-
Καινούργιο: Αλβανός χάκερ
-
Απίστευτο e-mail που μου ήρθε πριν λίγο:
Γεια. Με λένε Κόννυ και πάσχω από ενοχές επειδή δεν έχω στείλει 50 δισεκατομμύρια γαμημένα e-mail/αλυσίδα τα οποία έλαβα από ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν ότι, αν συνεχίσεις την αλυσίδα, ένα κακόμοιρο 6χρονο στην Καστανομαγούλα, που έχει ένα βυζί στο κούτελό του και ένα αυτί στον κώλο του, θα μαζέψει λεφτά για να μπορέσει να χέσει!
Ειλικρινά πιστεύετε ότι ο Bill Gates θα δώσει σ'εσάς, και σε όποιον στείλετε το e-mail του, $1000; Πόσο βλάκες είστε;
'Αααααααααα, κοιτάξτε! Αν κάνω scroll down σε αυτή τη σελίδα και κάνω μια ευχή, θα πάω στο κρεβάτι με όλα τα τεκνά του περιοδικού!' Τι μαλακίες! Ή ακόμα, μπορεί τα διαβολικά ξωτικά των e-mail/αλυσίδων να έρθουν στο σπίτι μου και να με πηδήξουν στον ύπνο μου επειδή δεν συνέχισα μία αλυσίδα που ξεκίνησε ο Απόστολος Πέτρος το 5 μ.Χ. και την έφεραν στην Ελλάδα νάνοιπροσκυνητές με το Έλλη!
Χέσ'τους! Δείξε λίγη ευφυία και σκέψου σε τι συνεισφέρεις με το να στέλνεις τέτοια e-mail. Το πιο πιθανό να γίνεις αντιπαθής. Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής:
Αν λάβεις ένα e-mail/αλυσίδα, το οποίο απειλεί ότι δεν θα κάνεις σεξ ή δεν θα έχεις τύχη για την υπόλοιπη ζωή σου, χέσ'το και σβήσε το. Αν έχει πλάκα, στείλε το. Μην τη σπας στον κόσμο με το να τους κάνεις να νιώθουν ένοχοι επειδή ένας λεπρός στη Μποτσουάνα, που δεν έχει δόντια και είναι δεμένος σε έναν πεθαμένο ελέφαντα εδώ και 27 χρόνια, έχει σαν μόνη του λύτρωση τα 5 σεντς που θα λάβει αν εσύ στείλεις αυτό το e-mail!Α, παρεπιπτόντως, προς όλους εσάς τους χαζούς εκεί έξω:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΑ E-MAIL ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ. ΟΧΙ, ΟΥΤΕ Η MICROSOFT!!Τώρα, στείλε αυτό το e-mail σε όλους τους γνωστούς σου.
Διαφορετικά, αύριο το πρωί το βρακί σου θα έχει γίνει σαρκοφάγο και θα φάει τα γεννητικά σου όργανα!! -
Ε;
Πως ειπατε;
Εχει καταλαβει η κοπελα οτι η πολυωρη παραμονη μπροστα αποτον υπολογιστη προκαλει εγκεφαλικα επεισοδια;
Κλειστο κοριτσι μου για κανενα μισαωρο και μετα ξαναμπαινεις. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ε;
Πως ειπατε;
Εχει καταλαβει η κοπελα οτι η πολυωρη παραμονη μπροστα αποτον υπολογιστη προκαλει εγκεφαλικα επεισοδια;
Κλειστο κοριτσι μου για κανενα μισαωρο και μετα ξαναμπαινεις.Καλά τα λέει, καλά τα λέει!
-
Done, φίλε cmarin
Thanks!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω εδώ, αλλά δεν μου πήγαινε καρδιά ν' ανοίξω νέο τόπικ μόνο και μόνο για αυτό:http://users.ira.sch.gr/kiosterakis/test.html
ΥΓ. Εγώ έχασα 2 (βλακωδώς)...
Εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10512 έπρεπε να το βάλεις!
-
ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ:
1.Eίναι αδύνατον να γλείψεις τον αγκώνα σου.
