος στον μηχανικο αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
αυτο μου θυμησε το 'ΚΑΠ ΚΑΠ ΚΑΤ ΑΠ ΚΑΤ ΚΑΝ ΓΚΑΠ ΓΚΑΠ'' που ειπε ο λαρισαιος στον μηχανικο αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί πετάει ψηλότερα από τον Πήτερ Παν;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Πήτερ Παραπάν! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί πετάει ψηλότερα από τον Πήτερ Παν;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Πήτερ Παραπάν!....και ΠΟΙΟ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ?
-
Να το πω; (το γνωρίζω )
-
Ο 'αετός' του αστροναύτη...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να το πω; (το γνωρίζω )Εσύ να αφήσεις τις απαντήσεις και να ποστάρεις κανένα ανέκδοτο.
Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνα τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανέκδοτα που είχες ποστάρει πριν από μερικούς μήνες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Να το πω; (το γνωρίζω )
Εσύ να αφήσεις τις απαντήσεις και να ποστάρεις κανένα ανέκδοτο.
Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνα τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανέκδοτα που είχες ποστάρει πριν από μερικούς μήνες.
Αν ειναι σαν αυτο με τον 'Παραπαν'
ή να τα ξαναπει τα ιδια ή πειτε μου αν θυμαστε σε ποια σελ ειναι να τα διαβασω. -
Παιδιά thanks για τα καλά λόγια, αν και γράφτηκαν κι από άλλα παιδιά πολύ καλά ανέκδοτα στο thread (π.χ. του Hunter).
Δυστυχώς αυτό τον καιρό δεν έχω τον απαιτούμενο ελέυθερο χρόνο
-
Έχει ανοίξει καντίνα στη ζούγκλα και όλα τα ζώα πάνε εκέι και περιμένουν στη σειρά τους.
Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο λαγός προσπερνά όλη την ουρά και πάει πρώτος.
Το λιοντάρι που είναι πρώτο στην ουρά τον κτυπά στη πλάτη και τον ρωτά.
Τι έγινε μεγάλε γιατί δε περιμένεις στη σειρά σου;
Να εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντά ο λαγός.
Μπα κι εμείς που περιμένουμε στην ουρά είμαστε μαλάκες κι εσύ ο πονηρός; (και του δίνει ένα χαστούκι στελνοντάς τον μακριά).
Ξανησηκώνετε ο λαγός ξαναπροσπερνά την ουρά και πάει και στέκεται δεύτερος πίσω από το λιοντάρι.
Η αρκούδα που είναι δεύτερη στην ουρά τον κτυπάστη πλάτη και τον ρωτά.
Τι έγινε μεγάλε γιατί δε περιμένεις στη σειρά σου;
Να εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντά ο λαγός.
Τι λες ρε φίλε του λέει η αρκούδα και εμείς μαλάκες είμαστε που περιμένουμε στη σειρά μας κι εσύ ο πονηρός; (και του δίνει μια κλωτσιά στελνοντάς τον πέρα από την ουρά).
Σηκώνεται τότε τσατισμένος ο λαγός και λέει.
Βρε δε πηδιέστε όλοι, δε την ανοίγω σήμερα. -
δυο φιλοι συζητουν για συγγενειες και ο ενας λεει
'ρε 'συ, αν πηδηξω τη γυναικα σου τι ειμαστε;;'
και απανταει ο αλλος
'πατσι'
Ανέκδοτα [#2]