-
Ο κροκόδειλος δε μπορεί να βγάλει τη γλώσσα του έξω
απo το στόμα. -
Η καρδιά της γαρίδας είναι στο κεφάλι της.
-
Όταν φτερνίζεται κάποιος του λέμε γείτσες γιατί
πάνω στο φτέρνισμα η καρδιά σταματάει για ένα
μικροδευτερόλεπτο. -
Σε έρευνα με 200.000 στρουθοκαμήλους επί 80 χρόνια,
δεν αναφέρθηκε ούτε μια περίπτωση στρουθοκαμήλου να
έχωσε το κεφάλι της στην άμμο. -
Το γουρούνι είναι ανατομικά ανίκανο να κοιτάξει
προς τον ουρανό. -
Τα άλογα και οι νυχτερίδες δε μπορούν να κάνουν
εμετό. -
Αν φτερνιστείς πολύ δυνατά μπορείς να σπάσεις
πλευρό. Αν πας να πνίξεις ένα φτέρνισμα, υπάρχει
κίνδυνος ρήξης αγγείου στον εγκέφαλο ή
στο λαιμό, με συνέπεια το θάνατο. -
Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.
-
Το παπαπα της πάπιας δε δίνει ηχώ, κανένας δε
μπόρεσε να εξηγήσει το γιατί. -
23% των βλαβών φωτοτυπικών μηχανημάτων οφείλεται
στο ότι κάποιος κάθισε επάνω για να βγάλει φωτοτυπία
τον κώ...ο του και... -
75% αυτων που διάβασαν αυτές τις μαλ...ίες
προσπάθησαν να γλείψουν τον αγκώνα τους.
-
-
και εγώ στο 75%
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
:oops: και εγώ στο 75%Tα καταφερες ;
-
Πώς λέγεται η πολύτεκνη μάνα φόνισσα :
ΜουλτιΜήδεια -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:oops: και εγώ στο 75%
Tα καταφερες ;
Πλάκας κάνεις ? Τ ι είμαι το παιδί λάστιχο?
-
Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι πολύ εύκολο, τα κατάφερα με την πρώτη. ( )
-
The Τιραμόλα Award...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι πολύ εύκολο, τα κατάφερα με την πρώτη. ( )Μήπως έχεις μεγάλη γλώσσα , η μακρύ λαιμό Να πας σε τσίρκο να δουλέψεις
-
manosk, μήπως έγλειψες το γόνατό σου;
-
Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.
Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.
Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια.
Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παιζουν μέσα στα νερά.
Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται.
Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: 'Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις'.
Και απαντάει κι αυτός:
'Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές.Απλά ήρθα για να ταίσω τον κροκόδειλο.'
-
Τι μαθαίνουμε από τις ταινίες πορνό:
- Οι γυναίκες φορούν ψηλοτάκουνα στο κρεβάτι.
- Οι άνδρες δεν είναι ποτέ ανίκανοι.
- Όταν την πέφτεις σε μια γυναίκα, 10 δευτερόλεπτα είναι παραπάνω από αρκετά.
- Εάν ένας περαστικός άνδρας δει μια γυναίκα να αυνανίζεται, αυτή δεν θα φωνάξει ξαφνιασμένη, αλλά θα ζητήσει επίμονα να κάνει σεξ μαζί του.
- Οι γυναίκες χαμογελούν επιτιμητικά, όταν οι άνδρες τους γεμίζουν το πρόσωπο με σπέρμα.
- Στις γυναίκες αρέσει να κάνουν σεξ με άσχημους, μεσόκοπους άνδρες.
- Οι γυναίκες βογκούν ασυγκράτητα όταν κάνουν στοματικό σεξ στους άνδρες.
- Οι γυναίκες πάντα έρχονται σε οργασμό όταν έρχονται και οι άνδρες.
- Ένας πεοθηλασμός θα γλιτώσει πάντα μια γυναίκα από κλήση για υπερβολική ταχύτητα.
- Όλες οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ.
- Οι άνθρωποι στη δεκαετία του ’70 δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς μουσική υπόκρουση άγριας ηλεκτρικής κιθάρας.
- Αυτά τα βυζιά είναι αληθινά!
- Μια συνηθισμένη και απολαυστική σεξουαλική μέθοδος για τους άνδρες είναι να κτυπούν ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα το ημι – σηκωμένο πέος τους στον γοφό μιας γυναίκας.
- Οι άνδρες πάντα μουγκρίζουν κατά την εκσπερμάτιση.
- Αν είναι δυο (η περισσότεροι) άνδρες μαζί, αλληλοσυγχαίρονται μετά και η γυναίκα δεν παρεξηγείται.
- Διπλή διείσδυση κάνει τις γυναίκες να χαμογελούν.
- Άνδρες από την Ασία δεν υπάρχουν.
- Αν πέσεις πάνω σε ζευγάρι που κάνει έρωτα στην ύπαιθρο, ο άνδρας δεν θα σου σπάσει τα μούτρα αν βγάλεις το πουλί σου και το χώσεις στο στόμα της κοπέλας του.
- Υπάρχει πάντα πλοκή.
- Όταν μια γυναίκα είναι γονατιστή κι ο άνδρας από πίσω, πάντα η γυναίκα «ανάβει» όταν της σκαμπιλίζει το κωλομέρι.
- Οι νοσοκόμες γλείφουν τα πουλιά των ασθενών.
- Οι άνδρες πάντα τραβιούνται.
- Όταν η κοπέλα σου σε πιάσει να τον παίρνεις από τον καλύτερό σου φίλο, θα θυμώσει στιγμιαία και μετά θα κάνει σεξ και με τους δυο σας μαζί.
- Οι γυναίκες ποτέ δεν έχουν πονοκεφάλους η περίοδο.
- Όταν μια γυναίκα ρουφάει το πουλί ενός άνδρα, είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν να της υπενθυμίζει «ρούφα».
- Οι πρωκτοί είναι πάντα καθαροί.
- Ένας άνδρας που εκσπερματώνει πάνω στους γοφούς μιας γυναίκας, είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
- Οι γυναίκες εκπλήσσονται πάντοτε ευχάριστα όταν ανοίγοντας το παντελόνι ενός άνδρα βρίσκουν μέσα ένα πέος.
- Οι άνδρες δεν χρειάζεται να παρακαλέσουν.
- Όταν ένας άνδρας στέκεται όρθιος κατά τη διάρκεια του πεοθηλασμού, πάντα βάζει το ένα του χέρι σταθερά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της γονατισμένης γυναίκας και το άλλο, περήφανα, στο γοφό του.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
30. Όταν ένας άνδρας στέκεται όρθιος κατά τη διάρκεια του πεοθηλασμού, πάντα βάζει το ένα του χέρι σταθερά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της γονατισμένης γυναίκας και το άλλο, περήφανα, στο γοφό του.Τώρα αν σου πώ ότι αυτή η παράσταση έχει βρεθεί σε προϊστορικό αγγείο στο Περού θα με πιστέψεις;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Όταν ένας άνδρας στέκεται όρθιος κατά τη διάρκεια του πεοθηλασμού, πάντα βάζει το ένα του χέρι σταθερά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της γονατισμένης γυναίκας και το άλλο, περήφανα, στο γοφό του.
Τώρα αν σου πώ ότι αυτή η παράσταση έχει βρεθεί σε προϊστορικό αγγείο στο Περού θα με πιστέψεις;
Ναι, ρε συ, μπορεί να μην είχαν πορνοταινίες, τότε, αλλά πορνοαγγεία.
-
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ , με εκανες και γελασα ρε φιλε.
Ειναι πολυ τραβιγμενα αυτα που γινονται βεβαια, αλλα σιγα να μη μας δειχνουν ολη τη συζητηση που γινεται και τον καφε που πινουν πριν πανε στο 'ψητο'. ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 'ΕΡΓΟ'.
Να συνμπληρωσω και κατι αλλο στη σχετικη λιστα.
- Οτι οι γυναικες οτι κανουν σε αυτα τα εργα, τα κανουν χωρις να πληρωνονται, επειδη απλα τους αρεσει.
Ανέκδοτα [#2]